Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 28
Page 25 of 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
pustit će pogbu ipak sad imaju pjanića modraru2
End- Posts : 21177
2015-08-25
http://net.hr/sport/nogomet/naravno-da-se-vara-sepp-blatter-detaljno-objasnio-kako-se-namjesta-zdrijeb/ gori pod nogama pereza i loreala, još samo malo do potpunog uništenja te mafijaške organizacije iako ih je barca već odavno satrala
2015-08-25
klošarčino da li vidiš da je to sam predvodnik tih lopova izjavio, da barem mogu naći jednu analizu gdje je statistički izračunato da je šansa loreala da učestalo izvlači ovakve lagane ždrijebove 1:55 000 i da dobivaju najlakše protivnike u odnosu na sve ostale klubove kao i ove szone.
2015-08-25
i dalje se kmeci na cergi balkan?
neko namesta zrebove, neko namesta utakmice.
neko namesta zrebove, neko namesta utakmice.
Guest- Guest
znači kao neka čergina dominacija i era kad ono real pod modrićem uzme 2 titule u 3 godine
Barcelona je odahnula nakon što je Neymar produljio ugovor s katalonskim divom, a najbolji brazilski nogometaš, kojemu je zbog porezne prijevare u domovini zamrznuta imovina u vrijednosti od 45 milijuna eura, otvorio je dušu za Marcu.
“Nisam kriminalac, niti je to moj otac”, kazao je Neymar protiv kojeg se i u Španjolskoj vode tri postupka zbog utaje poreza.
“Nisam kriminalac, niti je to moj otac”, kazao je Neymar protiv kojeg se i u Španjolskoj vode tri postupka zbog utaje poreza.
Guest- Guest
ŠIME VRSALJKO i službeno je postao igrač madridskog Atletica
Zvijeza Barcelone Lionel Messi i njegov otac Jorge osuđeni su pred Katalonskim sudom na 21 mjesec zatvora zbog utaje poreza i dva milijuna eura novčane kazne!
Ipak, kako se i očekivalo, ponajbolji nogometaš današnjice neće morati služiti zatvorsku kaznu.
S obzirom da je muški dio obitelji Messi dobio kaznu zatvora manju od dvije godine te da nisu prethodno kažnjavani, izbjegnut će odlazak u zatvor, javlja Football Espana.
Messi i njegov otac Jorge optuženi su da oštetili španjolski proračun za više od četiri milijuna eura pri prodaji marketinških prava najboljeg nogometaša današnjice. Messijev otac Jorge osnovao je mrežu lažnih tvrtki u Južnoj Americi, ali i u Švicarskoj i Velikoj Britaniji, a kazneno djelo se dogodilo u razdoblju između 2007. i 2009. godine.
Lionel Messi je na suđenju tvrdio kako nije znao za dogovore te da su sve poslove sklapali njegov otac i njegovi savjetnici. Međutim, državni odvjetnik Mario Maza nije imao milosti prema Messijevima - najboljeg nogometaša današnjice je usporedio s 'mafijaškim bossom', prenosi El Periodico.
"Potpuno sam posvećen nogometu, a o svemu drugome brinu moj otac i odvjetnici. Siguran sam kako me oni nisu željeli prevariti", rekao je slavni Argentinac na sudu u Barceloni.
Ipak, kako se i očekivalo, ponajbolji nogometaš današnjice neće morati služiti zatvorsku kaznu.
S obzirom da je muški dio obitelji Messi dobio kaznu zatvora manju od dvije godine te da nisu prethodno kažnjavani, izbjegnut će odlazak u zatvor, javlja Football Espana.
Messi i njegov otac Jorge optuženi su da oštetili španjolski proračun za više od četiri milijuna eura pri prodaji marketinških prava najboljeg nogometaša današnjice. Messijev otac Jorge osnovao je mrežu lažnih tvrtki u Južnoj Americi, ali i u Švicarskoj i Velikoj Britaniji, a kazneno djelo se dogodilo u razdoblju između 2007. i 2009. godine.
Lionel Messi je na suđenju tvrdio kako nije znao za dogovore te da su sve poslove sklapali njegov otac i njegovi savjetnici. Međutim, državni odvjetnik Mario Maza nije imao milosti prema Messijevima - najboljeg nogometaša današnjice je usporedio s 'mafijaškim bossom', prenosi El Periodico.
"Potpuno sam posvećen nogometu, a o svemu drugome brinu moj otac i odvjetnici. Siguran sam kako me oni nisu željeli prevariti", rekao je slavni Argentinac na sudu u Barceloni.
Hajde što je španjolski sud evidentno namjestio presudu i nagradio Lea slobodom, ali njegovog oca su trebali osuditi na barem 5 godina. Kaže kako s presudom mora platiti 2 milijuna eura. A gdje se ona jedna nula izgubila nije mi jasno.
Ovo je doslovno poklon i nagrada, a ne presuda i nekakva krivica.
Ovo je doslovno poklon i nagrada, a ne presuda i nekakva krivica.
Guest- Guest
E moja merkelice osim sto njemacku a time europu punis sa islamskim olosem jos krljas pare u poluraspadnutu spanjolsku. Real i Barcelona milijune kase od njemackih radnika
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bayern je krenuo u akciju: Bayern Munich made EU complaint over state aid - Spanish MEP
Guest- Guest
Bayern kao klub u kojemu je sve uredno i uzorno sto i prilici gospodskom klubu ima potpuno pravo da se obracuna sa ovim uzrupatorima i nacine red. Pa nemoze ta spanjolska zgadija uzimat i sisat pare kako ih volja.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
U biti te perverzije u toj državi plaća najviše njihova budućnost, tj. njihova mladost i djeca koja dugi niz godina nemaju posla niti će ga u bližoj budućnosti imati.
Guest- Guest
Dasta pomoc spanjolskoj ekonomiji se pretvara u otimacinu u primeri a narod na rubu rata
2015-09-13
Dabogda se taj rak europe raspao na sto dijelova. Stoka spanjolska. Dovoljno je reci da zaposlenica u bayernovom fan shopu ima 2400 brutto place i bozicnice i tzv . 13.placu a realova ima 1200 brutto naravno bez bozicniceFénix wrote:U biti te perverzije u toj državi plaća najviše njihova budućnost, tj. njihova mladost i djeca koja dugi niz godina nemaju posla niti će ga u bližoj budućnosti imati.
2015-09-13
Onaj peder Zapatero ih je dobrano uništio kad je u prošlom desetljeću došao na vlast. Nije ništa radio, ali je javno trošio na ekspanziju perverzija, pederluka i ostalih psina. Danas imaju pravi mali potop, a vlast ne mogu sastaviti.
Igrače što igraju u Realu i Barceloni boli ona stvar jer su većinom iz Južne Amerike i ostalih euro zemalja, zarađuju desetke milijuna eura godišnje a i to malo domaćih je svijet za sebe.
Smiješni su.
Igrače što igraju u Realu i Barceloni boli ona stvar jer su većinom iz Južne Amerike i ostalih euro zemalja, zarađuju desetke milijuna eura godišnje a i to malo domaćih je svijet za sebe.
Smiješni su.
Guest- Guest
Ma moja neka daljnja rodica radi u tom nekom eu buro. I kaze ona da sw zna ali suti o tome da spanjolska vlada poticaje i pomoc od eu daje velikin dijelom za real i barcu u prvom dijelu a onda ostalina kolace. Posebno ce sada biti gore kad je bijo ovi brexit.
2015-09-13
Page 25 of 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20