Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 38
Page 1 of 38 • 1, 2, 3 ... 19 ... 38
Primera División 19/20
messi povremeno daje svoje penale i slobodnjake ne pričaj budalaštine. valjda je logično da GOAT to odrađuje.
uostalom u barci nema nitko bolji od njega, eventualno može uskočiti suarez ili raketa.
s obzirom da suarez ima velikih problema 100% šanse pretvoriti u golove onda bolje da slobodnjake uopće ne puca, niti je zavrijedio.
a od pederka moja baba bolje puca, šta uopće komentirati za najgorega izvođača slobodnjaka svih vremena.
uostalom u barci nema nitko bolji od njega, eventualno može uskočiti suarez ili raketa.
s obzirom da suarez ima velikih problema 100% šanse pretvoriti u golove onda bolje da slobodnjake uopće ne puca, niti je zavrijedio.
a od pederka moja baba bolje puca, šta uopće komentirati za najgorega izvođača slobodnjaka svih vremena.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Re: Primera División 19/20
Dybala wrote:Btw crv7 je odlican golgeter i to je to ..jedan romario je zabio vise golova(a i bio spektakularniji) pa nikada se ne spominje u okviru goat-a
Možda, ako računamo golove u školskom dvorištu.
Guest- Guest
End wrote:messi povremeno daje svoje penale i slobodnjake ne pričaj budalaštine. valjda je logično da GOAT to odrađuje.
Raketa je za messija sammir ^^D
Guest- Guest
Ne govorim o peleu vec o malom brazilskom kurvisuBrat Brale wrote:Dybala wrote:Btw crv7 je odlican golgeter i to je to ..jedan romario je zabio vise golova(a i bio spektakularniji) pa nikada se ne spominje u okviru goat-a
Možda, ako računamo golove u školskom dvorištu.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Dybala wrote:End kao clan SNS-a
Mali spermenko je sendvičar, samo mu umesto podriguše stavljaju govna u sendviče...
To neki specijalitet crnog puta?
Guest- Guest
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:End kao clan SNS-a
Mali spermenko je sendvičar, samo mu umesto podriguše stavljaju govna u sendviče...
To neki specijalitet crnog puta?
Zov rodnog kraja malog spermenka...
Guest- Guest
Glupaku jedan, Ronaldo je najbolji igrač na svijetu i zabija fenomenalne golove iz slobodnjaka. Štakor iz Rosarija takve ne može ni u snovima zabit. Znači Ronaldo treba izvodit uvijek, pa makar i promašio 100 slobodnjaka, on ima neograničen kredit. Ali šta glupak popout tebe zna o nogometu.End wrote:messi povremeno daje svoje penale i slobodnjake ne pričaj budalaštine. valjda je logično da GOAT to odrađuje.
I daje lessie da drugi izvode penale i slobodnjake. Svaki 500. penal i slobodnjak da nekom klošaru (jer ovaj i onako ne zna izvodit)
scorpion-
2014-04-18
Kakva tema...
<3
Jeba vas Pederko u dupe...
Lik veze nema i to je to...
Al PR mašinerija, Nike i slični su ga napumpali u nebo iz čisto financijske koristi...
Pa mi, šta je logično, smeta da se jedan takav napuhanko/mediokritet uspoređuje sa jednim Messijem...
;)
<3
Jeba vas Pederko u dupe...
Lik veze nema i to je to...
Al PR mašinerija, Nike i slični su ga napumpali u nebo iz čisto financijske koristi...
Pa mi, šta je logično, smeta da se jedan takav napuhanko/mediokritet uspoređuje sa jednim Messijem...
;)
Guest- Guest
ma svakom ko ima imalo pameti je jasno da je messi daleko najbolji ikad, nekoliko klasa iznad jedne plačipičke pederka koji nije u top 10-20, oni koji to ne shvaćaju ionako će biti gupi ko kurac
kod pederka nema ništa posebno, osim šta je najveći simulator u povijesti, to mu priznajem
bilo koji bolji napadač je mogao imati takvu karijeru, pogotovo da iza sebe ima takvu PR mašineriju i 10 igrača koji igraju za tebe i dodaju ti samo na tap in, daju ti penale, eventualno ti odigraju kontru pa imaš 1 na 1 situaciji gdje nijedan branič ne može ništa i tome bi se mi trebali čuditi...
messi ima 3 bloka igrača ispred sebe, kompletnu momčad i opet sam sebi asistira i zabija. čudo jedno
kod pederka nema ništa posebno, osim šta je najveći simulator u povijesti, to mu priznajem
bilo koji bolji napadač je mogao imati takvu karijeru, pogotovo da iza sebe ima takvu PR mašineriju i 10 igrača koji igraju za tebe i dodaju ti samo na tap in, daju ti penale, eventualno ti odigraju kontru pa imaš 1 na 1 situaciji gdje nijedan branič ne može ništa i tome bi se mi trebali čuditi...
messi ima 3 bloka igrača ispred sebe, kompletnu momčad i opet sam sebi asistira i zabija. čudo jedno
2015-08-25
Ma nema smisla vise ništa pisat...
Kome je jasno, ni ne triba mu se pisat, a kome nije, nikad mu ni neće bit...
;)
Kome je jasno, ni ne triba mu se pisat, a kome nije, nikad mu ni neće bit...
;)
Guest- Guest
da ne pričamo koliko messi čini sve druge oko sebe boljima, strašno.
a koga to pederko čini boljim, ta budaletina samo gleda na sebe cijelu karijeru, drugi igrači upropaštavaju si karijeru jer moraju njega dvoriti i pušiti mu ispod tuša poput bankomata
a koga to pederko čini boljim, ta budaletina samo gleda na sebe cijelu karijeru, drugi igrači upropaštavaju si karijeru jer moraju njega dvoriti i pušiti mu ispod tuša poput bankomata
2015-08-25
jedino bale nikad nije šljivio pederka haha ostali su svi pušači
2015-08-25
Bale ne jebe živu silu...End wrote:jedino bale nikad nije šljivio pederka haha ostali su svi pušači
Lik je toliko u svom filmu haha...
:D
Guest- Guest
End wrote:ma svakom ko ima imalo pameti je jasno da je messi daleko najbolji ikad, nekoliko klasa iznad jedne plačipičke pederka koji nije u top 10-20, oni koji to ne shvaćaju ionako će biti gupi ko kurac
Tap in pička ti materina ciganska. Gledaj i divi se
scorpion-
2014-04-18
Page 1 of 38 • 1, 2, 3 ... 19 ... 38
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19