Cijela kultura ja stala pod jednu titovku :)
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Cijela kultura ja stala pod jednu titovku :)
A ti prestani srati retardu bolesni jer ti ovo više nije jugoslavija. To što te ero šamara otrpi ili promjeni retoriku pa neće a ako ti se ne sviđa moš slobodno ići.sitting_bull wrote:Ero wrote:Samo ti uživaj, bacit će se i tebi koje zrno...Doduše, ne više lopatom kao dosad.
prestani glumit facu, nisi u svojoj kasabi kraj svoje četvorke sa slovenskim tablicama okružen slinavim erićima...
Guest- Guest
I noktiće si je nalakeral.prckov wrote:ciju ciju
Guest- Guest
štab kultura bez glumacadarla wrote:vuksadinare wrote:Sto ti smeta posavina...da je nisi prodao?darla wrote:vuksadinare wrote:
U jebote...pravi clint estwood...koja 'karijera'
Ajde ugasi se zivota ti, nemas pojma o cem pricas, rekoh ti drzi se ti ratnih operacija u Posavini za vrijeme domovinskog rata i sve pet.
Jel ti imas problema sa citanjem s razumijevanjem? Rekla sam ti da o Posavini pricas jer o tome znas puno, za razliku od ovoga o cem trenutno pricas na ovoj temi, je sad razumijes?
kob je odglumio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
WayneMarkley8 wrote:I noktiće si je nalakeral.prckov wrote:ciju ciju
2014-04-19
tre911 wrote:A ti prestani srati retardu bolesni jer ti ovo više nije jugoslavija. To što te ero šamara otrpi ili promjeni retoriku pa neće a ako ti se ne sviđa moš slobodno ići.sitting_bull wrote:prestani glumit facu, nisi u svojoj kasabi kraj svoje četvorke sa slovenskim tablicama okružen slinavim erićima...
pitanje na koje još nisam dobio odgovor: koliko drvenih i kamenjarskih ide u tuce?
o tome tko koga šamara najbolje svjedoči erina nemoć kad prokuha pa mu one dvije molekule sive tvari u glavi odu u petlju i jedini izlaz vidi u tužakanju adminu.
kaj se odlaska tiče, uzeti ću tebe za primjer: ti nisi u srbiji, ali je srpski mentalni sklop u tebi gdje god bio. prati te kao vlastita sjena, sijalo sunce, ili ne...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Znam, sve smo to vidili kroz zadnje 4 godine...sitting_bull wrote:tko nema u glavi, taj misli da ima više nego svi drugi...
još jedno čudo u rvatina: slijepci vide...
sitting_bull-
2015-09-28
hebate, ezdepej trola, naučio drugome podmetati ono što je njemu namijenjeno...kao kolko vas ide u tuce i dvije ganglije..
qed o tuljanima koji imitiraju dresera
qed o tuljanima koji imitiraju dresera
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
prckov wrote:WayneMarkley8 wrote:I noktiće si je nalakeral.prckov wrote:ciju ciju
Guest- Guest
ciju ciju
beng beng
tup tup
beng beng
tup tup
2014-04-19
sitting_bull wrote:Ero wrote:Znam, sve smo to vidili kroz zadnje 4 godine...sitting_bull wrote:tko nema u glavi, taj misli da ima više nego svi drugi...
Oš da ti zapivan jednu partizansku?
Oj Račane... i onomu ko je glasa zate, ooooj...
Ero wrote:sitting_bull wrote:Ero wrote:Znam, sve smo to vidili kroz zadnje 4 godine...sitting_bull wrote:tko nema u glavi, taj misli da ima više nego svi drugi...
Oš da ti zapivan jednu partizansku?
Oj Račane... i onomu ko je glasa zate, ooooj...
2014-04-19
WayneMarkley8 wrote:prckov wrote:WayneMarkley8 wrote:I noktiće si je nalakeral.prckov wrote:ciju ciju
Čovjek koji je imao samo jedno jaje.
Guest- Guest
Onda nije čudno što je stalno bil nadrkan.Eva wrote:
Guest- Guest
Stefan Kolditz je to napisal u drami Eva Braun. A on je proučaval njihovu intimu, njena pisma i i međusobnu prepisku.
Guest- Guest
Šta bi tek bilo sas vie da je, nedo sveti pantelija, imo dva, a?Eva wrote:
Hase, pa daj smiluj se i baci im desetak kuna u šešir,
zakaj si taki
zakaj si taki
2014-04-19
Ero wrote:Šta bi tek bilo sas vie da je, nedo sveti pantelija, imo dva, a?Eva wrote:
Ne bi vadio kao ni Hasanče.
Guest- Guest
bilo bi vlaženja kod onih od kojih najmanje očekujesEro wrote:Šta bi tek bilo sas vie da je, nedo sveti pantelija, imo dva, a?Eva wrote:
vidiš da mu i oko muda obleću
50 nijansi
2014-04-19
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura na Zapadu
» Kultura u Zagrebu
» 'Kultura silovanja'
» Što ti je kultura!
» Kultura na Zapadu
» Kultura u Zagrebu
» 'Kultura silovanja'
Page 5 of 8