Cijela kultura ja stala pod jednu titovku :)
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Cijela kultura ja stala pod jednu titovku :)
Kao što vidite, naša škola već uvelike daje rezultate....Ma volimo i mi vas.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
danas nam ikona neukusa ima rođendan, u tijeku je provjera prostora proslave, u potrazi za mikrofonima.
insiderske informacije vele da će se uzvanike skidati do gola i da je osiguran dovoljan broj gumenih rukavica.
insiderske informacije vele da će se uzvanike skidati do gola i da je osiguran dovoljan broj gumenih rukavica.
Guest- Guest
Djeluješ mi veoma iskusno.Noor wrote:danas nam ikona neukusa ima rođendan, u tijeku je provjera prostora proslave, u potrazi za mikrofonima.
Ero wrote:Djeluješ mi veoma iskusno.Noor wrote:danas nam ikona neukusa ima rođendan, u tijeku je provjera prostora proslave, u potrazi za mikrofonima.
jok, ja ne idem na tulum, tak da bum to iskustvo svakak odgodila i prepustila tebi.
stavi kapicu ko i hasanče, nema da te ne puste nutra.
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura na Zapadu
» Kultura u Zagrebu
» 'Kultura silovanja'
» Što ti je kultura!
» Kultura na Zapadu
» Kultura u Zagrebu
» 'Kultura silovanja'
Page 8 of 8