Cijela kultura ja stala pod jednu titovku :)
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Cijela kultura ja stala pod jednu titovku :)
Stazic stari kosovac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Stazic stari kosovac
kako ga je turio Reineru...ahahaha
Guest- Guest
Eva wrote:Ova smjena vlasti, ak niš pozitivnog ni donijela, bar je sex učinila učestalijim u Hrvata. Svi jebu dnevno 18 puta najmanje i još ga ni ne vade. Bu hrvatski sex turizam jači od tajlandskog.
jedino kaj pederi za partnera moraju turistički južno od save, ili zapadno od sutle...
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:Stazic stari kosovac
kosovi su odlepršali sa šatorom...
sitting_bull-
2015-09-28
E jadna je hrvatska kultura ako je Stazic brani, sto bi se ono reklo: "nemoj me samo ti braniti molim te " .
Ja ne znam koji je kurac tom SDP-u jesu li na nekoj samoubilackoj ili autodestruktivnoj misiji ili sta, ali u svaku jebenu emisiju u svakom polju salju Stazica, a taj moze pricat pizdarije da je to nevidjeno.
Ja ne znam koji je kurac tom SDP-u jesu li na nekoj samoubilackoj ili autodestruktivnoj misiji ili sta, ali u svaku jebenu emisiju u svakom polju salju Stazica, a taj moze pricat pizdarije da je to nevidjeno.
darla- Admin
2015-10-22
Predstavnik boljševičke subkulture. Kao i šiting...vuksadinare wrote:Stazic stari kosovac
Ero wrote:Oporavit će se, važno je da je vama zastavica pala i da niste više u igri.Eva wrote:Desničari na respirtorima
Sad se dr Hase pita...
Hasančeta ne treba ni skidat s istih. On je sipljiv i hroptav od kad je ginekolgu pobjegel sa strugalice.
Guest- Guest
Branis suradnike kosa?Noor wrote:vuksadinare wrote:Stazic stari kosovac
kako ga je turio Reineru...ahahaha
2015-09-08
Naprotiv, da nema Stazića ja mislim da bi ga u ovoj situaciji trebalo izmislit...darla wrote:E jadna je hrvatska kultura ako je Stazic brani, sto bi se ono reklo: "nemoj me samo ti braniti molim te " .
Nitko u ovom trenutku ne može učiniti više za kulturu od njega.
Služi kao negativni reper istinskim kulturnjacima.
Prava galama je zbog ovoga no kako se vidi Zlatko dijeli lovu za puno više projekata negpo što su to partizani radili a davali lovu isključivo svojim satrapima u kulturi. Dakle ako 88% sredstava za vrijeme milanovićeve vlade ode u ruke 12% njihovih medija jasno je da će stazić i ekipa kmečati do bola što znači da Zlatko jebe i ne vadi a staziću i njegovim poltronima još i uši zavrće. Udri Zlajo bandu gazi press
Hasanbegović odbio H-alter, Lupigu, Muf, a dao potporu za 106 programa
Hasanbegović odbio H-alter, Lupigu, Muf, a dao potporu za 106 programa
Guest- Guest
Ma hasance je mila majka..ja da sam na njegovu mjestu siju bi im zaokrenuo...i ravno s njima na sud...tuzba:ne rade za hrvatsku kulturu vec regionsku....moze ih braniti statista iz kuruze vili matula
2015-09-08
Brani stazic burketa blizanca koji je gotovo sjebo gavellu dok je bio ravnatelj i lopina
2015-09-08
...i treba bit...joj bogu nek zahvaljuju da im sedlar ili zlatko vitez nisu postali ministri...ne da ne bi lovu dobili nego nogom u dupe iz hr kultureEva wrote:Zakaj si agresivan?
2015-09-08
vuksadinare wrote:Brani stazic burketa blizanca koji je gotovo sjebo gavellu dok je bio ravnatelj i lopina
Isto je napravila i Ana Lederer HNK pa ju je Hasanče stavil za zamjenicu. Plus joj je valjda kaj ju jebe Hasančetov bratić.
Guest- Guest
hase odlazi za šatorom, a onda slijedi desničarska forumska simfonija sa cviljenjem i kmečanjem pod radnim naslovom: vrati koko što si pozobala...
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:...i treba bit...joj bogu nek zahvaljuju da im sedlar ili zlatko vitez nisu postali ministri...ne da ne bi lovu dobili nego nogom u dupe iz hr kultureEva wrote:Zakaj si agresivan?
Moš mislit. To nije njihova privatna lova da oni odlučuju samo klero sadržaji mogu. HR ni džamahirija.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Ma hasance je mila majka..ja da sam na njegovu mjestu siju bi im zaokrenuo...i ravno s njima na sud...tuzba:ne rade za hrvatsku kulturu vec regionsku....moze ih braniti statista iz kuruze vili matula
A i ti lupnes i ostanes ziv, da statista iz kuruze, Vili Matula je dobar glumac i umjetnik, ali jebiga kad vama svi moraju biti s ove ili one strane crte.
Kultura tak ne funkcionira.
darla- Admin
2015-10-22
vuksadinare wrote:Ma hasance je mila majka..ja da sam na njegovu mjestu siju bi im zaokrenuo...i ravno s njima na sud...tuzba:ne rade za hrvatsku kulturu vec regionsku....moze ih braniti statista iz kuruze vili matula
prvo bi im zavrnio šiju, a onda osudio.
miloševićev stil, a buniš se kad kažem kako kod tebe dominira srpski mentalni sklop....
sitting_bull-
2015-09-28
Sanjaj nije zabranjenousitting_bull wrote:hase odlazi za šatorom, a onda slijedi desničarska forumska simfonija sa cviljenjem i kmečanjem pod radnim naslovom: vrati koko što si pozobala...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...i treba bit...joj bogu nek zahvaljuju da im sedlar ili zlatko vitez nisu postali ministri...ne da ne bi lovu dobili nego nogom u dupe iz hr kultureEva wrote:Zakaj si agresivan?
Je da jer Kremepuh nije radio cijelo vrijeme za vrijeme Viteza, ma mislim i Visnjic nije u njemu recimo glumio razne "subverzivne" predstave, a ne samo u Dugoj mracnoj noci i inim pricicama :D, de se ti drzi prica o Posavini.
darla- Admin
2015-10-22
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura na Zapadu
» Kultura u Zagrebu
» 'Kultura silovanja'
» Što ti je kultura!
» Kultura na Zapadu
» Kultura u Zagrebu
» 'Kultura silovanja'
Page 2 of 8