Cijela kultura ja stala pod jednu titovku :)
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Cijela kultura ja stala pod jednu titovku :)
vuksadinare wrote:...i treba bit...joj bogu nek zahvaljuju da im sedlar ili zlatko vitez nisu postali ministri...ne da ne bi lovu dobili nego nogom u dupe iz hr kultureEva wrote:Zakaj si agresivan?
Je da jer Kremepuh nije radio cijelo vrijeme za vrijeme Viteza, ma mislim i Visnjic nije u njemu recimo glumio razne "subverzivne" predstave, a ne samo u Dugoj mracnoj noci i inim pricicama :D, de se ti drzi prica o Posavini.
darla- Admin
2015-10-22
Odlican je....samo ne moze upamtiti ili sjetiti se filma u kojem je glumio...to ko i zak...odlican pjevac a niko mu pjesme ne moze zapamtitidarla wrote:vuksadinare wrote:Ma hasance je mila majka..ja da sam na njegovu mjestu siju bi im zaokrenuo...i ravno s njima na sud...tuzba:ne rade za hrvatsku kulturu vec regionsku....moze ih braniti statista iz kuruze vili matula
A i ti lupnes i ostanes ziv, da statista iz kuruze, Vili Matula je dobar glumac i umjetnik, ali jebiga kad vama svi moraju biti s ove ili one strane crte.
Kultura tak ne funkcionira.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Sanjaj nije zabranjenousitting_bull wrote:hase odlazi za šatorom, a onda slijedi desničarska forumska simfonija sa cviljenjem i kmečanjem pod radnim naslovom: vrati koko što si pozobala...
dapače!
sljedeći ministar kulture nužno mora biti oliver frljić.
treba stanje u kulturi vratiti u ravnotežu...
sitting_bull-
2015-09-28
Tako je, (po)vrati koko, šta si pozobala.sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ma hasance je mila majka..ja da sam na njegovu mjestu siju bi im zaokrenuo...i ravno s njima na sud...tuzba:ne rade za hrvatsku kulturu vec regionsku....moze ih braniti statista iz kuruze vili matula
prvo bi im zavrnio šiju, a onda osudio.
vuksadinare wrote:Odlican je....samo ne moze upamtiti ili sjetiti se filma u kojem je glumio...to ko i zak...odlican pjevac a niko mu pjesme ne moze zapamtitidarla wrote:vuksadinare wrote:Ma hasance je mila majka..ja da sam na njegovu mjestu siju bi im zaokrenuo...i ravno s njima na sud...tuzba:ne rade za hrvatsku kulturu vec regionsku....moze ih braniti statista iz kuruze vili matula
A i ti lupnes i ostanes ziv, da statista iz kuruze, Vili Matula je dobar glumac i umjetnik, ali jebiga kad vama svi moraju biti s ove ili one strane crte.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vilim_Matula
Guest- Guest
Ovi što laju barem zarade plaču al su problem ovi što šute a plača im ide. ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Sanjaj nije zabranjenousitting_bull wrote:hase odlazi za šatorom, a onda slijedi desničarska forumska simfonija sa cviljenjem i kmečanjem pod radnim naslovom: vrati koko što si pozobala...
dapače!
sljedeći ministar kulture nužno mora biti oliver frljić.
treba stanje u kulturi vratiti u ravnotežu...
I naravno kazališne uloge, od kojih je meni Dekadencija broj 1
Guest- Guest
Ero wrote:Tako je, (po)vrati koko, šta si pozobala.sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ma hasance je mila majka..ja da sam na njegovu mjestu siju bi im zaokrenuo...i ravno s njima na sud...tuzba:ne rade za hrvatsku kulturu vec regionsku....moze ih braniti statista iz kuruze vili matula
sad ćeš me opet tužiti adminu kad napišem kako si ustašoid?
tuži tužibabo...
sitting_bull-
2015-09-28
Neće Eva da se s tobom druži pa ti ja bacim koje zrno...Šta kaže Frljić, on bi za ministra kulture?sitting_bull wrote:Ero wrote:Tako je, (po)vrati koko, šta si pozobala.sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ma hasance je mila majka..ja da sam na njegovu mjestu siju bi im zaokrenuo...i ravno s njima na sud...tuzba:ne rade za hrvatsku kulturu vec regionsku....moze ih braniti statista iz kuruze vili matula
sad ćeš me opet tužiti adminu kad napišem kako si ustašoid?
tuži tužibabo...
Last edited by Ero on 28/4/2016, 13:19; edited 1 time in total
Eva wrote:I naravno kazališne uloge, od kojih je meni Dekadencija broj 1
Glumio im je i u Dugoj mracnoj noci, to bi mu trebala biti referenca i to njemackog nacistickog jeli visokog casnika, sad im je repriza pa se mogu informirati :D.
darla- Admin
2015-10-22
Eva wrote:Ero je Zlovenac.
nije.
zlovenci drže do sebe...
sitting_bull-
2015-09-28
...(po)vratit ćeš koko ono šta si pozobala...sitting_bull wrote:Eva wrote:Ero je Zlovenac.
nije.
zlovenci drže do sebe...
darla wrote:Eva wrote:I naravno kazališne uloge, od kojih je meni Dekadencija broj 1
Glumio im je i u Dugoj mracnoj noci, to bi mu trebala biti referenca i to njemackog nacistickog jeli visokog casnika, sad im je repriza pa se mogu informirati :D.
Je, točno. Bravo, Darla! Čak je imal razgolićenu scenu, on i onaj Liverić u sendviču s jednom kokom.
Guest- Guest
Ero wrote:Neće Eva da se s tobom druži pa ti ja bacim koje zrno...Šta kaže Frljić, on bi za ministra kulture?sitting_bull wrote:sad ćeš me opet tužiti adminu kad napišem kako si ustašoid?
tuži tužibabo...
još se iz tebe puši, a opet se pokušavaš sakriti iza nakog tko ima pameti.
danas iza eve, neki dan iza admina...
sitting_bull-
2015-09-28
Eva wrote:
Je, točno. Bravo, Darla! Čak je imal razgolićenu scenu, on i onaj Liverić u sendviču s jednom kokom.
Da, tak da ak je Vrdoljaku bio dobar, onda automatski znaci i da je je li Vitezu bio dobar, slijed daljni ne moram valjda objasnjavati. Plus kao sto si rekla brojne uloge u kazalistu Komedija i Kremepuh, uglavnom daleko je to od statiranja u kuruzi.
darla- Admin
2015-10-22
U jebote...pravi clint estwood...koja 'karijera'Eva wrote:vuksadinare wrote:Odlican je....samo ne moze upamtiti ili sjetiti se filma u kojem je glumio...to ko i zak...odlican pjevac a niko mu pjesme ne moze zapamtitidarla wrote:vuksadinare wrote:Ma hasance je mila majka..ja da sam na njegovu mjestu siju bi im zaokrenuo...i ravno s njima na sud...tuzba:ne rade za hrvatsku kulturu vec regionsku....moze ih braniti statista iz kuruze vili matula
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vilim_Matula
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Samo ti uživaj, bacit će se i tebi koje zrno...Doduše, ne više lopatom kao dosad.sitting_bull wrote:Ero wrote:Neće Eva da se s tobom druži pa ti ja bacim koje zrno...Šta kaže Frljić, on bi za ministra kulture?sitting_bull wrote:sad ćeš me opet tužiti adminu kad napišem kako si ustašoid?
tuži tužibabo...
još se iz tebe puši, a opet se pokušavaš sakriti iza nakog tko ima pameti.
danas iza eve, neki dan iza admina...
darla wrote:Eva wrote:
Da, tak da ak je Vrdoljaku bio dobar, onda automatski znaci i da je je li Vitezu bio dobar, slijed daljni ne moram valjda objasnjavati. Plus kao sto si rekla brojne uloge u kazalistu Komedija i Kremepuh, uglavnom daleko je to od statiranja u kuruzi.
A čuj malo se hoda po kazalištima, iako je cijena ista ili nekad i niže neg za kino.
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura na Zapadu
» Kultura u Zagrebu
» 'Kultura silovanja'
» Što ti je kultura!
» Kultura na Zapadu
» Kultura u Zagrebu
» 'Kultura silovanja'
Page 3 of 8