Cijela kultura ja stala pod jednu titovku :)
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Cijela kultura ja stala pod jednu titovku :)
:) a mogli bi žicat hranu pa da se ne zadave. Samo ono sto im timaritelji daju.prckov wrote:kaja_333 wrote:Dobra ideja da dignu šator i svi u njega. S tim da taj šator ne smije vise na Brijune jer tamo za njih nije vise besplatno. Najbolje bi bilo u Lici , negdje u sumi. Ograditi ih obavezno da ne bježe. I dalje od medvjeda da ih ne uznemiravaju. Zabraniti posjetiteljima da ih hrane i diraju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
8-)prckov wrote:a to je ovaj homić, vidim ja on hići muda brojiIvyTeasdale wrote:Ups,ne osjecaj se prozvanim..cista slucajnost @_@
Ja mislila da se slucajno javio..nisam sudjelovala u raspravi prije,a i malo sam blue eyes ;S
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:Laurence Olivier..homoseksualac ;-)
I Sanader i Jandroković, pa nek se ljudi vole.
Guest- Guest
dopisi im u CV..:DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Laurence Olivier..homoseksualac ;-)
Zivjela ljubav..:P
2014-04-12
Prica se i za Nizetica i Sobina :D
2014-04-12
Nižetić je sa Mudrijem. A Mačka šilji Sokol Marić.
Guest- Guest
Za Slavka ne znam. Njega sam čak dva puta vidjela s nekim kokama, možda sam paravan, no pitam frendicu njene modele nekad nosi. Zgodan je on, visok, lepo zgleda, šteta ak igra za drugu momčad.
Guest- Guest
Igra..cula iz nekoliko bliskih izvora..8-)
2014-04-12
Možes mislit kaj ga šilji Marić.Eva wrote:Nižetić je sa Mudrijem. A Mačka šilji Sokol Marić.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sanader je bio lopina,ali ne homić.Eva wrote:IvyTeasdale wrote:Laurence Olivier..homoseksualac ;-)
To su bila podmetanja u cilju diskreditiranja ovog umjerenog i trezvenog HDZ-ovca.
Doktor Sanader je krao(a koji HDZ-ovac nije?)ali je na kraju ispao žrtveno janje,kao i gospođa Kosor nešto kasnije.
Desno krilo HDZ-a maknulo je s puta mnoge umjerene stranačke kolege,a posljednja žrtva tih čistki bio je i Vlado Šeks.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
IvyTeasdale wrote:prckov wrote:IvyTeasdale wrote:a i malo sam
Guest- Guest
sitting_bull wrote:Ero wrote:Samo ti uživaj, bacit će se i tebi koje zrno...Doduše, ne više lopatom kao dosad.
prestani glumit facu, nisi u svojoj kasabi kraj svoje četvorke sa slovenskim tablicama okružen slinavim erićima...
To mu stalno govorim
Izgubljen u prostoru ko i svi njegovi
Bogte. Kad njima kola krenu nizbrdo. Bit ce ih po grabama
Tako je...sanader osiromasio drzavu a jaca skoro dala srbima autonomiju u podunavlju,isporucila veljka marica i skoro purdu ne obavjestivsi ih da su na tjeralici,plus zbog eu darovala janezima piranski zaljev...ah da sanader isporucio hagu gotovinu a seks izjavio 'locirati,uhititi,transferirati'...bas divota od ljudi i 'hdzovaca'jastreb wrote:Sanader je bio lopina,ali ne homić.Eva wrote:IvyTeasdale wrote:Laurence Olivier..homoseksualac ;-)
To su bila podmetanja u cilju diskreditiranja ovog umjerenog i trezvenog HDZ-ovca.
Doktor Sanader je krao(a koji HDZ-ovac nije?)ali je na kraju ispao žrtveno janje,kao i gospođa Kosor nešto kasnije.
Desno krilo HDZ-a maknulo je s puta mnoge umjerene stranačke kolege,a posljednja žrtva tih čistki bio je i Vlado Šeks.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja_333 wrote:Dobra ideja da dignu šator i svi u njega. S tim da taj šator ne smije vise na Brijune jer tamo za njih nije vise besplatno. Najbolje bi bilo u Lici , negdje u sumi. Ograditi ih obavezno da ne bježe. I dalje od medvjeda da ih ne uznemiravaju. Zabraniti posjetiteljima da ih hrane i diraju.
Guest- Guest
razumijem samo deutsch..B-)WayneMarkley8 wrote:IvyTeasdale wrote:prckov wrote:IvyTeasdale wrote:a i malo sam
2014-04-12
vuksadinare wrote:Tako je...sanader osiromasio drzavu a jaca skoro dala srbima autonomiju u podunavlju,isporucila veljka marica i skoro purdu ne obavjestivsi ih da su na tjeralici,plus zbog eu darovala janezima piranski zaljev...ah da sanader isporucio hagu gotovinu a seks izjavio 'locirati,uhititi,transferirati'...bas divota od ljudi i 'hdzovaca'jastreb wrote:Sanader je bio lopina,ali ne homić.Eva wrote:IvyTeasdale wrote:Laurence Olivier..homoseksualac ;-)
A tko je žena u crvenom kostimiću kraj Sanadera? Tko se srdačano pozdravalja s Carlom?
Vidi vraga, Kolindica je i na tom eventu bila.
Guest- Guest
Sora wrote:sitting_bull wrote:Ero wrote:Samo ti uživaj, bacit će se i tebi koje zrno...Doduše, ne više lopatom kao dosad.
prestani glumit facu, nisi u svojoj kasabi kraj svoje četvorke sa slovenskim tablicama okružen slinavim erićima...
To mu stalno govorim
Izgubljen u prostoru ko i svi njegovi
Bogte. Kad njima kola krenu nizbrdo. Bit ce ih po grabama
Naš moto je : Ora et labora.
Lajavce(pekinezere) ne uzimamo za ozbilno. Dok god skviče znamo da smo na pravom putu.
Eva wrote:vuksadinare wrote:Tako je...sanader osiromasio drzavu a jaca skoro dala srbima autonomiju u podunavlju,isporucila veljka marica i skoro purdu ne obavjestivsi ih da su na tjeralici,plus zbog eu darovala janezima piranski zaljev...ah da sanader isporucio hagu gotovinu a seks izjavio 'locirati,uhititi,transferirati'...bas divota od ljudi i 'hdzovaca'jastreb wrote:Sanader je bio lopina,ali ne homić.Eva wrote:IvyTeasdale wrote:Laurence Olivier..homoseksualac ;-)
A tko je žena u crvenom kostimiću kraj Sanadera? Tko se srdačano pozdravalja s Carlom?
Vidi vraga, Kolindica je i na tom eventu bila.
Guest- Guest
Kao što vidite, naša škola već uvelike daje rezultate....Ma volimo i mi vas.
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura na Zapadu
» Kultura u Zagrebu
» 'Kultura silovanja'
» Što ti je kultura!
» Kultura na Zapadu
» Kultura u Zagrebu
» 'Kultura silovanja'
Page 7 of 8