snajperist pise abjuz
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: snajperist pise abjuz
Optimalno riješenje ti je : najbolje dobro za najweči broj dinamika.
Tako ja razmišljam.
Zato i imam lowe ....ako mi nešto nije problem , uradit ču uslugu drugome , owi to znaju čijenit i prepoznat i onda to ide tako i to je to ......onda se te lowe skupi ........a štaš.
Tako ja razmišljam.
Zato i imam lowe ....ako mi nešto nije problem , uradit ču uslugu drugome , owi to znaju čijenit i prepoznat i onda to ide tako i to je to ......onda se te lowe skupi ........a štaš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A kad se skupi onda dio wračamo u društwo potrebitima .......ne treba biti pohlepan tj i to društwo je čijelina jedne weče ekonomije i u interesu ti je da i ono raste i razwija se.
2014-04-11
Jedino ženski um još nisam prožwakao a i neču.
Ponašaju se kao da one tebi nešto daju,
Ne hwala ......ja sam samostalač.
Ne triba mi od nikoga ništa posebno ne od ljudi koji ti to nabijaju na nos i tako se postawe.
IL je optimalno riješenje i ruka ruku miluje il je ništa.
TREČE OPČIJE : NEMA.
PS : NIsu swe takwe al brate wečina se ponaša kao da ti njima nešto trebaš dat , duguješ ......a šta ja znam šta je njia u glawi al šta god bilo NE ZANIA ME.
Ponašaju se kao da one tebi nešto daju,
Ne hwala ......ja sam samostalač.
Ne triba mi od nikoga ništa posebno ne od ljudi koji ti to nabijaju na nos i tako se postawe.
IL je optimalno riješenje i ruka ruku miluje il je ništa.
TREČE OPČIJE : NEMA.
PS : NIsu swe takwe al brate wečina se ponaša kao da ti njima nešto trebaš dat , duguješ ......a šta ja znam šta je njia u glawi al šta god bilo NE ZANIA ME.
2014-04-11
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
waljda te žene swakoga pročjenjuju , kalkuliraju , jedno če se udat , rodit pa i je onda to jako bitno ...a šta ja znam ..brak je ekonoija .........zamisli da dođeš trgowat sa neki tko te proučawa , gleda ispod oka , radi kalkulačije , suljičaw je , ima neke upitnike ..........pa normalno da ču okrenit leđa i otič ča ..........šta ja imam s takwim entitetmo poslowat ?
nowač je powjerenje a brak je ekonomija .....a ako je ekonomija lowa onda je brak powjerenje.
Da mene neka ženska proučawa pa se onda čudi kako sam se izgubio tko zna gdje tj nema me wiše tu ..............pa normalna stwar : ne poslujem sa nekim tko je nepowjerljiw.
nowač je powjerenje a brak je ekonomija .....a ako je ekonomija lowa onda je brak powjerenje.
Da mene neka ženska proučawa pa se onda čudi kako sam se izgubio tko zna gdje tj nema me wiše tu ..............pa normalna stwar : ne poslujem sa nekim tko je nepowjerljiw.
2014-04-11
longi, de vid' naslov teme...
il' namjerno spamaš?
il' namjerno spamaš?
Trinity-
2014-04-17
Prawi biznis se bazira na uzajamnom powjerenju a loši biznisi su oni gdje onoga nema
Moj šef zna da meni može ostawit miljardu dolara kraj mene i da neče niti jedan dolar falit.
Zašto to zna ?
Zna. Wjeruje mi. S razlogom.
Moj šef zna da meni može ostawit miljardu dolara kraj mene i da neče niti jedan dolar falit.
Zašto to zna ?
Last edited by RayMabus on Sun 27 Mar - 11:38; edited 2 times in total
2014-04-11
Ok otiša sam u pare i ženske.Triny wrote:longi, de vid' naslov teme...
il' namjerno spamaš?
2014-04-11
Židowi mi nisu zanimljiwa tema , pare imama u malo prstu pa mi nije ni to prewiše zaniljiwa tema osim da netko shwati kako prawi biznis funkčionira ........a žene su mi tema jer me njihowa logika nikako ....nema logike .........zato se i ne wežem uz niti jednu. Da ga hebeš nemogu prožwakat nelogične umowe.
U 21 stolječu smo a ne usred srednjeg wijeka ili usred ww2.
Koga brige za Židowe ? Ako imaju šta ponudit u wojno ekonomskoj suradnji super a ako ne ništa Čijela priča sa njima
U 21 stolječu smo a ne usred srednjeg wijeka ili usred ww2.
Koga brige za Židowe ? Ako imaju šta ponudit u wojno ekonomskoj suradnji super a ako ne ništa Čijela priča sa njima
2014-04-11
A za dwije miljarde nisam baš siguran.RayMabus wrote:Prawi biznis se bazira na uzajamnom powjerenju a loši biznisi su oni gdje onoga nema
Zašto to zna ?
Šalim se. Puča mi kuraz za pare. MOgu ih zaradit dowoljno koliko mi treba , palače od zlata mi ne trebaju.
Mada neču swakome čuwat owoliku lowu jer je to odgowornost tako da radije nebih al ako baš nema drugdje onaj tko ima moje powjerenje može to slobodno ostawit u mojim rukama.
2014-04-11
Pa tema bi mi bila zaniljiwija da se radi u sadašnje wrimenu a ne Židowi pa onda ww2.kic wrote:longi izvodi simultanku eh..
Pa koga boli kuraz za ww2. Uostalo tko zna gdje ste wi onda inkarnirani bili ako i jeste uopče negdi.
Igra se odwija u sadašnjosti. Žiwot je igra,
2014-04-11
Mi i imamo i nemamo weze za Židowima. DIrektno i nemamo a indirektno da. I iznad jednih i drugih je Washington i jedni i drugi imaju izlaz na Mediteran.
Sad očito postoji prostor za suradnju ( optimalno riješenje ) a stwar je dobre wolje obiju strana oče li tu suradnju proširiti.
Sad očito postoji prostor za suradnju ( optimalno riješenje ) a stwar je dobre wolje obiju strana oče li tu suradnju proširiti.
2014-04-11
U suštini smo mi sawezniči. Ewo uzimimo jedan najočitiji primjer u praksi.Istočni Mediteran , hrwatski brod ili brod sa teretom il putničia za Jadran tj hrwatsku izađe iz SUeza i nešto se desi ..napad pirata ili požar na brodu ili tako šta .......tko če ti prwi doletit tu na toj ruti ?
Pa sad šta ja znam pogađajte sami tko se wrti isred swoje obale u istočnom Mediteranu.
Pa sad šta ja znam pogađajte sami tko se wrti isred swoje obale u istočnom Mediteranu.
2014-04-11
Netko je glawom u ww2 a netko je glawom u 21 stolječu.
Tko je u 21 stolječu taj je mislima weč u biznisu sa Srbijom koja ima stočarstwo al ga ne zna iskoristi i weč je u biznisu sa Izraelom kako da janjče prewezeo muslimania i to im naplatimo.
Kuran bajram.
Jel tko šta izgubio ? NIje. Swi dobiwaju.
E TO TI JE EKONOMIJA.
Tko je u 21 stolječu taj je mislima weč u biznisu sa Srbijom koja ima stočarstwo al ga ne zna iskoristi i weč je u biznisu sa Izraelom kako da janjče prewezeo muslimania i to im naplatimo.
Kuran bajram.
Jel tko šta izgubio ? NIje. Swi dobiwaju.
E TO TI JE EKONOMIJA.
2014-04-11
I onda normalno wi se čudite kako ja imam 36 godina , kuču , tri stana nowogradnja , nemam pojma ni ja šta imam , nemam kredita , u plusu 40 tisuča kuna , lowa sama dolazi .....pa ewo kako ........razmišljam po modelu optimalnog riješenja .....Židowi imaju luke , stočarstwo je dole wako nako , wode fali , preko hr luka izwezi dole , owdje poraste potražnja , to gura stočarstwo , mi zaradimo preko tranzita i posredništwa , otkupljujemo od ostalih , Židowi to uzmu , ukrča se na brod , oni to dole prodaju muslimanima za Kuran bajram i ostalo .........swi uberu prowiziju , swi happy ..............U ČEMU JE PROBLEM ?
2014-04-11
Ma nije to moja ofenziwa nego su to za mene wrlo jednostawne stwari ........waljda zato i riješim test inteligenčije ranije al me ne zanimaju ti mensa testowi kružić križić .........ja za sebe uwijek kažem da sam glup jer sam swijestan da jesam naspram npr nekog Tesle ili tako šta.
No neke stwari widim , meni su očite a izgleda da mnogima uopče nisu.
Meni bi Židowi bili glawni distributeri janjadi za kuram bajram dole ( imaju luke , poznaju ljude ) ....Jemen , Egipat ......pa Egipat ima 80 miljona stanownika .......ne može čijeli Balkan toliko janjadi proizwest.
No neke stwari widim , meni su očite a izgleda da mnogima uopče nisu.
Meni bi Židowi bili glawni distributeri janjadi za kuram bajram dole ( imaju luke , poznaju ljude ) ....Jemen , Egipat ......pa Egipat ima 80 miljona stanownika .......ne može čijeli Balkan toliko janjadi proizwest.
2014-04-11
Zašto bi ti prodawao janjče u LIbiju koja je pustinja a rat je tamo kad se zna da židowi imaju weze u arapskom swijetu i neče židow doč u LIbiju nego neki Arapin koji je poslowni partner tog twog Židowa sa kojim ti imaš ugowor o distribučiji toga i ti nemaš ništa sa LIbijom ...........ti prodaješ brod pun janjača owome , on ti plati a di če on to gonjat on najbolje zna.
kesh and cary
kesh and cary
2014-04-11
U takwoj situačiji gdje ti njima daješ moč da ti postanu glawni distributeri robe za bliski istok i sjewer Afrike te ostalo gdje imaju utječaja a oni tebi moč distributera za owaj dio Ewrope jasno je ko dan da bi owaj Ognjen Kraus bio začepljen od strane tog židowskog močnika sa kojim trguješ koji bi mu rekao : Ognjene aj malo začepi. Hebeš mi biznis. Pa nisu nikoga tukli.
2014-04-11
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
» VIDEO Snajperist u Francuskoj ustrijelio dvoje ljudi za vrijeme govora predsjednika
» Kakva se tužna priča krije iza video-snimka "Četnički snajperist Sead Duračak"
» šta piše u sporazumu
» zivot pise romane
» VIDEO Snajperist u Francuskoj ustrijelio dvoje ljudi za vrijeme govora predsjednika
» Kakva se tužna priča krije iza video-snimka "Četnički snajperist Sead Duračak"
» šta piše u sporazumu
» zivot pise romane
Page 4 of 10