snajperist pise abjuz
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
snajperist pise abjuz
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t7210-90-zidova-nema-nikakve-veze-sa-bliskim-istokom
constant abuse a person jewish nationality on this topic,on other promotion of nazi and ustasa..
constant abuse a person jewish nationality on this topic,on other promotion of nazi and ustasa..
Re: snajperist pise abjuz
pise svima vama da ste nacisti i ustashe i da treba zatvorit ovu kafanu od foruma, ljudina.
nemoj zajebavati? :D
inače pogledao sam ponovo temu, zašto je svetac radi ovoga dobio ban?
inače pogledao sam ponovo temu, zašto je svetac radi ovoga dobio ban?
Guest- Guest
kic wrote:pise svima vama da ste nacisti i ustashe i da treba zatvorit ovu kafanu od foruma, ljudina.
bezveze....msm...glupo je zbog neslaganja tako ispalit. s jehudijem se i slažem oko nekih vanjsko političkih tema ali ovomu je baš bezveze i krivo, nisam znao da ima takav fitilj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
promocija ustaša? proletio sam temu nitko nije napisao "u" slovo ;/
Guest- Guest
pise 'na drugim temama'..:-Spreko_vode_do_slobode wrote:promocija ustaša? proletio sam temu nitko nije napisao "u" slovo ;/
2014-04-12
Pa neznam za druge al ja jesam nazi i ustaša ........dapače diplomirani ustaša.
Ustaša za 21 stolječe.
Now proizwod .........u trendu.
Šta ste se uwatili tih židowa majke ti ....kome su oni zanimljiwi ?
Ustaša za 21 stolječe.
Now proizwod .........u trendu.
Šta ste se uwatili tih židowa majke ti ....kome su oni zanimljiwi ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ajde,longi,ne mrzis nikoga i nikome ne bi naudio..
2014-04-12
nije zbog slike dobio ban, vec jer je nedojebana, nedokaziva i dosadna budala..
Eh sa'će imati u busu što prepičavati Ukrainkama dok drugom rukom šamara bezobrazne imigrante...
2014-04-15
Drukeri su najgori soj . Ovo je dobroćudno i slobodno mjesto za dobru zajebanciju i nadjebavanje. Židovi su tu ugroženi? Jao tom drevnom narodu od takvih "zaštitnika". :)
Guest- Guest
NIje uopče točno.maggie13 wrote:Ajde,longi,ne mrzis nikoga i nikome ne bi naudio..
2014-04-11
kic wrote:nije zbog slike dobio ban, vec jer je nedojebana, nedokaziva i dosadna budala..
e a takvih imaš ovdje naramak....svetac je ok ako nije nikog uvrijedio ne znam zašto je maknut
2015-08-06
Možda ne mrzim nekoga tko to nije zaslužio i možda daleko od toga da ču naudit nekome tko nije zaslužio da mu naudim ..........al nisam ja daleko od psihopate koji ti sa smješkom na liču lomi swe prste koje imaš čekičem za tučkanje kamenja.
2014-04-11
kic wrote:ima i njegovih uvreda ne bojte se..
a gle ovdje se ljudi vrijeđaju laktaju i manje više su navikli na to i to se tolerira, bit će da te svetac ispizdio
2015-08-06
n_razbojnik wrote:Eh sa'će imati u busu što prepičavati Ukrainkama dok drugom rukom šamara bezobrazne imigrante...
UkraJinkama će pričati kako satima jebe Ruskinju, a Ruskinji što mu je drago da je Krim vraćen Rusiji, cijelo vrijeme zatim će se ulizivati šefu Švabi i srati o istočnim i kozojebskim strancima. :) Pravi šmekeri ne drukaju, nego se hvataju ukoštac, sroljavci cinkare....sigurno je doživio barem jedno ćebovanje u JNA :p
Guest- Guest
Crkla krava, sutra će kicu stići pismo iz Simon Wiesenthel Centra...potpisa'će svi ostali "židovi" sa forumakofein wrote:n_razbojnik wrote:Eh sa'će imati u busu što prepičavati Ukrainkama dok drugom rukom šamara bezobrazne imigrante...
UkraJinkama će pričati kako satima jebe Ruskinju, a Ruskinji što mu je drago da je Krim vraćen Rusiji, cijelo vrijeme zatim će se ulizivati šefu Švabi i srati o istočnim i kozojebskim strancima. :) Pravi šmekeri ne drukaju, nego se hvataju ukoštac, sroljavci cinkare....sigurno je doživio barem jedno ćebovanje u JNA :p
2014-04-15
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
» VIDEO Snajperist u Francuskoj ustrijelio dvoje ljudi za vrijeme govora predsjednika
» Kakva se tužna priča krije iza video-snimka "Četnički snajperist Sead Duračak"
» šta piše u sporazumu
» zivot pise romane
» VIDEO Snajperist u Francuskoj ustrijelio dvoje ljudi za vrijeme govora predsjednika
» Kakva se tužna priča krije iza video-snimka "Četnički snajperist Sead Duračak"
» šta piše u sporazumu
» zivot pise romane
Page 1 of 10