ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

snajperist pise abjuz

Page 9 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

snajperist pise abjuz - Page 9 Empty Re: snajperist pise abjuz

Post by abraham 28/3/2016, 18:36

Ignore je iz raja izasao.

abraham

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2016, 18:36

Kič ako se on wrati ja ču ga jawno pitati jel to istina ( sčientološka metoda , tko šta kuda gdje , tko ne pita ne skita ).

SIne mili taj lik je sposoban izwuč nečiji post i prijawit ga poličiji.

Ti ga wrati al on če meni na ignore.

Ne želim imat posla s takwima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/3/2016, 18:41

kaja_333 wrote:
kic wrote:http://ex-iskon.forumcroatian.com/t7210-90-zidova-nema-nikakve-veze-sa-bliskim-istokom

constant abuse a person jewish nationality on this topic,on other promotion of nazi and ustasa..
A koji? Lazo iz slavonskog sokaka koji se pravi da je u Njemačkoj ili yehudi Jovo David amfilohije bond?

Slušaj ovamo - kikiriki semenke susam -, masna  - šiptarko - pravi ćaća ti je susjed Jovo ( pitaj mamu)

------------------------------------------------------------

Kako bi se izbjegle ovakve stvari.

Kad me spominješ na forumu onda mi se obraćaj po nicku ili nikako............

Jeli to jasno jedan put za ubuduće.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2016, 18:41

Radije ču s fašistima imat posla. Oni ti otworeno hebu malter i to je to. Owi su ljigawiji od fašista.

-------------

longisland
snajperist pise abjuz - Page 9 Anonymous
snajperist pise abjuz - Page 9 Rank0
Registriran(a): 05.07.2012.
snajperist pise abjuz - Page 9 User_IsOffline
Odgovori
snajperist pise abjuz - Page 9 Icon_post_show Odgovor na Re: Desno ekstremna mržnja buja internetom ! 07-15-2013 14:35
snajperist pise abjuz - Page 9 5star-rating ocijenilo 0 korisnika
snajperist pise abjuz - Page 9 Icon-quote thugbehram:
Jeste li primjetili da na slici desničara nitko ne skriva lice iako ovo što rade je krivično dijelo. Dok su si hrabri mali partizan sakrili lica iako ono što oni rade nije krivično dijelo. Zašto je to tako ?  Ja se svojih političkih stavova ne sramim i ne bojim se iznjeti ih pred nikim koga se oni boje ? Dali vas je tako učio Che ?
Fašiazam je otvoreno neprijateljstvo a ovi partizani i komunizam je prikriveno neprijateljstvo.
Fašizam :
1.5 Ljutnja

«U nižem pojasu ljutnje , osoba će gledati dalje od vas , namjerno. To je otvoren i direktan komunikacijski lom.»

«Na ovoj razini tonske skale , imamo prekidanje komunikacije sugovornika , krajnje odbijanje slušanja i nastojanje da se uništi upućena komunikacija. Komunikacija koju šalje osoba na toj razini , jest otvorena i izravno destruktivna , te je dana bez ikakve misli o mogućoj osveti koja bi mogla rezultirati iz njezine destruktivnosti. Konverzacija na ovoj razini teško da bi se mogla nazvati konverzacijom ( prefiks con – znači «sa» ili «zajedno» ) , s obzirom da je usmjerena k destrukciji i ne prihvaća ništa što bi moglo spriječiti tu destruktivnost.»

2.0 Antagonizam

«Na 2.0 antagonizam , osoba će gledati izravno u vas , ali ne previše ljubazno. Želi vas locirati kao metu.»

«Ovo je razina antagonistične konverzacije. Osoba je sklona gunđati ili iznositi ponižavajuće komentare kako bi obezvrijedila druge ljude. Na ovoj razini osoba reagira samo na gunđanje , neukusne duhovite primjedbe , obezvređivanje i druge vrste antagonistične komunikacije.»

«Na razini tona 2.0 afinitet je iskazan kao antagonizam , osjećaj kao kad vam netko dosađuje , te iritacija uzrokovana približavanje drugih ljudi toj osobi.»

Komunizam :
1.1 Prikriveno neprijateljstvo

«U tonu 1.1 osoba laže kako bi izbjegla stvarnu komunikaciju. Uzima oblik odglumljenog slaganja , laskanja ili verbalnog popuštanja , ili , jednostavno, lažne slike osjećaja, ideje koje ta osoba ima ; umjetnu osobnost. Ovdje se radi o razini prikrivenog neprijateljstva , najopasnije i najzlobnije razine na tonskoj skali. Ovo je osoba koja vam se smije u lice dok vam zabada nož u leđa. Ovo je osoba koja vam govori da je stajala na vašoj strani , dok vam je , praktički , uništila reputaciju. Ovo je neiskreni laskavac koji samo čeka na trenutak vaše nepripravnosti , da vas uništi.»

«Konverzacija je na tom nivou puna komentara , koji su pametni i zabavni , a u istom trenu okrutni. Ti su komentari odmah opravdani tvrdnjom da im je namjera , zapravo , bila kompliment. Razgovor s takvom osobom je izluđujuće boksanje sa sjenom : osoba uviđa da nešto nije u redu , ali pripravnost 1.1 osobe neće priznati da bilo što nije u redu , dok zapravo cijelo vrijeme daje sve od sebe da uzruja i načini čim više štete.»

«Od takve osobe nemojte nikad očekivati frontalni napad ; do napada će doći kad vas nema , kad su vam leđa okrenuta ili kad spavate.»

«Osobu koja je 1.1 možete točno prepoznati po njezinoj konverzaciji , s obzirom da ona samo pokušava uzrujati ljude oko sebe , uzrujati ih svojim razgovorom , uništiti ih , bez da su oni ikada svjesni njezine namjere.»

«Ovdje imamo silovita nastojanja da se «ljude poboljša» ukazivanjem na njihove greške. Ovdje imamo pokušaje da se ljude «educira» na način da se prilagode svojoj okolini , da prestanu biti vitalni i aktivni te da odu leći negdje , gdje joj neće biti nikakva prijetnja.»

«Iznad ove razine , ali prije 1.5 ( ljutnja ) osoba tone u tvrdoglavu tišinu , mrgođenje i odbija govoriti. Od drugih ljudi neće slušati nikakvu komunikaciju bilo koje vrste , osim one koja ohrabruje njezin stav.»

http://forum.net.hr/forums/p/373095/11898617.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2016, 18:44

Ovdje se radi o razini prikrivenog neprijateljstva , najopasnije i najzlobnije razine na tonskoj skali.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 28/3/2016, 18:49

ma ti ces mi reci kako da ti obraćam klošaru jedan , obraćam ti se kako ja hoću , Jehudi Jovo.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2016, 18:49

betty.boop wrote:da, evo bas gledam, tri abusea je on poslao
Tri puta wam je to naprawio i wi ništa.

Pa was bi u ratu pobili na spawanju koliko ste nepismeni o ljudskoj psihi.

Prikriweno neprijateljstwo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/3/2016, 18:56

kaja_333 wrote:ma ti ces mi reci kako da ti obraćam klošaru jedan , obraćam ti se kako ja hoću , Jehudi Jovo.

Masna šiprtarko kujo, aj odnesi susjedu Jovi burek, ćaći svome klošaru ki šta si i sama
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2016, 18:58

Wratili ne wratili Sweča on meni ide na ignore.Za mene je to zawršena priča. Tako ja sa takwima komuničiram ( prekid komunikačije ).

Ironija sudbine je da isti bježe od musliča koje trpaju owi liberali a ne fašisti..

Al uglawno koga brige .........ponata je da je njegowa razina prikriweno neprijateljstwo i to wiše nije rasprawa o Židowia nego o određenoj osobi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic 28/3/2016, 18:59

letit ce banane ako odmah ne prestanete.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by gargamel0101 28/3/2016, 19:02

gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by debotoijusto 28/3/2016, 19:10

:popcorn
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kaya 28/3/2016, 19:11

a to su vam bolesni ljudi, izmišljaju da su zidovi, pa se toliko užive da prijave šalju. Psihopate. Ne znam koji bi lijek bio za takve. Da nitko ne komunicira s njima ili ih trajno banirati. Nemam pojma. Na internet mogu svakakvi bolesnici činjenica.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2016, 19:12

Widim da ste nepismeni u psihologiji pa onda da ponowio : prikriweno nepijateljstwo je model razmišljanja ( ponašanja ) dakle nema weze sa nečijom načionalnom , religijskom ili rasnom pripadnošču.

Zbog wašeg slabog poznawanja psihologije wi nebi bili niti kaplar u wojsči galaktičke federačije a kamo li šta drugo.

Pobilo bi was na spawanju jer wam nadređeni nezna owo prepoznati.

snajperist pise abjuz - Page 9 Putin-366

1.1 Prikriveno neprijateljstvo

«U tonu 1.1 osoba laže kako bi izbjegla stvarnu komunikaciju. Uzima oblik odglumljenog slaganja , laskanja ili verbalnog popuštanja , ili , jednostavno, lažne slike osjećaja, ideje koje ta osoba ima ; umjetnu osobnost. Ovdje se radi o razini prikrivenog neprijateljstva , najopasnije i najzlobnije razine na tonskoj skali. Ovo je osoba koja vam se smije u lice dok vam zabada nož u leđa. Ovo je osoba koja vam govori da je stajala na vašoj strani , dok vam je , praktički , uništila reputaciju. Ovo je neiskreni laskavac koji samo čeka na trenutak vaše nepripravnosti , da vas uništi.»

«Konverzacija je na tom nivou puna komentara , koji su pametni i zabavni , a u istom trenu okrutni. Ti su komentari odmah opravdani tvrdnjom da im je namjera , zapravo , bila kompliment. Razgovor s takvom osobom je izluđujuće boksanje sa sjenom : osoba uviđa da nešto nije u redu , ali pripravnost 1.1 osobe neće priznati da bilo što nije u redu , dok zapravo cijelo vrijeme daje sve od sebe da uzruja i načini čim više štete.»

«Od takve osobe nemojte nikad očekivati frontalni napad ; do napada će doći kad vas nema , kad su vam leđa okrenuta ili kad spavate.»

«Osobu koja je 1.1 možete točno prepoznati po njezinoj konverzaciji , s obzirom da ona samo pokušava uzrujati ljude oko sebe , uzrujati ih svojim razgovorom , uništiti ih , bez da su oni ikada svjesni njezine namjere.»

«Ovdje imamo silovita nastojanja da se «ljude poboljša» ukazivanjem na njihove greške. Ovdje imamo pokušaje da se ljude «educira» na način da se prilagode svojoj okolini , da prestanu biti vitalni i aktivni te da odu leći negdje , gdje joj neće biti nikakva prijetnja.»

«Iznad ove razine , ali prije 1.5 ( ljutnja ) osoba tone u tvrdoglavu tišinu , mrgođenje i odbija govoriti. Od drugih ljudi neće slušati nikakvu komunikaciju bilo koje vrste , osim one koja ohrabruje njezin stav.»
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by aben 28/3/2016, 19:13

zoč ga zovete svele?

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2016, 19:16

kaja_333 wrote:a to su vam bolesni ljudi, izmišljaju da su zidovi, pa se toliko užive da prijave šalju. Psihopate. Ne znam koji bi lijek bio za takve. Da nitko ne komunicira s njima ili ih trajno banirati. Nemam pojma. Na internet mogu svakakvi bolesnici činjenica.
NIsu bolesni. Samo su šupči. ONi su na toj razini jer se nemogu popeti na iduču :

Fašizam :
1.5 Ljutnja

«U nižem pojasu ljutnje , osoba će gledati dalje od vas , namjerno. To je otvoren i direktan komunikacijski lom.»

«Na ovoj razini tonske skale , imamo prekidanje komunikacije sugovornika , krajnje odbijanje slušanja i nastojanje da se uništi upućena komunikacija. Komunikacija koju šalje osoba na toj razini , jest otvorena i izravno destruktivna , te je dana bez ikakve misli o mogućoj osveti koja bi mogla rezultirati iz njezine destruktivnosti. Konverzacija na ovoj razini teško da bi se mogla nazvati konverzacijom ( prefiks con – znači «sa» ili «zajedno» ) , s obzirom da je usmjerena k destrukciji i ne prihvaća ništa što bi moglo spriječiti tu destruktivnost.»

2.0 Antagonizam

«Na 2.0 antagonizam , osoba će gledati izravno u vas , ali ne previše ljubazno. Želi vas locirati kao metu.»

«Ovo je razina antagonistične konverzacije. Osoba je sklona gunđati ili iznositi ponižavajuće komentare kako bi obezvrijedila druge ljude. Na ovoj razini osoba reagira samo na gunđanje , neukusne duhovite primjedbe , obezvređivanje i druge vrste antagonistične komunikacije.»

«Na razini tona 2.0 afinitet je iskazan kao antagonizam , osjećaj kao kad vam netko dosađuje , te iritacija uzrokovana približavanje drugih ljudi toj osobi.»
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 28/3/2016, 19:17

Yehudi wrote:
kaja_333 wrote:ma ti ces mi reci kako da ti obraćam klošaru jedan , obraćam ti se kako ja hoću , Jehudi Jovo.

Masna šiprtarko kujo
Pa nisam ti ja sestra. Malopimpekasti orjunašu , incestuozni produktu magarca i anke partizanke.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 28/3/2016, 19:18

aben wrote:zoč ga zovete svele?
Svetozar.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by betty.boop 28/3/2016, 19:18

RayMabus wrote:Widim da ste nepismeni u psihologiji pa onda da ponowio : prikriweno nepijateljstwo je model razmišljanja ( ponašanja ) dakle nema weze sa nečijom načionalnom , religijskom ili rasnom pripadnošču.

Zbog wašeg slabog poznawanja psihologije wi nebi bili niti kaplar u wojsči galaktičke federačije a kamo li šta drugo.

Pobilo bi was na spawanju jer wam nadređeni nezna owo prepoznati.

ma znas kako me zaboli

ne bi da ga pustam u kucu, pa da me strah

osim toga, ljudi ti naude koliko im dozvolis

za sveca vec i vrapci na grani znaju kakav je, ne znam sta se cudite ko pura dreku
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by aben 28/3/2016, 19:19

kaja_333 wrote:
aben wrote:zoč ga zovete svele?
Svetozar.
lipo :)

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/3/2016, 19:24

kic wrote:letit ce banane ako odmah ne prestanete.

Pa baniraj je više , šta čekaš sada.

I nakon upozorenja nastavlja i dalje vrijedjati.

Bez povoda me spominje a ti ne reagiraš dok sve ne ode predaleko.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics