snajperist pise abjuz
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: snajperist pise abjuz
Crkla krava, sutra će kicu stići pismo iz Simon Wiesenthel Centra...potpisa'će svi ostali "židovi" sa forumakofein wrote:n_razbojnik wrote:Eh sa'će imati u busu što prepičavati Ukrainkama dok drugom rukom šamara bezobrazne imigrante...
UkraJinkama će pričati kako satima jebe Ruskinju, a Ruskinji što mu je drago da je Krim vraćen Rusiji, cijelo vrijeme zatim će se ulizivati šefu Švabi i srati o istočnim i kozojebskim strancima. :) Pravi šmekeri ne drukaju, nego se hvataju ukoštac, sroljavci cinkare....sigurno je doživio barem jedno ćebovanje u JNA :p
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Jasno je zašto se Jewsi boje :RayMabus wrote:Možda ne mrzim nekoga tko to nije zaslužio i možda daleko od toga da ču naudit nekome tko nije zaslužio da mu naudim ..........al nisam ja daleko od psihopate koji ti sa smješkom na liču lomi swe prste koje imaš čekičem za tučkanje kamenja.
al nisam ja daleko od psihopate koji ti sa smješkom na liču lomi swe prste koje imaš čekičem za tučkanje kamenja.
Al opet :
Možda ne mrzim nekoga tko to nije zaslužio i možda daleko od toga da ču naudit nekome tko nije zaslužio da mu naudim
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I opustite se malo .........žiwite u 21 stolječu a ponašate se kao da smo usred samog ww2
2014-04-11
budućnost je neizvjesna, za ovo što je bilo smo spremniRayMabus wrote:I opustite se malo .........žiwite u 21 stolječu a ponašate se kao da smo usred samog ww2
2014-04-15
Nasmiješite se ....ja se čili dan smijem .........čak sa zahebawao malo dwoje malih kineziča ( podsječaju me na nečake , ne po izgledau nego su tu negdje a isto graja wao tao kad negdje upadnu ).
Nazwao sam ih : ko mali majmunčiči.
OK dječa ...dječa ko dječa ....wesela , skakuču swugdje.
Pa ne gori ljudi nigdje ...........opusti se i užiwaj.
Nazwao sam ih : ko mali majmunčiči.
OK dječa ...dječa ko dječa ....wesela , skakuču swugdje.
Pa ne gori ljudi nigdje ...........opusti se i užiwaj.
2014-04-11
NIje.n_razbojnik wrote:budućnost je neizvjesna, za ovo što je bilo smo spremniRayMabus wrote:I opustite se malo .........žiwite u 21 stolječu a ponašate se kao da smo usred samog ww2
Generalna ti piše u Nostradausu a twoja osobna je twoja osobna.
Malo reale ljudi ..........pa nismo usred ww2 jbte.
2014-04-11
dobro i tih slika e, ovdje smo se okupili da se rugamo svecu i molim da se to postuje..
Pa to su lijepe slike.
A zašto bi se rugao sweču ?
I on se zahebaje i boli ga k.
Ako wam nije jasno nešto dat ču wa sčinetološku formulu za zbrku : OTKRIJ GDJE SI ?
Jesi li u ww2 ?
A zašto bi se rugao sweču ?
I on se zahebaje i boli ga k.
Ako wam nije jasno nešto dat ču wa sčinetološku formulu za zbrku : OTKRIJ GDJE SI ?
Jesi li u ww2 ?
2014-04-11
Ne niste u ww2 ...........danas je 27.03.2016 godina ......1 sat iza ponoči i jedanajst minuta.
U swojoj ste sobi ispred kompjutera.
Ajmo sad o ŽIDOWIMA.
U swojoj ste sobi ispred kompjutera.
Ajmo sad o ŽIDOWIMA.
2014-04-11
meni je svetac simpatičan, stavlja vrhunske pičke, i sam zajebaje ali u umjerenom tonu :)
Guest- Guest
ali neće "Rujku" postati, makar obučenupreko_vode_do_slobode wrote:meni je svetac simpatičan, stavlja vrhunske pičke, i sam zajebaje ali u umjerenom tonu :)
2014-04-15
čudan je to čovik,
ima ploću 40x veću od čistačice u firmi, sliku čika baje kako se kupa u zlatu, ali druka za socijalizam i govori kako je u jugoslaviji bilo tičjeg mlika..
on tako lako nosi proturječa u sebi, da mi se čini da nišće zapravo ne razumi
ima ploću 40x veću od čistačice u firmi, sliku čika baje kako se kupa u zlatu, ali druka za socijalizam i govori kako je u jugoslaviji bilo tičjeg mlika..
on tako lako nosi proturječa u sebi, da mi se čini da nišće zapravo ne razumi
2014-04-16
Židowi su nebitna tema za Ewropu 21 stolječa .ewo owi iz Frančuske sami bježe za Izrael.....a nije da ih netko od ewropljana tjera.
2014-04-11
Židowi su očito nekima postali : kriwči za swe. Jel neki problem : kriwi su Židowi. Ok nisu čwiječe al ono trpanje arapa u NJemačku ...........njemačkim kapitalstima treba radne snage , Merkeliča ih pozowe ......kriwi su Židowi.
Padne snijeg u Sibiru ........kriwi su Židowi.
Padne snijeg u Sibiru ........kriwi su Židowi.
2014-04-11
Neko razwijanje teorije da su za swako shranje u swijetu : odgoworni Židowi.
Industrijske zemlje zagađuju okoliš ..............kriwi su Židowi.
Industrijske zemlje zagađuju okoliš ..............kriwi su Židowi.
2014-04-11
Daleko od toga da su čwiječe al eto popularno je i lako swaliti kriwiču na te tamo neke .....Židowe.
Proradi wulkan Etna na Sičiliji ............kriwi su židowi.
Proradi wulkan Etna na Sičiliji ............kriwi su židowi.
2014-04-11
Al ono .........nabili su Isusa na križ ......šta jest jest ........zato su tako popularni i laki da se na njih swali kriwiča.
Doduše ispast če ipak da su ga nabili Rimljani.
Doduše ispast če ipak da su ga nabili Rimljani.
2014-04-11
Al nije politički korektno reči da su ga nabili Rilmjani ...........jer Papa stoluje u RImu pa je malo nezgodno da njih tamo optuži za to.
2014-04-11
Ignore je iz raja izasao.
2014-04-14
Kad se rugamo, evo jedne dječje za cinkera.
Tužibaba Reza za komadić mesa, meso se kiseli, baba se veseli.
Tužibaba Reza za komadić mesa, meso se kiseli, baba se veseli.
Za drugo u redu, možeš reći da su gluposti, ali ovo stoji, najkrupniji kapitalisti su Židovi.RayMabus wrote:trpanje arapa u NJemačku ...........njemačkim kapitalstima treba radne snage , Merkeliča ih pozowe ......kriwi su Židowi.
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
» VIDEO Snajperist u Francuskoj ustrijelio dvoje ljudi za vrijeme govora predsjednika
» Kakva se tužna priča krije iza video-snimka "Četnički snajperist Sead Duračak"
» šta piše u sporazumu
» zivot pise romane
» VIDEO Snajperist u Francuskoj ustrijelio dvoje ljudi za vrijeme govora predsjednika
» Kakva se tužna priča krije iza video-snimka "Četnički snajperist Sead Duračak"
» šta piše u sporazumu
» zivot pise romane
Page 2 of 10