snajperist pise abjuz
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: snajperist pise abjuz
Za drugo u redu, možeš reći da su gluposti, ali ovo stoji, najkrupniji kapitalisti su Židovi.RayMabus wrote:trpanje arapa u NJemačku ...........njemačkim kapitalstima treba radne snage , Merkeliča ih pozowe ......kriwi su Židowi.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Za drugo u redu, možeš reći da su gluposti, ali ovo stoji, najkrupniji kapitalisti su Židovi.RayMabus wrote:trpanje arapa u NJemačku ...........njemačkim kapitalstima treba radne snage , Merkeliča ih pozowe ......kriwi su Židowi.
Šta ono drže u Njemačkoj?
Ili opet pričamo onako napamet?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
E pa rekoh ja : Židowi su kriwi.Regoč wrote:Za drugo u redu, možeš reći da su gluposti, ali ovo stoji, najkrupniji kapitalisti su Židovi.RayMabus wrote:trpanje arapa u NJemačku ...........njemačkim kapitalstima treba radne snage , Merkeliča ih pozowe ......kriwi su Židowi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oladite sa tim Židowima.
Prwo triba znat da je njih potiralo iz Jeruzalema a kad te potira sa zemlje onda wiše nemoš bit seljak dakle bezemljaš si ....zatim uče čitat i pisat u kuči tj takwa im je tradičija ....pismene glawe ......pa su ih uzimali za činownike u Ewropi itd itd itd .....i tako su oni postali taj dio građanstwa koji je imao lowu jer su se bawili trgowinom , nowčem itd itd itd.
Prwo triba znat da je njih potiralo iz Jeruzalema a kad te potira sa zemlje onda wiše nemoš bit seljak dakle bezemljaš si ....zatim uče čitat i pisat u kuči tj takwa im je tradičija ....pismene glawe ......pa su ih uzimali za činownike u Ewropi itd itd itd .....i tako su oni postali taj dio građanstwa koji je imao lowu jer su se bawili trgowinom , nowčem itd itd itd.
2014-04-11
kad se zatvara butiga ?
gdje je rezervni polozaj ?
imam i trece pitanje ali onda ce zvucat srpski pa necu...
gdje je rezervni polozaj ?
imam i trece pitanje ali onda ce zvucat srpski pa necu...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Zawist je gadna stwar. Umijesto da wam ta ekipa posluži kao primjer kako se školom jako puno postiže ( wisok položaj u društwu i nowač ) wi ih napadate.
Šta ste toliko iskompleksirani sa tim Židowima Bog te hebo ?
Nemate škole , niste uspiješni ???
Nemate lowe ?
Šta ste toliko iskompleksirani sa tim Židowima Bog te hebo ?
Nemate škole , niste uspiješni ???
Nemate lowe ?
2014-04-11
Pa čekaj tko piše abujz? Svetac ili Yehudi?kic wrote:dobro i tih slika e, ovdje smo se okupili da se rugamo svecu i molim da se to postuje..
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ja wolim bogate ljude......posebno žene.....a posebno neudane , bez momka ili udowiče.
2014-04-11
Moj bračni oglas.RayMabus wrote:Ja wolim bogate ljude......posebno žene.....a posebno neudane , bez momka ili udowiče.
2014-04-11
evo i longija ste poremetili, sad bi se zenio
betty.boop-
2015-01-23
je...uglavnom losa...ekonomija mislim ne zajednica bracnaRayMabus wrote:Pa .........brak je ekonomija.
2014-04-12
A kad si se slabo oženio. Ja još tražim.debotoijusto wrote:je...uglavnom losa...ekonomija mislim ne zajednica bracnaRayMabus wrote:Pa .........brak je ekonomija.
2014-04-11
aha, nemos ti zaradit koliko ona moze potrosit :D
betty.boop-
2015-01-23
Kod mene i nije baš loša ....par stanowa pun kuraz nekretnina ,,,,na kartizi uwijek oko 30 tisuča kuna u plusu plus nekih 10 tisuča na štednji da se nađe ....niks krediti ......
Kod mene je ekonomija ..........zadowoljawajuča.
Kod mene je ekonomija ..........zadowoljawajuča.
2014-04-11
Swoje pare može trošit koliko oče ...koliko ima keša i koliko joj je stanje na njenoj kartiči : njena stwar.betty.boop wrote:aha, nemos ti zaradit koliko ona moze potrosit :D
2014-04-11
nisam... u cimerskoj zajednici , tu imas veca pravaRayMabus wrote:A kad si se slabo oženio. Ja još tražim.debotoijusto wrote:je...uglavnom losa...ekonomija mislim ne zajednica bracnaRayMabus wrote:Pa .........brak je ekonomija.
ako ovrha sve njeno i ne posjedujem nista
ako zdravstvo ustreba onda koristis prava iz vanbracne zajednice
srecom nemam potrebe koristit te pravne pogodnosti...
i gdje bude rezervni polozaj ne saznah ?
2014-04-12
Ma swe ok al mene lowa ne zanima. Baš sam jutros dok sa se budio razmišljao o nečemu i kako bi bilo da onoj ženi sa troje dječe pošaljem još tisuču kuna a i da Ukrajinčia za more pošalje isto i da stawim još tisuču tj pošalje dwije jer je tisuču malo ........ima se može se.debotoijusto wrote:nisam... u cimerskoj zajednici , tu imas veca pravaRayMabus wrote:A kad si se slabo oženio. Ja još tražim.debotoijusto wrote:je...uglavnom losa...ekonomija mislim ne zajednica bracnaRayMabus wrote:Pa .........brak je ekonomija.
ako ovrha sve njeno i ne posjedujem nista
ako zdravstvo ustreba onda koristis prava iz vanbracne zajednice
srecom nemam potrebe koristit te pravne pogodnosti...
i gdje bude rezervni polozaj ne saznah ?
2014-04-11
Ja s tom lowom wrtim ...meni sama dolazi .....sad mi lik misečno da 700 kuna i to mi sam upao i u suštini htio mi je dat wiše al sa ja odbio i naprawi mu posao u wrijednosti par tisuča kuna i on meni treba dat toliko al sam odbio jer ga znam i jer u želi učinit uslugu pa sa rekao damm i daje samo 700 kuna misečno i da je to ok.
Radim po sistemu optimalnog riješenja.
Sad ču tu lowu samo dat toj ženi i UKrajinčima.
NJemu dobro , meni dobro , njima dobro .............jel tko šta izgubio ? Ne. Swi dobiwaju.
On je na dobitku jer zarađuje tisuču kuna ( par tisuča ) wiše jer mu ne želim naplatiti nego eto minialno reda radi. Mene to ne košta ništa. Pare opet proslijeđujem dalje.
Jesam li ja šta izgubio ?
Uopče ne.
To ti je ekonomija.
Swi dobiwaju win win situačija.
Radim po sistemu optimalnog riješenja.
Sad ču tu lowu samo dat toj ženi i UKrajinčima.
NJemu dobro , meni dobro , njima dobro .............jel tko šta izgubio ? Ne. Swi dobiwaju.
On je na dobitku jer zarađuje tisuču kuna ( par tisuča ) wiše jer mu ne želim naplatiti nego eto minialno reda radi. Mene to ne košta ništa. Pare opet proslijeđujem dalje.
Jesam li ja šta izgubio ?
Uopče ne.
To ti je ekonomija.
Swi dobiwaju win win situačija.
2014-04-11
Optimalno riješenje ti je : najbolje dobro za najweči broj dinamika.
Tako ja razmišljam.
Zato i imam lowe ....ako mi nešto nije problem , uradit ču uslugu drugome , owi to znaju čijenit i prepoznat i onda to ide tako i to je to ......onda se te lowe skupi ........a štaš.
Tako ja razmišljam.
Zato i imam lowe ....ako mi nešto nije problem , uradit ču uslugu drugome , owi to znaju čijenit i prepoznat i onda to ide tako i to je to ......onda se te lowe skupi ........a štaš.
2014-04-11
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
» VIDEO Snajperist u Francuskoj ustrijelio dvoje ljudi za vrijeme govora predsjednika
» Kakva se tužna priča krije iza video-snimka "Četnički snajperist Sead Duračak"
» šta piše u sporazumu
» zivot pise romane
» VIDEO Snajperist u Francuskoj ustrijelio dvoje ljudi za vrijeme govora predsjednika
» Kakva se tužna priča krije iza video-snimka "Četnički snajperist Sead Duračak"
» šta piše u sporazumu
» zivot pise romane
Page 3 of 10