Kolumna:Iza dućana
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kolumna:Iza dućana
a dobro, tradicije polako izumiru, ali bar ste zadržali pljucanje u prašinudebotoijusto wrote:na ovo bi moji znalacki blagoglagoljivi, muckali po usnama i pljuckali u kofu
a onda prica kako je jednom jedan...
sve bez ceskanja po trbuhu kako zamisljaju ove zlobne zene
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Potpuna retardacija, nogomet je postao gora droga od heroina, gledaju stare utakmice u kafićima sa 45 televizora i projektora, samo o tome pričaju, a jedino što pišu u životu jesu tiketi iz kladar...epikur37 wrote:asilovski wrote:današnja mladež od svega odustane kad navrši 30-tu, nakon toga tumaraju molovima i hipermarketima, gledaju u mobitele i maštaju o novom modelu Seata hahahaepikur37 wrote:a bašasilovski wrote:kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/r_nevjesta wrote:da, ali jako sugestivna, kao iz talijanskog filmskog realizma.. vidim ih kako stoje u grupici, opušteni, u potkošuljama ili raskopčanih košulja, potežu iz flaše, malo zagalame oko nogometa ili politike, a u pauzama zijevaju, češkaju se po trbuhu i pljuckaju u prašinu :Dkic wrote:ocajna tema, so homo :D
al ovi što briju na utakmice i nove aute su mi najjači
Kermit-
2014-04-17
frakcija wrote:Rađe bi zapalila ludu cigaru, onda sve bude zabavo ko u luna parku.. Samo to mene predugo drži
To je dobro kod ekstremnog stresa i prijelomnih životnih momenata., malo iziđeš iz perspektive.kic wrote:frakcija wrote:Rađe bi zapalila ludu cigaru, onda sve bude zabavo ko u luna parku.. Samo to mene predugo drži
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
asilovski wrote:Potpuna retardacija, nogomet je postao gora droga od heroina, gledaju stare utakmice u kafićima sa 45 televizora i projektora, samo o tome pričaju, a jedino što pišu u životu jesu tiketi iz kladar...epikur37 wrote:asilovski wrote:današnja mladež od svega odustane kad navrši 30-tu, nakon toga tumaraju molovima i hipermarketima, gledaju u mobitele i maštaju o novom modelu Seata hahahaepikur37 wrote:a bašasilovski wrote:kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/r_nevjesta wrote:da, ali jako sugestivna, kao iz talijanskog filmskog realizma.. vidim ih kako stoje u grupici, opušteni, u potkošuljama ili raskopčanih košulja, potežu iz flaše, malo zagalame oko nogometa ili politike, a u pauzama zijevaju, češkaju se po trbuhu i pljuckaju u prašinu :Dkic wrote:ocajna tema, so homo :D
ekipa iza dućana je daleko bolje i živopisnije i zdravije društvo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hey take it easy homes! No need to act all ese loco n' shitkic wrote:I have plans man.današnja mladež od svega odustane kad navrši 30-tu, nakon toga tumaraju molovima i hipermarketima, gledaju u mobitele i maštaju o novom modelu Seata hahaha
Kermit-
2014-04-17
ja sam skužio da jastreb zapravo biži od takvih mjesta, dakle i ta vrsta javnog foruma se degradirala-
piće je tu nebitno-
piće je tu nebitno-
tolerantan ti srednje imeepikur37 wrote:no dobro živimo u vrijeme gdje se prihvataju različitosti i nastranosti pa tako i muškarce koji ne piju treba ispoštovasti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Zabranili u OS, dobro kad ode još kojih 15 000 mislim da ionako nitko neće imati s kim izaćiepikur37 wrote:asilovski wrote:Potpuna retardacija, nogomet je postao gora droga od heroina, gledaju stare utakmice u kafićima sa 45 televizora i projektora, samo o tome pričaju, a jedino što pišu u životu jesu tiketi iz kladar...epikur37 wrote:asilovski wrote:današnja mladež od svega odustane kad navrši 30-tu, nakon toga tumaraju molovima i hipermarketima, gledaju u mobitele i maštaju o novom modelu Seata hahahaepikur37 wrote:a bašasilovski wrote:kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/r_nevjesta wrote:da, ali jako sugestivna, kao iz talijanskog filmskog realizma.. vidim ih kako stoje u grupici, opušteni, u potkošuljama ili raskopčanih košulja, potežu iz flaše, malo zagalame oko nogometa ili politike, a u pauzama zijevaju, češkaju se po trbuhu i pljuckaju u prašinu :Dkic wrote:ocajna tema, so homo :D
Kermit-
2014-04-17
jel to nešto, iz GTA n'shit?asilovski wrote:Hey take it easy homes! No need to act all ese loco n' shitkic wrote:I have plans man.današnja mladež od svega odustane kad navrši 30-tu, nakon toga tumaraju molovima i hipermarketima, gledaju u mobitele i maštaju o novom modelu Seata hahaha
moj plan je napraviti vlastiti strip, ali prije toga moram naučit crtat (ko feynman) jer ne bih nikad mogao trpit suradnika, a prije tog moram lijevu ruku usavršiti u korištenju..
pa prepisujem Jungerov - Stahlgewittern i usput usavršujem tak njemački-
neću nikad dovršit taj strip :^0
http://www.index.hr/vijesti/clanak/shamso-iz-brkova-za-index-ako-se-nastavi-ovako-za-vise-cu-hrvata-svirati-u-dublinu-nego-u-osijeku/881931.aspxasilovski wrote:Zabranili u OS, dobro kad ode još kojih 15 000 mislim da ionako nitko neće imati s kim izaćiepikur37 wrote:asilovski wrote:Potpuna retardacija, nogomet je postao gora droga od heroina, gledaju stare utakmice u kafićima sa 45 televizora i projektora, samo o tome pričaju, a jedino što pišu u životu jesu tiketi iz kladar...epikur37 wrote:asilovski wrote:današnja mladež od svega odustane kad navrši 30-tu, nakon toga tumaraju molovima i hipermarketima, gledaju u mobitele i maštaju o novom modelu Seata hahahaepikur37 wrote:a bašasilovski wrote:kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/r_nevjesta wrote:da, ali jako sugestivna, kao iz talijanskog filmskog realizma.. vidim ih kako stoje u grupici, opušteni, u potkošuljama ili raskopčanih košulja, potežu iz flaše, malo zagalame oko nogometa ili politike, a u pauzama zijevaju, češkaju se po trbuhu i pljuckaju u prašinu :Dkic wrote:ocajna tema, so homo :D
Zabranili druzenje iza ducana? Ono kao neprijavljana okupljanja? Kad ce uvest policijski sat?asilovski wrote:Zabranili u OS, dobro kad ode još kojih 15 000 mislim da ionako nitko neće imati s kim izaćiepikur37 wrote:asilovski wrote:Potpuna retardacija, nogomet je postao gora droga od heroina, gledaju stare utakmice u kafićima sa 45 televizora i projektora, samo o tome pričaju, a jedino što pišu u životu jesu tiketi iz kladar...epikur37 wrote:asilovski wrote:današnja mladež od svega odustane kad navrši 30-tu, nakon toga tumaraju molovima i hipermarketima, gledaju u mobitele i maštaju o novom modelu Seata hahahaepikur37 wrote:a bašasilovski wrote:kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/r_nevjesta wrote:da, ali jako sugestivna, kao iz talijanskog filmskog realizma.. vidim ih kako stoje u grupici, opušteni, u potkošuljama ili raskopčanih košulja, potežu iz flaše, malo zagalame oko nogometa ili politike, a u pauzama zijevaju, češkaju se po trbuhu i pljuckaju u prašinu :Dkic wrote:ocajna tema, so homo :D
omni-
2014-04-12
debotoijusto wrote:Yehudi wrote:
Eo našlo se neki dan malo kvalitetnije
na ovo bi moji znalacki blagoglagoljivi, muckali po usnama i pljuckali u kofu
a onda prica kako je jednom jedan...
sve bez ceskanja po trbuhu kako zamisljaju ove zlobne zene
A žene ko žene. Inače žene su mi ovo i donile u kuću
Moja i kuma nam.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
kic wrote:I have plans man.današnja mladež od svega odustane kad navrši 30-tu, nakon toga tumaraju molovima i hipermarketima, gledaju u mobitele i maštaju o novom modelu Seata hahaha
Ova thema mora ići na sticki ..............glasovanje otvoreno.
2014-04-20
A čaše doli zaobljene, uopće ne migu stajati same na stolu, moraš je držati u ruci ili na tome stalku.
Inače bira ima 7% ili čak 12% alkohola, zaboravio sam točno. Dvi dovoljno da ti se zamanta.
Pauwel Kwak Beer, Belgium: prices | wine-searcher
www.wine-searcher.com › Rest of World › Belgium[list="margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; border: 0px;"]
[*]
[*]
[/list]
3,18 USD do 10,99 USD
Last edited by Yehudi on 20/3/2016, 20:33; edited 2 times in total
2014-04-20
puzajuci fasizam pod krinkom javnog reda i miraZabranili u OS
a mozda niste pristojni kao mi , becka skola i rukoljub pa nas nitko ne dira
nije lako bit mlad u osijeku a opet dobro za umjetnost , iz patnje izlazi najbolje od ljudi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Tema je prava. jedna od najboljih u zadnjih pola godine.
2014-04-20
tema je dobra ali visiti isprid dućana je treš.
2014-04-16
Trash teme su one od uvaženog kolege Ere
-Kolinda slavila rodjendan
-Kolinda na kavi
-Kolinda i princ Charles
-Kolinda pojela papak
- Kolinda ima novi friz
-Kolinda i princ Charles vol II
-Kolinda slavila rodjendan
-Kolinda na kavi
-Kolinda i princ Charles