Kolumna:Iza dućana
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kolumna:Iza dućana
Trash teme su one od uvaženog kolege Ere
-Kolinda slavila rodjendan
-Kolinda na kavi
-Kolinda i princ Charles
-Kolinda pojela papak
- Kolinda ima novi friz
-Kolinda i princ Charles vol II
-Kolinda slavila rodjendan
-Kolinda na kavi
-Kolinda i princ Charles
-Kolinda pojela papak
- Kolinda ima novi friz
-Kolinda i princ Charles vol II
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Triny wrote:Krenula je s partizanima...a onda...
Ajme nemoj molim te.
2014-04-20
moj stari kad kaže da ide u Crkvu, svi znamo šta s tim misli (crkva čitaj = vinarija :^)
a ča je to vinarija?
2014-04-16
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
kic wrote:moj stari kad kaže da ide u Crkvu, svi znamo šta s tim misli (crkva čitaj = vinarija :^)
svak ima svoju crkvu -kafić
i svak ima svoj oltar- šank
2014-04-20
a, ne razumin, jel to oni loču ilegalino, isprid vinarije ili je to establišment?
2014-04-16
bogami, nema. jo sun čovik bez kafića i nemun svoju marku pića.Yehudi wrote:kic wrote:moj stari kad kaže da ide u Crkvu, svi znamo šta s tim misli (crkva čitaj = vinarija :^)
svak ima svoju crkvu -kafić
i svak ima svoj oltar- šank
2014-04-16
establišment par ekselansaben wrote:a, ne razumin, jel to oni loču ilegalino, isprid vinarije ili je to establišment?
mi smo imali marasku, nije vinarija nego hard liquor, ali niko nikad nije tamo loka. nis ni u vinoplodu ni u dalmacijivinu nika vidi nikoga da se vucara i loče..Dread_Pirate_Roberts wrote:establišment par ekselansaben wrote:a, ne razumin, jel to oni loču ilegalino, isprid vinarije ili je to establišment?
2014-04-16
ča znači ilegalno sadaben wrote:a, ne razumin, jel to oni loču ilegalino, isprid vinarije ili je to establišment?
pa, ono, jel ko neka kušaonica, kafić u vinariji?kic wrote:ča znači ilegalno sadaben wrote:a, ne razumin, jel to oni loču ilegalino, isprid vinarije ili je to establišment?
2014-04-16
kažem ti da je ovo ufino...probas ovo vino pa malo gricnes nesto...onda malo probas neko drugo...i tak...aben wrote:mi smo imali marasku, nije vinarija nego hard liquor, ali niko nikad nije tamo loka. nis ni u vinoplodu ni u dalmacijivinu nika vidi nikoga da se vucara i loče..Dread_Pirate_Roberts wrote:establišment par ekselansaben wrote:a, ne razumin, jel to oni loču ilegalino, isprid vinarije ili je to establišment?
ma kurac, ali dobra je lokacija, popiješ čašu-dvi, porazgovaraš se, reko niš graciozno-aben wrote:pa, ono, jel ko neka kušaonica, kafić u vinariji?kic wrote:ča znači ilegalno sadaben wrote:a, ne razumin, jel to oni loču ilegalino, isprid vinarije ili je to establišment?
a to ko frasier iz kafića uzdravlje?Dread_Pirate_Roberts wrote:kažem ti da je ovo ufino...probas ovo vino pa malo gricnes nesto...onda malo probas neko drugo...i tak...aben wrote:mi smo imali marasku, nije vinarija nego hard liquor, ali niko nikad nije tamo loka. nis ni u vinoplodu ni u dalmacijivinu nika vidi nikoga da se vucara i loče..Dread_Pirate_Roberts wrote:establišment par ekselansaben wrote:a, ne razumin, jel to oni loču ilegalino, isprid vinarije ili je to establišment?
o to nije treš, nikako..i jo bi tako..
2014-04-16
i tata bi sine...aben wrote:a to ko frasier iz kafića uzdravlje?Dread_Pirate_Roberts wrote:kažem ti da je ovo ufino...probas ovo vino pa malo gricnes nesto...onda malo probas neko drugo...i tak...aben wrote:mi smo imali marasku, nije vinarija nego hard liquor, ali niko nikad nije tamo loka. nis ni u vinoplodu ni u dalmacijivinu nika vidi nikoga da se vucara i loče..Dread_Pirate_Roberts wrote:establišment par ekselansaben wrote:a, ne razumin, jel to oni loču ilegalino, isprid vinarije ili je to establišment?
o to nije treš, nikako..i jo bi tako..
mi smo devedesetih imali poplavu točionica, ljudi bi prodavali vino refužo, tu i tamo bi stavili jedun stol, obično bi sve bilo oblipljeno u belim mesarskim pločicama, scene ko u saw 1
sad toga više nemo, a klijentela isprid butige se isfiltrirala isključivo na narkomane i kronere...
sad toga više nemo, a klijentela isprid butige se isfiltrirala isključivo na narkomane i kronere...
2014-04-16
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ha ha ha diglo bankomat u zrak.... i pola dućana
» kao i gotovo svaki dan posljednjih 10 godina sjedio ispred dućana i pio pivo
» Dujmovic kolumna
» Najbolja kolumna Hodaka
» Marcelova izborna kolumna
» kao i gotovo svaki dan posljednjih 10 godina sjedio ispred dućana i pio pivo
» Dujmovic kolumna
» Najbolja kolumna Hodaka
» Marcelova izborna kolumna