Kolumna:Iza dućana
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kolumna:Iza dućana
Jel naleti tu kakav komad ili ste se skroz odrekli tih ugodnosti radi koncentracije? Meni su muski nekako sjebani kako da kazem mnoge izgleda yebe ego radi pomanjkanja posla i novca pa stalno nesto histerisu oko politike zeljni promjena i sve se svodi na gdje klepit veliku lovu bez nekog truda i pameti. Zenskice su mi nekako zanimljivije za cistu zayebanciju, opustenije sta ja znam. Mislim to je kako ja dozivljavam stanje.jastreb wrote:Ima tu više struja. Najglasnija je i meni najdosadnija ona nogometna. Stalno kopkaju po tabletima i gledaju rezultate uživo,paraju kladioničarske listiće i pizde o Realu i Barceloni.omni wrote:Meni sve pari da vi tu iza planirate kakvu socijalisticku revoluciju, mada ako se drzite previse piva otici ce na onu nacionalno naglasenu verziju, valja vam prec na vodku ako mislite u taj fazon.
Onda imaš bauštelsku struju koji samo pričaju koliko su napravili kubika betona.
I imaš ovu moju ekipu koja je mješovita i priča o svemu i svačemu.
I ljeti imaš još zagorsku struju. To su kronikusi koji ljetuju u obližnjem odmaralištu,piju pivo Pan i hvale se svojim ljubavničkim uspjesima.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Da. Ljeti znaju doći i cure. Uglavnom sezonke iz Podravine ili Slavonije. Ili kad Hrvatska igra na EP ili SP onda dođu i cure u dresovima i pijuckaju bambuse prije početka utakmice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
koristim 2 razlicita obitavalist
prvi lokalna trgovina , uglavnom domaci
sport 0 bodova osim nekog velikog dogadjaja
politika malo i nista , generalni zakljucak svi su isti
zene da , cesta tema
lokalna desavanja na smijesan nacin dominiraju
od konzumacije pivo , zesticu nitko , vecina pusi ako ponudis
a poneki redovno , vrte se i razne droge iz druge ruke...
drugo , ilegalni kafic u krugu vise obrta/firmi
tu glavne teme posao/novac
politika sport & ostalo minimalno
krasi ih nedostatak maste za uoblicenje rijeci
jutri zestice , pivo stalno a ide i zagorski kiselis s mineralnom dobro
cesto se vrte i runde , mladji vole i zapalit
u oba politicki od kvazidesnoustasoidno desno, centar i lijevo , ext. lijevo ne upoznah
prvi lokalna trgovina , uglavnom domaci
sport 0 bodova osim nekog velikog dogadjaja
politika malo i nista , generalni zakljucak svi su isti
zene da , cesta tema
lokalna desavanja na smijesan nacin dominiraju
od konzumacije pivo , zesticu nitko , vecina pusi ako ponudis
a poneki redovno , vrte se i razne droge iz druge ruke...
drugo , ilegalni kafic u krugu vise obrta/firmi
tu glavne teme posao/novac
politika sport & ostalo minimalno
krasi ih nedostatak maste za uoblicenje rijeci
jutri zestice , pivo stalno a ide i zagorski kiselis s mineralnom dobro
cesto se vrte i runde , mladji vole i zapalit
u oba politicki od kvazidesnoustasoidno desno, centar i lijevo , ext. lijevo ne upoznah
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
U ovdje ima svega. Imaš pravaše,HDZ-ovce,pa do teških komunjara,a ima i par srpskih krajiških zadrtih.debotoijusto wrote:
Jedan od njih je upravo jučer bio totalka pijan i gnjavio me,da sam morao pobjeć.
2014-04-22
Zanimljivo.Vjerujem kako bi pokojni Miljenko Smoje bio inspiriran s ovim i ovjekovječio kao još jedno umjetničko djelo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
gajba-scena u splitu vise agresivna i vulgarna no bolje price/masta
ZG scena vise becka skola , ono , bok sused , ne dobacuju zenama , ne rade buku...
ZG scena vise becka skola , ono , bok sused , ne dobacuju zenama , ne rade buku...
2014-04-12
Imaš i zagorsku scenu. Oni najviše buče.debotoijusto wrote:gajba-scena u splitu vise agresivna i vulgarna no bolje price/masta
Slavonci su nekako najstaloženiji.
2014-04-22
jastreb wrote:Imaš i zagorsku scenu. Oni najviše buče.debotoijusto wrote:gajba-scena u splitu vise agresivna i vulgarna no bolje price/masta
zagorsku scenu ne poznajem
evo je hajduk/tudor da gol
zasigurno te to veseli
2014-04-12
ma jok sad je za Željudebotoijusto wrote:jastreb wrote:Imaš i zagorsku scenu. Oni najviše buče.debotoijusto wrote:gajba-scena u splitu vise agresivna i vulgarna no bolje price/masta
zasigurno te to veseli
2014-04-15
nisam ubra ovo presvlacenje dresa , moj grijehn_razbojnik wrote:ma jok sad je za Željudebotoijusto wrote:jastreb wrote:Imaš i zagorsku scenu. Oni najviše buče.debotoijusto wrote:gajba-scena u splitu vise agresivna i vulgarna no bolje price/masta
zasigurno te to veseli
2014-04-12
ha?jastreb wrote:Dakle,danas sam bio sa jednim likom koji je sin dvoje potpukovnika JNA.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
I stari i stara nosili su čin potpukovnika.udba wrote:ha?jastreb wrote:Dakle,danas sam bio sa jednim likom koji je sin dvoje potpukovnika JNA.
Staru sam poznavao.
2014-04-22
A oklem su Tudori? Jesu oni ingliški? Ima ih po Hvaru, Braču.debotoijusto wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ne znam , isao sam u skolu s jedan tudorom , putovao iz trogirafrakcija wrote:A oklem su Tudori? Jesu oni ingliški? Ima ih po Hvaru, Braču.debotoijusto wrote:
jel od tamo java ce ga znat
2014-04-12
Evo našla...Po legendi, engleski ratni brod potonuo je nedaleko od Hvara i jedan se član engleske kraljevske obitelji Tudor uspio spasiti doplivavsi do obale. Vjerojatno se mogao vratiti nazad u Englesku, ali nije mogao ostaviti ljepote i blagodati Hvara...debotoijusto wrote:ne znam , isao sam u skolu s jedan tudorom , putovao iz trogirafrakcija wrote:A oklem su Tudori? Jesu oni ingliški? Ima ih po Hvaru, Braču.debotoijusto wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
nelosa utakmica , borbena
bar dok hajduk moze trcat
( naravno ovo za standard HR lige zborim )
bar dok hajduk moze trcat
( naravno ovo za standard HR lige zborim )
2014-04-12
i to baš oko 1880 kad je pola Hvara ošlo u Ameriku trbuhon za kruhon.frakcija wrote:Evo našla...Po legendi, engleski ratni brod potonuo je nedaleko od Hvara i jedan se član engleske kraljevske obitelji Tudor uspio spasiti doplivavsi do obale. Vjerojatno se mogao vratiti nazad u Englesku, ali nije mogao ostaviti ljepote i blagodati Hvara...debotoijusto wrote:ne znam , isao sam u skolu s jedan tudorom , putovao iz trogirafrakcija wrote:A oklem su Tudori? Jesu oni ingliški? Ima ih po Hvaru, Braču.debotoijusto wrote:
frakcija wrote:Evo našla...Po legendi, engleski ratni brod potonuo je nedaleko od Hvara i jedan se član engleske kraljevske obitelji Tudor uspio spasiti doplivavsi do obale. Vjerojatno se mogao vratiti nazad u Englesku, ali nije mogao ostaviti ljepote i blagodati Hvara...debotoijusto wrote:ne znam , isao sam u skolu s jedan tudorom , putovao iz trogirafrakcija wrote:A oklem su Tudori? Jesu oni ingliški? Ima ih po Hvaru, Braču.debotoijusto wrote:
more bit da ga stari zaninovic usvoija i prosirija lozu
ako je legenda istinita a nema razloga da bude drugacije
2014-04-12
jastreb wrote:Ima tu više struja. Najglasnija je i meni najdosadnija ona nogometna. Stalno kopkaju po tabletima i gledaju rezultate uživo,paraju kladioničarske listiće i pizde o Realu i Barceloni.omni wrote:Meni sve pari da vi tu iza planirate kakvu socijalisticku revoluciju, mada ako se drzite previse piva otici ce na onu nacionalno naglasenu verziju, valja vam prec na vodku ako mislite u taj fazon.
Onda imaš bauštelsku struju koji samo pričaju koliko su napravili kubika betona.
I ljeti imaš još zagorsku struju. To su kronikusi koji ljetuju u obližnjem odmaralištu,piju pivo Pan i hvale se svojim ljubavničkim uspjesima.
Znači tamo se , kao i iza svakog dućana širom lijepe naše okupljaju radnici, seljaci i poštena inteligencija..................ima toga poprilično rekao bih.
Pazite samo na ove šta sakupljaju boce, mogu vam adezejovci uvaliti kakvu špiju.
- Nema kafića do zidića - Smrt fašizmu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:jastreb wrote:Ima tu više struja. Najglasnija je i meni najdosadnija ona nogometna. Stalno kopkaju po tabletima i gledaju rezultate uživo,paraju kladioničarske listiće i pizde o Realu i Barceloni.omni wrote:Meni sve pari da vi tu iza planirate kakvu socijalisticku revoluciju, mada ako se drzite previse piva otici ce na onu nacionalno naglasenu verziju, valja vam prec na vodku ako mislite u taj fazon.
Znači tamo se , kao i iza svakog dućana širom lijepe naše okupljaju radnici, seljaci i poštena inteligencija..................ima toga poprilično rekao bih.
Pazite samo na ove šta sakupljaju boce, mogu vam adezejovci uvaliti kakvu špiju.
- Nema kafića do zidića - Smrt fašizmu
primjetih da zadnje vrijeme pije se samo limenka , neko nj. ili aus. pivo
u klasi do 5kn/o.5l. , to se i uredno vraca , nemaju skupljaci tu kruha
i probao , kisela vodica sa sitno alkohola , na granici nepitkog
2014-04-12
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ha ha ha diglo bankomat u zrak.... i pola dućana
» kao i gotovo svaki dan posljednjih 10 godina sjedio ispred dućana i pio pivo
» Dujmovic kolumna
» Najbolja kolumna Hodaka