Kolumna:Iza dućana
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kolumna:Iza dućana
jo mislin da je sve to ugašeno. vjerojatno su ih uhljebi ubili s minimalnim higijenskin uvjetima. nema nikakovih točionica na relji, bar ne onih di siromasi isprid stoju i loču iz plastičnih ćikaric.Yehudi wrote:A ona točiona na Relj, ispod nebodera onoga nekako, na kantunu uvučeno od ceste, radi li to?aben wrote:to je točiona,debotoijusto wrote:ono di imas crno bilo i opol , memljivoaben wrote:a ča je to vinarija?
a pretece danasnjih pivopija dobivali na case ispred
doneses bocun od kuce a drhtave ruke obavezno isprolivaju isti
jel to jos postoji ?
u vinariji se proizvodi otrov za točione
al u zd ih više nemo..
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Yehudi wrote:Zadar je ok. Tu i tamo ekipa se skupi na po ure na zidić ali nije to moj svijet.
Ako nekoga znam, pa me oslovi, mogu stati 2 min ali zasigurno ne i naginjati bocu na ulici.
yehudi jesi ti iz zdi ovaj eben sečini da je
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam u bivsem kvartu redovito pio pivu ispred ducana...malo zavucen bio taj ducan blizu parka i odmah su klupe bile ko narucene...ono bas livada sa drvecem i klupama...nema blizu velikog prometa...obicno smo se skupilo nas par kvartovskih prijatelja i branitelja i tu nam je nekako bila ljepsa atmosfera sjetiti se dogadjaja iz domovinskog rata nego u kaficu..inace taj ducan je otvoren 1987 godine pa smo tu kao i pubertetlije i prije utakmica znali piti pivu,bambus,vino
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
budi muskoYehudi wrote:Zadar je ok. Tu i tamo ekipa se skupi na po ure na zidić ali nije to moj svijet.
Ako nekoga znam, pa me oslovi, mogu stati 2 min ali zasigurno ne i naginjati bocu na ulici.
uzmi jogurt ka ja i stani s ljudima proljudikat , bude tu pametnih prica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Na Knežiji ili Folnegovićevom, druže majore?vuksadinare wrote:Ja sam u bivsem kvartu redovito pio pivu ispred ducana...malo zavucen bio taj ducan blizu parka i odmah su klupe bile ko narucene...ono bas livada sa drvecem i klupama...nema blizu velikog prometa...obicno smo se skupilo nas par kvartovskih prijatelja i branitelja i tu nam je nekako bila ljepsa atmosfera sjetiti se dogadjaja iz domovinskog rata nego u kaficu..inace taj ducan je otvoren 1987 godine pa smo tu kao i pubertetlije i prije utakmica znali piti pivu,bambus,vino
Šala, ti si negdi s Pešče?
Guest- Guest
jos ako je kladara blizu...milinavuksadinare wrote:Ja sam u bivsem kvartu redovito pio pivu ispred ducana...malo zavucen bio taj ducan blizu parka i odmah su klupe bile ko narucene...ono bas livada sa drvecem i klupama...nema blizu velikog prometa...obicno smo se skupilo nas par kvartovskih prijatelja i branitelja i tu nam je nekako bila ljepsa atmosfera sjetiti se dogadjaja iz domovinskog rata nego u kaficu..inace taj ducan je otvoren 1987 godine pa smo tu kao i pubertetlije i prije utakmica znali piti pivu,bambus,vino
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ali zanimljivo je to da ćeš se ispred tih dućana obavezno sprijateljiti sa ljudima koji su ondje.
Lani sam ja sa prijeteljem došao u Viškovo i ošli na pivo pred jedan dućan i malo po malo upadneš u đir sa ljudima koje nikad nisi vidio i onda saznaš da imate neke zajedničke poznanike i onda padne i koja tura.
A preklani mi se to isto dogodilo u Matuljima.
U kafićima je to već rijeđa pojava.
Lani sam ja sa prijeteljem došao u Viškovo i ošli na pivo pred jedan dućan i malo po malo upadneš u đir sa ljudima koje nikad nisi vidio i onda saznaš da imate neke zajedničke poznanike i onda padne i koja tura.
A preklani mi se to isto dogodilo u Matuljima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ali zanimljivo je to da ćeš se ispred tih dućana obavezno sprijateljiti sa ljudima koji su ondje.
nije. alkoholičari su obnokšus, i oni će se sprijateljiti sa bilokin, bilo di, samo ih je više isprid butige pa ispada da se tamo više družu.
uostalon, plati in pivu, i vječno si in prijatelj.
2014-04-16
debotoijusto wrote:budi muskoYehudi wrote:Zadar je ok. Tu i tamo ekipa se skupi na po ure na zidić ali nije to moj svijet.
uzmi jogurt ka ja i stani s ljudima proljudikat , bude tu pametnih prica
Pa kažem da stanem i popričam sa ekipom, platim neki put nekome pivu-dvi, dam duvan i tako.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
cuj,lokat ispred ducana!?to kod nas u dojclandu rade oni najveci gubitnici.ja nikog ne osudjujem,da sam tu jasan,samo kazem kako je kod hansa...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
jebate nije lokanje nego guštanje u cugimax123 wrote:cuj,lokat ispred ducana!?to kod nas u dojclandu rade oni najveci gubitnici.ja nikog ne osudjujem,da sam tu jasan,samo kazem kako je kod hansa...
moguce,cak virujem da je doli tako.samo kazem kako je u minkenu i berlinu..;)Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate nije lokanje nego guštanje u cugimax123 wrote:cuj,lokat ispred ducana!?to kod nas u dojclandu rade oni najveci gubitnici.ja nikog ne osudjujem,da sam tu jasan,samo kazem kako je kod hansa...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ma to je samo hansova percepcijamax123 wrote:moguce,cak virujem da je doli tako.samo kazem kako je u minkenu i berlinu..;)Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate nije lokanje nego guštanje u cugimax123 wrote:cuj,lokat ispred ducana!?to kod nas u dojclandu rade oni najveci gubitnici.ja nikog ne osudjujem,da sam tu jasan,samo kazem kako je kod hansa...
Kažnjen s 1000 kuna jer je pio pivo i hodao
Ispisani prekršajni nalog osvanuo je jučer po pločnicima u Osijeku. Vjerojatno ih je polijepio vlasnik koji je dobio kaznu
Boris Božić (38) “zaradio” je tisuću kuna kazne jer je pio pivo na ulici u Osijeku. Zbilo se to u noći na subotu uNeumanovoj ulici u samom središtu grada. No, javnost o tome nije obavijestila policija, nego je, doslovce, “pisalo” na pločnicima po gradu.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/kaznjen-s-1000-kuna-jer-je-pio-pivo-i-hodao-1070233
Proglašen je krivim prema Pravilniku o komunalnom redu Grada Osijeka, kažnjen je s 1000 kuna, a dužan je platiti i 100 kuna sudskih troškova.
Do Borisa Božića nismo uspjeli doći, no policija nam je potvrdila autentičnost prekršajnog naloga.
Ispisani prekršajni nalog osvanuo je jučer po pločnicima u Osijeku. Vjerojatno ih je polijepio vlasnik koji je dobio kaznu
Boris Božić (38) “zaradio” je tisuću kuna kazne jer je pio pivo na ulici u Osijeku. Zbilo se to u noći na subotu uNeumanovoj ulici u samom središtu grada. No, javnost o tome nije obavijestila policija, nego je, doslovce, “pisalo” na pločnicima po gradu.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/kaznjen-s-1000-kuna-jer-je-pio-pivo-i-hodao-1070233
Proglašen je krivim prema Pravilniku o komunalnom redu Grada Osijeka, kažnjen je s 1000 kuna, a dužan je platiti i 100 kuna sudskih troškova.
Do Borisa Božića nismo uspjeli doći, no policija nam je potvrdila autentičnost prekršajnog naloga.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Diktatura, majku im yebem. Prelazi bagra preko granice ko mravi a oni se izivljavaju na postenima.Yehudi wrote:Kažnjen s 1000 kuna jer je pio pivo i hodao
omni-
2014-04-12
Sinoć se iza dućana vodila jedna jako zanimljiva rasprava.
Naime poznato je da su na našim prostorima što se sportova tiče bili popularni i gledani i košarka i rukomet i boks i vaterpolo,ali da je nogomet bio i više od toga.
No jučer se pričalo o "sportovima" koji to nisu bili u klasičnom smislu,ali su opet bili megapopularni i rado gledani.
To su Sinjska alka,skokovi sa starog mosta u Mostaru i Grmečka korida.
Naime poznato je da su na našim prostorima što se sportova tiče bili popularni i gledani i košarka i rukomet i boks i vaterpolo,ali da je nogomet bio i više od toga.
No jučer se pričalo o "sportovima" koji to nisu bili u klasičnom smislu,ali su opet bili megapopularni i rado gledani.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
folkaEva wrote:Na Knežiji ili Folnegovićevom, druže majore?vuksadinare wrote:Ja sam u bivsem kvartu redovito pio pivu ispred ducana...malo zavucen bio taj ducan blizu parka i odmah su klupe bile ko narucene...ono bas livada sa drvecem i klupama...nema blizu velikog prometa...obicno smo se skupilo nas par kvartovskih prijatelja i branitelja i tu nam je nekako bila ljepsa atmosfera sjetiti se dogadjaja iz domovinskog rata nego u kaficu..inace taj ducan je otvoren 1987 godine pa smo tu kao i pubertetlije i prije utakmica znali piti pivu,bambus,vino
Šala, ti si negdi s Pešče?
2015-09-08
Auuu jel se to omakla pivovari kakva greska, il se kakav narkic zaposlio tamo pa malo zeza. Samo vam je zmaj od sipova nedostajaojastreb wrote:Sinoć se iza dućana vodila jedna jako zanimljiva rasprava.
omni-
2014-04-12
koji tebe quratz mori kladara..da kladim se za svoj novac ne tvoj..to je problem vas ljevicara..zavirivanje u tudja dvorista i novcanike..debotoijusto wrote:jos ako je kladara blizu...milinavuksadinare wrote:Ja sam u bivsem kvartu redovito pio pivu ispred ducana...malo zavucen bio taj ducan blizu parka i odmah su klupe bile ko narucene...ono bas livada sa drvecem i klupama...nema blizu velikog prometa...obicno smo se skupilo nas par kvartovskih prijatelja i branitelja i tu nam je nekako bila ljepsa atmosfera sjetiti se dogadjaja iz domovinskog rata nego u kaficu..inace taj ducan je otvoren 1987 godine pa smo tu kao i pubertetlije i prije utakmica znali piti pivu,bambus,vino
2015-09-08
....a čuj...svaki bedak ima svoje veselje....veli, ne osuđuje, al smo luzeri....ts, ts, ts....kurac ti znaš kaj je dobro.max123 wrote:cuj,lokat ispred ducana!?to kod nas u dojclandu rade oni najveci gubitnici.ja nikog ne osudjujem,da sam tu jasan,samo kazem kako je kod hansa...
2015-09-02
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ha ha ha diglo bankomat u zrak.... i pola dućana
» kao i gotovo svaki dan posljednjih 10 godina sjedio ispred dućana i pio pivo
» Dujmovic kolumna
» Najbolja kolumna Hodaka
» Marcelova izborna kolumna
» kao i gotovo svaki dan posljednjih 10 godina sjedio ispred dućana i pio pivo
» Dujmovic kolumna
» Najbolja kolumna Hodaka
» Marcelova izborna kolumna