Kolumna:Iza dućana
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kolumna:Iza dućana
Yehudi wrote:
Eo našlo se neki dan malo kvalitetnije
na ovo bi moji znalacki blagoglagoljivi, muckali po usnama i pljuckali u kofu
a onda prica kako je jednom jedan...
sve bez ceskanja po trbuhu kako zamisljaju ove zlobne zene
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a i smanjuje performans, doduse neki bolje plesu onda-frakcija wrote:E, ni ja.. već nakon par gutljaja vrtoglavica, mučnina, pospanost + odvratan okus. A nekad mi je to super išlo.kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/
i ti si volila liznitfrakcija wrote:E, ni ja.. već nakon par gutljaja vrtoglavica, mučnina, pospanost + odvratan okus. A nekad mi je to super išlo.kic wrote:
ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/
isprid gavranovica ili victe ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kic wrote:a i smanjuje performansfrakcija wrote:E, ni ja.. već nakon par gutljaja vrtoglavica, mučnina, pospanost + odvratan okus. A nekad mi je to super išlo.kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/
performans čega...
pivica je nakon fizičkog napora najbolja stvar :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
performans hodanja for that matter :^^epikur37 wrote:kic wrote:a i smanjuje performansfrakcija wrote:E, ni ja.. već nakon par gutljaja vrtoglavica, mučnina, pospanost + odvratan okus. A nekad mi je to super išlo.kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/
performans čega...
najbolje skočit u more nakon fizičkog napora i leć..
a ja se nakacio na crno vino, do sada mi se gadilo jer sam ga se jednom prepio sa 16 godina i od tada nije islo nikako. Pivo jako rijetko pijem, samo ljeti na vrucini kad se vrzmam po Trogiru, Splitu i okolici.frakcija wrote:E, ni ja.. već nakon par gutljaja vrtoglavica, mučnina, pospanost + odvratan okus. A nekad mi je to super išlo.kic wrote:
ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/
omni-
2014-04-12
kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/r_nevjesta wrote:da, ali jako sugestivna, kao iz talijanskog filmskog realizma.. vidim ih kako stoje u grupici, opušteni, u potkošuljama ili raskopčanih košulja, potežu iz flaše, malo zagalame oko nogometa ili politike, a u pauzama zijevaju, češkaju se po trbuhu i pljuckaju u prašinu :Dkic wrote:ocajna tema, so homo :D
Kermit-
2014-04-17
kic wrote:performans hodanja for that matter :^^epikur37 wrote:kic wrote:a i smanjuje performansfrakcija wrote:E, ni ja.. već nakon par gutljaja vrtoglavica, mučnina, pospanost + odvratan okus. A nekad mi je to super išlo.kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/
performans čega...
ja ljeti svako jutro skočim u more prije osam i tučem oko sat plivanja dakle 2-2,5 km ..onda makiato i obveze do 10 a onda 1-2 točena i neki strip..u zadnje vrijeme tex wiler...
2015-08-06
a bašasilovski wrote:kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/r_nevjesta wrote:da, ali jako sugestivna, kao iz talijanskog filmskog realizma.. vidim ih kako stoje u grupici, opušteni, u potkošuljama ili raskopčanih košulja, potežu iz flaše, malo zagalame oko nogometa ili politike, a u pauzama zijevaju, češkaju se po trbuhu i pljuckaju u prašinu :Dkic wrote:ocajna tema, so homo :D
2015-08-06
sadd je sve jasno jel? :^^asilovski wrote:kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/r_nevjesta wrote:da, ali jako sugestivna, kao iz talijanskog filmskog realizma.. vidim ih kako stoje u grupici, opušteni, u potkošuljama ili raskopčanih košulja, potežu iz flaše, malo zagalame oko nogometa ili politike, a u pauzama zijevaju, češkaju se po trbuhu i pljuckaju u prašinu :Dkic wrote:ocajna tema, so homo :D
good boy :Depikur37 wrote:kic wrote:performans hodanja for that matter :^^epikur37 wrote:kic wrote:a i smanjuje performansfrakcija wrote:E, ni ja.. već nakon par gutljaja vrtoglavica, mučnina, pospanost + odvratan okus. A nekad mi je to super išlo.kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/
performans čega...
ja ljeti svako jutro skočim u more prije osam i tučem oko sat plivanja dakle 2-2,5 km ..onda makiato i obveze do 10 a onda 1-2 točena i neki strip..u zadnje vrijeme tex wiler...
današnja mladež od svega odustane kad navrši 30-tu, nakon toga tumaraju molovima i hipermarketima, gledaju u mobitele i maštaju o novom modelu Seata hahahaepikur37 wrote:a bašasilovski wrote:kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/r_nevjesta wrote:da, ali jako sugestivna, kao iz talijanskog filmskog realizma.. vidim ih kako stoje u grupici, opušteni, u potkošuljama ili raskopčanih košulja, potežu iz flaše, malo zagalame oko nogometa ili politike, a u pauzama zijevaju, češkaju se po trbuhu i pljuckaju u prašinu :Dkic wrote:ocajna tema, so homo :D
Kermit-
2014-04-17
ni meni alkohol uopće ne padne na pamet, a pivo ne volim jer mi je previše gorkokic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/
no ako treba popiti nešto alkoholno, onda čaša vina ili votka s ledom i prirodnim sokom od grejpa
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Niti ja pa tko uopće pije, zabavlja se, druži, kampira samo budale, pijanbci i narkomani, zato je najbolje gledati Teve i ići u kladaruranki1 wrote:ja uopce ne pijem alkohol,nemoj da te srceko strefiasilovski wrote:kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/r_nevjesta wrote:da, ali jako sugestivna, kao iz talijanskog filmskog realizma.. vidim ih kako stoje u grupici, opušteni, u potkošuljama ili raskopčanih košulja, potežu iz flaše, malo zagalame oko nogometa ili politike, a u pauzama zijevaju, češkaju se po trbuhu i pljuckaju u prašinu :Dkic wrote:ocajna tema, so homo :D
Kermit-
2014-04-17
no dobro živimo u vrijeme gdje se prihvataju različitosti i nastranosti pa tako i muškarce koji ne piju treba ispoštovasti
2015-08-06
Rađe bi zapalila ludu cigaru, onda sve bude zabavo ko u luna parku.. Samo to mene predugo drži
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
asilovski wrote:današnja mladež od svega odustane kad navrši 30-tu, nakon toga tumaraju molovima i hipermarketima, gledaju u mobitele i maštaju o novom modelu Seata hahahaepikur37 wrote:a bašasilovski wrote:kic wrote:ja se vise ne mogu zamisliti da uopce pijem alkohol, a piva je jos najgore :/r_nevjesta wrote:da, ali jako sugestivna, kao iz talijanskog filmskog realizma.. vidim ih kako stoje u grupici, opušteni, u potkošuljama ili raskopčanih košulja, potežu iz flaše, malo zagalame oko nogometa ili politike, a u pauzama zijevaju, češkaju se po trbuhu i pljuckaju u prašinu :Dkic wrote:ocajna tema, so homo :D
al ovi što briju na utakmice i nove aute su mi najjači
2015-08-06
I have plans man.današnja mladež od svega odustane kad navrši 30-tu, nakon toga tumaraju molovima i hipermarketima, gledaju u mobitele i maštaju o novom modelu Seata hahaha
Ne piju, ne puše a zadnji put su izašli na momačkoj kod šogora na vikendici, mislim da je eutanazija bolji izbor od nastavka tako nečegepikur37 wrote:no dobro živimo u vrijeme gdje se prihvataju različitosti i nastranosti pa tako i muškarce koji ne piju treba ispoštovasti
Kermit-
2014-04-17
a dobro, tradicije polako izumiru, ali bar ste zadržali pljucanje u prašinudebotoijusto wrote:na ovo bi moji znalacki blagoglagoljivi, muckali po usnama i pljuckali u kofu
a onda prica kako je jednom jedan...
sve bez ceskanja po trbuhu kako zamisljaju ove zlobne zene
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ha ha ha diglo bankomat u zrak.... i pola dućana
» kao i gotovo svaki dan posljednjih 10 godina sjedio ispred dućana i pio pivo
» Dujmovic kolumna
» Najbolja kolumna Hodaka
» Marcelova izborna kolumna
» kao i gotovo svaki dan posljednjih 10 godina sjedio ispred dućana i pio pivo