ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'  - Page 7 Empty Re: 'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'

Post by Ringo10 5/3/2016, 07:37

Ustaše nisu bili saveznici Hitlera.

Oni su bili Hitlerovi pušikarajani I lizoguzi. I ne samo Hitlerovi nego I Musolinijevi.

Između saveznika I pušikarajana je velika razlika.

Vrhunac je bio ono kad htjedoše kruniti neku talijansku propalicu I pijanca za hrvatskog kralja Tomislava Drugoga.

To su bili junaci sunac ti kalajisani. Dika I ponos hrvatski.

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'  - Page 7 Empty Re: 'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'

Post by mutava baštarda 5/3/2016, 07:43

I to šta kažeš. Da su pobjedili Hajduk bi igra u trećoj talijanskoj ligi...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/3/2016, 07:45

Ustaše i nisu glawna tema owe priče nego rezoniranje na črno bijeli swijet ....jedni loši drugi dobri i tu nema rasprawe.

Simo Dubajić bi imao swašta reči owom SDP-owom poltronu.

'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'  - Page 7 Od_Kistanja_do_Kocevskog_Roga
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/3/2016, 07:56

Inaće Hasanbegowiću swaka čast na owome šta je uspija naprawit da Kekin skine masku ....jer da nije owaj bi još godinama glumio nekog apolitičnog pjewaća sa nekim soćijal pjesmićama.

U biti je Hasan KIkina digao na blef.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by lobo1 5/3/2016, 07:57

'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'  - Page 7 Original

lobo1

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/3/2016, 08:08

A štaš ....ispast če na kraju da mi nemamo niti posla sa komunistima nego titoistima i da je swaki napad na istog od njegowih sljedbenika i obožawatelja .....nešto za šta bi oni odma streljali , selektirali , zatwarali  .....baš mi je drago da sam potpisa petićiju za Hasana uz komentar da ga treba pustiti da se widi kakaw je pa mu tek onda suditi ....narawno owo je dowoljno da owi titositi dobiju žiwčani jer oni nebi niti to jer je titoizam za njih nedodoirljiwa neokajana swetinja.

Ja nisam vaš, nisam vaš od glave do pete,

Ja nisam vaš, moji su dobili '45.,
Nisam vaš od glave do pete, nisam vaš cijelim tijelom,
Vrijeme da se ljudi sjete da je crno crno, a bijelo bijelo...
I s***m vam se na nijanse, znam tko je pred zid vodio đake,
Nisu sotone punili vagone, već nečiji djedovi i bake...
Nisam vaš maneken prijatelj, nisam vaš cijelim bićem,
Tako ću učit svoje dijete da se takvom ološu ne miče!
Ja nisam vaš, i tako ću i učiti i svoje dijete.

Pokolj na Kočevskim Rogu označava pokolj kojeg su počinili Titovi partizani nakon završetka Drugog svjetskog rata u regiji Kočevskog roga. Bez suđenja masovno su ubijali vojnike i civile, među kojima je bilo najviše Hrvata ali i osoba iz drugih bivših jugoslavenskih republika.
Simo Dubajić je kao prvi javno progovorio (i to na televiziji) o poslijeratnim zločinima jugokomunista u Sloveniji.
Izjavio je da je i sam sudjelovao u masovnim smaknućima ljudi. Javno se je pokajao za zlodjela koja je počinio.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Pokolj_na_Ko%C4%8Devskom_Rogu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 5/3/2016, 08:15

Ringo10 wrote:Ustaše nisu bili saveznici Hitlera.

Oni su bili Hitlerovi pušikarajani I lizoguzi. I ne samo Hitlerovi nego I Musolinijevi.

Vrhunac je bio ono kad htjedoše kruniti neku talijansku propalicu I pijanca za hrvatskog kralja Tomislava Drugoga.

Bilo kako bilo to je sada proslost. Stvar je u tome da danas imas 0,1-0,5% onih koji podrzavaju fasizam, i odprilike 10-50% ljevicarskog okostalo komunjarskog otpada kojima treba fasizam da opravdaju svoje postojanje i neophodnost u drustvu.
Dok je takvih supaka koji se prodaju za antifasiste a preko toga zauzeli visoke pozicije u bivsem sistemu, natrpali dzepove pa sad otvoreno pate za titom i nekakvom jugoslavijom i svetim komunizmom, nema HR napredka. Ne slazem se da su veci problem ti nekakvi fasisti u promilima nego ljevicarsko komunisticki nakot.

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/3/2016, 08:15

U biti je pitanje postoji li prawna osnowa da se Kekina optuži za izwrtanje istine tj lažiranje iste.

Ono podebljano je bitno a onda Koćewski rog.

Znači ti twrdiš ćrno bijelo owi demoni wi anđeli ....oni su trpali wi niste.

Iako je to dokazano opet twrdiš drukčije i to jawno.

TUŽBA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/3/2016, 08:21

Kekin je zreo za jednu tužbu isto ko i netko tko twrdi da ustaše nisu ubijale owe i one i imale logore itd itd itd tj izwrće powijesne činjeniće.

U biti lik twrdi da titowi partizani nisu ubijali i da su oni anđeli.

ZREO JE ZA TUŽBU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ero 5/3/2016, 09:30

Kekin je p. dim, nebitan u cijeloj igri, koja je mnogo kompleksnija nego što sam mogao i u snu pomisliti.
Noćas sam malo prošarao po "neprofitnim" medijima i proanalizirao teme i način njihovog pisanja. Da se odmah razumijemo, svakoj politici treba gledati pod prste i puhati za ovratnik, ali se uopće ne radi o tome. U procjep sam uzeo Lupiga.com i H-alter.
Tehnička sam osoba i veoma lagano izvršim selekciju bitnog od nebitnog. Teme su uvijek ciljane na određene osobe , kao i na određena područja, dok se neka druga područja neprimjetno izbjegnuta i prikrivena s nebitnim temama. Provjerio sam i generalije autora
članaka i njihovu međusobnu povezanost, kad su u pitanju određene teme.
Šokiran sam rezultatima moje brzinske analize. Ne mogu vjerovati da se tako daleko otišlo. Predpostavljao sam da se nešto dešava, ali da je poprimilo ovakve razmjere to ni u snu nisam mogao zamisliti. Nije ona tirada spram Hercegovaca bila slučajna...Kad su se njih riješili sve je poslije išlo lakše.
Mogao bih već na temelju ovoga što sam provjerio navesti 5-6 osoba koje zaslužuju sudski progon, s prijetnjom zatvora od 10-20 godina.
Više od ovoga za sada ne mogu reći. B-)

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Clone Stormtrooper 5/3/2016, 09:33

Yehudi wrote:
Clone Stormtrooper wrote:ljevicarski idiot !

lijevo ili desno ? , nema razlike !  

rezim iz 1941 -45' ili 1945 do 91' svejedno , oba su totalitarna i zlocinacka,masovne ideoloske ubojice !

Medjutim desničarski kreteni osudjuju 45-91

a veličaju 41-45

U tomu je razlika.
je ne vidim razliku izmedju ustasa i partizana , jedina razlika izmedju gubitnika i pobjednika 1945. jeste obiljezje  

Mnogo toga im je zajednicko ; ideologija kolektivizma,totalirizma ,ksenofobija od razlicitosti,paranoja,netko drugi je im je kriv , falsfikovanje povijesti ... nepotisticki klanovi ... itd 

Trebalo bi staviti van zakona obadvije ektremisticke grupe , to sto su komunisti dobili rat na zapadnom balkanu nek zahvale  britanskom duplom agentu (sovjetski obavjestajac) , pa su cetnici rojalisti na kraju popushili i ostali bez britanske podrske 42' .Tako malo je nedostajalo da poslijeratna Jugoslavija bude kraljevina pod srpskom dinastijom karadzordjevica.Pa bi taj idiot opet pjevao ,, moji su pobijedili 45' ,,
Clone Stormtrooper
Clone Stormtrooper

Male
2016-02-19

Back to top Go down

Post by kaya 5/3/2016, 09:36

RayMabus wrote:

'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'  - Page 7 Od_Kistanja_do_Kocevskog_Roga
A to je ovaj.. Kekinov djedica koji je pobijedio 45.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Ero 5/3/2016, 09:37

PS:
Zanimljivo je koliko su prije izbora svi odreda branili "g. Radmana" od "filoustaša", vdjeli ste jučer, svi su se ga kao odrekli, odim "vojnog krila" Stazića. 
Odrekli? Ni slučajno. ;)

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 10:04

red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
jasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
Pa ne znam za takve, ali oni od 1941. godine su znali što žele...
Klavir i parkete za potpalu?
Znali su što žele, razjebati tvoje pretke koji su stali uz Hitlera.
Eto i onda se ljutiš kada ti se kaže da si budaletina No
Hoćeš reći da Ustaše nisu bili vjerni sluge Hitlera?
Ne nego hoću reći da si ti budaletina, ne znam što ti nije jasno u mom postu
Dakle, hoćeš reći da Ustaše nisu bilie sluge Hitlera?...Glumiš budaletinu pritom?
Ne, hoću reći da si budaletina, ne kužim što ti toliko treba da to shvatiš scratch
Ne, teško ti je reći da su ti se preci borili uz Hitlera...I onda ovako nisko nastupaš...
Ne nego mi je lagano reći da si budaletina. Kužiš?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 10:05

n_razbojnik wrote:99% su Milini bili ujke...kao provocatorovi, sorini...
Nemoj ezeka ispuštati cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 10:09

prckov wrote:
Ringo10 wrote:Ustaše nisu bili saveznici Hitlera.

Bilo kako bilo to je sada proslost. Stvar je u tome da danas imas 0,1-0,5% onih koji podrzavaju fasizam, i odprilike 10-50% ljevicarskog okostalo komunjarskog otpada kojima treba fasizam da opravdaju svoje postojanje i neophodnost u drustvu.
Dok je takvih supaka koji se prodaju za antifasiste a preko toga zauzeli visoke pozicije u bivsem sistemu, natrpali dzepove pa sad otvoreno pate za titom i nekakvom jugoslavijom i svetim komunizmom, nema HR napredka. Ne slazem se da su veci problem ti nekakvi fasisti u promilima nego ljevicarsko komunisticki nakot.
:tu :tu :tu :beer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 10:25

Clone Stormtrooper wrote:
Yehudi wrote:
Clone Stormtrooper wrote:ljevicarski idiot !

lijevo ili desno ? , nema razlike !  

rezim iz 1941 -45' ili 1945 do 91' svejedno , oba su totalitarna i zlocinacka,masovne ideoloske ubojice !

Medjutim desničarski kreteni osudjuju 45-91

a veličaju 41-45

U tomu je razlika.
je ne vidim razliku izmedju ustasa i partizana , jedina razlika izmedju gubitnika i pobjednika 1945. jeste obiljezje  

Mnogo toga im je zajednicko ; ideologija kolektivizma,totalirizma ,ksenofobija od razlicitosti,paranoja,netko drugi je im je kriv , falsfikovanje povijesti ... nepotisticki klanovi ... itd 

Trebalo bi staviti van zakona obadvije ektremisticke grupe , to sto su komunisti dobili rat na zapadnom balkanu nek zahvale  britanskom duplom agentu (sovjetski obavjestajac) , pa su cetnici rojalisti na kraju popushili i ostali bez britanske podrske 42' .Tako malo je nedostajalo da poslijeratna Jugoslavija bude kraljevina pod srpskom dinastijom karadzordjevica.Pa bi taj idiot opet pjevao ,, moji su pobijedili 45' ,,
ili da su švabe dobili rat, isto bi pjevao "moji su pobjedil 45"  lol!

šteta što as nije imao muda 91-95 sati na stranu svojih, nego se vraća u godine kada još niti svome didu njegov stari još nije bio u jajcima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 5/3/2016, 10:49

lobo1 wrote:'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'  - Page 7 Original
hahahaa lobo ti čekaš mjesecima priliku da staviš svoje uratke
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/3/2016, 10:53

Moji su dobili '91...sorry kekin tko te primorao tu da zivis..ako smatras da tvoji nisu dobili '91 i '95
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 5/3/2016, 11:44

dijagram wrote:Au, Mile frustriran gore neg crvenkasti:)

Ja sam gore. Ja čak vičem da sam Hrvat.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 5/3/2016, 11:55

'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'  - Page 7 11201856_1053298068026731_847643325269010584_n
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics