ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Go down

'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'  - Page 3 Empty Re: 'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'

Post by Kermit 4/3/2016, 20:11

dijagram wrote:
abraham wrote:Zalosno je da je Mile odrstao u Njemackoj (ako se ne varam) ali ga kao i dosta balkanjerosa to nije nesta dotaklo.
Mile je mislim dolje od epijevog kraja.
I vidi se slicnost,kako fizicka tako i politicki diskurs:)
eo ga i dijagram serijozni jebač je tu na forumu, umjesto da bari pičoke po kafanu uccc :)

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'  - Page 3 Empty Re: 'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'

Post by Kermit 4/3/2016, 20:12

kaja_333 wrote:Jadan ovaj Mile u mozgu zbilja, on je još u partizanima a 2016 godina.
Kajica :)
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 4/3/2016, 20:12

maggie13 wrote:
asilovski wrote:
maggie13 wrote:
dijagram wrote:
abraham wrote:Zalosno je da jedan ovako napredan decko ovako luta. Jedan totalitarni, nedemokratski, nasilnickirezim smijenjen drugim. Jos zalosnije je da upravo likovi kao on idu na "vasi-nasi" njihovi.-nasi", "crno -bijelo". Moj Mile moji jos nisu pobijedili. Sramio bih se sebe da mislim da su moji pobijedili ili 41-ve ili 45-te. Zalostan si ti lik , moj Mile.
A dobro ,kad je onako ruzan, naravno da je zalostan.
zalostan i nesretan..:D
a vidi ti Vastašicu hahah
vaistinu se rodi...:D
Srpkinjo moja :)
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 4/3/2016, 20:13

Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2016, 20:14

kaja_333 wrote:Jadan ovaj Mile u mozgu zbilja, on je još u partizanima a 2016 godina.
U suštini samo je pokazao da je politički opredijeljen.

Maske su pale.

Znači owa pjesma je LAŽ :

Šteta , dobra grupa al očito politički obojena.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by L'âme 4/3/2016, 20:15

Najjace je ipak:
Kad Thompson pjeva/govori o aktualnom obrambenom ratu,za vrijeme i u poracu-ustasa
Kad Kekin isto o vremenu 50 godina prije tog,koje sam nije vidio ni dozivio,naprotiv rođen je daleko nakon zavrsetka istog-on je liberalan i napredan..
Hipokrati;-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 4/3/2016, 20:16

asilovski wrote:
dijagram wrote:
abraham wrote:Zalosno je da je Mile odrstao u Njemackoj (ako se ne varam) ali ga kao i dosta balkanjerosa to nije nesta dotaklo.
eo ga i dijagram serijozni jebač je tu na forumu, umjesto da bari pičoke po kafanu uccc :)
Sutra idem, vikend u zadru.
Sto mislis zasto? B-)
Samo vi po zuji i brtijama, i politiku bistrite.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2016, 20:18

Šteta dobra grupa no ljudi koji slušaju tu muziku nisu partijski pijuni niti ih politika zanima.

HBga skrenio debelo u partijske Milnowićewe wode .....jer ga u suštini nitko nije potezao za jezik ....osim možda nejgowog stranačkog šefa ( MIlanowić ).

A hbga ...može mu od sada pa nadalje SDP ić na konćerte.

Sam pao sam se ubio.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham 4/3/2016, 20:19

Nebitno je ali mislim da je u Tuli imao obitelj i da je tamo isao dio skolovanja. Koliko znam fakultetski je obrazovan, urban i ne cini mi se glup ali se peca na ovakove , upravo crno-bijele podjele. Naime automatski svrstava kritiku Titovog sustava u ustashluk i fasizam , valjda. Stara matrica za starog dripca. Navlakusa, bi se reklo. Jos valjda nije saznao da prijatej moga prijatelja nije nuzno i moj prijatelj i da neprijatelj moga neprijatelja nije moj prijatelj. Jos ne zna da na primjer svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Kermit 4/3/2016, 20:19

dijagram wrote:
asilovski wrote:
dijagram wrote:
Sto mislis zasto? B-)
danas gosti, sutra kafana hahaha u zadnje vrijeme me konobari pre dobro dočekuju u kafane a to ne sluti na dobro, ako budeš dolazio u OS nekim čudom obvezatno se javi na PP...i povezi Đodu u gepeku da ga ugostim, pa ljudi smo hahaha
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by L'âme 4/3/2016, 20:19

asilovski wrote:
maggie13 wrote:
asilovski wrote:
maggie13 wrote:
dijagram wrote:
abraham wrote:Zalosno je da jedan ovako napredan decko ovako luta. Jedan totalitarni, nedemokratski, nasilnickirezim smijenjen drugim. Jos zalosnije je da upravo likovi kao on idu na "vasi-nasi" njihovi.-nasi", "crno -bijelo". Moj Mile moji jos nisu pobijedili. Sramio bih se sebe da mislim da su moji pobijedili ili 41-ve ili 45-te. Zalostan si ti lik , moj Mile.
A dobro ,kad je onako ruzan, naravno da je zalostan.
zalostan i nesretan..:D
a vidi ti Vastašicu hahah
vaistinu se rodi...:D
Srpkinjo moja :)
Sve je to isto!
Zivio drug Tito!
;D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by jastreb 4/3/2016, 20:20

Mile Kekin pretendira postati komunistički Baja Mali Knindža.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2016, 20:22

jastreb wrote:Mile Kekin pretendira postati komunistički Baja Mali Knindža.
Wiše Riblja Čorba.

Lik je napisoa pjesmu koja je stranački obojena ....to je u kontrasu sa onim šta ekipa koja ide na owe konćerte woli.

Sad mu Milanowić i SDP može punit konćertne dworane.

A kako se lik ubija sam pa to je strašno.

Baćit u wjetar toliko godina karijere samo da napišeš stranačku pjesmu i ogoliš se.

A hbga.

Ne idem na konćerte SDPa.

BY BY
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 4/3/2016, 20:24

asilovski wrote:
dijagram wrote:
asilovski wrote:
dijagram wrote:
Sto mislis zasto? B-)
danas gosti, sutra kafana hahaha u zadnje vrijeme me konobari pre dobro dočekuju u kafane a to ne sluti na dobro, ako budeš dolazio u OS nekim čudom obvezatno se javi na PP...i povezi Đodu u gepeku da ga ugostim, pa ljudi smo hahaha
a valjda ocu jednom, manje vise odem u VK, no budem i u OS  a glede yode, radim neKu ponudu za kastela...al sumnjam da cu dobiti, radi se o malo tezim skrticama:)
Palo mi na um,budem li to dobio zaposlit cu ga nek bilda na lopati, dobit ce i koju kunu,a ne davat novac i dizat utege u teretani.
yoda je dobar momak
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2016, 20:25

jastreb wrote:Mile Kekin pretendira postati komunistički Baja Mali Knindža.
Baja M.K je wiše nešto ala Thompson tj radi se o nekome čija glazbena karijera i je bazirana na tome ...dakle naional pjesmiće i to se zna .....owi je sad u osnowi ugazija put Riblje Čorbe...dobar glazbenik , ljubawno soćijalne i onda u suštini se odmakne od toga i postane stranački pjewać.

Normalno izgubi publiku preko noći jer se zgadi owima koji su ga prije slušali.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/3/2016, 20:28

Baja Mali Knidža je moralan wertikala naspram Kekina sada.

IMa swoj prawać i to je to ...swoje ideale nije pogazio.

Kekin je.

Kako žalosno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/3/2016, 20:28

Namazalo Milu Kekina, as zapeo u 45godini, iako da mu se vratiti u ona vremena, partizani bi prvo njega streljali i takve
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 4/3/2016, 20:29

Moji su dobili 1979. Dosta

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Kermit 4/3/2016, 20:29

maggie13 wrote:Najjace je ipak:
Kad Thompson pjeva/govori o aktualnom obrambenom ratu,za vrijeme i u poracu-ustasa
Kad Kekin isto o vremenu 50 godina prije tog,koje sam nije vidio ni dozivio,naprotiv rođen je daleko nakon zavrsetka istog-on je liberalan i napredan..
Hipokrati;-)
"o aktualnom obrambenom ratu," umjesto da raspravljaš o novom broju Cosma joj Vastašice moja :)))
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 4/3/2016, 20:33

Yehudi wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:Naši 95

Aj ne seri slinavko.
zašto te 95ta nervira? a hvališ se da si bio u našoj vojsci?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 4/3/2016, 20:33

AlfaOmega wrote:Moji su dobili 1979. Dosta
tocno tako..;-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics