'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: 'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
eo ga i dijagram serijozni jebač je tu na forumu, umjesto da bari pičoke po kafanu uccc :)dijagram wrote:Mile je mislim dolje od epijevog kraja.abraham wrote:Zalosno je da je Mile odrstao u Njemackoj (ako se ne varam) ali ga kao i dosta balkanjerosa to nije nesta dotaklo.
I vidi se slicnost,kako fizicka tako i politicki diskurs:)
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Kajica :)kaja_333 wrote:Jadan ovaj Mile u mozgu zbilja, on je još u partizanima a 2016 godina.
Kermit-
2014-04-17
Srpkinjo moja :)maggie13 wrote:vaistinu se rodi...:Dasilovski wrote:a vidi ti Vastašicu hahahmaggie13 wrote:zalostan i nesretan..:Ddijagram wrote:A dobro ,kad je onako ruzan, naravno da je zalostan.abraham wrote:Zalosno je da jedan ovako napredan decko ovako luta. Jedan totalitarni, nedemokratski, nasilnickirezim smijenjen drugim. Jos zalosnije je da upravo likovi kao on idu na "vasi-nasi" njihovi.-nasi", "crno -bijelo". Moj Mile moji jos nisu pobijedili. Sramio bih se sebe da mislim da su moji pobijedili ili 41-ve ili 45-te. Zalostan si ti lik , moj Mile.
Kermit-
2014-04-17
U suštini samo je pokazao da je politički opredijeljen.kaja_333 wrote:Jadan ovaj Mile u mozgu zbilja, on je još u partizanima a 2016 godina.
Maske su pale.
Znači owa pjesma je LAŽ :
Šteta , dobra grupa al očito politički obojena.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Najjace je ipak:
Kad Thompson pjeva/govori o aktualnom obrambenom ratu,za vrijeme i u poracu-ustasa
Kad Kekin isto o vremenu 50 godina prije tog,koje sam nije vidio ni dozivio,naprotiv rođen je daleko nakon zavrsetka istog-on je liberalan i napredan..
Hipokrati;-)
Kad Thompson pjeva/govori o aktualnom obrambenom ratu,za vrijeme i u poracu-ustasa
Kad Kekin isto o vremenu 50 godina prije tog,koje sam nije vidio ni dozivio,naprotiv rođen je daleko nakon zavrsetka istog-on je liberalan i napredan..
Hipokrati;-)
2014-04-12
Sutra idem, vikend u zadru.asilovski wrote:eo ga i dijagram serijozni jebač je tu na forumu, umjesto da bari pičoke po kafanu uccc :)dijagram wrote:Mile je mislim dolje od epijevog kraja.abraham wrote:Zalosno je da je Mile odrstao u Njemackoj (ako se ne varam) ali ga kao i dosta balkanjerosa to nije nesta dotaklo.
Sto mislis zasto?
Samo vi po zuji i brtijama, i politiku bistrite.
dijagram-
2015-08-09
Šteta dobra grupa no ljudi koji slušaju tu muziku nisu partijski pijuni niti ih politika zanima.
HBga skrenio debelo u partijske Milnowićewe wode .....jer ga u suštini nitko nije potezao za jezik ....osim možda nejgowog stranačkog šefa ( MIlanowić ).
A hbga ...može mu od sada pa nadalje SDP ić na konćerte.
Sam pao sam se ubio.
HBga skrenio debelo u partijske Milnowićewe wode .....jer ga u suštini nitko nije potezao za jezik ....osim možda nejgowog stranačkog šefa ( MIlanowić ).
A hbga ...može mu od sada pa nadalje SDP ić na konćerte.
Sam pao sam se ubio.
2014-04-11
Nebitno je ali mislim da je u Tuli imao obitelj i da je tamo isao dio skolovanja. Koliko znam fakultetski je obrazovan, urban i ne cini mi se glup ali se peca na ovakove , upravo crno-bijele podjele. Naime automatski svrstava kritiku Titovog sustava u ustashluk i fasizam , valjda. Stara matrica za starog dripca. Navlakusa, bi se reklo. Jos valjda nije saznao da prijatej moga prijatelja nije nuzno i moj prijatelj i da neprijatelj moga neprijatelja nije moj prijatelj. Jos ne zna da na primjer svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje.
2014-04-14
danas gosti, sutra kafana hahaha u zadnje vrijeme me konobari pre dobro dočekuju u kafane a to ne sluti na dobro, ako budeš dolazio u OS nekim čudom obvezatno se javi na PP...i povezi Đodu u gepeku da ga ugostim, pa ljudi smo hahahadijagram wrote:Sutra idem, vikend u zadru.asilovski wrote:eo ga i dijagram serijozni jebač je tu na forumu, umjesto da bari pičoke po kafanu uccc :)dijagram wrote:Mile je mislim dolje od epijevog kraja.abraham wrote:Zalosno je da je Mile odrstao u Njemackoj (ako se ne varam) ali ga kao i dosta balkanjerosa to nije nesta dotaklo.
Sto mislis zasto?
Kermit-
2014-04-17
Sve je to isto!asilovski wrote:Srpkinjo moja :)maggie13 wrote:vaistinu se rodi...:Dasilovski wrote:a vidi ti Vastašicu hahahmaggie13 wrote:zalostan i nesretan..:Ddijagram wrote:A dobro ,kad je onako ruzan, naravno da je zalostan.abraham wrote:Zalosno je da jedan ovako napredan decko ovako luta. Jedan totalitarni, nedemokratski, nasilnickirezim smijenjen drugim. Jos zalosnije je da upravo likovi kao on idu na "vasi-nasi" njihovi.-nasi", "crno -bijelo". Moj Mile moji jos nisu pobijedili. Sramio bih se sebe da mislim da su moji pobijedili ili 41-ve ili 45-te. Zalostan si ti lik , moj Mile.
Zivio drug Tito!
;D
2014-04-12
Mile Kekin pretendira postati komunistički Baja Mali Knindža.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Wiše Riblja Čorba.jastreb wrote:Mile Kekin pretendira postati komunistički Baja Mali Knindža.
Lik je napisoa pjesmu koja je stranački obojena ....to je u kontrasu sa onim šta ekipa koja ide na owe konćerte woli.
Sad mu Milanowić i SDP može punit konćertne dworane.
A kako se lik ubija sam pa to je strašno.
Baćit u wjetar toliko godina karijere samo da napišeš stranačku pjesmu i ogoliš se.
A hbga.
Ne idem na konćerte SDPa.
BY BY
2014-04-11
a valjda ocu jednom, manje vise odem u VK, no budem i u OS a glede yode, radim neKu ponudu za kastela...al sumnjam da cu dobiti, radi se o malo tezim skrticama:)asilovski wrote:danas gosti, sutra kafana hahaha u zadnje vrijeme me konobari pre dobro dočekuju u kafane a to ne sluti na dobro, ako budeš dolazio u OS nekim čudom obvezatno se javi na PP...i povezi Đodu u gepeku da ga ugostim, pa ljudi smo hahahadijagram wrote:Sutra idem, vikend u zadru.asilovski wrote:eo ga i dijagram serijozni jebač je tu na forumu, umjesto da bari pičoke po kafanu uccc :)dijagram wrote:Mile je mislim dolje od epijevog kraja.abraham wrote:Zalosno je da je Mile odrstao u Njemackoj (ako se ne varam) ali ga kao i dosta balkanjerosa to nije nesta dotaklo.
Sto mislis zasto?
Palo mi na um,budem li to dobio zaposlit cu ga nek bilda na lopati, dobit ce i koju kunu,a ne davat novac i dizat utege u teretani.
yoda je dobar momak
dijagram-
2015-08-09
Baja M.K je wiše nešto ala Thompson tj radi se o nekome čija glazbena karijera i je bazirana na tome ...dakle naional pjesmiće i to se zna .....owi je sad u osnowi ugazija put Riblje Čorbe...dobar glazbenik , ljubawno soćijalne i onda u suštini se odmakne od toga i postane stranački pjewać.jastreb wrote:Mile Kekin pretendira postati komunistički Baja Mali Knindža.
Normalno izgubi publiku preko noći jer se zgadi owima koji su ga prije slušali.
2014-04-11
Baja Mali Knidža je moralan wertikala naspram Kekina sada.
IMa swoj prawać i to je to ...swoje ideale nije pogazio.
Kekin je.
Kako žalosno.
IMa swoj prawać i to je to ...swoje ideale nije pogazio.
Kekin je.
Kako žalosno.
2014-04-11
Namazalo Milu Kekina, as zapeo u 45godini, iako da mu se vratiti u ona vremena, partizani bi prvo njega streljali i takve
Guest- Guest
Moji su dobili 1979. Dosta
"o aktualnom obrambenom ratu," umjesto da raspravljaš o novom broju Cosma joj Vastašice moja :)))maggie13 wrote:Najjace je ipak:
Hipokrati;-)
Kermit-
2014-04-17
zašto te 95ta nervira? a hvališ se da si bio u našoj vojsci?Yehudi wrote:preko_vode_do_slobode wrote:Naši 95
Aj ne seri slinavko.
Guest- Guest
tocno tako..;-)AlfaOmega wrote:Moji su dobili 1979. Dosta
2014-04-12
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» ''BIVŠI ZATVORENICI U LOGORIMA HVO-a NAKON IZRICANJE PRESUDE 'Malo su dobili, što su nam radili... Nije bilo dana da nisam očekivao smrt' ''
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
Page 3 of 11