'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: 'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
Klavir i parkete za potpalu?red wolf wrote:Pa ne znam za takve, ali oni od 1941. godine su znali što žele...jasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
Guest- Guest
Znali su što žele, razjebati tvoje pretke koji su stali uz Hitlera.tre911 wrote:Klavir i parkete za potpalu?red wolf wrote:Pa ne znam za takve, ali oni od 1941. godine su znali što žele...jasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
red wolf-
2016-02-10
tre911 wrote:Da neki, eto 200 k četnika je prešlo u partizane pa ko zna što je mile mislio pod onim što je rekao da su njegivi 45 pobjedilijasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
Moramo ih razumjeti...ipak je tad bila osuda okoline snažno prisutna...cijelo su vrijeme zapravo čekali skriveni u ormaru da se outaju...nije im zacijelo lako bilo...ček, jel sam još uvijek na gay temi ili...
darth_vader-
2014-04-17
Eto i onda se ljutiš kada ti se kaže da si budaletinared wolf wrote:Znali su što žele, razjebati tvoje pretke koji su stali uz Hitlera.tre911 wrote:Klavir i parkete za potpalu?red wolf wrote:Pa ne znam za takve, ali oni od 1941. godine su znali što žele...jasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
Guest- Guest
Hoćeš reći da Ustaše nisu bili vjerni sluge Hitlera?tre911 wrote:Eto i onda se ljutiš kada ti se kaže da si budaletinared wolf wrote:Znali su što žele, razjebati tvoje pretke koji su stali uz Hitlera.tre911 wrote:Klavir i parkete za potpalu?red wolf wrote:Pa ne znam za takve, ali oni od 1941. godine su znali što žele...jasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
red wolf-
2016-02-10
miša mu malog partizanija će nadživjeti i metušalaha koji je po Bibliji najdugovječniji čovjek koji je ikada živio ako se ovako nastavi outanjejasambrend wrote:tre911 wrote:Da neki, eto 200 k četnika je prešlo u partizane pa ko zna što je mile mislio pod onim što je rekao da su njegivi 45 pobjedilijasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
Moramo ih razumjeti...ipak je tad bila osuda okoline snažno prisutna...cijelo su vrijeme zapravo čekali skriveni u ormaru da se outaju...nije im zacijelo lako bilo...ček, jel sam još uvijek na gay temi ili...
Guest- Guest
Ne nego hoću reći da si ti budaletina, ne znam što ti nije jasno u mom postured wolf wrote:Hoćeš reći da Ustaše nisu bili vjerni sluge Hitlera?tre911 wrote:Eto i onda se ljutiš kada ti se kaže da si budaletinared wolf wrote:Znali su što žele, razjebati tvoje pretke koji su stali uz Hitlera.tre911 wrote:Klavir i parkete za potpalu?red wolf wrote:Pa ne znam za takve, ali oni od 1941. godine su znali što žele...jasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
Guest- Guest
Dakle, hoćeš reći da Ustaše nisu bilie sluge Hitlera?...Glumiš budaletinu pritom?tre911 wrote:Ne nego hoću reći da si ti budaletina, ne znam što ti nije jasno u mom postured wolf wrote:Hoćeš reći da Ustaše nisu bili vjerni sluge Hitlera?tre911 wrote:Eto i onda se ljutiš kada ti se kaže da si budaletinared wolf wrote:Znali su što žele, razjebati tvoje pretke koji su stali uz Hitlera.tre911 wrote:Klavir i parkete za potpalu?red wolf wrote:Pa ne znam za takve, ali oni od 1941. godine su znali što žele...jasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
red wolf-
2016-02-10
Ne, hoću reći da si budaletina, ne kužim što ti toliko treba da to shvatišred wolf wrote:Dakle, hoćeš reći da Ustaše nisu bilie sluge Hitlera?...Glumiš budaletinu pritom?tre911 wrote:Ne nego hoću reći da si ti budaletina, ne znam što ti nije jasno u mom postured wolf wrote:Hoćeš reći da Ustaše nisu bili vjerni sluge Hitlera?tre911 wrote:Eto i onda se ljutiš kada ti se kaže da si budaletinared wolf wrote:Znali su što žele, razjebati tvoje pretke koji su stali uz Hitlera.tre911 wrote:Klavir i parkete za potpalu?red wolf wrote:Pa ne znam za takve, ali oni od 1941. godine su znali što žele...jasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
Guest- Guest
Ne, teško ti je reći da su ti se preci borili uz Hitlera...I onda ovako nisko nastupaš...tre911 wrote:Ne, hoću reći da si budaletina, ne kužim što ti toliko treba da to shvatišred wolf wrote:Dakle, hoćeš reći da Ustaše nisu bilie sluge Hitlera?...Glumiš budaletinu pritom?tre911 wrote:Ne nego hoću reći da si ti budaletina, ne znam što ti nije jasno u mom postured wolf wrote:Hoćeš reći da Ustaše nisu bili vjerni sluge Hitlera?tre911 wrote:Eto i onda se ljutiš kada ti se kaže da si budaletinared wolf wrote:Znali su što žele, razjebati tvoje pretke koji su stali uz Hitlera.tre911 wrote:Klavir i parkete za potpalu?red wolf wrote:Pa ne znam za takve, ali oni od 1941. godine su znali što žele...jasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
red wolf-
2016-02-10
99% su Milini bili ujke...kao provocatorovi, sorini...
2014-04-15
8 stranica lagano ide...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sutra, danas secujemmaggie13 wrote:kakvi su to stereotipi:Dasilovski wrote:"o aktualnom obrambenom ratu," umjesto da raspravljaš o novom broju Cosma joj Vastašice moja :)))maggie13 wrote:Najjace je ipak:
Kad Thompson pjeva/govori o aktualnom obrambenom ratu,za vrijeme i u poracu-ustasa
Kad Kekin isto o vremenu 50 godina prije tog,koje sam nije vidio ni dozivio,naprotiv rođen je daleko nakon zavrsetka istog-on je liberalan i napredan..
Hipokrati;-)
Nema rata,ne boj se..pravo u kavanu ;P
Kermit-
2014-04-17
"Ustaše nisu bilie sluge Hitlera" hahahahahared wolf wrote:Dakle, hoćeš reći da Ustaše nisu bilie sluge Hitlera?...Glumiš budaletinu pritom?tre911 wrote:Ne nego hoću reći da si ti budaletina, ne znam što ti nije jasno u mom postured wolf wrote:Hoćeš reći da Ustaše nisu bili vjerni sluge Hitlera?tre911 wrote:Eto i onda se ljutiš kada ti se kaže da si budaletinared wolf wrote:Znali su što žele, razjebati tvoje pretke koji su stali uz Hitlera.tre911 wrote:Klavir i parkete za potpalu?red wolf wrote:Pa ne znam za takve, ali oni od 1941. godine su znali što žele...jasambrend wrote:Malo su se doduše neki tražili ideološki do negdje do druge polovine 1944., ali bitno je bilo na vrijeme prepoznati nadolazeće promjene, jelte...
Kermit-
2014-04-17
Tebi je povjest bila i Turska, alhamijado, ilahije i kaside, "prosvjetitelj" El Fatih itd, ali od toga bježiš ko đava od križa.epikur37 wrote:Mile ne razumije da povijest počinje 1990 a da prije toga nije bilo Hrvatske misli...već samo udba i fašisti :D
Ero wrote:Tebi je povjest bila i Turska, alhamijado, ilahije i kaside, "prosvjetitelj" El Fatih itd, ali od toga bježiš ko đava od križa.epikur37 wrote:Mile ne razumije da povijest počinje 1990 a da prije toga nije bilo Hrvatske misli...već samo udba i fašisti :D
Ne to je povijest jednog Haseta :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Najbolje ključ na temu jer nema smisla. MIle je stranački pjewač dakle nije neutralan. SDP grupa.
Poruka pjesme je loša , partijska , powijest nije ćrno bijela , podijele na mi i oni.
Najbolje prekrižit ....zauwijek.
Poruka pjesme je loša , partijska , powijest nije ćrno bijela , podijele na mi i oni.
Najbolje prekrižit ....zauwijek.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nakon owoga Mile još samo treba reči Punk is not dead .....punk nije al ti u njemu jesi.
Idi sad radit stranačke konćerte jer ne sluša ekipa tu wrst muzike radi partije jer da je tako išli bi na skupštine SDPa.
Idi sad radit stranačke konćerte jer ne sluša ekipa tu wrst muzike radi partije jer da je tako išli bi na skupštine SDPa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehe
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ustaše nisu bili saveznici Hitlera.
Oni su bili Hitlerovi pušikarajani I lizoguzi. I ne samo Hitlerovi nego I Musolinijevi.
Između saveznika I pušikarajana je velika razlika.
Vrhunac je bio ono kad htjedoše kruniti neku talijansku propalicu I pijanca za hrvatskog kralja Tomislava Drugoga.
To su bili junaci sunac ti kalajisani. Dika I ponos hrvatski.
Oni su bili Hitlerovi pušikarajani I lizoguzi. I ne samo Hitlerovi nego I Musolinijevi.
Između saveznika I pušikarajana je velika razlika.
Vrhunac je bio ono kad htjedoše kruniti neku talijansku propalicu I pijanca za hrvatskog kralja Tomislava Drugoga.
To su bili junaci sunac ti kalajisani. Dika I ponos hrvatski.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» ''BIVŠI ZATVORENICI U LOGORIMA HVO-a NAKON IZRICANJE PRESUDE 'Malo su dobili, što su nam radili... Nije bilo dana da nisam očekivao smrt' ''
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
Page 6 of 11