'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: 'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
dobro,kako to onda da vam komjunisti nisu popalili,kako se zbori da su masovno radili,i to je bila istina..Uzoria borba u Partizanskim redovima??...RayMabus wrote:Nije , imali smo to od prije ...starosjedioći.bogomdani wrote:Longi ako su tvoji partizani bili,a dans imas podosta nekretnina,ili si,odnosno tvoji muljali tesko zadnjih 20 godina,ili ste to orobili,kao uzorni komjunisti partizanskog podrijetla...
Guest- Guest
aha ovo je vijest kao neka...aj dobro...maj bed Đehudi
2014-04-15
Pa kad su mi swi bili u NOB-u.bogomdani wrote:dobro,kako to onda da vam komjunisti nisu popalili,kako se zbori da su masovno radili,i to je bila istina..Uzoria borba u Partizanskim redovima??...RayMabus wrote:Nije , imali smo to od prije ...starosjedioći.bogomdani wrote:Longi ako su tvoji partizani bili,a dans imas podosta nekretnina,ili si,odnosno tvoji muljali tesko zadnjih 20 godina,ili ste to orobili,kao uzorni komjunisti partizanskog podrijetla...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
prva dva albuma, ali to se više ne računa, pričala mi legica koja radi skandinavke da je onomad Mile trebao biti u ukrštenoj reči i da je prosvjedovao jer kao nije bio na prvoj strani i nije dao intervju hahahan_razbojnik wrote:pa ima mi HP dobrih stvari, naravno iz početka dok su bili nekakav punk...sada je to qrchina i baš da se vrti na Narodnom i po Konzumimaasilovski wrote:ala Huti i Tutsi a Uni credit financira cijeli festival, inače HP mi je muzika za Merkator i Konzumepikur37 wrote:Ideološki rat crvenih i crnih je krenuo i ne zna mu se kraj i konac.
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:Pa kad su mi swi bili u NOB-u.bogomdani wrote:dobro,kako to onda da vam komjunisti nisu popalili,kako se zbori da su masovno radili,i to je bila istina..Uzoria borba u Partizanskim redovima??...RayMabus wrote:Nije , imali smo to od prije ...starosjedioći.bogomdani wrote:Longi ako su tvoji partizani bili,a dans imas podosta nekretnina,ili si,odnosno tvoji muljali tesko zadnjih 20 godina,ili ste to orobili,kao uzorni komjunisti partizanskog podrijetla...
Guest- Guest
Zalosno je da jedan ovako napredan decko ovako luta. Jedan totalitarni, nedemokratski, nasilnickirezim smijenjen drugim. Jos zalosnije je da upravo likovi kao on idu na "vasi-nasi" njihovi.-nasi", "crno -bijelo". Moj Mile moji jos nisu pobijedili. Sramio bih se sebe da mislim da su moji pobijedili ili 41-ve ili 45-te. Zalostan si ti lik , moj Mile.
2014-04-14
n_razbojnik wrote:aha ovo je vijest kao neka...aj dobro...maj bed Đehudi
Po tri teme se otvaraju dnevno sa tekstom iz Jutarnjeg i to identične....................di je problem
ako ja otvorim jednu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Mile ne razumije da povijest počinje 1990 a da prije toga nije bilo Hrvatske misli...već samo udba i fašisti :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A dobro ,kad je onako ruzan, naravno da je zalostan.abraham wrote:Zalosno je da jedan ovako napredan decko ovako luta. Jedan totalitarni, nedemokratski, nasilnickirezim smijenjen drugim. Jos zalosnije je da upravo likovi kao on idu na "vasi-nasi" njihovi.-nasi", "crno -bijelo". Moj Mile moji jos nisu pobijedili. Sramio bih se sebe da mislim da su moji pobijedili ili 41-ve ili 45-te. Zalostan si ti lik , moj Mile.
dijagram-
2015-08-09
Za koga to, koliko pratim Mile je stalno u enigmatici prisutan, ne bi da je frontmen Maidenaasilovski wrote:prva dva albuma, ali to se više ne računa, pričala mi legica koja radi skandinavke da je onomad Mile trebao biti u ukrštenoj reči i da je prosvjedovao jer kao nije bio na prvoj strani i nije dao intervju hahahan_razbojnik wrote:pa ima mi HP dobrih stvari, naravno iz početka dok su bili nekakav punk...sada je to qrchina i baš da se vrti na Narodnom i po Konzumimaasilovski wrote:ala Huti i Tutsi a Uni credit financira cijeli festival, inače HP mi je muzika za Merkator i Konzumepikur37 wrote:Ideološki rat crvenih i crnih je krenuo i ne zna mu se kraj i konac.
2014-04-15
Vid ovog sto pali vatru.epikur37 wrote:Mile ne razumije da povijest počinje 1990 a da prije toga nije bilo Hrvatske misli...već samo udba i fašisti :D
Drz se Dode, iako,..gotov je i on:)
dijagram-
2015-08-09
:).tako jepreko_vode_do_slobode wrote:Naši 95
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zalostan i nesretan..:Ddijagram wrote:A dobro ,kad je onako ruzan, naravno da je zalostan.abraham wrote:Zalosno je da jedan ovako napredan decko ovako luta. Jedan totalitarni, nedemokratski, nasilnickirezim smijenjen drugim. Jos zalosnije je da upravo likovi kao on idu na "vasi-nasi" njihovi.-nasi", "crno -bijelo". Moj Mile moji jos nisu pobijedili. Sramio bih se sebe da mislim da su moji pobijedili ili 41-ve ili 45-te. Zalostan si ti lik , moj Mile.
2014-04-12
Vrijeme da se ljudi sjete da je crno crno, a bijelo bijelo...
---
Uglawnom pošto znam da je owo u osnowi replika na gowor Hasanbegowića onda mi se ne da o tome filozofirati no gledanje kroz prizmu ćrno bijelo ...
Titoizam je jedna od totalitarističkih ideologija komunističkog pogleda na svijet. Njen tvorac bio je jugoslavenski doživotni predsjednik Josip Broz Tito 1948. godine, [1] nakon njegovog raskida s SSSR-om.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Titoizam
Filozofija ćrno bijelo se jednostawno može razbiti tako da se uopće ne ulazi u ww2 i događaje neposredno nakon toga i swe to zaobiđe ....
ETO MILE SAD OPET REĆI ĆRNO BIJELO.
Titoizam kao i gotovo svi drugi oblici real-socijalizma je bio jednopartijska diktatura. Za održavanje takvog sustava je bio korišten represivni aparat čiji je najpoznatiji element bila UDBA. U prvom razdoblju nakon nastanka Titoizma na udaru represivnog aparata su se našli antikomuniststi te zagovornici Staljina i simpatizeri SSSR-a koji su bili slani na izdržavanje kazne na Goli otok tako da je 1949. godine bilo 6 tisuća zatvorenika. Protivnici komunističkog jednopartijskog režima su slani u ovaj i druge zatvore na "preedukaciju" tako da niti jedan od njih navodno nije bio ubijen od stražara. Do jedinih ubojstava na golom otoku navodno dolazi u borbama među kažnjenicima [5]. Nakon zatvaranja Golog Otoka to jest nakon njegovo prepuštanja na upravljanje SR Hrvatskoj politički zatvorenici su bili slani na izdržavanje kazne u obične zatvore. Od zatvorenika koji su bili osuđeni za podrivanje političkog poretka najpoznatije će biti kasniji hrvatski predsjednici Franjo Tuđman i Stipe Mesić.
Izvan granica Jugoslavije UDBA se bavila likvidacijom članova ustaških (primjer: Vjekoslav Luburić, Ante Pavelić), četničkih i sličnih pokreta koji su se zalagali za suverenu Hrvatsku od kojih su neki vršili napade i ubojstva [6], ali i Hrvatskih, Srpskih, Bošnjačkih, Slovenskih političkih emigranata koji nisu sudjelovali u ubojstvima nego su se samo borili za demokratizaciju Jugoslavije (primjer: Bruno Bušić), a po ocjeni jugoslavenskih dužnosnika su predstavljali prijetnju političkom poretku. Ukupno se smatra da je UDBA u doba Titoizma ubila 69 osoba od čega je najveći dio ubojstva izvršen tijekom razdoblja 1965. - 1981. godina.
---
Uglawnom pošto znam da je owo u osnowi replika na gowor Hasanbegowića onda mi se ne da o tome filozofirati no gledanje kroz prizmu ćrno bijelo ...
Titoizam je jedna od totalitarističkih ideologija komunističkog pogleda na svijet. Njen tvorac bio je jugoslavenski doživotni predsjednik Josip Broz Tito 1948. godine, [1] nakon njegovog raskida s SSSR-om.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Titoizam
Filozofija ćrno bijelo se jednostawno može razbiti tako da se uopće ne ulazi u ww2 i događaje neposredno nakon toga i swe to zaobiđe ....
ETO MILE SAD OPET REĆI ĆRNO BIJELO.
Titoizam kao i gotovo svi drugi oblici real-socijalizma je bio jednopartijska diktatura. Za održavanje takvog sustava je bio korišten represivni aparat čiji je najpoznatiji element bila UDBA. U prvom razdoblju nakon nastanka Titoizma na udaru represivnog aparata su se našli antikomuniststi te zagovornici Staljina i simpatizeri SSSR-a koji su bili slani na izdržavanje kazne na Goli otok tako da je 1949. godine bilo 6 tisuća zatvorenika. Protivnici komunističkog jednopartijskog režima su slani u ovaj i druge zatvore na "preedukaciju" tako da niti jedan od njih navodno nije bio ubijen od stražara. Do jedinih ubojstava na golom otoku navodno dolazi u borbama među kažnjenicima [5]. Nakon zatvaranja Golog Otoka to jest nakon njegovo prepuštanja na upravljanje SR Hrvatskoj politički zatvorenici su bili slani na izdržavanje kazne u obične zatvore. Od zatvorenika koji su bili osuđeni za podrivanje političkog poretka najpoznatije će biti kasniji hrvatski predsjednici Franjo Tuđman i Stipe Mesić.
Izvan granica Jugoslavije UDBA se bavila likvidacijom članova ustaških (primjer: Vjekoslav Luburić, Ante Pavelić), četničkih i sličnih pokreta koji su se zalagali za suverenu Hrvatsku od kojih su neki vršili napade i ubojstva [6], ali i Hrvatskih, Srpskih, Bošnjačkih, Slovenskih političkih emigranata koji nisu sudjelovali u ubojstvima nego su se samo borili za demokratizaciju Jugoslavije (primjer: Bruno Bušić), a po ocjeni jugoslavenskih dužnosnika su predstavljali prijetnju političkom poretku. Ukupno se smatra da je UDBA u doba Titoizma ubila 69 osoba od čega je najveći dio ubojstva izvršen tijekom razdoblja 1965. - 1981. godina.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zalosno je da je Mile odrstao u Njemackoj (ako se ne varam) ali ga kao i dosta balkanjerosa to nije nesta dotaklo.
2014-04-14
a vidi ti Vastašicu hahahmaggie13 wrote:zalostan i nesretan..:Ddijagram wrote:A dobro ,kad je onako ruzan, naravno da je zalostan.abraham wrote:Zalosno je da jedan ovako napredan decko ovako luta. Jedan totalitarni, nedemokratski, nasilnickirezim smijenjen drugim. Jos zalosnije je da upravo likovi kao on idu na "vasi-nasi" njihovi.-nasi", "crno -bijelo". Moj Mile moji jos nisu pobijedili. Sramio bih se sebe da mislim da su moji pobijedili ili 41-ve ili 45-te. Zalostan si ti lik , moj Mile.
Kermit-
2014-04-17
Mile je mislim dolje od epijevog kraja.abraham wrote:Zalosno je da je Mile odrstao u Njemackoj (ako se ne varam) ali ga kao i dosta balkanjerosa to nije nesta dotaklo.
I vidi se slicnost,kako fizicka tako i politicki diskurs:)
dijagram-
2015-08-09
Jadan ovaj Mile u mozgu zbilja, on je još u partizanima a 2016 godina.
2015-08-15
vaistinu se rodi...:Dasilovski wrote:a vidi ti Vastašicu hahahmaggie13 wrote:zalostan i nesretan..:Ddijagram wrote:A dobro ,kad je onako ruzan, naravno da je zalostan.abraham wrote:Zalosno je da jedan ovako napredan decko ovako luta. Jedan totalitarni, nedemokratski, nasilnickirezim smijenjen drugim. Jos zalosnije je da upravo likovi kao on idu na "vasi-nasi" njihovi.-nasi", "crno -bijelo". Moj Mile moji jos nisu pobijedili. Sramio bih se sebe da mislim da su moji pobijedili ili 41-ve ili 45-te. Zalostan si ti lik , moj Mile.
2014-04-12
Bosanac? A jadan..dijagram wrote:Mile je mislim dolje od epijevog kraja.abraham wrote:Zalosno je da je Mile odrstao u Njemackoj (ako se ne varam) ali ga kao i dosta balkanjerosa to nije nesta dotaklo.
2015-08-15
eo ga i dijagram serijozni jebač je tu na forumu, umjesto da bari pičoke po kafanu uccc :)dijagram wrote:Mile je mislim dolje od epijevog kraja.abraham wrote:Zalosno je da je Mile odrstao u Njemackoj (ako se ne varam) ali ga kao i dosta balkanjerosa to nije nesta dotaklo.
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» ''BIVŠI ZATVORENICI U LOGORIMA HVO-a NAKON IZRICANJE PRESUDE 'Malo su dobili, što su nam radili... Nije bilo dana da nisam očekivao smrt' ''
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
Page 2 of 11