'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
VIDEO: 'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.' Frontman Hladnog piva u kratkoj se pjesmi obračunao s avetima hrvatske prošlosti
http://www.jutarnji.hr/video---ja-nisam-vas--nisam-vas-od-glave-do-pete---pogledajte-kako-je-mile-kekin-u-jednoj-minuti-desnicarima-stresao-sve-u-lice-/1534133/
Ja nisam vaš, nisam vaš od glave do pete,
Ja nisam vaš, moji su dobili '45.,
Nisam vaš od glave do pete, nisam vaš cijelim tijelom,
Vrijeme da se ljudi sjete da je crno crno, a bijelo bijelo...
I s***m vam se na nijanse, znam tko je pred zid vodio đake,
Nisu sotone punili vagone, već nečiji djedovi i bake...
Nisam vaš maneken prijatelj, nisam vaš cijelim bićem,
Tako ću učit svoje dijete da se takvom ološu ne miče!
Ja nisam vaš, i tako ću i učiti i svoje dijete.
Bravo
http://www.jutarnji.hr/video---ja-nisam-vas--nisam-vas-od-glave-do-pete---pogledajte-kako-je-mile-kekin-u-jednoj-minuti-desnicarima-stresao-sve-u-lice-/1534133/
Ja nisam vaš, moji su dobili '45.,
Nisam vaš od glave do pete, nisam vaš cijelim tijelom,
I s***m vam se na nijanse, znam tko je pred zid vodio đake,
Nisu sotone punili vagone, već nečiji djedovi i bake...
Nisam vaš maneken prijatelj, nisam vaš cijelim bićem,
Tako ću učit svoje dijete da se takvom ološu ne miče!
Ja nisam vaš, i tako ću i učiti i svoje dijete.
Bravo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: 'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
Ideološki rat crvenih i crnih je krenuo i ne zna mu se kraj i konac.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sve je zabavnije nego zasukat rukave, povjesat lopove svih boja pa izvest zemlju na pravi put. I lijevi i desni i crni i bijeli i crveni otrcanim fioskulama zabavljaju sivu masu dok im sisu i ono malo sto jos imaju u dzepovima.
omni-
2014-04-12
preko_vode_do_slobode wrote:Naši 95
Aj ne seri slinavko.
2014-04-20
ljevicarski idiot !
lijevo ili desno ? , nema razlike !
rezim iz 1941 -45' ili 1945 do 91' svejedno , oba su totalitarna i zlocinacka,masovne ideoloske ubojice !
rezim iz 1941 -45' ili 1945 do 91' svejedno , oba su totalitarna i zlocinacka,masovne ideoloske ubojice !
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
ala Huti i Tutsi a Uni credit financira cijeli festival, inače HP mi je muzika za Merkator i Konzumepikur37 wrote:Ideološki rat crvenih i crnih je krenuo i ne zna mu se kraj i konac.
Kermit-
2014-04-17
moji su dobili deves'prve a neznam Kekin đe je bio četrespete, nekako mi mlad pari
2014-04-15
pa ima mi HP dobrih stvari, naravno iz početka dok su bili nekakav punk...sada je to qrchina i baš da se vrti na Narodnom i po Konzumimaasilovski wrote:ala Huti i Tutsi a Uni credit financira cijeli festival, inače HP mi je muzika za Merkator i Konzumepikur37 wrote:Ideološki rat crvenih i crnih je krenuo i ne zna mu se kraj i konac.
2014-04-15
Clone Stormtrooper wrote:ljevicarski idiot !
Medjutim desničarski kreteni osudjuju 45-91
a veličaju 41-45
U tomu je razlika.
Last edited by Yehudi on 4/3/2016, 19:46; edited 1 time in total
2014-04-20
Au, Mile frustriran gore neg crvenkasti:)
dijagram-
2015-08-09
No međutim ti si bistar baš kao i Milenko i ovaj iz jutanjeg, sad ste nam oba sasuli sve u lice...Yehudi wrote:Clone Stormtrooper wrote:ljevicarski idiot !
a veličaju 41-45
U tomu je razlika.
sram me što sam desničar, večeras ću radnju obaviti lijevom rukom
2014-04-15
A ubi ga ti opet argumentima...n_razbojnik wrote:No međutim ti si bistar baš kao i Milenko i ovaj iz jutanjeg, sad ste nam oba sasuli sve u lice...Yehudi wrote:Clone Stormtrooper wrote:ljevicarski idiot !
a veličaju 41-45
U tomu je razlika.
Normalan svijet slavi 1945 kao kraj ww2 na cijeloj planeti...ono sto je slijedilo poslije, svakom po zaslugama..ovakvim i onakvim...
Guest- Guest
---
Ipak mislim da je siwo.
---
Ipak mislim da je siwo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I moji su dobili 45 , okupator je protjeran ....no to ne mijenja činjeniću da su komunisti wodili tu oružanu borbu tj predwodili i da je iza toga bio komunistički režim na wlasti.
Tko ne wjeruje neka pita prežiwjele komuniste sa Golog otoka ....dakle ne mora niti ćeprkat po ustašama i četnićima.
Tko ne wjeruje neka pita prežiwjele komuniste sa Golog otoka ....dakle ne mora niti ćeprkat po ustašama i četnićima.
2014-04-11
Mile više nema ideja pa radi ovakve filozofske tekstove, koje kupi od onih Lezborova i Foruma mladih
a ja mislio Tompson djubar jer pjeva o politici
a ja mislio Tompson djubar jer pjeva o politici
2014-04-15
Longi ako su tvoji partizani bili,a dans imas podosta nekretnina,ili si,odnosno tvoji muljali tesko zadnjih 20 godina,ili ste to orobili,kao uzorni komjunisti partizanskog podrijetla...
Guest- Guest
Nije , imali smo to od prije ...starosjedioći.bogomdani wrote:Longi ako su tvoji partizani bili,a dans imas podosta nekretnina,ili si,odnosno tvoji muljali tesko zadnjih 20 godina,ili ste to orobili,kao uzorni komjunisti partizanskog podrijetla...
2014-04-11
n_razbojnik wrote:No međutim ti si bistar baš kao i Milenko i ovaj iz jutanjeg, sad ste nam oba sasuli sve u lice...Yehudi wrote:Clone Stormtrooper wrote:ljevicarski idiot !
a veličaju 41-45
U tomu je razlika.
Ne ti si bistar kao -upravo sa jebačine- i sl. pacijenti.
Šta te koji kurac smeta vijest sa -jutarnjeg- kad ti i takvi svakodnevno pišete sranja.
Šta je bilo-bistri- šta te jebe, šta je bilo, zabollo te šta je više antifašista bilo na postrojavanju
-crnokošuljaša neki dan ili te jebe šta........dildo u livoj ruci.
2014-04-20
dobro,kako to onda da vam komjunisti nisu popalili,kako se zbori da su masovno radili,i to je bila istina..Uzoria borba u Partizanskim redovima??...RayMabus wrote:Nije , imali smo to od prije ...starosjedioći.bogomdani wrote:Longi ako su tvoji partizani bili,a dans imas podosta nekretnina,ili si,odnosno tvoji muljali tesko zadnjih 20 godina,ili ste to orobili,kao uzorni komjunisti partizanskog podrijetla...
Guest- Guest
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» ''BIVŠI ZATVORENICI U LOGORIMA HVO-a NAKON IZRICANJE PRESUDE 'Malo su dobili, što su nam radili... Nije bilo dana da nisam očekivao smrt' ''
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
Page 1 of 11