'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: 'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
I odojko zaroktao...
darth_vader-
2014-04-17
Ero wrote:Kekin je p. dim, nebitan u cijeloj igri, koja je mnogo kompleksnija nego što sam mogao i u snu pomisliti.
Mogao bih već na temelju ovoga što sam provjerio navesti 5-6 osoba koje zaslužuju sudski progon, s prijetnjom zatvora od 10-20 godina.
Više od ovoga za sada ne mogu reći.
Bitniji je od tebe ( ili mene) jer se njegova čuje dalje.
Ništa loše nije rekao.
Tih 5-6 nema toliko na forumu ovome- ima 23- dripca nedojebana koji se furaju na usraše i to je to.
Vidili smo na postrojavanju crnokošuljaških leševa
na suprot njima je stalo duplo više mladih Hrvata -Antifašista- meni sve jasno.
Glasna i agresivna manjina nema šanse protiv hrvatske antifa mladosti.
Aj zdravo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Zato i jeste tu di jeste.Yehudi wrote:Ero wrote:Kekin je p. dim, nebitan u cijeloj igri, koja je mnogo kompleksnija nego što sam mogao i u snu pomisliti.
Mogao bih već na temelju ovoga što sam provjerio navesti 5-6 osoba koje zaslužuju sudski progon, s prijetnjom zatvora od 10-20 godina.
Ništa loše nije rekao.
Tih 5-6 nema toliko na forumu ovome- ima 23- dripca nedojebana koji se furaju na usraše i to je to.
Aj zdravo
Ja već dugo živim u 21. stoljeću, a vi možete opet u šumu zaradi mene.
Ero wrote:Zato i jeste tu di jeste.Yehudi wrote:Ero wrote:Kekin je p. dim, nebitan u cijeloj igri, koja je mnogo kompleksnija nego što sam mogao i u snu pomisliti.
Ništa loše nije rekao.
Aj zdravo
Ja već dugo živim u 21. stoljeću, a vi možete opet u šumu zaradi mene.
sad bi ti nešto napisa ali neću jer si mi simpa
Sve se nadam opametit ćeš se barem pod stare dane a i smatram da si malo pametini od
par jajara ponekih tu.
Ti u 21 stoljeću živiš od kada je nastupilo kalendarski, kao i svi mi.
Spasio si se bijegom u Slo. dobro ti je, toplo u stančiću, briga te. imaš i pravo zajebavati usrashe i chetniks.
Sve za slo-slo ni za što ------------l1b1 gen
---------------------------------------------------------
A pajzi šta veli iljir - tungat jeta- tachi gruja - schiptare
--------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------rian Frashëri ----------------------via facebook
Makedonci nemaju pravo na kriz i crkve. Hrvati u Croatia, Serbi u Serbia i svakom dobro.
Albanci su najstariji na Balkanu, i imaju pravo da odlucuju gde ce sta biti. nema nit ce bit nikad crkve ni kriz na Kosovo,
U Makedonia i u Albania, to se sve shqiptar zemla i mi odlucujemo a i cela dalmacija Zara -
Zadar je bio albanski grad dok nisu hrvati proterali albansko stanovnistvo,
i danas albanci imaju najmanja prava u Croatia iako je to nasa zemla.
Zato budite mirni da i vama ne posijamo jedno Kosova.
---------------------------------------------------------------------------------------------
U bre ovi neki ustašo-balija opasan :sleazy:
-------------------------------------------------------------------------------
On kaže da je starosjedilac ( biće po genima)
a ti veliš das ti................................aj se dogovori sa njim
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
provocator-
2015-08-11
jebote, panker, a komunist :(
2014-04-16
Tvoj problem je što komunizam poistovjećuješ s ideologijama koje komunizam nisu nikad bile, niti su imale šansu to postati. Ali to je jedna druga tema i malo preteško štivo za tvoj intelektualni kapacitet.aben wrote:jebote, panker, a komunist :(
Postoji i anarho-komunizam a on je oblik anarhizma koji se zalaže za ukidanje privatnog vlasništva i kapitalizma, te osnivanje mreže dobrovoljnih komuna u kojima bi ljudi zajednički donosili odluke te radili da zadovolje svoje životne potrebe po principu da svi rade prema svojim mogućnostima, a uzimaju u skladu sa svojim potrebama.
anarho-komunizam ?! ... mislis na ,,zivotinjsku farmu,, George-a Orwela !
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
aben wrote:jebote, panker, a komunist :(
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Anarho komunizam naglašava jednakost i protivljenje društvenom poretku i klasnim propisima koji su narasli iz nejednake raspodjele dobara, protivljenje kapitalizmu i novcu, kolektivnu proizvodnju i raspodjelu dobara kroz dobrovoljan rad.
U anarho komunizmu ne postoje država i vlasništvo. Svaki pojedinac i grupa slobodni su doprinjeti proizvodnji i zadovoljiti svoje osnovne potrebe. Sistemom proizvodnje i raspodjele upravljaju njegovi sudionici.
U anarho komunizmu ne postoje država i vlasništvo. Svaki pojedinac i grupa slobodni su doprinjeti proizvodnji i zadovoljiti svoje osnovne potrebe. Sistemom proizvodnje i raspodjele upravljaju njegovi sudionici.
KEKIN ARLEKIN
Ti nisi naš, nisi naš od glave do pete
ti nisi naš, tvoji su izgubili 95.
Nestalo stiha, presušile rime
državna blagajna tvoje je vime
kojega sišeš, iz kojeg ždereš,
a po toj državi stalno sereš
Kad talenta nema, kad rodiš se bez dara,
a koncerti odavno nisu puni
najbrži način da dođeš do para –
samo šta žešće po Hrvatskoj pljuni
Kad nema pjesme, kad nema hita,
a ploče već dugo ne privlače kupce
sjetiš se Juge i druga Tita
pa napuniš odma novinske stupce
Nekad sam, Mile, i ja ti se klanja,
a danas si manji od poslušnog hrčka
od Džinovskog i GAD-a do današnjih sranja
i do Milanovićevog kućnog potrčka
Nekad Bog na Zemlji, nekad ime slavno
ljubimac kolega, publike i kritike
al` bunar ideja je presušio davno
pa se zato hvataš jeftine politike
Dignimo spomenik, dignimo bistu
oportunističkom “antifašistu”
velikom “borcu za ljudska prava”
dok mu je država muzara krava
Bog, domovina, nacija
davno je nestala inspiracija
kažeš “nisam vaš”, al bolje budi kuš
jer, što je “vaš” na srpskom, na hrvatskom je “uš”…
Toni Aničić Koja, splitski rocker, legendarni prvi čovjek grupe Đubrivo, napisao je novi hit:
Ti nisi naš, nisi naš od glave do pete
ti nisi naš, tvoji su izgubili 95.
Nestalo stiha, presušile rime
državna blagajna tvoje je vime
kojega sišeš, iz kojeg ždereš,
a po toj državi stalno sereš
Kad talenta nema, kad rodiš se bez dara,
a koncerti odavno nisu puni
najbrži način da dođeš do para –
samo šta žešće po Hrvatskoj pljuni
Kad nema pjesme, kad nema hita,
a ploče već dugo ne privlače kupce
sjetiš se Juge i druga Tita
pa napuniš odma novinske stupce
Nekad sam, Mile, i ja ti se klanja,
a danas si manji od poslušnog hrčka
od Džinovskog i GAD-a do današnjih sranja
i do Milanovićevog kućnog potrčka
Nekad Bog na Zemlji, nekad ime slavno
ljubimac kolega, publike i kritike
al` bunar ideja je presušio davno
pa se zato hvataš jeftine politike
Dignimo spomenik, dignimo bistu
oportunističkom “antifašistu”
velikom “borcu za ljudska prava”
dok mu je država muzara krava
Bog, domovina, nacija
davno je nestala inspiracija
kažeš “nisam vaš”, al bolje budi kuš
jer, što je “vaš” na srpskom, na hrvatskom je “uš”…
Toni Aničić Koja, splitski rocker, legendarni prvi čovjek grupe Đubrivo, napisao je novi hit:
Tony Soprano-
2015-08-15
provocator wrote:Tvoj problem je što komunizam poistovjećuješ s ideologijama koje komunizam nisu nikad bile, niti su imale šansu to postati. Ali to je jedna druga tema i malo preteško štivo za tvoj intelektualni kapacitet.aben wrote:jebote, panker, a komunist :(
a, kako bi ti nazvo idelošku podlogu od 45.?
Postoji i anarho-komunizam a on je oblik anarhizma koji se zalaže za ukidanje privatnog vlasništva i kapitalizma, te osnivanje mreže dobrovoljnih komuna u kojima bi ljudi zajednički donosili odluke te radili da zadovolje svoje životne potrebe po principu da svi rade prema svojim mogućnostima, a uzimaju u skladu sa svojim potrebama.
ahaha
2014-04-16
a šta fali anarhokapitalizmu?provocator wrote:Anarho komunizam naglašava jednakost i protivljenje društvenom poretku i klasnim propisima koji su narasli iz nejednake raspodjele dobara, protivljenje kapitalizmu i novcu, kolektivnu proizvodnju i raspodjelu dobara kroz dobrovoljan rad.
zar anarhokapitalizam nije blja opcija?
Guest- Guest
Kakogod,NORMALA slavi 45 i sve nakon toga...e sad sto je bilo kod nekih u Dvoristu,ebi gaAAAAAA...
Guest- Guest
Ja slavim Austrougarsku. Jesam li nenormalan?
preko_vode_do_slobode
a šta fali anarhokapitalizmu?provocator wrote:Anarho komunizam naglašava jednakost i protivljenje društvenom poretku i klasnim propisima koji su narasli iz nejednake raspodjele dobara, protivljenje kapitalizmu i novcu, kolektivnu proizvodnju i raspodjelu dobara kroz dobrovoljan rad.
zar anarhokapitalizam nije blja opcija?
pogle ti to :
prvo ti oduzme privatno vlasništvo, a unda te dobrovoljno natriraju da radiš u komuni:))
2014-04-16
ero,ti si jedan od bistrijih ovdje,neovisno o politickom predznaku..Ero wrote:Ja slavim Austrougarsku. Jesam li nenormalan?
Guest- Guest
vau...bogomdani wrote:ero,ti si jedan od bistrijih ovdje,neovisno o politickom predznaku..Ero wrote:Ja slavim Austrougarsku. Jesam li nenormalan?
provocator wrote:Anarho komunizam naglašava jednakost i protivljenje društvenom poretku i klasnim propisima koji su narasli iz nejednake raspodjele dobara, protivljenje kapitalizmu i novcu, kolektivnu proizvodnju i raspodjelu dobara kroz dobrovoljan rad.
Guest- Guest
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» ''BIVŠI ZATVORENICI U LOGORIMA HVO-a NAKON IZRICANJE PRESUDE 'Malo su dobili, što su nam radili... Nije bilo dana da nisam očekivao smrt' ''
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
Page 8 of 11