'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: 'JA NISAM VAŠ, MOJI SU DOBILI '45.'
tupačo ja ne pričam o ratu iz trećeg lica, nego iz prvog, i sve što znam o ratu a znam i to podosta, znam iz svog osobnog krvavog iskustva, a ne iz priča i legendi.... ratu se nitko ne raduje, ali ga ukoliko mu se nametne mora prihvatiti i u njemu sudjelovati, ukoliko ne želi biti stoka za klanje... ako rata danas sutra opet bude, a biti će, ja očekujem od svoje djece da si ne dozvole da završe u nekom rovu sa žicom zavezanih ruku i pijukom u potiljku... nek se bore i neka časno požive dok im je života... a ako su na mene tako će i biti....Sora wrote:bogme si ti u nesvjestimichaellcmacha wrote:eto neće jezik nego pravo, kolko god se trudila spakljati... mati joj je radila za nijemce, a ćaća i djed bili u handžar diviziji... oni izginuli a mati prvo prebjegla u hrvatsku u zagreb i tu se šlepala dok banditi iz šume nisu nahrupili i samo se prešaltala.....ludo pa živi nesvjesno svoje besvijesti....
Pa nisu individualne sudbine isto sto i povijest naroda l isko su utkane u to
Ali rat je veliko rasulo ..ko to ne shvaća . Lako se opet raduje ratu .
Trebalo bi vas sve na jednu livadu pa se tucite ...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:tupačo ja ne pričam o ratu iz trećeg lica, nego iz prvog, i sve što znam o ratu a znam i to podosta, znam iz svog osobnog krvavog iskustva, a ne iz priča i legendi.... ratu se nitko ne raduje, ali ga ukoliko mu se nametne mora prihvatiti i u njemu sudjelovati, ukoliko ne želi biti stoka za klanje... ako rata danas sutra opet bude, a biti će, ja očekujem od svoje djece da si ne dozvole da završe u nekom rovu sa žicom zavezanih ruku i pijukom u potiljku... nek se bore i neka časno požive dok im je života... a ako su na mene tako će i biti....Sora wrote:bogme si ti u nesvjestimichaellcmacha wrote:eto neće jezik nego pravo, kolko god se trudila spakljati... mati joj je radila za nijemce, a ćaća i djed bili u handžar diviziji... oni izginuli a mati prvo prebjegla u hrvatsku u zagreb i tu se šlepala dok banditi iz šume nisu nahrupili i samo se prešaltala.....ludo pa živi nesvjesno svoje besvijesti....
Jedina časna pozicija u ratu jest braniti zemlju i narod.
Cudno.
Ustase kojinsu bili sluge okupatoru tu nevmogu biti
Ne mogu .
Nisu .
Niti u prvom niti u šesnaestom licu.
Zasto ti braniš ustase ne uzmajuci u obzir tu jedini ispravnu i časnu poziciju.
Sto je to u vašim glavama ? Mrak i neznanje ?
A to o tome ksko ti znas o ratu puno...e .. Ocito puno tog ne znas , ni o sebi ...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
ako su neka su, ali ti nisu moji, ja ne mijenjam svoja stajališta kao što nisu ni moji mjenjali... ako sam jednom ustvrdio da vas uvijek i za svagda smatram neprijateljima onda se tu ništa ne mijenja niti će se promijeniti, a ako ste meni neprijatelji onda ste i mojoj djeci i također ste i njima neprijatelji.... sad je mir i sad se konfrontiramo verbalno, a danas sutra kad bude rat onda ćemo ratovati... tko god i kad god...
2015-08-08
pa zato što je moj djed ko i tvoj bio ustaša i branio je svoj narod od velikosrpskih četničkih zločinaca tipa gaćeša, krnjajić, demonja i sličnih... za razliku od tebe ja znam o sebi i osvojima sve što se ima za znati i niti za tvoje Šuge se svojih nisam sramio niti ih se odricao...Sora wrote:michaellcmacha wrote:tupačo ja ne pričam o ratu iz trećeg lica, nego iz prvog, i sve što znam o ratu a znam i to podosta, znam iz svog osobnog krvavog iskustva, a ne iz priča i legendi.... ratu se nitko ne raduje, ali ga ukoliko mu se nametne mora prihvatiti i u njemu sudjelovati, ukoliko ne želi biti stoka za klanje... ako rata danas sutra opet bude, a biti će, ja očekujem od svoje djece da si ne dozvole da završe u nekom rovu sa žicom zavezanih ruku i pijukom u potiljku... nek se bore i neka časno požive dok im je života... a ako su na mene tako će i biti....Sora wrote:bogme si ti u nesvjestimichaellcmacha wrote:eto neće jezik nego pravo, kolko god se trudila spakljati... mati joj je radila za nijemce, a ćaća i djed bili u handžar diviziji... oni izginuli a mati prvo prebjegla u hrvatsku u zagreb i tu se šlepala dok banditi iz šume nisu nahrupili i samo se prešaltala.....ludo pa živi nesvjesno svoje besvijesti....
Cudno.
Ne mogu .
Nisu .
A to o tome ksko ti znas o ratu puno...e .. Ocito puno tog ne znas , ni o sebi ...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ako su neka su, ali ti nisu moji, ja ne mijenjam svoja stajališta kao što nisu ni moji mjenjali... ako sam jednom ustvrdio da vas uvijek i za svagda smatram neprijateljima onda se tu ništa ne mijenja niti će se promijeniti, a ako ste meni neprijatelji onda ste i mojoj djeci i također ste i njima neprijatelji.... sad je mir i sad se konfrontiramo verbalno, a danas sutra kad bude rat onda ćemo ratovati... tko god i kad god...
Tako govore neprijatelji Hrvata i sluge nenarodnom režimu
A to si ti . Ne vidjela vise sunca ako nisi
teskomtebi s tobom i tvoj djeci
Psi rata i hijene mira
Oni koje su zaludili msnipulatori za neku sitnu lovu
Prodane duse koje bi izdale rođenu mater
Jao si ga zemlji koja ga trpi
Takve glupe i opasne
michaellcmacha wrote:pa zato što je moj djed ko i tvoj bio ustaša i branio je svoj narod od velikosrpskih četničkih zločinaca tipa gaćeša, krnjajić, demonja i sličnih... za razliku od tebe ja znam o sebi i osvojima sve što se ima za znati i niti za tvoje Šuge se svojih nisam sramio niti ih se odricao...Sora wrote:michaellcmacha wrote:tupačo ja ne pričam o ratu iz trećeg lica, nego iz prvog, i sve što znam o ratu a znam i to podosta, znam iz svog osobnog krvavog iskustva, a ne iz priča i legendi.... ratu se nitko ne raduje, ali ga ukoliko mu se nametne mora prihvatiti i u njemu sudjelovati, ukoliko ne želi biti stoka za klanje... ako rata danas sutra opet bude, a biti će, ja očekujem od svoje djece da si ne dozvole da završe u nekom rovu sa žicom zavezanih ruku i pijukom u potiljku... nek se bore i neka časno požive dok im je života... a ako su na mene tako će i biti....Sora wrote:bogme si ti u nesvjestimichaellcmacha wrote:eto neće jezik nego pravo, kolko god se trudila spakljati... mati joj je radila za nijemce, a ćaća i djed bili u handžar diviziji... oni izginuli a mati prvo prebjegla u hrvatsku u zagreb i tu se šlepala dok banditi iz šume nisu nahrupili i samo se prešaltala.....ludo pa živi nesvjesno svoje besvijesti....
Cudno.
Ne mogu .
Nisu .
Nisi dosljedan
Ako imas cast u vidu onda se izjednačava s nečasnim ljudima i idejama
Ti naprosto pogrešno shvaćaš cast
Ustase su bile najpovršnije strani i umjesto da to priznaš ti bi opet istu priču i pizdariju ponovio
Moguce je također da u ustaške pokretu budu ljudi koji ga nisu prihvatii srcem
Pa moguce je dasu mnogi tu bili prisiljeni tu biti
Ali ti i tvoja generacija novokomponiranih Hrvata svoju odanost ustaštvu temeljite na POGREŠNIM RAZLOZIMA da su ustase donjele nezavisnost
Aj ..aj ..Sranje ko i ovo sada skoro isto
ALO, JBT PA KAD TI NEZKO VELI DASU BUDALA ONDa valjdaxjasno zasto to vrlim
2014-04-29
Sora wrote:michaellcmacha wrote:tupačo ja ne pričam o ratu iz trećeg lica, nego iz prvog, i sve što znam o ratu a znam i to podosta, znam iz svog osobnog krvavog iskustva, a ne iz priča i legendi.... ratu se nitko ne raduje, ali ga ukoliko mu se nametne mora prihvatiti i u njemu sudjelovati, ukoliko ne želi biti stoka za klanje... ako rata danas sutra opet bude, a biti će, ja očekujem od svoje djece da si ne dozvole da završe u nekom rovu sa žicom zavezanih ruku i pijukom u potiljku... nek se bore i neka časno požive dok im je života... a ako su na mene tako će i biti....Sora wrote:bogme si ti u nesvjestimichaellcmacha wrote:eto neće jezik nego pravo, kolko god se trudila spakljati... mati joj je radila za nijemce, a ćaća i djed bili u handžar diviziji... oni izginuli a mati prvo prebjegla u hrvatsku u zagreb i tu se šlepala dok banditi iz šume nisu nahrupili i samo se prešaltala.....ludo pa živi nesvjesno svoje besvijesti....
Cudno.
Ne mogu .
Nisu .
Sve je to samo u tvojoj glavi.
Nema psihijatra koji bi mogao izliječiti takve ljude.
No, svejedno, probajmo ovako:
1.) Neka gori u paklu svi oni koji su ubijali nevine žrtve.
2.) sve nevine žrtve imaju pravo na dostojan pokop
i spomen obiljžje, s navedbom egzekutora
Bez "ali" i "no, međutim..."!
Ne vjerujem u pakao
Ne seri s tim klerikalnim prijetnjama
Sve nevine zrtve CIJE .
Kad cemo početi brojiti malo v
Koje su tvoji poubijali , nego Non stop brojimo franjevce koji si lijevak vruce ulje na partizane , Non stop brojimo nekakve jame .. A mslo ima rijeci o ustaškim zločinima.
Ja sam za pravdu prije svega A ne za vasu jednostranu himbenu politiku žrtvoslovnu
Pretvarate zemlju u placipickastu nedodziju
Bljak
Ne seri s tim klerikalnim prijetnjama
Sve nevine zrtve CIJE .
Kad cemo početi brojiti malo v
Koje su tvoji poubijali , nego Non stop brojimo franjevce koji si lijevak vruce ulje na partizane , Non stop brojimo nekakve jame .. A mslo ima rijeci o ustaškim zločinima.
Ja sam za pravdu prije svega A ne za vasu jednostranu himbenu politiku žrtvoslovnu
Pretvarate zemlju u placipickastu nedodziju
Bljak
Zaboravili smo istinu zahvaljući vama eronjo
Nista iz povijesti necemo naučiti
Kad budu padale glave , smiješi se eronjo
Tvoje je dijelim zasluge
Nista iz povijesti necemo naučiti
Kad budu padale glave , smiješi se eronjo
Tvoje je dijelim zasluge
2014-04-29
Ti Eronjo i tvoji ste se toliko usrali da cete zabraniti i rijeci kao komunizam , Tito. Partizani ..
Zar to nije bijedno
.
I postignut cete kontraefekt . Kuis
SF SN
Zar to nije bijedno
.
SF SN
Predlažem KLJUČ na ovu svoju temu.
Predaleko je otišlo a ja mislio da je zajebancija.
naravno da ovih par ekstrema ne odražava sliku Hrvatske i dobro da je tako.
Republika Hrvatska je Antifašistička
Predaleko je otišlo a ja mislio da je zajebancija.
naravno da ovih par ekstrema ne odražava sliku Hrvatske i dobro da je tako.
Republika Hrvatska je Antifašistička
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Sora wrote:Ero wrote:Sora wrote:Ero wrote:Čemu ostali dodatki i ukrasi?Sora wrote:
Jos mogu razumjeti da ero i neki njemu slični podržavaju tu reviziju povijesti
Ali da jedna zena nema toliko RSZUMJEVANJA za zrtve rata , bez obzira kojoj strani pripadali zbog za ideološke podjele koje su Hrvatima nametnute . Za tragični povijest ovog malenog naroda...
E to ne mogu shvatiti
Tvoji su zatrpali Barbarin rov (Huda jama) i ne Ero.
Ero je rođen poslije toga s*anja i hoće znati istinu.
I da se zatrpani odkopaju i dostojno pokopaju.
To je sve.
Idi za svoje pare kopaj i otkopavaj
Tvoji su to radili 4 godine i tko bi sve te jame otkopao
Vješali su ljude
Klali su
Uveli prijete sudove i ubijali komuniste HRVATE I SRBE I MUSLMANE
ZA KOGA
. ZBOG CEGA ,
Kažete 700.000 u Jasenovcu. Je li to još uvijek tvrdite?
dr Hase vas raskrinkava, jbga...neugodno vam je, jelda?.
Poštenu čovjeku , kad su zločini u pitanju, nema što biti neugodno.
Pokajanje se traži.
Sora, smanji slova, ne viči...
Imam pitanje:
Koji je bio razlog da ste doselili vi u Zagreb?
Evo Hercegovci, to je poznato, ali zašto vi?
Razlog je politicki
Pavelic recimo
Ja se nisam doselila jbt
Pa nema sto godina
Šta Pavelić? U Zagrebu? Pa je, ali odakle ti i tvoji u Zagrebu? ...Među ustašama, pa još i danas živi...među ustašama.
pa to treba zabraniti pod obavezno, sav normalan svijet komunizam je zabranio, a mi bi pod normalno trebali zabraniti sve što ima veze sa komunizmom a pogotovo MARŠala i šumsku partizaniju....
2015-08-08
Ubijali ste nevine žrtve, i u ratu i nakon rata. Je li griješim?Sora wrote:Ti Eronjo i tvoji ste se toliko usrali da cete zabraniti i rijeci kao komunizam , Tito. Partizani ..
Zar to nije bijedno
.
SF SN
Nisam ja izmislio otok Goli, jbte...Ubijali ste čak i "svoje".
Sad sam ja i dr. Hase ustaše zato što vam to u obraz kažemo.
Gorili u paklu, svi zločinci. Amen.
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» ''BIVŠI ZATVORENICI U LOGORIMA HVO-a NAKON IZRICANJE PRESUDE 'Malo su dobili, što su nam radili... Nije bilo dana da nisam očekivao smrt' ''
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» A moji vatrogasci...
» ljudi moji, ma je li ovo moguće?
Page 11 of 11