liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: liga prvaka
Braćala wrote:Jebiga, svi klubovi za koje demo navija-ima ih samo 12, su ispali. Sada je vreme da se druka za real i modrića...
https://vine.co/v/ixg9ZpJvghAsimeone udara suca
Last edited by muckodjubre on 3/5/2016, 23:09; edited 3 times in total
muckodjubre wrote:Braćala wrote:Jebiga, svi klubovi za koje demo navija-ima ih samo 12, su ispali. Sada je vreme da se druka za real i modrića...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Zeko wrote:Tu danima pričam kako je na igračima više od 90 %, a tek ostatak na treneru. Ali kad imaš na klupi takvog neznalicu kakav je čmardiola onda je obrnuto. Bog te jebo, pa on sa gotovo duplo skupljom ekipom nije prošao ovaj Atletico, to stvarno treba (ne)znati. On je tolika trenerska neznalica da njemu ni svi novci koje dobije za roster nemogu pomoći.End1899 wrote:a costa je kao nešta više napravio, guardiola je sve savršeno odradio, partija bez greške
inače brijem da bi to čak i zoki prošao da je trener bayerna
2015-08-19
kruno jurčić bi s ovom ekipom bayerna u 2 godine pokupio sve trofejekuracodigraca wrote:Zeko wrote:Tu danima pričam kako je na igračima više od 90 %, a tek ostatak na treneru. Ali kad imaš na klupi takvog neznalicu kakav je čmardiola onda je obrnuto. Bog te jebo, pa on sa gotovo duplo skupljom ekipom nije prošao ovaj Atletico, to stvarno treba (ne)znati. On je tolika trenerska neznalica da njemu ni svi novci koje dobije za roster nemogu pomoći.End1899 wrote:a costa je kao nešta više napravio, guardiola je sve savršeno odradio, partija bez greške
ono šta je boateng napravio je bez presedana, prvo ga messi obilježi za cijeli život i njegovu cijelu familiju za 10 generacija, i onda ovako napuca loptu i onda još izleti iz linije ko zadnji baksuz nevjerojatno.
End- Posts : 21177
2015-08-25
da nije bilo boatenga u finišu bi primili još koji gol,lik je pravovremenim izlascima spasio barem 3,4 šanse
muckodjubre wrote:kruno jurčić bi s ovom ekipom bayerna u 2 godine pokupio sve trofejekuracodigraca wrote:Zeko wrote:Tu danima pričam kako je na igračima više od 90 %, a tek ostatak na treneru. Ali kad imaš na klupi takvog neznalicu kakav je čmardiola onda je obrnuto. Bog te jebo, pa on sa gotovo duplo skupljom ekipom nije prošao ovaj Atletico, to stvarno treba (ne)znati. On je tolika trenerska neznalica da njemu ni svi novci koje dobije za roster nemogu pomoći.End1899 wrote:a costa je kao nešta više napravio, guardiola je sve savršeno odradio, partija bez greške
2015-08-19
a guardiola nema potrebe ništa mijenjati jer mu odgovara rez pa čuva igrače za finale
u 1.p ona boatengova lasersi navođena lopta na mulera i ovaj krelac umjesto da štopa i zabije dodaje od prve lewu u mrtvi kut
koga da mijenja, taman su imali zalet i stvarali hrpu prilika ne pričaj gluposti
2015-08-25
ima jednoga gotzea na klupi i ono svoje ciganče što je doveo iz barce alcantaru valjda da dodaje lopte uz aut liniju
nemamkuracodigraca wrote:demo, jel imaš onaj gif krune u špilji?
Jebiga, crno na bijelo : Bayern 570 milja, Atletico 360 milja. Kaj je, je.End1899 wrote:haha a gdje to piše, na transfermarktu? ova ekipa patetica dere čmayerna po vrijednosti ako ne za duplo, samo griezmann, saul, koke, gimenez, oblak su svaki skoro 100 milijuna o čemu ti govoriš neznalico.Zeko wrote:End1899 wrote:a on sa gotovo duplo skupljom ekipom nije prošao ovaj Atletico
Zeko-
2015-08-26
pusti enda njemu bartra vrijedi 100M.a tello i cuenca svaki po 200Zeko wrote:Jebiga, crno na bijelo : Bayern 570 milja, Atletico 360 milja. Kaj je, je.End1899 wrote:haha a gdje to piše, na transfermarktu? ova ekipa patetica dere čmayerna po vrijednosti ako ne za duplo, samo griezmann, saul, koke, gimenez, oblak su svaki skoro 100 milijuna o čemu ti govoriš neznalico.Zeko wrote:End1899 wrote:a on sa gotovo duplo skupljom ekipom nije prošao ovaj Atletico
jednoga gotzea koji je propali igrač šta bi on napravio, ko da je svaki dan finale mundijala i F9 u 113. minuti i to mu je guardiola podario bez njega bi bio niko i ništa ovako barem to ima
2015-08-25
da budem sasvim iskren moram priznat da sam pomalo impresioniran guardiolom. redovito ulazi u polufinala sa najboljom momčadi. nisam to očekivao od tako limitiranog trenera
bafalo wrote:da budem sasvim iskren moram priznat da sam pomalo impresioniran guardiolom. redovito ulazi u polufinala sa najboljom momčadi. nisam to očekivao od tako limitiranog trenera
muckodjubre wrote:bafalo wrote:da budem sasvim iskren moram priznat da sam pomalo impresioniran guardiolom. redovito ulazi u polufinala sa najboljom momčadi. nisam to očekivao od tako limitiranog trenera
2015-08-19
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50