liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: liga prvaka
3 godine, 0 finala i 3 puta "ekspert" za Španjolce ispao od istih u polufinalima. Više finala ima Van Gaal u manje od dvije sezone i Heynckes u dvije sezone.pablo_escobar wrote:Zanimljivo je to kako je "mocni mag" iz katalonije na umu imao promjene na terenu tj nije mu ni na krajj pameti bilo da nesto minja. Da je ocu momcad veceras umisto katalonske prevare vodio Jupp iLi sir Alex bayern bi vec potpisao 6.naslov prvaka
Guardiolu ubio Ovrebo u Bayernu., haha.
Guest- Guest
Da je bayern potrosio para ko united dosad bi obranio ligu prvaka mada je unIted velik manji je od bayerns
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
vrati se da se klanjas allahu, psihopato obrezani. ne umes ni da provociras kao covek...
Guest- Guest
kakvi će to bit šamari kad gospodin stručnjak ancelotti u iduće 2 godine osvoji ligu prvaka plus tankira smiješnu bundes da mu ne kvari životopis
Ancelloti je daleko veci strucnjak od katalonske sirotinje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ispravljenopablo_escobar wrote:Ancelloti je stručnjak za razliku od katalonske sirotinje
Lazni pravnice ja kao hrvat niposto nemam veze sa islamom poput tebr 500 godina su ti prcili babe ko i hrvati majku koja te okotila 1000000000 eura da bi ispali iz lige prvaka busby i alex se okrecu u grobu tj jedan u grobu drugi od pica
2015-09-13
Kak je glup ovaj End. Guardiola svake godine sve super zamisli samo je problem što onaj s druge strane zamisli bolje od njega pa on uredno ispada.
Guest- Guest
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/bajern-zaboravio-juve-pricaju-o-sudjenju-261388.html
http://m.goal.com/s/hr/news/6950/liga-prvaka/2016/05/04/23104562/vidal-ru%C5%BEni-atletico-ne-zaslu%C5%BEuje-finale
Kako je pep u kratkom vremenu indoktrinirao citav bayern.
http://m.goal.com/s/hr/news/6950/liga-prvaka/2016/05/04/23104562/vidal-ru%C5%BEni-atletico-ne-zaslu%C5%BEuje-finale
Guest- Guest
Indoktrinirao je samo Rummeniggea. Navijači su vrlo brzo bili podijeljeni oko njega, a oni koji ga poznaju prije Bayerna znaju o čemu se tu sve radi.operw wrote:http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/bajern-zaboravio-juve-pricaju-o-sudjenju-261388.html
Uglavnom, ništa od euro titula ali eto on je "zadržao Bayern u vrhu" i propisno ga zgazila sva 3 kluba iz njegove zemlje koje on "odlično" poznaje.
Do finala se ne dolazi s nijednom dobivenom utakmicom u gostima. To je za mene činjenica za bilo koju ekipu u Europi kao i osvajanje istog s 4 poraza u cijeloj europskoj sezoni.
Guest- Guest
ništa to simeone nije zamislio bolje od njega, guardiola je pokazao da je njegova filozofija još uvijek živa na vrhu svijeta i najbolja, susret koji su svi čekali i guardiola je položio sa savršenim smao ne prolazi uvijek bolja ekipa, samo tebi to gluperdo nije jasno.Tommy Ramone wrote:Kak je glup ovaj End. Guardiola svake godine sve super zamisli samo je problem što onaj s druge strane zamisli bolje od njega pa on uredno ispada.
po kome će oprati ovi jadni fanovi čmayerna nego po guardioli, ali boatenga, alabu, mullera, njih se ne dira, a za lewu da ne govorim koliko je loše odigrao ova dva susreta, od "potencijalne" zlatne lopte lol. ista percepcija kao kod đubretara i loreala, misle da imaju sve najbolje, a atletico ima sto put jaču ekipu na papiru smao budala poput tebe to ne vidi i zekana.
End- Posts : 21177
2015-08-25
No hajde, ipak nekakav pomak kod tebe. I sam veliš ovdje da su ipak igrači ti koji odlučuju. No čmardiola ima drugi problem, on i onih 10 % koji pripadaju treneru, u pravilu zasere.End1899 wrote:po kome će oprati ovi jadni fanovi čmayerna nego po guardioli, ali boatenga, alabu, mullera, njih se ne dira, a za lewu da ne govorim koliko je loše odigrao ova dva susreta
Zeko-
2015-08-26
Gurdioli pripada svaka akcija koja je pokrenuta do zadnje trećine terena, a nitko u zadnjih pet godina nije ovako rastavio atletico kao on i to u dvije utakmice, on je svoj posao odradio savršeno, a šta su igrači radili pred golom i nisu realizirali to nije njegov problem.
2015-08-25
ista stvar se dogodila protiv chelseaja kad ga je torres srušio na campu, onda su pričali o nekom nadnaravnom defanzivnom nogometu, u dvije utakmice su spašeni za 5 stativa i 10 zicera.
isto kao i protiv intera, prva utakmica gol iz zaleđa milita, penal sneijdera nedosuđen, druga utakmica poništen gol bojanu i opet je pobijedila defanziva, samo tako i mogu pobijediti.
ali to je po defaultu ako imaš defanzivniji pristup da moraš imati pet puta više sreće, tako je bilo i sa atleticom nažalost.
isto kao i protiv intera, prva utakmica gol iz zaleđa milita, penal sneijdera nedosuđen, druga utakmica poništen gol bojanu i opet je pobijedila defanziva, samo tako i mogu pobijediti.
ali to je po defaultu ako imaš defanzivniji pristup da moraš imati pet puta više sreće, tako je bilo i sa atleticom nažalost.
2015-08-25
Em je kmečavac, em je glup. Čuj ovo , sve je Guardiola savršeno zamislio do zadnje trećine terena.
Guest- Guest
End1899 wrote:nono ajde na popodnevni spavanac
saces ti, polako. samo da mamica promeni pampers...
Guest- Guest
a tebi samo da ti ga ćale nafila u čvalje malo proteina pa ideš prileć
2015-08-25
Spanish clubs now won 13 of 13 knockout ties v non Spanish clubs this season. 44 of 47 in last three seasons.
kakva dominacija
kakva dominacija
2015-08-25
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50