liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: liga prvaka
kakav vizionarski potez sa ubacivanjem onog crnog majmuna na desno krilo haha. frajer je sjebao svaku izglednu situaciju
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
a costa je kao nešta više napravio, guardiola je sve savršeno odradio, partija bez greške
End- Posts : 21177
2015-08-25
a u principu jako dobra tekma. ne toliko lijepa ali bilo je svega i fajta i poteza i penala itd
2015-08-19
i prvu utakmicu je bio očajan. neka pogleda koju utakmicu svena sušića, možda nešto naučikuracodigraca wrote:kakav vizionarski potez sa ubacivanjem onog crnog majmuna na desno krilo haha. frajer je sjebao svaku izglednu situaciju
jedina je greška kaj nije ušao u finaleEnd1899 wrote:guardiola je sve savršeno odradio, partija bez greške
2015-08-19
bafalo wrote:i prvu utakmicu je bio očajan. neka pogleda koju utakmicu svena sušića, možda nešto naučikuracodigraca wrote:kakav vizionarski potez sa ubacivanjem onog crnog majmuna na desno krilo haha. frajer je sjebao svaku izglednu situaciju
2015-08-19
Neka,Pepe mi je antipatican..kompleksas :D
2014-04-12
jel tko vidio kako je simeone udario pomoćnog po ramenu? nadam se da će ga uefa suspendirat za finale ne možeš ono radit
pa fino ga je opizdio hahabafalo wrote:jel tko vidio kako je simeone udario pomoćnog po ramenu? nadam se da će ga uefa suspendirat za finale ne možeš ono radit
2015-08-19
Zar vas to čudi od najvećeg ciganina u svetu sporta? On bi trebalo da dobije doživotni izgon iz sporta. Neviđeni čergar...
Guest- Guest
Tu danima pričam kako je na igračima više od 90 %, a tek ostatak na treneru. Ali kad imaš na klupi takvog neznalicu kakav je čmardiola onda je obrnuto. Bog te jebo, pa on sa gotovo duplo skupljom ekipom nije prošao ovaj Atletico, to stvarno treba (ne)znati. On je tolika trenerska neznalica da njemu ni svi novci koje dobije za roster nemogu pomoći.End1899 wrote:a costa je kao nešta više napravio, guardiola je sve savršeno odradio, partija bez greške
Zeko-
2015-08-26
bafalo wrote:jel tko vidio kako je simeone udario pomoćnog po ramenu? nadam se da će ga uefa suspendirat za finale ne možeš ono radit
Tek će se brukati u premiershipu. Tamo nema filijala i skidanja gaća unapred...
Guest- Guest
a penal nad toresom radi faula 1m van šesnaesterca
Jebiga, svi klubovi za koje demo navija-ima ih samo 12, su ispali. Sada je vreme da se druka za real i modrića...
Guest- Guest
haha a gdje to piše, na transfermarktu? ova ekipa patetica dere čmayerna po vrijednosti ako ne za duplo, samo griezmann, saul, koke, gimenez, oblak su svaki skoro 100 milijuna o čemu ti govoriš neznalico.Zeko wrote:End1899 wrote:a on sa gotovo duplo skupljom ekipom nije prošao ovaj Atletico
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50