liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: liga prvaka
a moglo je i 2-0 u 1.p da je ušlo ono griezmanovoEnd1899 wrote:šteta, moglo je biti barem 5-1.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Kako Atletico glupo ispusti pobjedu. Opet na kraju nije loše, ako uzmeš u obzir da su sat vremena igrali sa igračem manje.
Nijemac je opravdano isključio Fernanda Torresa zbog dva žestoka starta u samo šest minuta što je za Marcu, inače tradicionalno sklonu i na strani madridskih klubova, potvrdio bivši nogometni sudac Andujar Oliver.
No Brych je mogao i trebao isključiti Luisa Suareza . Najmanje mu je mogao dati žuti karton i prije 70. minute kad mu je pokazao opomenu nakon što je ovaj odgurnuo Felipea Luisa. Suarez je bio u duelu i s Juanfranom.
Nakon što je desni bek Atletico Madrida izbio loptu, Suarez ga je dodatno "potegnuo" desnom nogom. Nije to imalo previše veze s inercijom, bio je to čisti karton, a na sucu je bilo da odluči koje boje. No nitko to nije vidio. Ili se pravio da ne vidi.
Suarez je imao i trenutak čudesnog ozdravljenja na utakmici. Prilikom jednog starta ostao je ležati u teškim bolovima, spreman na izravan transport na traumatologiju, a onda se u rekordnom roku digao s trave i u punom sprintu oduzeo loptu na desnom boku. Čudo? Teško. Igračina i pol, ali zbog ovakvih stvari mnogi ga ne mogu smisliti.
Gotovo svi kartoni koje je pokazao Brych bili su opravdani.
Atletico je igrao žestoko, na granici "prljavog", ali to nije ništa novo za Simeoneovu momčad. Ako je Suarez trebao dobiti crveni karton, možda je isto mogao proći i Lucas nakon brutalnog starta nad Neymarom...
link s video zapisima suareza
No Brych je mogao i trebao isključiti Luisa Suareza . Najmanje mu je mogao dati žuti karton i prije 70. minute kad mu je pokazao opomenu nakon što je ovaj odgurnuo Felipea Luisa. Suarez je bio u duelu i s Juanfranom.
Nakon što je desni bek Atletico Madrida izbio loptu, Suarez ga je dodatno "potegnuo" desnom nogom. Nije to imalo previše veze s inercijom, bio je to čisti karton, a na sucu je bilo da odluči koje boje. No nitko to nije vidio. Ili se pravio da ne vidi.
Suarez je imao i trenutak čudesnog ozdravljenja na utakmici. Prilikom jednog starta ostao je ležati u teškim bolovima, spreman na izravan transport na traumatologiju, a onda se u rekordnom roku digao s trave i u punom sprintu oduzeo loptu na desnom boku. Čudo? Teško. Igračina i pol, ali zbog ovakvih stvari mnogi ga ne mogu smisliti.
Gotovo svi kartoni koje je pokazao Brych bili su opravdani.
Atletico je igrao žestoko, na granici "prljavog", ali to nije ništa novo za Simeoneovu momčad. Ako je Suarez trebao dobiti crveni karton, možda je isto mogao proći i Lucas nakon brutalnog starta nad Neymarom...
link s video zapisima suareza
lucasov start me strašno podsjeća na start wornsa nad šukerom 1998. u tekmi hr-njemačka
hahhaa, felix brych sudio? zena mu katalonka, maleno kopile mu igra u omladincima cerge...
Guest- Guest
Reporter : "Why are you unable to beat Barca for a while?"
Simeone : "Unfortunately they dont wear white kits." lol kako cholo kara klošare svakom prilikom
Simeone : "Unfortunately they dont wear white kits." lol kako cholo kara klošare svakom prilikom
End- Posts : 21177
2015-08-25
Fernando Torres (Atlético Madrid): "Znam da sam napravio dvije greške jer se za takve prekršaje obično i dobijaju žuti kartoni i iskreno mi je žao što sam iznevjerio svoje suigrače i navijače. Ovo je jedan od najgorih trenutaka u mojoj nogometnoj karijeri." ne bracala najgluplji klošar iz nepoznatog kontenjera u čmarsrbiji zna bolje
2015-08-25
Since Florentino came back at the head of real madrid, in 14 champions league draws of 1/8 and quarters, Barça, Bayern, Chelsea, PSG, Juve, Arsenal, Milan, City and Inter met up to 24 times between them. Never against Real Madrid who, in these same 14 draws, faced Apoel Nicosia, Galatasaray, CSKA, Schalke 04 twice, twice Lyon, twice Spurs, Roma, BvB in ruins, a United in ruins (because real madrid finished 2nd of its group), Wolfsburg and Atleti.
Real avoided Bayern 7 times, Inter 3 times, Milan 4 times, Arsenal 4 times, Barça 5 times, Chelsea 5 times, Juve 5 times, PSG 7 times, City 4 times.
Real avoided Bayern 7 times, Inter 3 times, Milan 4 times, Arsenal 4 times, Barça 5 times, Chelsea 5 times, Juve 5 times, PSG 7 times, City 4 times.
2015-08-25
Prema podacima UEFA-e, od mogućih 90 minuta regularnog toka utakmica, večerašnja utakmica se zapravo 'igrala' samo 57 minuta i 23 sekunde.
2015-08-25
Jučerašnja tekma nije nikakav izdvojeni slučaj što se toga tiče. Jednom smo frendovi i ja jednu tekmu svjetskog prvenstva u Brazilu (drugo poluvrijeme), uzeli štopericu i štopali vrijeme koje se ne igra. Samo u drugom poluvremenu 15 minuta se nije igraloEnd1899 wrote:Prema podacima UEFA-e, od mogućih 90 minuta regularnog toka utakmica, večerašnja utakmica se zapravo 'igrala' samo 57 minuta i 23 sekunde.
Nisam gledao, vidim opet se kralo
nowitzki-
2014-04-27
Najzaslužniji za pobjedu Barcelone je retardirani Torres. Lik kao da nema mozga u glavi. Da debil nije dobio crveni, nema šanse da bi Barcelona preokrenula rezultatnowitzki wrote:Nisam gledao, vidim opet se kralo
wolfsburg bi mogao stvoriti realu probleme u prekidima
glup si koliko i smrdiš klošaru, zatvori kapiju kontenjera
2015-08-25
sumnjivo jako
benzema se vraća starim navikama,fulanja zicera
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet