ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

liga prvaka

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

liga prvaka - Page 41 Empty Re: liga prvaka

Post by Guest Thu 28 Apr - 9:52

kuracodigraca wrote:
muckodjubre wrote:
kic wrote:i vezni red je koma, Thiago prevara, a Xabi je za penzije, fali jedan Modrara tu.. malo je takvih-

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 Apr - 9:53

nowitzki wrote:Ovom simeoneu se nemogu nadivit iz sezone sta radi....kako zna rezultat cuvat to je cudo, moze sve cuvsat osim kad modrinjo izvodi korner u 94 minuti

jbg, da nije najveći ciganin svih vremena-navijao bih svim srcem za njih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 Apr - 10:07

guardiola, kakav mali trener!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 Apr - 10:11

Tommy Ramone wrote:Šteta za Torresovu stativu. Bilo bi sve riješeno.

bi, za cigani iz patetica. 2:0 je najopasniji rezultat...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End Thu 28 Apr - 10:41

a gdje to piše da je čmayern jači od atletica. atletico je izbacio barcelonu prema tome najjača su momčad svijeta trenutno u ovakvoj formi. guardiola je dobro postavio utakmicu isto kao simeone, presudila je iskra genijalnosti to taktika ne brani. sudar titana i dvojice najbolji trenera svijeta. prvo guardiola i siomeone nedodirljivi, pa onda sto mjesta prazno pa tek onda ostali dolaze..
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by muckodjubre Thu 28 Apr - 11:45

ako guardiola ispadne(opet) to je goli kurac što je uradio na klupi bayerna jer osvajati prvenstvo s ovim kadrom bayerna mogu i ja...

liga prvaka - Page 41 6b8efe2f85c2b63406b2liga prvaka - Page 41 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500liga prvaka - Page 41 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre Thu 28 Apr - 11:52

Pep Guardiola nije bio zadovoljan travnjakom čim je kročio na stadion Vicente Calderon uoči prvog susreta polufinala Lige prvaka protiv Atletico Madrida. Iskusni trener Bayerna je već prije utakmice shvatio da je travnjak 'nešto viši', a na poluvremenu se i požalio zbog visine trave.

Slavni Španjolac je osoblju bavarskog kluba naredio da provjere visinu travnjaka, a u poluvremenu, kod rezultata 1:0 za Atletico se i žalio na visinu trave.

Neobičnu situaciju je nakon utakmice u studiju HTV-a prokomentirao i sudački ekspert Mateo Beusan.

"To je jedna od taktika isto kao što neke momčadi ovisno o taktici znaju smanjivati uzdužne crte, odnosno veličinu igrališta u skladu s pravilima, ili znaju na poluvremenu dobro natopiti teren tako da to ometa igrače koji su došli u kopačkama s plastičnim, malim kramponima. Ali što se tiče trave, dozvoljena je visina od jedan do tri centimetra. To su ti sitni štosovi u nogometu koje Simeone stalno koristi", zaključio je Buesan.

liga prvaka - Page 41 6b8efe2f85c2b63406b2liga prvaka - Page 41 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500liga prvaka - Page 41 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 Apr - 12:28

Opet kukaju u nikad boljim nogometnim uvjetima kao zadnjih 7-8 godina. Šta bi tek bilo da su igrali kao Hrvatska prije nekih 8 i pol godina u Skoplju kad smo popušili 2:0 u svinjcu.

Spoiler:

liga prvaka - Page 41 20140410-101417
liga prvaka - Page 41 Xavi-grass-599x330
liga prvaka - Page 41 1303810936_extras_albumes_0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End Thu 28 Apr - 12:34

3 sezone je postao najbolji trener bundeslige u povijesti šta nikome nije nikad uspjelo i ti govoriš da bi bolje ko neko dijete, kakav on to kadar ima koji bilo koja druga momčad nema, šta to atletico, liverpool, loreal, čmarnajted, dortmund bilo koja druga ekipa 99% njih ima drugačije od čmayerna pa su opet goli kurac. jedini igrač na svijetu koji čini razliku na terenu je messi, svi ostali su zamjenjivi i jednaki, samo su drukčiji tako je i bilić sam rekao. šta bayern ima kao bolji roster od patetica zato jer ti misliš da je muller bolji od saula? saul je igračina koji je već sezonama fanzatija samo takva, onaj mali gimenez u obrani ima 21 godinu najbolji je stoper svijeta već treću sezonu zaredom valjda. griezmann je top 5 igrača svijeta.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End Thu 28 Apr - 12:38

druge sezone će govoriti lako je atleticu biti najbolja momčad svijeta kad imaju ovakav kadar.. kadar je kurac, to ne postoji, postoji samo kompatibilnost igrača na određeni sustav igre, zato i nije isto luis felipe u chealseaju i u pateticu, isto kao torres i milijun primjera, demo javi se na pp za lekcije.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End Thu 28 Apr - 12:50

ibrahimović u barceloni izgubljen slučaj, 20 golova u prvoj sezoni, naslov i šut karta, villa doveden prvo na špici opet nije baš štimalo pa ga guardiola seli na krilo, najboljega centarfora svijeta u tom trenutku. i tamo je bio 3 puta bolji od današnjega neymara, zapravo je i sramota da se jedan neymar spominje danas u kontekstu top3 igrača. ja ću bez problema nabrojati barem 10 koji su za barcelonu puno bolji izbor, a među njima je i jadan pedro evo nije ni čudo da trune u chelseaju.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End Thu 28 Apr - 12:57

to šta ti govoriš za guardiolu i čmayern je isto toliko glupo kako ja mogu reči lako je leicesteru osvojiti naslov premieršita s takvim igračima, uvijek oni koji su najbolji imaju najbolji kadar to si zapamti, to ti je prva lekcija.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End Thu 28 Apr - 12:58

ZAKON KADRA
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End Thu 28 Apr - 13:05

ko da je atletico neka selska ekipa, šta ih nije čmayern u gostima razvalio sa petardom, jednu od možda 3 najkonstantnije  i najbolje ekipe u zadnji 5 sezona i poslije za nagradu par kobasica, krišku kruha i ako bude za malo senfa i puna šaka brade natrag za minken.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by muckodjubre Thu 28 Apr - 13:34

za juppa je pep goli kurac...dok ne osvoji s bayernom uz ligu i LP...bundesligu osvojiti s ovim igračima mogu i ja,za to im trener ne treba

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by jalnirajko Thu 28 Apr - 13:41

Braćala wrote:guardiola, kakav mali trener!
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 Apr - 14:13

Dajte defibrilator za spermenka, gubi nam se...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre Thu 28 Apr - 14:16

bayern je spejs šatl za sve ekipe u bundesligi.tako bez uspjeha u europi je sve goli kurac,a pep prevara nad prevarama dok god se ne dokaže u europi

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 Apr - 14:39

liga prvaka - Page 41 2uf9bev

Evo ima i Guadriolin sveukupni učinak na gostovanjima u nokaut fazi LP kroz karijeru.

Daleko od nečeg impresivnog.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki Thu 28 Apr - 15:11

Nakon onog plitkog potoka protiv reala bilo je ocito da nema naprijed, jedino sta je zapisano je bundesliga, a to bi i otac caniggia na klupi osvojio protiv onakve konkurencije
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by nowitzki Thu 28 Apr - 15:45

Rezultati znaju prevarit, evo ti ga zizzou...od odlaska beniteza imao je uz guardioku i mourinha najbolji trenerski start u ligi, doveo klub pred vrata finala lige prvaka, cak i u borbu za primeru....a ni sam nezna sta radi......
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics