liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: liga prvaka
modrara mu je najbolji veznjak svemira karijera mu je 0, a guardiola najtrofejniji trener u povijesti u 7 sezona je pročitana knjiga lol. treba tebe priklat zeko mali i napraviti paprikaš da ne budeš tako glupav
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ma ja bi radije da Bayern prođe, jer oni bi bili daleko lakši protivnik Realu u finalu nego Atletico.End1899 wrote:nemoj da gutaš opet govna poslije tekme zekane
Zeko-
2015-08-26
bez brige, ostat će modrara na toj jednoj ukradenoj LP bez obzira ko prođe, a ima se i za pohvaliti s kojim naslovom sa gigantom dinamom dovoljno da uđe u all star najboljih igrača svih vremena
2015-08-25
Endu je ispala cmarsa, visi i prvenstvo koje je bilo takorec gotovo pred 5 mjeseci, guardioli se sprema isto kanta u ligi prvaka, real ce u finale kako stvari stoje.....i ja bi izgubio razum
nowitzki-
2014-04-27
Ovaj costa je brutalan brutalan igrac samo mi nije jasno zasto ga stavlja desno umjestog raspalog riberya
nowitzki-
2014-04-27
šteta zaslužio je guardiola gol, patetiko kako god da su dobri imaju dosta sreće.
2015-08-25
jako dobro 2.p...rezultat otvoren iako je atletiko u velikoj prednosti...
oba uzvrata će biti odlična
oba uzvrata će biti odlična
Last edited by muckodjubre on 27/4/2016, 22:37; edited 1 time in total
Ovom simeoneu se nemogu nadivit iz sezone sta radi....kako zna rezultat cuvat to je cudo, moze sve cuvsat osim kad modrinjo izvodi korner u 94 minuti
nowitzki-
2014-04-27
ne možeš protiv laserski točne lopte najboljega hrvatskoga igrača u povijestinowitzki wrote:Ovom simeoneu se nemogu nadivit iz sezone sta radi....kako zna rezultat cuvat to je cudo, moze sve cuvsat osim kad modrinjo izvodi korner u 94 minuti
odličan rez za simeonea,ali i bayern ima realne šanse nadoknaditi posebno ako padne gol u 1.p
muckodjubre wrote:kic wrote:i vezni red je koma, Thiago prevara, a Xabi je za penzije, fali jedan Modrara tu.. malo je takvih-
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
odlično prvo poluvrijeme. drrugo nešto slabije jer se simeone odlučio zadovoljit minimalnom prednošću
kakav je taj čovjek genijalac osim stvaranja najgranitnije obrane koju sam u životu vidio uspio je i oživjet torresa koji je zadnjih 5 godina hodajući mrtvac
kakav je taj čovjek genijalac osim stvaranja najgranitnije obrane koju sam u životu vidio uspio je i oživjet torresa koji je zadnjih 5 godina hodajući mrtvac
Zeko wrote:Fénix wrote:kuracodigraca wrote:sat2 wrote:muckodjubre wrote:Braćala wrote:nowitzki wrote:Kakav igrac je modric, nema puno golova, asistencija....a cijeni ga cijela sportska javnost, to nemoze svako!
naprotiv,sreća da nije zabio jer bi to bilo 2-0...a zna se šta bude nakon 2-0Tommy Ramone wrote:Šteta za Torresovu stativu. Bilo bi sve riješeno.
Stativa Torresa je ostavila Bayern na životu, u protivnom bi to već bio out. Guardiola i treći put zaredom standardne gluposti, blamira se i koprca protiv onih klubova koje navodno najbolje poznaje. To se posebno isticalo kad je potpisao za Bayern, a do sada se totalno polomio i izblamirao na Realu i Barceloni, a evo na pola je i s Atleticom.
U Bayernu je dosad dobio samo jednu gostujuću utakmicu u nokaut fazi ovog natjecanja i to u prvoj sezoni Arsenala na Emiratesu u prvoj utakmici osmine finala. Sve ostalo porazi, masakri i neriješeno.
U Bayernu je dosad dobio samo jednu gostujuću utakmicu u nokaut fazi ovog natjecanja i to u prvoj sezoni Arsenala na Emiratesu u prvoj utakmici osmine finala. Sve ostalo porazi, masakri i neriješeno.
Guest- Guest
End1899 wrote:nemoj da gutaš opet govna poslije tekme endane
Zeko-
2015-08-26
Fénix wrote:U Bayernu je dosad dobio samo jednu gostujuću utakmicu u nokaut fazi ovog natjecanja i to u prvoj sezoni Arsenala na Emiratesu u prvoj utakmici osmine finala. Sve ostalo porazi, masakri i neriješeno.
sve je rečeno ovim...
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:kic wrote:i vezni red je koma, Thiago prevara, a Xabi je za penzije, fali jedan Modrara tu.. malo je takvih-
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50