liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: liga prvaka
Rezultati znaju prevarit, evo ti ga zizzou...od odlaska beniteza imao je uz guardioku i mourinha najbolji trenerski start u ligi, doveo klub pred vrata finala lige prvaka, cak i u borbu za primeru....a ni sam nezna sta radi......
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Pobjedio barcu na kontre sa tri zadnja vezna, i sad sa tim pristupom igra protiv fenjerasa i lige prvaka i sve utakmice, i muka je svaka skoro, pogotovo u gostima
nowitzki-
2014-04-27
Ukoliko u finalu se nadju bayern i real to ce bit dvoboj dva najgora trenera u ligi prvaka, cak je i maminjo za njih mourinho
nowitzki-
2014-04-27
7 godina u nizu 7 polufinala, o tome je ferguson mogao samo sanjati koji je već vodio klub 20 godina, a kamoli bilo koji drugi slični klošar, a još je od istoga guardiole bio išamaran u više navrata.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ak mu je smetala visina trave mo'go je uzet' kosilicu u poluvremenu. Za drugo ni nije.muckodjubre wrote:Pep Guardiola nije bio zadovoljan travnjakom čim je kročio na stadion Vicente Calderon uoči prvog susreta polufinala Lige prvaka protiv Atletico Madrida. Iskusni trener Bayerna je već prije utakmice shvatio da je travnjak 'nešto viši', a na poluvremenu se i požalio zbog visine trave.
Slavni Španjolac je osoblju bavarskog kluba naredio da provjere visinu travnjaka, a u poluvremenu, kod rezultata 1:0 za Atletico se i žalio na visinu trave.
Neobičnu situaciju je nakon utakmice u studiju HTV-a prokomentirao i sudački ekspert Mateo Beusan.
"To je jedna od taktika isto kao što neke momčadi ovisno o taktici znaju smanjivati uzdužne crte, odnosno veličinu igrališta u skladu s pravilima, ili znaju na poluvremenu dobro natopiti teren tako da to ometa igrače koji su došli u kopačkama s plastičnim, malim kramponima. Ali što se tiče trave, dozvoljena je visina od jedan do tri centimetra. To su ti sitni štosovi u nogometu koje Simeone stalno koristi", zaključio je Buesan.
Zeko-
2015-08-26
Samo dokaz da su igrači ti koji odlučuju i da je uloga trenera u nogometu enormno prenaglašena, kako je i Marko Mlinarić prije više mjeseci u jednom intervjuu izjavio.nowitzki wrote:Rezultati znaju prevarit, evo ti ga zizzou...od odlaska beniteza imao je uz guardioku i mourinha najbolji trenerski start u ligi, doveo klub pred vrata finala lige prvaka, cak i u borbu za primeru....a ni sam nezna sta radi......
Zeko-
2015-08-26
Jebeš Mourinha, on je najveća prevara od svih. Iduću sezonu mu United osigurava 380 mil. eura za roster. S tim novcima trener budem i ja.nowitzki wrote:Ukoliko u finalu se nadju bayern i real to ce bit dvoboj dva najgora trenera u ligi prvaka, cak je i maminjo za njih mourinho
Zeko-
2015-08-26
bio je i prevara kad je s portom osvojio sve što se da. podvig kakav 99% trenera može samo sanjat a 1% opet neće uspjet. mourinho je sve u životu sam izgradio počevši kao nula u nogometu, ništa mu nije dato na pladnju kao guardioli, zidanu i sl..
svaki euro koji mu sad daju je plod toga
bafalo wrote:bio je i prevara kad je s portom osvojio sve što se da. podvig kakav 99% trenera može samo sanjat a 1% opet neće uspjet. mourinho je sve u životu sam izgradio počevši kao nula u nogometu, ništa mu nije dato na pladnju kao guardioli, zidanu i sl..
nowitzki-
2014-04-27
koliko je igrača mourinho izbacio, koga je stvorio, kamo god da je došao iza sebe je ostavio pustoš, a ovu sramotu u chelseaju ne treba uopće spominjati i najrastrošniji je trener u povijesti, lako je tako. a guardiola sve šta dotakne pretvora u zlato, izbacio hrpu igrača, u prvoj sezoni osvaja treću ligu i sa tim igračima sljedeće sezone osvaja sve moguće trofeje 2009., ostavlja iza sebe nasljeđe, glavni faktor za mundijal španjolske i njemačke, ovako možemo do sutra nabrajati gaurdioline pothvate, jednom riječju revolucija i to je to.
2015-08-25
murinjo, pep, simeone itd., sve kurci od trenera. najbolji su zoki, kek i šolta
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Pa kad uzmeš u obzir s kojim novcima barataju za roster igrača jedni naspram drugih i nisi baš daleko od istine. Daj Zokiju 400 milja eura za kupovinu igrača igra s njima ravnopravno bez beda. Samo vratimo Luku, Đilkoša, Broza, Badelja, Lovrena, Dudua, Čarlija, Vrsaljka i još bi i ostalo love.kuracodigraca wrote:murinjo, pep, simeone itd., sve kurci od trenera. najbolji su zoki, kek i šolta
Last edited by Zeko on 28/4/2016, 21:30; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
Ne govorimo o Simeoneu već o Mourinhu kojem je apsolutno sve, osim Porta, napravila lova, a najmanje on, s time da i uz veliku lovu, nakon Porta, ima ogromnih promašaja kao Real i Chelsea.kic wrote:ko da je netko Simeoneu dao 400m..
Zeko-
2015-08-26
svi danas imaju lovu, svi troše po 100 milijuna svaki rok, ali ne osvajaju svi trofeje, zbog toga je guardiola najveći svih vremena i samo 7 godina mu je trebalo da to ostvari, a to je samo statistika, na koji genijalan način je to postigao to je već sasvim druga priča.
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:kic wrote:koju nam pričaš svaki dan..
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:Tommy Ramone wrote:kic wrote:koju nam pričaš svaki dan..
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50