liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: liga prvaka
evo tipični komentar gluperde, pa koga boli kurac ako je penal onda je penal to je pravilo i to krucijalni.skripar wrote:nemaju se šta navijači barce vadit na suce, barca je bila potpuno nemoćna
End- Posts : 21177
2015-08-25
nisam ni rekao da nije zasluženomuckodjubre wrote:tores je zalsuženo isključen,ali je i suarez trebao biti isključen u toj tekmi...skripar wrote:nemaju se šta navijači barce vadit na suce, barca je bila potpuno nemoćna, izgubili bi i prvu utakmicu da torres nije isključen, navijam za atletico da ode do kraja, jbt kad vidim ovu konkurenciju juve se trebao prošetat do titule ove godine
skripar-
2015-08-09
sudac je oštetio večeras barcu,ali je oštetio i atletiko u 1.tekmi jer nije isključio suareza...šteta je što se to dešava,ali jebiga
muckodjubre wrote:sudac je oštetio večeras barcu,ali je oštetio i atletiko u 1.tekmi jer nije isključio suareza...šteta je što se to dešava,ali jebiga
a atletico nije ostecen?
Guest- Guest
ono od suareza u prvoj tekmi su još barem 5 puta ponovili patetičari u toj istoj utakmici i svakoj drugoj i prolazili nekažnjeno
2015-08-25
skripar wrote:muckodjubre wrote:skripar wrote:jbt kad vidim ovu konkurenciju juve se trebao prošetat do titule ove godine
Guest- Guest
End1899 wrote:obriši spermu klošaru
obrisala je keva tvoja, sace ti doneti da polizes...
Guest- Guest
da on je jedan od glavnih krivica ali do toga uopće nije trebalo doći jer su trebali sve riješit prije sa trećim golom, ma glupo je sad pričati o tome kad je sve gotovo, samo nikad mi neće biti jasno kako su uspjeli onako savršeno odigranu i praktično dobivenu utakmicu na kraju poklonit i izgubit, totalno luzerskiscorpion wrote:To što je Juventus ispao, možeš zahvalit crnčugi što je onako glupo izgubio loptu u 90. minutiskripar wrote:nemaju se šta navijači barce vadit na suce, barca je bila potpuno nemoćna, izgubili bi i prvu utakmicu da torres nije isključen, navijam za atletico da ode do kraja, jbt kad vidim ovu konkurenciju juve se trebao prošetat do titule ove godine
skripar-
2015-08-09
Ajmo ovako, Iniesta ne postoji na terenu jer je dobio crveni, ova situacija ne postoji jer Inieste nema. Obje momčadi su pokradene, ali to ne mjenja činjenicu da je dalje zasluženo prošla bolja momčad.
Ovdje se jedino može pričat o katastrofalnom sucu i ništa više
Ovdje se jedino može pričat o katastrofalnom sucu i ništa više
skripar wrote:da on je jedan od glavnih krivica ali do toga uopće nije trebalo doći jer su trebali sve riješit prije sa trećim golom, ma glupo je sad pričati o tome kad je sve gotovo, samo nikad mi neće biti jasno kako su uspjeli onako savršeno odigranu i praktično dobivenu utakmicu na kraju poklonit i izgubit, totalno luzerskiscorpion wrote:To što je Juventus ispao, možeš zahvalit crnčugi što je onako glupo izgubio loptu u 90. minutiskripar wrote:nemaju se šta navijači barce vadit na suce, barca je bila potpuno nemoćna, izgubili bi i prvu utakmicu da torres nije isključen, navijam za atletico da ode do kraja, jbt kad vidim ovu konkurenciju juve se trebao prošetat do titule ove godine
mali klub+nema sudije da pogura, kako je to inace praksa u onoj komediji od lige...
Guest- Guest
jednostavno:izvadio je 2 najopasnija igrača moratu i cuadrada i povukli se čuvati rez...dok su stiskali i igrali,a ne samo čekali i branili se imali su rezultat...tako je bilo u torinu,a i u munchenuskripar wrote:da on je jedan od glavnih krivica ali do toga uopće nije trebalo doći jer su trebali sve riješit prije sa trećim golom, ma glupo je sad pričati o tome kad je sve gotovo, samo nikad mi neće biti jasno kako su uspjeli onako savršeno odigranu i praktično dobivenu utakmicu na kraju poklonit i izgubit, totalno luzerskiscorpion wrote:To što je Juventus ispao, možeš zahvalit crnčugi što je onako glupo izgubio loptu u 90. minutiskripar wrote:nemaju se šta navijači barce vadit na suce, barca je bila potpuno nemoćna, izgubili bi i prvu utakmicu da torres nije isključen, navijam za atletico da ode do kraja, jbt kad vidim ovu konkurenciju juve se trebao prošetat do titule ove godine
Jordi Alba:''Igranje rukom Gabija? Sudija je očigledno napravio pogrešku ali on nije kriv za poraz. Ne možemo krivca tražiti u nekom drugom."
eto šta znači gospodski klub
eto šta znači gospodski klub
2015-08-25
kako mi je drago sto se ciganskoj prevari vol.2 iliti igesijasu obilo ono ciganisanje sa izjavamo pred zreb parova 1/4 finala o njegovu cigansku, ruznu glavu.
sada kada cigani jos popuse i prvenstvo, bice prava divota...
Guest- Guest
barca ima najlakši raspored,,,,osim valencije doma nemaju težega protivnikaBraćala wrote:kako mi je drago sto se ciganskoj prevari vol.2 iliti igesijasu obilo ono ciganisanje sa izjavamo pred zreb parova 1/4 finala o njegovu cigansku, ruznu glavu.
ne mora to nista da znaci, 2 puta je real tako prosipao prvenstvo (jednom pretprosle godine, drugi put kada im je benitez sa valencijom oteo naslov), a na papiru su imali najlaksi raspored.
neka stave grbavog hobita na klupu, bez njega su puno opasnija i bolja ekipa koja je gazila sve pred sobom.
neka stave grbavog hobita na klupu, bez njega su puno opasnija i bolja ekipa koja je gazila sve pred sobom.
Guest- Guest
r
Nikakve to veze ne mora imat. Kiksaju se tekme pred kraj prvenstva tamo gdje se najmanje nadaš. Pogotovo sad kad je Barcelona pala u formi, a igrači su nakon poraza od Reala i ispadanja od Atletica u totalnom kurcu. Imaju jedino prednost jer više ne moraju igrat ligu prvaka, za razliku od Reala i Atleticamuckodjubre wrote:barca ima najlakši raspored,,,,osim valencije doma nemaju težega protivnikaBraćala wrote:kako mi je drago sto se ciganskoj prevari vol.2 iliti igesijasu obilo ono ciganisanje sa izjavamo pred zreb parova 1/4 finala o njegovu cigansku, ruznu glavu.
“Srećni smo, pre svega jer smo završili smo utakmicu sa 11 igrača na terenu. Znali smo da će ova utakmica biti drugačija od one u Barseloni. Igrali smo odlično u odbrani i na kraju zasluženo smo prošli dalje“, rekao je Grizman.
Guest- Guest
barca je ušla u modus loreala, pobjeđivali su tekme zadnjih par mjeseci uz jalovu igru i nikoga nije briga na koji način, cruyff se okreće u grobu
“It’s better to go down with your own vision than with someone else’s.” koja je to vizija bila enriqueta samo on zna, ali barcina sigurno nije
“It’s better to go down with your own vision than with someone else’s.” koja je to vizija bila enriqueta samo on zna, ali barcina sigurno nije
2015-08-25
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50