liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: liga prvaka
borkela, glup ko kurac.
verovatno je digao kredit da ode u klosarsko leglo da gleda svoj prosjacki tim...
verovatno je digao kredit da ode u klosarsko leglo da gleda svoj prosjacki tim...
Guest- Guest
tu se vidi velicina kluba, na old traffordu kada se igra protiv nekog 5-ligasa u liga kupu nema praznog mesta, a kod cigana poluprazan stadion u KO fazi LS.
Guest- Guest
hahaha klošaru glupi jasno ti je jasnoBraćala wrote:
hahahahhahahahaha, da li mi je jasno sada kako sam glup-kalasturo ciganska, najgluplji sam na svetu?!
End- Posts : 21177
2015-08-25
i cist penal i crveni za maskerana nije sviran. za uefalonu vaze drugaciji standardi, ali fala bogu, pa nece osvojiti LS...
Guest- Guest
haha dvije najveće gluperde foruma bracala i tommy ramone samo ime ti govori da je zaostao u razvojuTommy Ramone wrote:Jedva čekam da ova prevara preuzme Shity. Jedan kandidat za naslov manje.
2015-08-25
samo je piitanje na koga će madridski lopovi na wolfsburg ili benficu ovisi kako se perez pogodi
2015-08-25
inace, sva 4 gola cmayerna su na cistu inspiraciju i talenat fudbalera, tu ciganska prevara nema nikakve zasluge...
Guest- Guest
kako ću spavati večeras ko beba VIVA LA GUARDIOLA REVOLUTION
2015-08-25
tvoja keva ima sve zasluge kada mi ga lepo podoji svake veceri, gluperdo ciganska.
Guest- Guest
zasto kao beba, sepermenko maleni? ti i jesi na mentalnom nivou bebe, i to one u inkubatoru-nedonosceta...
Guest- Guest
uživaj u jadu klošaru jer ja uživam znajući da te peru kompleksi do neba kao i ostale klošare ovdje
2015-08-25
Može pričati tko šta hoće, posebice onaj Holiga što je proglasio ga mrtvim, ali ja kažem... Živio centar-šut! Anti-Guardiolska pobjeda - dva gola glavom i Bayern je sebi spasio život što je katalonskom treneru prvi put takvo nešto u životu uopće.
Bayern ko drlog jebote... Još je sve ispalo dobro samo zahvaljujući poništenom regularnom golu.
Bayern ko drlog jebote... Još je sve ispalo dobro samo zahvaljujući poništenom regularnom golu.
Guest- Guest
loštu je prodao evra,umjesto da je napuca u kuruze on ide kroz 2 igrača na 20m od golaTommy Ramone wrote:Nema to veze s Mandžom, prerano su se zavukli u krilo Buffonu i prestali misliti na napad. A i Sturaro i Perreira kao zamjene nisu ništa donijeli. Baš me zanima tko je prodao onu loptu za drugi gol.Braćala wrote:Čim je ubacio mindžu pdmah puši g...
GUARDIOLA OTKRIO: “Postalo nam je lakše nakon što je Mandžukić ušao”
kakav šamar za klošara
kakav šamar za klošara
2015-08-25
kolika je veličina ove guardioline predstave govori i to da je bez stopera prošao finalista LP kao šta je bez stopera prošli vikend izdominirao borussiju na westfalenu, nitko na svijetu to nije u stanju uraditi osim njega i vratiti se nakon 0:2. kako je allegri potpuno promašio izmjene, guardiola je sve pogodio u srž to je razlika između klošara i najvećeg svih vremena.
2015-08-25
End1899 wrote:GUARDIOLA OTKRIO: “Postalo nam je lakše nakon što je Mandžukić ušao”
kakav šamar za klošara
hahahhahahahah, bas ga je ciganjski onako nasamarao sa ovim...
nosata nakaza se verovatno pece sada kao prase na raznju!
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50