MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Dao vam je prditi ovdje. Ipak je on desna opcija, pa mu ne zamjeram.lookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
Last edited by red wolf on 14/2/2016, 00:25; edited 1 time in total
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Znači otišao si vratio se nisi :DDD pokušaj kod Pervana ići za komičara, vjerujem da će odma prepoznati tvoj talent :DDred wolf wrote:Nsapisao sam ti istinu. Možeš svašta pisati ovdje kad si pod zaštitom @Kica. Lijepo je to.tre911 wrote:Da odlaziš? Kako kada si se vratiored wolf wrote:Lijepo je kad te štite, lijepo je. Ali, ja se ne bojim. Napisao sam ti istinu.tre911 wrote:
Ah moralist, nakon što psuje ustašku majku i najavljuje odlazak sa foruma, takve najviše volem :DD
Guest- Guest
Sad će se nesreća na tebi pokušati iskaliti i kad ga ošamariš ići će opet kuknjavalookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
Guest- Guest
lookatme-
2014-04-18
Evo što sam rekaored wolf wrote:Dao vam je prditi ovdje. Ipak je on desna opcija, pa mu ne zamjeram.lookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
Guest- Guest
I sam znaš istinu koju sam ti napisao. No,kako je vlasnik ovog foruma desničar poput trebe, znaš da možeš što hoćeš, bez posljedica. Izvoli. Ali, znam da te istina zaboljela. A i možda nije. Nije ni bitno. Razumijeli smo se.tre911 wrote:Znači otišao si vratio se nisi :DDD pokušaj kod Pervana ići za komičara, vjerujem da će odma prepoznati tvoj talent :DDred wolf wrote:Nsapisao sam ti istinu. Možeš svašta pisati ovdje kad si pod zaštitom @Kica. Lijepo je to.tre911 wrote:Da odlaziš? Kako kada si se vratiored wolf wrote:Lijepo je kad te štite, lijepo je. Ali, ja se ne bojim. Napisao sam ti istinu.tre911 wrote:
Ah moralist, nakon što psuje ustašku majku i najavljuje odlazak sa foruma, takve najviše volem :DD
red wolf-
2016-02-10
Nije on taj kapacitet, a ja sam osim toga jako miroljubivatre911 wrote:Sad će se nesreća na tebi pokušati iskaliti i kad ga ošamariš ići će opet kuknjavalookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
lookatme-
2014-04-18
I ja sam miroljubiv, vidiš sa koliko obzira se odnosim prema ezekulookatme wrote:Nije on taj kapacitet, a ja sam osim toga jako miroljubivatre911 wrote:Sad će se nesreća na tebi pokušati iskaliti i kad ga ošamariš ići će opet kuknjavalookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
Guest- Guest
To je to, dalje ne treba jer su samo gaće ostale na tebi a ja ipak nisam toliko bezobrazan da ti i njih svučemred wolf wrote:I sam znaš istinu koju sam ti napisao. No,kako je vlasnik ovog foruma desničar poput trebe, znaš da možeš što hoćeš, bez posljedica. Izvoli. Ali, znam da te istina zaboljela. A i možda nije. Nije ni bitno. Razumijeli smo se.tre911 wrote:Znači otišao si vratio se nisi :DDD pokušaj kod Pervana ići za komičara, vjerujem da će odma prepoznati tvoj talent :DDred wolf wrote:Nsapisao sam ti istinu. Možeš svašta pisati ovdje kad si pod zaštitom @Kica. Lijepo je to.tre911 wrote:Da odlaziš? Kako kada si se vratiored wolf wrote:Lijepo je kad te štite, lijepo je. Ali, ja se ne bojim. Napisao sam ti istinu.tre911 wrote:
Guest- Guest
Ajde šetaj. Komunicirati s tobom je gubitak vremena.tre911 wrote:To je to, dalje ne treba jer su samo gaće ostale na tebi a ja ipak nisam toliko bezobrazan da ti i njih svučemred wolf wrote:I sam znaš istinu koju sam ti napisao. No,kako je vlasnik ovog foruma desničar poput trebe, znaš da možeš što hoćeš, bez posljedica. Izvoli. Ali, znam da te istina zaboljela. A i možda nije. Nije ni bitno. Razumijeli smo se.tre911 wrote:Znači otišao si vratio se nisi :DDD pokušaj kod Pervana ići za komičara, vjerujem da će odma prepoznati tvoj talent :DDred wolf wrote:Nsapisao sam ti istinu. Možeš svašta pisati ovdje kad si pod zaštitom @Kica. Lijepo je to.tre911 wrote:Da odlaziš? Kako kada si se vratiored wolf wrote:Lijepo je kad te štite, lijepo je. Ali, ja se ne bojim. Napisao sam ti istinu.tre911 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Ja mislim da je željan ljubavi. Možda da ga kic koji puta zagrli...čist onako 'drugarski'tre911 wrote:I ja sam miroljubiv, vidiš sa koliko obzira se odnosim prema ezekulookatme wrote:Nije on taj kapacitet, a ja sam osim toga jako miroljubivatre911 wrote:Sad će se nesreća na tebi pokušati iskaliti i kad ga ošamariš ići će opet kuknjavalookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
lookatme-
2014-04-18
Ne bi išlo, voli vas i Japan toliko da je to nemoguće.lookatme wrote:Ja mislim da je željan ljubavi. Možda da ga kic koji puta zagrli...čist onako 'drugarski'tre911 wrote:I ja sam miroljubiv, vidiš sa koliko obzira se odnosim prema ezekulookatme wrote:Nije on taj kapacitet, a ja sam osim toga jako miroljubivatre911 wrote:Sad će se nesreća na tebi pokušati iskaliti i kad ga ošamariš ići će opet kuknjavalookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
red wolf-
2016-02-10
Da bi riječ dodao, slažem se u potunosti ( ubiće nac kic :DDDDDDD)lookatme wrote:Ja mislim da je željan ljubavi. Možda da ga kic koji puta zagrli...čist onako 'drugarski'tre911 wrote:I ja sam miroljubiv, vidiš sa koliko obzira se odnosim prema ezekulookatme wrote:Nije on taj kapacitet, a ja sam osim toga jako miroljubivatre911 wrote:Sad će se nesreća na tebi pokušati iskaliti i kad ga ošamariš ići će opet kuknjavalookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
Guest- Guest
vuksadinare wrote:po cemu bi mu bilo neugodno?
imaš pravo.
drvenom ne može biti neugodno...
sitting_bull-
2015-09-28
Jako dobro, lajkam
lookatme-
2014-04-18
Ajde dečko obuci se i spasi bar malo časti :)red wolf wrote:Ne bi išlo, voli vas i Japan toliko da je to nemoguće.lookatme wrote:Ja mislim da je željan ljubavi. Možda da ga kic koji puta zagrli...čist onako 'drugarski'tre911 wrote:I ja sam miroljubiv, vidiš sa koliko obzira se odnosim prema ezekulookatme wrote:Nije on taj kapacitet, a ja sam osim toga jako miroljubivatre911 wrote:Sad će se nesreća na tebi pokušati iskaliti i kad ga ošamariš ići će opet kuknjavalookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
Guest- Guest
A meni se baš sviđa što nas Japan volitre911 wrote:Ajde dečko obuci se i spasi bar malo časti :)red wolf wrote:Ne bi išlo, voli vas i Japan toliko da je to nemoguće.lookatme wrote:Ja mislim da je željan ljubavi. Možda da ga kic koji puta zagrli...čist onako 'drugarski'tre911 wrote:I ja sam miroljubiv, vidiš sa koliko obzira se odnosim prema ezekulookatme wrote:Nije on taj kapacitet, a ja sam osim toga jako miroljubivatre911 wrote:Sad će se nesreća na tebi pokušati iskaliti i kad ga ošamariš ići će opet kuknjavalookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
lookatme-
2014-04-18
tre911 wrote:Vidi ove budakle što se nakačila a lijepo sam ti rekao da se ideš stidjeti u kut, ajde marš stoko ogavna, gubi mi se s očiju :))sitting_bull wrote:tre911 wrote:Govedo kao i stazić, samo je jedan komunist a drugi četnik, lice i naličje jedne te iste ideologije za nas Hrvate.
kako ti nije neugodno predstavljati se kao hrvat kad si po nacionalnosti budala???
karamarkov pinokio pridikuje.
gepettov pinokio je od drvenog lutka postao dječak, kod drvenog je obratno: od čovjeka je postao karamarkova lutka...
sitting_bull-
2015-09-28
hehehehehehehehehehehe...Pusti mene. Ja sam nebitan. Sad dolaze prave stvari. O dolaze...hahahahahahahahahahahahahahahahahahatre911 wrote:Ajde dečko obuci se i spasi bar malo časti :)red wolf wrote:Ne bi išlo, voli vas i Japan toliko da je to nemoguće.lookatme wrote:Ja mislim da je željan ljubavi. Možda da ga kic koji puta zagrli...čist onako 'drugarski'tre911 wrote:I ja sam miroljubiv, vidiš sa koliko obzira se odnosim prema ezekulookatme wrote:Nije on taj kapacitet, a ja sam osim toga jako miroljubivatre911 wrote:Sad će se nesreća na tebi pokušati iskaliti i kad ga ošamariš ići će opet kuknjavalookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
red wolf-
2016-02-10
tre911 wrote:Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekao
što te muči, drveni?
otkako si se preobratio u srbina želiš etnički čisti forum???
sitting_bull-
2015-09-28
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahasitting_bull wrote:tre911 wrote:Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekao
što te muči, drveni?
otkako si se preobratio u srbina želiš etnički čisti forum???
red wolf-
2016-02-10
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
Page 7 of 11