MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Dobro,nemoj tako grubo...r_nevjesta wrote:OMGEro wrote:Ako vas barem petoro pročita barem naslove mojih teme, to mi je sasvim dovoljno.
Zrno po zrno...i ide stvar u pravom smjeru.
Guest- Guest
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
hmm, Marc se očito boji konkurencije u šampionskom laganju, pa puše i na hladno
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Što je OMG? Oh, my God?
crvenkasti-
2014-04-17
ebi ga,Zrinka i dalje rula..10x vise citanja od Marcelusa..
Guest- Guest
e jesi Glup..to ti je mofdirana verzija Mercedesa,nafrizirana i ufrizirana..crvenkasti wrote:Što je OMG? Oh, my God?
Guest- Guest
pa nije grubo, da sam htjela grubo, stavila bih mu ovo:bogomdani wrote:Dobro,nemoj tako grubo...
2014-04-12
A li ono,iskreno,jebo ti Zutilo bilo kojeg lista..ovo je ono,pravo za tracerice..r_nevjesta wrote:pa nije grubo, da sam htjela grubo, stavila bih mu ovo:bogomdani wrote:Dobro,nemoj tako grubo...
Guest- Guest
bogomdani wrote:e jesi Glup..to ti je mofdirana verzija Mercedesa,nafrizirana i ufrizirana..crvenkasti wrote:Što je OMG? Oh, my God?
ja mislio benzinska pumpa
crvenkasti-
2014-04-17
a ima i nes tako..no to je kupio onai sto je prodavao bencin mrskim vam srbima tijekom rata,kupijo svih 69 crpki u RH,pa ad to vise nije OMG...crvenkasti wrote:bogomdani wrote:e jesi Glup..to ti je mofdirana verzija Mercedesa,nafrizirana i ufrizirana..crvenkasti wrote:Što je OMG? Oh, my God?
ja mislio benzinska pumpa
Guest- Guest
Ubi žena Zokija ko zeca. A to možda bila ljubavnica???
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
E da ti je znati... ..Kod nas takve koji vire u tudje dvoriste zovu raznoraznim imenima,ne bas lijepima..gargamel0101 wrote:Ubi žena Zokija ko zeca. A to možda bila ljubavnica???
Guest- Guest
Ero ima njuh za uspješne projekte. Klonim se takvih za koje mislim da nemaju šanse.r_nevjesta wrote:OMGEro wrote:Ako vas barem petoro pročita barem naslove mojih teme, to mi je sasvim dovoljno.
Zrno po zrno...i ide stvar u pravom smjeru.
Ključ moga, ajmo reć uspjeha, je u tom da se nikad nisam vezao na politiku.
Ljudi koji se vežu na politiku su uglavnom nesposobne mizerije.
Ko mu je kriv kad ne zna vozit paralelni slalom.gargamel0101 wrote:Ubi žena Zokija ko zeca. A to možda bila ljubavnica???
gdje kod vas....bogomdani wrote:E da ti je znati... ..Kod nas takve koji vire u tudje dvoriste zovu raznoraznim imenima,ne bas lijepima..gargamel0101 wrote:Ubi žena Zokija ko zeca. A to možda bila ljubavnica???
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
aha. pa eto, onda sva sreća što npr. KGK, dnevno.hr i HDZ nisu politikaEro wrote:Ero ima njuh za uspješne projekte. Klonim se takvih za koje mislim da nemaju šanse.
Ključ moga, ajmo reć uspjeha, je u tom da se nikad nisam vezao na politiku.
Ljudi koji se vežu na politiku su uglavnom nesposobne mizerije.
2014-04-12
Ero wrote:
Ključ moga, ajmo reć uspjeha
ajmo, boli nas kurac
crvenkasti-
2014-04-17
bogomdani wrote:E da ti je znati... ..Kod nas takve koji vire u tudje dvoriste zovu raznoraznim imenima,ne bas lijepima..gargamel0101 wrote:Ubi žena Zokija ko zeca. A to možda bila ljubavnica???
Nije lako biti židov. Moram se prebaciti na to židovstvo.
2015-07-23
antifašist i židov, nema većeg moralnog autoriteta na svijetu od te kombinacijegargamel0101 wrote:bogomdani wrote:E da ti je znati... ..Kod nas takve koji vire u tudje dvoriste zovu raznoraznim imenima,ne bas lijepima..gargamel0101 wrote:Ubi žena Zokija ko zeca. A to možda bila ljubavnica???
Guest- Guest
tko govori o Zidovima??Govorim o uljudjenim i kultiviranim drzavama,drustvima,gdje svatko gleda u svoje dvoriste i mete ga,a susjedovo ostavlja susjedu...osim toga,ne mos nikako sa turskim genima se presaltati na zidovstvo...gargamel0101 wrote:bogomdani wrote:E da ti je znati... ..Kod nas takve koji vire u tudje dvoriste zovu raznoraznim imenima,ne bas lijepima..gargamel0101 wrote:Ubi žena Zokija ko zeca. A to možda bila ljubavnica???
Guest- Guest
Ma ne govori se o židovima. Govori se o wannabe židovima koji su vidjeli da potkivaju konja pa i oni digli nogu.bogomdani wrote:
tko govori o Zidovima??Govorim o uljudjenim i kultiviranim drzavama,drustvima,gdje svatko gleda u svoje dvoriste i mete ga,a susjedovo ostavlja susjedu...osim toga,ne mos nikako sa turskim genima se presaltati na zidovstvo...
Što se tiče ovog sa turskim genima, pa dovoljno mi je vidjeti 400 godina turskog zuluma po Srbiji da vidim kako ekipa postaju židovi u dijaspori.
Pa ako mogu oni mogu i ja.
2015-07-23
Spava mi se, a ako sad zaspem, onda neću moći po noći spavati, a ujutro treba ić na posao.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
Page 10 of 11