MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahasitting_bull wrote:tre911 wrote:Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekao
što te muči, drveni?
otkako si se preobratio u srbina želiš etnički čisti forum???
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
epikur37 wrote:red wolf wrote:Odradio ban. Ali, sam rekao istinu. Sram neka ide na @Kica koji dozvoljava ovakvima da pišu ovdje.epikur37 wrote:Glupost nije prekršaj ali zbog ove uvrede ezekiel je zaslužio ban. To je pravedno.
Kojima i kakvima, ne ludiraj.
Ti si po meni kao osobi s debelim psiho/psihijatrijskim obrazovanjem em plitak em kaotičan ali ok to nije zabranjeno. Čak daješ neku posebnu crtu forumu. Međutim povremeno te uhvati ludilo pa pređeš granicu što treba sankcionirati.
S druge strane tre ima vrlo dobru samokontrolu, obzirom na ratni životopis respektabilno, očito ima jake unutarnje oslonce oko kojih je integrirao svoj život.
Ma Tre je za ovog nedostižna dimenzija...
darth_vader-
2014-04-17
Meni isto smiješnored wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahasitting_bull wrote:tre911 wrote:Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekao
što te muči, drveni?
lookatme-
2014-04-18
Nije li smiješno?lookatme wrote:Meni isto smiješnored wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahasitting_bull wrote:tre911 wrote:Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekao
što te muči, drveni?
red wolf-
2016-02-10
Znaci ovaj nas ezek otiso samo mentalno
2014-04-19
Evo ga, a lijepo sam ti rekao da ću te ogoliti do kraja a nisi mi vjerovao a sad kada sam i prestao ti si se svukao do kraja i svoju sramotu pokazaored wolf wrote:hehehehehehehehehehehe...Pusti mene. Ja sam nebitan. Sad dolaze prave stvari. O dolaze...hahahahahahahahahahahahahahahahahahatre911 wrote:Ajde dečko obuci se i spasi bar malo časti :)red wolf wrote:Ne bi išlo, voli vas i Japan toliko da je to nemoguće.lookatme wrote:Ja mislim da je željan ljubavi. Možda da ga kic koji puta zagrli...čist onako 'drugarski'tre911 wrote:I ja sam miroljubiv, vidiš sa koliko obzira se odnosim prema ezekulookatme wrote:Nije on taj kapacitet, a ja sam osim toga jako miroljubivatre911 wrote:Sad će se nesreća na tebi pokušati iskaliti i kad ga ošamariš ići će opet kuknjavalookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
Guest- Guest
Nauči promatrati.tre911 wrote:Evo ga, a lijepo sam ti rekao da ću te ogoliti do kraja a nisi mi vjerovao a sad kada sam i prestao ti si se svukao do kraja i svoju sramotu pokazaored wolf wrote:hehehehehehehehehehehe...Pusti mene. Ja sam nebitan. Sad dolaze prave stvari. O dolaze...hahahahahahahahahahahahahahahahahahatre911 wrote:Ajde dečko obuci se i spasi bar malo časti :)red wolf wrote:Ne bi išlo, voli vas i Japan toliko da je to nemoguće.lookatme wrote:Ja mislim da je željan ljubavi. Možda da ga kic koji puta zagrli...čist onako 'drugarski'tre911 wrote:I ja sam miroljubiv, vidiš sa koliko obzira se odnosim prema ezekulookatme wrote:Nije on taj kapacitet, a ja sam osim toga jako miroljubivatre911 wrote:Sad će se nesreća na tebi pokušati iskaliti i kad ga ošamariš ići će opet kuknjavalookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
red wolf-
2016-02-10
Nego jel neko vidio onu spodobu šitinga, taj je govedo kao i stazić, možda čak i veće od njega.
Guest- Guest
Kaj to?red wolf wrote:Nije li smiješno?lookatme wrote:Meni isto smiješnored wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahasitting_bull wrote:tre911 wrote:Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekao
što te muči, drveni?
lookatme-
2014-04-18
I meni, ne znaš koji je jadniji od ove dvojice svega mi :DDDlookatme wrote:Meni isto smiješnored wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahasitting_bull wrote:tre911 wrote:Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekao
što te muči, drveni?
Guest- Guest
tre911 wrote:Nego jel neko vidio onu spodobu šitinga, taj je govedo kao i stazić, možda čak i veće od njega.
drveni opet tera srpska posla...
sitting_bull-
2015-09-28
hahahahahahahahahahahahahahahahalookatme wrote:Kaj to?red wolf wrote:Nije li smiješno?lookatme wrote:Meni isto smiješnored wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahasitting_bull wrote:tre911 wrote:Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekao
što te muči, drveni?
red wolf-
2016-02-10
Svratio u drugu dimenziju pa se vratio ili na drugi planet, nisam više siguran, uglavnom tu jeprckov wrote:Znaci ovaj nas ezek otiso samo mentalno
Guest- Guest
tre911 wrote:I meni, ne znaš koji je jadniji od ove dvojice svega mi :DDD
tebi smešno svaki put kad se pogledaš u ogledalo...
sitting_bull-
2015-09-28
Nemojte ga više, ovo mu je zadnji stadij pred možđeni :Dred wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahalookatme wrote:Kaj to?red wolf wrote:Nije li smiješno?lookatme wrote:Meni isto smiješnored wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahasitting_bull wrote:tre911 wrote:Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekao
što te muči, drveni?
Guest- Guest
Lijepo se igraj ovdje s desničarima, a @Kic vam je pokrovitelj. Imate još samo malo vremena. Pa dobro ga iskoristite.tre911 wrote:Svratio u drugu dimenziju pa se vratio ili na drugi planet, nisam više siguran, uglavnom tu jeprckov wrote:Znaci ovaj nas ezek otiso samo mentalno
red wolf-
2016-02-10
Jako su zabavnitre911 wrote:I meni, ne znaš koji je jadniji od ove dvojice svega mi :DDDlookatme wrote:Meni isto smiješnored wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahasitting_bull wrote:tre911 wrote:Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekao
što te muči, drveni?
lookatme-
2014-04-18
A tu si govedo, ajde naka te, samo ti pasi sijeno i čekaj da trava počne rasti na livadi i da te gazda pusti na njusitting_bull wrote:tre911 wrote:I meni, ne znaš koji je jadniji od ove dvojice svega mi :DDD
tebi smešno svaki put kad se pogledaš u ogledalo...
Guest- Guest
A nisu loši za ubiti oko u ovaj sitni sat, ali zanimljivo obojica se sami navukli na batine i još traže. Mazohizam presslookatme wrote:Jako su zabavnitre911 wrote:I meni, ne znaš koji je jadniji od ove dvojice svega mi :DDDlookatme wrote:Meni isto smiješnored wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahasitting_bull wrote:tre911 wrote:Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekao
što te muči, drveni?
Guest- Guest
tre911 wrote:A tu si govedo, ajde naka te, samo ti pasi sijeno i čekaj da trava počne rasti na livadi i da te gazda pusti na nju
kako si ti meni, burazeru?
što ste se usplahirili u hdz gangu?
mutavi kao pobjednik, a na dnevnoj razini se 84.600 puta okrene i baca pogled iza dok mu guza čavlima glave cvika...
sitting_bull-
2015-09-28
Druze, sta kaze E T, kad ce nirvanared wolf wrote:Lijepo se igraj ovdje s desničarima, a @Kic vam je pokrovitelj. Imate još samo malo vremena. Pa dobro ga iskoristite.tre911 wrote:Svratio u drugu dimenziju pa se vratio ili na drugi planet, nisam više siguran, uglavnom tu jeprckov wrote:Znaci ovaj nas ezek otiso samo mentalno
2014-04-19
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
Page 8 of 11