MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Miranda Cikotic/PIXSELL
Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
Autor: Marcel Holjevac / 7Dnevno / 12. veljače 2016. Subota, 13. Veljača 2016. u 11:49
Istovremeno taj "ja.ne.mrzim" samoproglašeni svetac se izautao kao autentično hejtersko ljudsko smeće koje se izruguje veteranima, pa i masovnim grobnicama (Busovača je jedna od njih). Svojima se nikad nije tako izrugivao. Onima koji su ga odgojili.
Prijedor, zdravooooo!
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/marcel-holjevac-milanovic-je-kaze-pao-na-skijanju-ako-nesto-zna-dobro-raditi-zna-dobro-lagati-892936
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Ali ih Marc pere...
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
"...Njegovo (Milanovićevo- op. Ero) objašnjenje o skijanju je uvjerljivo koliko i uvjeravanja holivudskih starleta da su njihove jeftine plastične grudi prirodne. Ili na one priče o padu niz stepenice. Zapravo, sve ukazuje na ozljedu zarađenu na bračnom paralelnom slalomu. Ako je to u pitanju, ruke joj se pozlatile!"
Tko ti je taj Marcel Holjevac?
crvenkasti-
2014-04-17
Ero wrote:"...Njegovo (Milanovićevo- op. Ero) objašnjenje o skijanju je uvjerljivo koliko i uvjeravanja holivudskih starleta da su njihove jeftine plastične grudi prirodne. Ili na one priče o padu niz stepenice. Zapravo, sve ukazuje na ozljedu zarađenu na bračnom paralelnom slalomu. Ako je to u pitanju, ruke joj se pozlatile!"
Ero wrote:"Zapravo, sve ukazuje na ozljedu zarađenu na bračnom paralelnom slalomu. Ako je to u pitanju, ruke joj se pozlatile!"
Meni sve ukazuje na to da sam glup. Samo mi je žao što to mnogi ne znaju.
Kako da to raširim među ljudima?
crvenkasti-
2014-04-17
Milanoviću, jesil' to ti?crvenkasti wrote:Ero wrote:"Zapravo, sve ukazuje na ozljedu zarađenu na bračnom paralelnom slalomu. Ako je to u pitanju, ruke joj se pozlatile!"
Meni sve ukazuje na to da sam glup. Samo mi je žao što to mnogi ne znaju.
Volio bih da imam neku vezu, pa da i ja postanem novinar.
Svi bi znali.
Svi bi znali.
crvenkasti-
2014-04-17
Moze i zna kolega i bolje.
2014-04-14
I meni ta ozljeda vuče na kućnu ozljedu,e sad u stanu mu se tako nestašnom moglo dogoditi svašta.Ili je skakao sa ormara ili je klačio orbitrek pa mu se oteo kontroli,ko će ga sad znati.
vili40-
2015-08-02
crvenkasti wrote:Volio bih da imam neku vezu, pa da i ja postanem novinar.
Svi bi znali.
Javi se na HRT, na sezonsko branje bostana.
Ja u stvari znam koliko sam glup, ali cvjetam od ponosa ako mi drugi glupani plješću kad lupim neku glupost.
Zato ja što više pričam i pišem.
Zato ja što više pričam i pišem.
crvenkasti-
2014-04-17
Pomislio sam da je to erin post
kad ono ti.
kad ono ti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Milanović: Ovaj HDZ je prazan kao tikva, nemaju više ideju...
Ovaj HDZ je katastrofa. Sanader je imao jednu sociopatsku devijaciju, ovo su ljudi koji pričaju o lustraciji, plaše ljude komunistima i Srbima, rekao je šef SDP-a
Zoran Milanović, šef SDP-a , je u subotu rekao kako on nije smijenio bivšeg čelnika SOA-e Josipa Buljevića .
- Buljeviću je tada istjecao mandat, a nije nastavio taj posao jer je nesposoban. S Lozančićem je druga stvar- on je doktor matematike i još nečega s Kolumbije, profesor, vrhunski profesionalac koji će dobiti posao koji poželi u tom nekom širokom fahu. A Buljevića je trebalo dati na disciplinski radi nekih nepravilnosti koje su se utvrdile. Buljević je čovjek malog srca, malih pluća.
SOA je uspješnija nego ikada, i to se vidi i po međunarodnim priznanjima i suradnji sa zapadnim službama. Ne sa bliskoistočnima. Dakle s Amerikancima, Nijemcima, Britancima. I to je čak i formalizirano našim članstvom u asocijacijama najvišeg reda. To je društvo kojem mi pripadamo. To nije špijunska družina Karavaso, Buljevića… to je jedan drugi svijet. Uostalom, vidjeli ste što je Karamarko radio dok je bio u SOA-i, zapošljavao Karamarkiće iz svog rodnog sela na jedan dan pa ih prebacivao…To su kaznena djela, lopovluk - rekao je Milanović i dodao je i da je Lozančić bio na svadbi predsjednice Grabar Kitarović.
U intervjuu za Radio Dalmaciju Milanović je komentirao i HDZ.
- Ovaj HDZ je katastrofa. Sanader je imao jednu sociopatsku devijaciju, ovo su ljudi koji pričaju o lustraciji, plaše ljude komunistima i Srbima. To je kad netko ostane prazan k’o tikva. HDZ više nema ideju, nema duh, nema pokretački duh. Hrvatska država je tu, sigurna, bolja nego ikad zahvaljujući nama, meni i mojim suradnicima - rekao je Milanović.
hahaha,bije ga sa svih strana al on se ne da
Ovaj HDZ je katastrofa. Sanader je imao jednu sociopatsku devijaciju, ovo su ljudi koji pričaju o lustraciji, plaše ljude komunistima i Srbima, rekao je šef SDP-a
Zoran Milanović, šef SDP-a , je u subotu rekao kako on nije smijenio bivšeg čelnika SOA-e Josipa Buljevića .
- Buljeviću je tada istjecao mandat, a nije nastavio taj posao jer je nesposoban. S Lozančićem je druga stvar- on je doktor matematike i još nečega s Kolumbije, profesor, vrhunski profesionalac koji će dobiti posao koji poželi u tom nekom širokom fahu. A Buljevića je trebalo dati na disciplinski radi nekih nepravilnosti koje su se utvrdile. Buljević je čovjek malog srca, malih pluća.
SOA je uspješnija nego ikada, i to se vidi i po međunarodnim priznanjima i suradnji sa zapadnim službama. Ne sa bliskoistočnima. Dakle s Amerikancima, Nijemcima, Britancima. I to je čak i formalizirano našim članstvom u asocijacijama najvišeg reda. To je društvo kojem mi pripadamo. To nije špijunska družina Karavaso, Buljevića… to je jedan drugi svijet. Uostalom, vidjeli ste što je Karamarko radio dok je bio u SOA-i, zapošljavao Karamarkiće iz svog rodnog sela na jedan dan pa ih prebacivao…To su kaznena djela, lopovluk - rekao je Milanović i dodao je i da je Lozančić bio na svadbi predsjednice Grabar Kitarović.
U intervjuu za Radio Dalmaciju Milanović je komentirao i HDZ.
- Ovaj HDZ je katastrofa. Sanader je imao jednu sociopatsku devijaciju, ovo su ljudi koji pričaju o lustraciji, plaše ljude komunistima i Srbima. To je kad netko ostane prazan k’o tikva. HDZ više nema ideju, nema duh, nema pokretački duh. Hrvatska država je tu, sigurna, bolja nego ikad zahvaljujući nama, meni i mojim suradnicima - rekao je Milanović.
hahaha,bije ga sa svih strana al on se ne da
vili40-
2015-08-02
za dobro laganje treba inteligencija, a toga Milanovic nema. Cim ga prokuzi svako dijete...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Kakogod,zuta stampa..sto ovdje ima se komentirati??? .. jel mu zena radije nosi tangice ili boxe??
Guest- Guest
I ti okrenu kaput naopako, dok si reko kolindagrabarkitarović.bogomdani wrote:Kakogod,zuta stampa..sto ovdje ima se komentirati??? .. jel mu zena radije nosi tangice ili boxe??
Prema vlastitom priznanju, u mladosti je bio buntovan i sklon tučnjavi.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Zoran_Milanovi%C4%87
https://hr.wikipedia.org/wiki/Zoran_Milanovi%C4%87
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Koji jebeni kaput??Ma boli me Qrc za vas,samo se sprdam i gledam mentalitet koji se nije promijenio jos od Turaka..Ero wrote:I ti okrenu kaput naopako, dok si reko kolindagrabarkitarović.bogomdani wrote:Kakogod,zuta stampa..sto ovdje ima se komentirati??? .. jel mu zena radije nosi tangice ili boxe??
Tko je sto rekao,tko je gdje zaradio modricu,jel rekao istinu o njoj,picke Irudove mtre..To tebi nije Zuta stampa..??
Ajd ti i Marc prokopajte jel mu zena se voli zviznut sa strane pa da Bogomdani nes pametno vidi u tome i za sebe..
Guest- Guest
Nešto si to brzo obavio?bogomdani wrote:Koji jebeni kaput??Ma boli me Qrc za vas,samo se sprdam i gledam mentalitet koji se nije promijenio jos od Turaka..Ero wrote:I ti okrenu kaput naopako, dok si reko kolindagrabarkitarović.bogomdani wrote:Kakogod,zuta stampa..sto ovdje ima se komentirati??? .. jel mu zena radije nosi tangice ili boxe??
Tko je sto rekao,tko je gdje zaradio modricu,jel rekao istinu o njoj,picke Irudove mtre..To tebi nije Zuta stampa..??
Ajd ti i Marc prokopajte jel mu zena se voli zviznut sa strane pa da Bogomdani nes pametno vidi u tome i za sebe..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
Page 1 of 11