TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
https://youtu.be/nB0Bp3bGS3c
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
AssadNaPodmornici likes this post
Re: TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
A Kajtazi ko pravi cigo:'Ja nista ne znati mene samo zanimati pitanja roma'
2015-09-08
dobroje ,,nije metiljo o crkvi bogu religiji znanstvenoj teologiji
Gast- Guest
...pa to je istina..slicno je sa pocetkom pada sanadera..i moguce kako je mig dosao iz vana..rekao sam ja da AP nece promjeniti hdz ali ce hdz kostat AP-a..da ga ne puca ego..mogao se povuci u pravo vrijeme i zajasiti kakvu dobru briselsku funkciju a ne tamo uhljebiti tukastu suicu..ali ego je zajebana stvar i precjenjivanje vlastitog sebe...da li je shvatio da je mozda zakasnio da kupi kartu za brisel ili ne ne znam..ali znam da me ne bi ni iznenadilo da odluci otici mada marcelo kaze jos nece..mozda..a mozda kad ga se stisne prvo netko izvana sutra ode..
2015-09-08
pa izvana su ovi razgovori procurili u nacional, jasno da su izvor strane obavještajne službe
tako da netko vani ne voli plenkovića i jebe ga
naslov je loš, nisam ja to tako rekao u emisiji, no ima nekih sličnosti, sanadera se rušilo izvana pa ako se bude kad plenkovića to će isto biti izvana. No ne znači da hoće
naslov je loš, nisam ja to tako rekao u emisiji, no ima nekih sličnosti, sanadera se rušilo izvana pa ako se bude kad plenkovića to će isto biti izvana. No ne znači da hoće
...sve ovisi o eu istraziteljima dokle ce ici ili dokle ce im dozvoliti ne plenki nego ovi u briselu...no problem veci je tko ce doci nakon njega..ako su mu alternativa grbin..senf..petrov..a unutae hdz-a njonjo,bacic..ajme...i zato kad ljudi vide alternativu ostaje im zacepit nos i glasat za manje zlo....a to vide i u briselu..tko je alternativa plenkiju i njima ostaje zacepit nos i dalje drzat plenkija uz nogumarcellus wrote:pa izvana su ovi razgovori procurili u nacional, jasno da su izvor strane obavještajne službe
2015-09-08
Leading a good life, forum coleague?
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
pijana sisata krava je olfo trrbalA u brisel.
anemijo je kso olfo imao mjesto
jebo eu mrzi sve iz zločinačke.
nemre se pošteno nitinuhljebit, a da gs eu me zajebava.
sramota
anemijo je kso olfo imao mjesto
jebo eu mrzi sve iz zločinačke.
nemre se pošteno nitinuhljebit, a da gs eu me zajebava.
sramota
2014-12-30
btw osim gluperde vuka, da li još netko gleda bulju i čita slične pizdarije.
pitam za frenda
pitam za frenda
2014-12-30
a da se počneš bavit nečim?marcellus wrote:pa izvana su ovi razgovori procurili u nacional, jasno da su izvor strane obavještajne službe
tito je odavno mrtav.
jugu smo razjebali.
tuđman se ko sultan ženio pa je tek 91e doznao da je potpisivao egzekucije do 51e
tko tebe plaća?
2014-12-30
veber wrote:pijana sisata krava je olfo trrbalA u brisel.
a kao ne bi ju?
vuksadinare wrote:...sve ovisi o eu istraziteljima dokle ce ici ili dokle ce im dozvoliti ne plenki nego ovi u briselu...no problem veci je tko ce doci nakon njega..ako su mu alternativa grbin..senf..petrov..a unutae hdz-a njonjo,bacic..ajme...i zato kad ljudi vide alternativu ostaje im zacepit nos i glasat za manje zlo....a to vide i u briselu..tko je alternativa plenkiju i njima ostaje zacepit nos i dalje drzat plenkija uz nogumarcellus wrote:pa izvana su ovi razgovori procurili u nacional, jasno da su izvor strane obavještajne službe
mislim da nije brisel nego ameri.
navodno nisu zadovoljni zbog rafalea pa ga malo jebu
pa dostave nacionalu
u svakom slučaju plenki nema pojma da mu ministri kradu, dakle ili je glup pa nema pojma što mu prvi suradnici rade, pa je to za ostavku, ili zna, al onda je to za zatvor jer ga čini suradnikom
naravno da ne.marcellus wrote:veber wrote:pijana sisata krava je olfo trrbalA u brisel.
a kao ne bi ju?
em ružna em stara.
pride i sisata.
2014-12-30
veber wrote:naravno da ne.marcellus wrote:veber wrote:pijana sisata krava je olfo trrbalA u brisel.
a kao ne bi ju?
em ružna em stara.
pride i sisata.
a ti si mlad i lep
pride i sisat ili kaj?
pa za razliku od tebe sve osim sisa.marcellus wrote:veber wrote:naravno da ne.marcellus wrote:veber wrote:pijana sisata krava je olfo trrbalA u brisel.
a kao ne bi ju?
em ružna em stara.
pride i sisata.
a ti si mlad i lep
pride i sisat ili kaj?
promjer bedra mi je 60.prsa 120, znači da sam sisat.
i sa ženkom sam koha je 1.78 bez štikli i 31g a ima dupe skoro kao ti.
tako da je kolinda stara alkić baba
2014-12-30
Ništa to ne može bez njegovog blagoslova, ali mu se živo jebe. Jer tko mu što može kad je prosječni hrvatski IQ 85 (83 i manje ne primaju ni u američku vojsku)? Zato se tako podlo i smijulji kad ga pitaju tko je AP. I još mu je Anthony Perkins i Psycho stalno na pameti. Tko o čemu... a Plenki o psihopatima i pederimamarcellus wrote:u svakom slučaju plenki nema pojma da mu ministri kradu, dakle ili je glup pa nema pojma što mu prvi suradnici rade, pa je to za ostavku, ili zna, al onda je to za zatvor jer ga čini suradnikom
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
prije sam se suzdržavao od glasanja.zganci_i_jetrica wrote:Ništa to ne može bez njegovog blagoslova, ali mu se živo jebe. Jer tko mu što može kad je prosječni hrvatski IQ 85 (83 i manje ne primaju ni u američku vojsku)? Zato se tako podlo i smijulji kad ga pitaju tko je AP. I još mu je Anthony Perkins i Psycho stalno na pameti. Tko o čemu... a Plenki o psihopatima i pederimamarcellus wrote:u svakom slučaju plenki nema pojma da mu ministri kradu, dakle ili je glup pa nema pojma što mu prvi suradnici rade, pa je to za ostavku, ili zna, al onda je to za zatvor jer ga čini suradnikom
ne rika jelena kada se pari, biračkog glasanja.
sada sam okrenuo ploču. samo za HKradeZej.
treba nam ljudi što više kradezej uhljebljuje to više mladih dolazi k nama.
marc bi mogao raditi u skladištu. bez pol frke dohvati na 2,60.
a plaća bi mu bila primjerena. s dvoje djece neto bi mu bio 2300-2400€ plus 300 po djetetu eto mu skoro ko u pijane babe.
3000€ ne 8, ali i tri je tri.
2014-12-30
Nisam odgledao sve dio jesam, ono s minionsima mi se svidja i vitez Reiner nam je objasnio da 10.000 ljudi može biti AP krug je sužen
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
daj mi broj od jedriličara.marcellus wrote:veber wrote:naravno da ne.marcellus wrote:veber wrote:pijana sisata krava je olfo trrbalA u brisel.
a kao ne bi ju?
em ružna em stara.
pride i sisata.
a ti si mlad i lep
pride i sisat ili kaj?
imam neku skipersku ekipu koja bi u kroacijen.
na pp. ukinuo sam hr broj.
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» PODCAST VELEBIT:Gost Marčelo Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
» PODCAST VELEBIT:Gost Marčelo Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
Page 1 of 3