MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Nešto si to brzo obavio?bogomdani wrote:Koji jebeni kaput??Ma boli me Qrc za vas,samo se sprdam i gledam mentalitet koji se nije promijenio jos od Turaka..Ero wrote:I ti okrenu kaput naopako, dok si reko kolindagrabarkitarović.bogomdani wrote:Kakogod,zuta stampa..sto ovdje ima se komentirati??? .. jel mu zena radije nosi tangice ili boxe??
Tko je sto rekao,tko je gdje zaradio modricu,jel rekao istinu o njoj,picke Irudove mtre..To tebi nije Zuta stampa..??
Ajd ti i Marc prokopajte jel mu zena se voli zviznut sa strane pa da Bogomdani nes pametno vidi u tome i za sebe..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
???jastreb wrote:Nešto si to brzo obavio?bogomdani wrote:Koji jebeni kaput??Ma boli me Qrc za vas,samo se sprdam i gledam mentalitet koji se nije promijenio jos od Turaka..Ero wrote:I ti okrenu kaput naopako, dok si reko kolindagrabarkitarović.bogomdani wrote:Kakogod,zuta stampa..sto ovdje ima se komentirati??? .. jel mu zena radije nosi tangice ili boxe??
Tko je sto rekao,tko je gdje zaradio modricu,jel rekao istinu o njoj,picke Irudove mtre..To tebi nije Zuta stampa..??
Ajd ti i Marc prokopajte jel mu zena se voli zviznut sa strane pa da Bogomdani nes pametno vidi u tome i za sebe..
Guest- Guest
Pa malo prije reče da ode Rujki.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A cuj godinama sora zenu dok je bio na vrhuncu moci a ova nije pisnula..jer di ce zena protiv jednog premijera...pa onda karindza ljubavnicu pa dijete..zena suti,trpi jer je premijerova zena...no sad..kad nam zokinjo pada...dosla zena na svoje...'e nes ga vise majke ti..'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pola sata sasvim dovoljno za nabrzaka..kasnije jos jedna tura..laganini..jastreb wrote:Pa malo prije reče da ode Rujki.
Guest- Guest
uhhhh..pravi tren da Bogumdani upadne u igru...vuksadinare wrote:A cuj godinama sora zenu dok je bio na vrhuncu moci a ova nije pisnula..jer di ce zena protiv jednog premijera...pa onda karindza ljubavnicu pa dijete..zena suti,trpi jer je premijerova zena...no sad..kad nam zokinjo pada...dosla zena na svoje...'e nes ga vise majke ti..'
Guest- Guest
Zar se toliko bojite Milanovića?
red wolf-
2016-02-10
ne boje,nego su sad zmušeni,jer je Haso rekao da je Antifasist,pa se ovi nes pogubili...
Guest- Guest
O, boje se boje.bogomdani wrote:ne boje,nego su sad zmušeni,jer je Haso rekao da je Antifasist,pa se ovi nes pogubili...
red wolf-
2016-02-10
A moguce,odjednom prigusili svoju retoriku
Guest- Guest
kako ces se nekog bojati kad ga zena zasoralared wolf wrote:Zar se toliko bojite Milanovića?
2015-09-08
to je u nogometnom zargonu hasetova pila naopako..umrtvi protivnika pa ga matirajbogomdani wrote:ne boje,nego su sad zmušeni,jer je Haso rekao da je Antifasist,pa se ovi nes pogubili...
2015-09-08
To ti je kad vjeruješ, mogu li ga nazvati novinarom?vuksadinare wrote:kako ces se nekog bojati kad ga zena zasoralared wolf wrote:Zar se toliko bojite Milanovića?
Last edited by red wolf on 13/2/2016, 21:58; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
eto, zbog čega se za piskarala koja teže biti novinari kaže da su gnoj.
naručeno pljuvanje začinjeno paraobavještajnim elementima sve u svrhu sotoniziranja protivnika.
karamarku ne odgovara nikakva opozicija, posebice ne ona koja ima dovoljno podataka o karamarkovom potčinjavanju tajnih službi vlastitim interesima i prikrivanju vlastitih nedjela.
zato su kmetovi dobili befel da se priključe vasinim parašpijunima u specijalnom ratu po uzoru na karamarkovog idola slobodana miloševića.
prvo neutralizirati, a zatim preuzeti kontrolu nad medijima, a nakon toga uzjahati nacional-klerofašističkog konja...
naručeno pljuvanje začinjeno paraobavještajnim elementima sve u svrhu sotoniziranja protivnika.
karamarku ne odgovara nikakva opozicija, posebice ne ona koja ima dovoljno podataka o karamarkovom potčinjavanju tajnih službi vlastitim interesima i prikrivanju vlastitih nedjela.
zato su kmetovi dobili befel da se priključe vasinim parašpijunima u specijalnom ratu po uzoru na karamarkovog idola slobodana miloševića.
prvo neutralizirati, a zatim preuzeti kontrolu nad medijima, a nakon toga uzjahati nacional-klerofašističkog konja...
sitting_bull-
2015-09-28
Ma nis od te price..Jes se sjecas da je i Koli imala istu retoriku,pa ovo pa ono,pa velike rijeci..pa depesa Izvana,od Gazdi,pa onda krenula odjednom obilaziti Jasenovac,postala Antifa,osudjivala nacizam,ovo i ono...koja pila naopacke...malo modanja da se bolje osjecate??..nema nis od toga..Politicari vam rade kako Izvana zele,ne kako ste vi mislili da ce biti..vuksadinare wrote:to je u nogometnom zargonu hasetova pila naopako..umrtvi protivnika pa ga matirajbogomdani wrote:ne boje,nego su sad zmušeni,jer je Haso rekao da je Antifasist,pa se ovi nes pogubili...
Svakako ne podrska onom sto je napocetku Haso lajao...Ponesto se ispuhao..
Guest- Guest
ti mislis da ja to mislim jel je to marcell napisao?pa znas li ti odakle sam ja? Prakticno skoro pa prvi susjed milanovicevih u glavicama kod sinja...a malo ti mjesto sve zna i prije novinara avpogotovo ako je osoba poznatija...cia,kgb nisu nista prema seoskim ajmo rec obavjestajnim sluzbama narocito kod babared wolf wrote:Ti ti je kad vjeruješ, mogu li ga nazvati novinarem?vuksadinare wrote:kako ces se nekog bojati kad ga zena zasoralared wolf wrote:Zar se toliko bojite Milanovića?
2015-09-08
Nije me briga otkuda si ti. Ali, susjed će ti ponovno biti premijer.vuksadinare wrote:ti mislis da ja to mislim jel je to marcell napisao?pa znas li ti odakle sam ja? Prakticno skoro pa prvi susjed milanovicevih u glavicama kod sinja...a malo ti mjesto sve zna i prije novinara avpogotovo ako je osoba poznatija...cia,kgb nisu nista prema seoskim ajmo rec obavjestajnim sluzbama narocito kod babared wolf wrote:Ti ti je kad vjeruješ, mogu li ga nazvati novinarem?vuksadinare wrote:kako ces se nekog bojati kad ga zena zasoralared wolf wrote:Zar se toliko bojite Milanovića?
red wolf-
2016-02-10
stvarnmo ove Hasine zelis shockirati???red wolf wrote:Nije me briga otkuda si ti. Ali, susjed će ti ponovno biti premijer.vuksadinare wrote:ti mislis da ja to mislim jel je to marcell napisao?pa znas li ti odakle sam ja? Prakticno skoro pa prvi susjed milanovicevih u glavicama kod sinja...a malo ti mjesto sve zna i prije novinara avpogotovo ako je osoba poznatija...cia,kgb nisu nista prema seoskim ajmo rec obavjestajnim sluzbama narocito kod babared wolf wrote:Ti ti je kad vjeruješ, mogu li ga nazvati novinarem?vuksadinare wrote:kako ces se nekog bojati kad ga zena zasoralared wolf wrote:Zar se toliko bojite Milanovića?
Guest- Guest
...njemu je prva briga sad da ga zena ne napuca..a alimentacija prijeti s dvije strane...onda da sacuva stranacku fotelju koja je poprilicno uzdrmana a narocito nakon skoro sore u splitu na stranackom skupu sdp a tek mu se mozda misli roje da bi mozda mogao biti opet premijer
2015-09-08
Fascinantno je kako se vi bojite Milanovića. Još se niste oporavili od činjenice da ste spekli janjca slaveći pobjedu, a dobili ste ovo što sad imate.vuksadinare wrote:...njemu je prva briga sad da ga zena ne napuca..a alimentacija prijeti s dvije strane...onda da sacuva stranacku fotelju koja je poprilicno uzdrmana a narocito nakon skoro sore u splitu na stranackom skupu sdp a tek mu se mozda misli roje da bi mozda mogao biti opet premijer
red wolf-
2016-02-10
Bujrum.red wolf wrote:Fascinantno je kako se vi bojite Milanovića. Još se niste oporavili od činjenice da ste spekli janjca slaveći pobjeduvuksadinare wrote:...njemu je prva briga sad da ga zena ne napuca..a alimentacija prijeti s dvije strane...onda da sacuva stranacku fotelju koja je poprilicno uzdrmana a narocito nakon skoro sore u splitu na stranackom skupu sdp a tek mu se mozda misli roje da bi mozda mogao biti opet premijer
I ne spominji više gubitnika Zokija, allejhi-we-sellem.
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
Page 2 of 11