MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Dobio je jedan dan ali nisam ni tražio ban, trinity je sama tako odlučila. Ja se nisam htio mješati ili tražiti veću kaznu ali se nisam ni protivio jer gdje bi sve otišlo da se budalama pušta da psuju majke kada ih neko izbaci iz kolosjeka. Obitelj se ne dira ma kako se zakačili ili neslagali po različitim pitanjima, to je jednostavno svetinja.epikur37 wrote:Glupost nije prekršaj ali zbog ove uvrede ezekiel je zaslužio ban. To je pravedno.
Guest- Guest
Re: MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Ne brini, @Kic će braniti tvoju istinu čak staru 45 godina.vuksadinare wrote:Pisemo istinu...ima onih koji nisu nasjeli na fore,mitove i neistine 45 godina
red wolf-
2016-02-10
Samo sam ti rekao istinu.tre911 wrote:Dobio je jedan dan ali nisam ni tražio ban, trinity je sama tako odlučila. Ja se nisam htio mješati ili tražiti veću kaznu ali se nisam ni protivio jer gdje bi sve otišlo da se budalama pušta da psuju majke kada ih neko izbaci iz kolosjeka. Obitelj se ne dira ma kako se zakačili ili neslagali po različitim pitanjima, to je jednostavno svetinja.epikur37 wrote:Glupost nije prekršaj ali zbog ove uvrede ezekiel je zaslužio ban. To je pravedno.
red wolf-
2016-02-10
Ne, evo opet ti stavljam pa je podebljaj, ja ću samo ovaj put malo slova nakositi da se vidi istina a ti me demantiraj :)))red wolf wrote:Bojiš se istine?tre911 wrote:
Podebljaj to građanine svijeta da i drugi vide tu istinu
Re: Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao
by Guest on 4/2/2016, 22:21Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic bude sretan s tobom...tre911 je napisao/la:Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf je napisao/la:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 je napisao/la:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic je napisao/la:Regoč je napisao/la:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic je napisao/la:Regoč je napisao/la:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima je napisao/la:Regoč je napisao/la:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Da mu je zdrav mozak ne bi bio svećenik niti bi išao u Međugorje na molitvu...
wtf :D
ne znam jeste primijetili, dudette je izbrisala svoj nick-
Guest- Guest
red wolf wrote:Odradio ban. Ali, sam rekao istinu. Sram neka ide na @Kica koji dozvoljava ovakvima da pišu ovdje.epikur37 wrote:Glupost nije prekršaj ali zbog ove uvrede ezekiel je zaslužio ban. To je pravedno.
Kojima i kakvima, ne ludiraj.
Ti si po meni kao osobi s debelim psiho/psihijatrijskim obrazovanjem em plitak em kaotičan ali ok to nije zabranjeno. Čak daješ neku posebnu crtu forumu. Međutim povremeno te uhvati ludilo pa pređeš granicu što treba sankcionirati.
S druge strane tre ima vrlo dobru samokontrolu, obzirom na ratni životopis respektabilno, očito ima jake unutarnje oslonce oko kojih je integrirao svoj život.
Last edited by epikur37 on Sun 14 Feb - 0:04; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
po cemu bi mu bilo neugodno? ..po cem je to stazic zasluzio da ga se cijeni i ne usporedjuje s vulinom?..sto je on doprinjeo hrvatskpj?..u rodnom pakracu gradu muceniku ne pamte ga po dobru..meni dovoljno..tamo gdje si rodjen a nemaju dobro misljenje i prije 1990 znaci nesto nije u redu..no to je covjek koji se nakon svake svoje izjave mora ispricavatisitting_bull wrote:tre911 wrote:Govedo kao i stazić, samo je jedan komunist a drugi četnik, lice i naličje jedne te iste ideologije za nas Hrvate.
kako ti nije neugodno predstavljati se kao hrvat kad si po nacionalnosti budala???
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Samo sam ti rekao istinu, ali pošto ti @kic ovdje drži ljestve, nitko ti ništa ne može.tre911 wrote:Ne, evo opet ti stavljam pa je podebljaj, ja ću samo ovaj put malo slova nakositi da se vidi istina a ti me demantiraj :)))red wolf wrote:Bojiš se istine?tre911 wrote:
Podebljaj to građanine svijeta da i drugi vide tu istinu
Re: Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao
by Guest on 4/2/2016, 22:21Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic bude sretan s tobom...tre911 je napisao/la:Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf je napisao/la:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 je napisao/la:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic je napisao/la:Regoč je napisao/la:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic je napisao/la:Regoč je napisao/la:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima je napisao/la:Regoč je napisao/la:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Da mu je zdrav mozak ne bi bio svećenik niti bi išao u Međugorje na molitvu...
wtf :D
ne znam jeste primijetili, dudette je izbrisala svoj nick-
red wolf-
2016-02-10
Vidi ove budakle što se nakačila a lijepo sam ti rekao da se ideš stidjeti u kut, ajde marš stoko ogavna, gubi mi se s očiju :))sitting_bull wrote:tre911 wrote:Govedo kao i stazić, samo je jedan komunist a drugi četnik, lice i naličje jedne te iste ideologije za nas Hrvate.
kako ti nije neugodno predstavljati se kao hrvat kad si po nacionalnosti budala???
Guest- Guest
Kako je lijepo biti ovdje pod zaštitom. Onda sve možeš. Sad znam zašto je @triny odbacila da bude admin ovdje.tre911 wrote:Vidi ove budakle što se nakačila a lijepo sam ti rekao da se ideš stidjeti u kut, ajde marš stoko ogavna, gubi mi se s očiju :))sitting_bull wrote:tre911 wrote:Govedo kao i stazić, samo je jedan komunist a drugi četnik, lice i naličje jedne te iste ideologije za nas Hrvate.
red wolf-
2016-02-10
Podeblja tu istinu retardu bolesni :)) nekoliko puta sam ti stavljao post pa me zanima što je tamo istina? Da odlaziš sa ovog foruma ili što nesrećo nedosljedna licemjerna i lažljivared wolf wrote:Samo sam ti rekao istinu.tre911 wrote:Dobio je jedan dan ali nisam ni tražio ban, trinity je sama tako odlučila. Ja se nisam htio mješati ili tražiti veću kaznu ali se nisam ni protivio jer gdje bi sve otišlo da se budalama pušta da psuju majke kada ih neko izbaci iz kolosjeka. Obitelj se ne dira ma kako se zakačili ili neslagali po različitim pitanjima, to je jednostavno svetinja.epikur37 wrote:Glupost nije prekršaj ali zbog ove uvrede ezekiel je zaslužio ban. To je pravedno.
Pošto odlazim s ovog foruma...................
Guest- Guest
Rekao sam ti istinu, ali imaš sreću da ti @Kic ovdje drži ljestve. Protiv toga ne mogu niti želim.tre911 wrote:Podeblja tu istinu retardu bolesni :)) nekoliko puta sam ti stavljao post pa me zanima što je tamo istina? Da odlaziš sa ovog foruma ili što nesrećo nedosljedna licemjerna i lažljivared wolf wrote:Samo sam ti rekao istinu.tre911 wrote:Dobio je jedan dan ali nisam ni tražio ban, trinity je sama tako odlučila. Ja se nisam htio mješati ili tražiti veću kaznu ali se nisam ni protivio jer gdje bi sve otišlo da se budalama pušta da psuju majke kada ih neko izbaci iz kolosjeka. Obitelj se ne dira ma kako se zakačili ili neslagali po različitim pitanjima, to je jednostavno svetinja.epikur37 wrote:Glupost nije prekršaj ali zbog ove uvrede ezekiel je zaslužio ban. To je pravedno.
red wolf-
2016-02-10
Ah moralist, nakon što psuje ustašku majku i najavljuje odlazak sa foruma, takve najviše volem :DDred wolf wrote:Kako je lijepo biti ovdje pod zaštitom. Onda sve možeš. Sad znam zašto je @triny odbacila da bude admin ovdje.tre911 wrote:Vidi ove budakle što se nakačila a lijepo sam ti rekao da se ideš stidjeti u kut, ajde marš stoko ogavna, gubi mi se s očiju :))sitting_bull wrote:tre911 wrote:Govedo kao i stazić, samo je jedan komunist a drugi četnik, lice i naličje jedne te iste ideologije za nas Hrvate.
Guest- Guest
Lijepo je kad te štite, lijepo je. Ali, ja se ne bojim. Napisao sam ti istinu.tre911 wrote:
Ah moralist, nakon što psuje ustašku majku i najavljuje odlazak sa foruma, takve najviše volem :DD
red wolf-
2016-02-10
Ne nesrećo, kic tebi drži ljestve samo si jednostavno glup da to ne razumiješ ali to si ti i niko te ne doživljva ozbiljno, ti si kao ubod komarca na prstu koji zasvrbi ali prođe poslje nekoliko sati i to je to. Neka si se ti nama vratio pa baljezgaj kao i prije, vjerujem da nikome ne smetaš a početi ću od sebe i svog stava u vezi tebered wolf wrote:Rekao sam ti istinu, ali imaš sreću da ti @Kic ovdje drži ljestve. Protiv toga ne mogu niti želim.tre911 wrote:Podeblja tu istinu retardu bolesni :)) nekoliko puta sam ti stavljao post pa me zanima što je tamo istina? Da odlaziš sa ovog foruma ili što nesrećo nedosljedna licemjerna i lažljivared wolf wrote:Samo sam ti rekao istinu.tre911 wrote:Dobio je jedan dan ali nisam ni tražio ban, trinity je sama tako odlučila. Ja se nisam htio mješati ili tražiti veću kaznu ali se nisam ni protivio jer gdje bi sve otišlo da se budalama pušta da psuju majke kada ih neko izbaci iz kolosjeka. Obitelj se ne dira ma kako se zakačili ili neslagali po različitim pitanjima, to je jednostavno svetinja.epikur37 wrote:Glupost nije prekršaj ali zbog ove uvrede ezekiel je zaslužio ban. To je pravedno.
Guest- Guest
A samo sam napisao istinu...Fascinantno.tre911 wrote:
Ne nesrećo, kic tebi drži ljestve samo si jednostavno glup da to ne razumiješ ali to si ti i niko te ne doživljva ozbiljno, ti si kao ubod komarca na prstu koji zasvrbi ali prođe poslje nekoliko sati i to je to. Neka si se ti nama vratio pa baljezgaj kao i prije, vjerujem da nikome ne smetaš a početi ću od sebe i svog stava u vezi tebe
red wolf-
2016-02-10
Da odlaziš? Kako kada si se vratiored wolf wrote:Lijepo je kad te štite, lijepo je. Ali, ja se ne bojim. Napisao sam ti istinu.tre911 wrote:
Ah moralist, nakon što psuje ustašku majku i najavljuje odlazak sa foruma, takve najviše volem :DD
Guest- Guest
Da odlaziš? Pa očito da si slagao a ne istinu rekaored wolf wrote:A samo sam napisao istinu...Fascinantno.tre911 wrote:
Ne nesrećo, kic tebi drži ljestve samo si jednostavno glup da to ne razumiješ ali to si ti i niko te ne doživljva ozbiljno, ti si kao ubod komarca na prstu koji zasvrbi ali prođe poslje nekoliko sati i to je to. Neka si se ti nama vratio pa baljezgaj kao i prije, vjerujem da nikome ne smetaš a početi ću od sebe i svog stava u vezi tebe
Guest- Guest
Nsapisao sam ti istinu. Možeš svašta pisati ovdje kad si pod zaštitom @Kica. Lijepo je to.tre911 wrote:Da odlaziš? Kako kada si se vratiored wolf wrote:Lijepo je kad te štite, lijepo je. Ali, ja se ne bojim. Napisao sam ti istinu.tre911 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
lookatme-
2014-04-18
lookatme-
2014-04-18
Dao vam je prditi ovdje. Ipak je on desna opcija, pa mu ne zamjeram.lookatme wrote:Svi smo mi kicovi, ne diraj nam kica
Last edited by red wolf on Sun 14 Feb - 0:25; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Možda bismo stvarno trebali napasti Srbiju i probati im oteti, Zemun, ili tako nešto, dok je Vulin još uvijek ministar’
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
Page 6 of 11