Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Neće on imati što dozvoliti...Dobiti će ga kao i svatko...n_razbojnik wrote:Ne znaš ti , moraš probati, ako ti tre dozvoli...čip jeltered wolf wrote:Ne možeš mu staviti u guz...Možeš u čmar ili anus, ali ne u guz...U guz mu jedino mogu staviti čip...n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
Guest- Guest
demokracija i sloboda, eh da te oni iz francuske revolucije videred wolf wrote:Ne. Dobiti ćeš čip u desnu ruku i onda ćeš radit ono što ti se kaže...tre911 wrote:
Ok, privlače temuški guzovi i to je to, no mene ne privlače pa te molim da se obratiš nekom ljevičaru koji ima iste sklonosti kao i ti i pričajte o muškim guzovima koliko god vam vrijeme bude dopuštalo a vjerujem da če te naći koji trenutak i za milovanje kako to obično rade u SDPu.
Guest- Guest
Čipiranje ili elektroničko ličko rukovanje, tzv. cyber space guztre911 wrote:navalio u guz i gotovo, nemoš ga se otarasiti kolko je navalio. Da sam derpe dao bi mu iz samilosti samo da jadan toliko ne pati.n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
mi smo borg, otpor je đžabared wolf wrote:Neće on imati što dozvoliti...Dobiti će ga kao i svatko...n_razbojnik wrote:Ne znaš ti , moraš probati, ako ti tre dozvoli...čip jeltered wolf wrote:Ne možeš mu staviti u guz...Možeš u čmar ili anus, ali ne u guz...U guz mu jedino mogu staviti čip...n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
Guest- Guest
sviđaš mu se, hebe ti setre911 wrote:mi smo borg, otpor je đžabared wolf wrote:Neće on imati što dozvoliti...Dobiti će ga kao i svatko...n_razbojnik wrote:Ne znaš ti , moraš probati, ako ti tre dozvoli...čip jeltered wolf wrote:Ne možeš mu staviti u guz...Možeš u čmar ili anus, ali ne u guz...U guz mu jedino mogu staviti čip...n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
n_razbojnik-
2014-04-15
Naravno. Da li su vam slobodu i što ste s njome napravili? Sramite se. E sad ćete drugačije.tre911 wrote:demokracija i sloboda, eh da te oni iz francuske revolucije videred wolf wrote:Ne. Dobiti ćeš čip u desnu ruku i onda ćeš radit ono što ti se kaže...tre911 wrote:
Ok, privlače temuški guzovi i to je to, no mene ne privlače pa te molim da se obratiš nekom ljevičaru koji ima iste sklonosti kao i ti i pričajte o muškim guzovima koliko god vam vrijeme bude dopuštalo a vjerujem da če te naći koji trenutak i za milovanje kako to obično rade u SDPu.
Guest- Guest
Nego što misliš koja je dijagnoza za ezeka, totalka ili ima mrvicu nade za njega?n_razbojnik wrote:Ne znaš ti , moraš probati, ako ti tre dozvoli...čip jeltered wolf wrote:Ne možeš mu staviti u guz...Možeš u čmar ili anus, ali ne u guz...U guz mu jedino mogu staviti čip...n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
Guest- Guest
To je za dobro ljudske vrste...tre911 wrote:mi smo borg, otpor je đžabared wolf wrote:Neće on imati što dozvoliti...Dobiti će ga kao i svatko...n_razbojnik wrote:Ne znaš ti , moraš probati, ako ti tre dozvoli...čip jeltered wolf wrote:Ne možeš mu staviti u guz...Možeš u čmar ili anus, ali ne u guz...U guz mu jedino mogu staviti čip...n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
Guest- Guest
U režiji NWO na čelu sa ezekielommelkior wrote:Čipiranje ili elektroničko ličko rukovanje, tzv. cyber space guztre911 wrote:navalio u guz i gotovo, nemoš ga se otarasiti kolko je navalio. Da sam derpe dao bi mu iz samilosti samo da jadan toliko ne pati.n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
Guest- Guest
Nitko nikome nije dao slobodu. Čovjek ima tek onoliko slobode koliko se sam za istu izbori.red wolf wrote:Naravno. Da li su vam slobodu i što ste s njome napravili? Sramite se. E sad ćete drugačije.tre911 wrote:demokracija i sloboda, eh da te oni iz francuske revolucije videred wolf wrote:Ne. Dobiti ćeš čip u desnu ruku i onda ćeš radit ono što ti se kaže...tre911 wrote:
2015-08-09
Srce mi zaigralo a obrazi i uši se krvlju napuniše :)))))))))n_razbojnik wrote:sviđaš mu se, hebe ti setre911 wrote:mi smo borg, otpor je đžabared wolf wrote:Neće on imati što dozvoliti...Dobiti će ga kao i svatko...n_razbojnik wrote:Ne znaš ti , moraš probati, ako ti tre dozvoli...čip jeltered wolf wrote:Ne možeš mu staviti u guz...Možeš u čmar ili anus, ali ne u guz...U guz mu jedino mogu staviti čip...n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
Guest- Guest
Vi ljudi olako stavljate ljudima etikete, ali pobogu ništa ne razumijete...Dala vam se sloboda i što ste od nje napravili?...Grotesku...Niste sposobni biti slobodni...
Guest- Guest
Laž.melkior wrote:Nitko nikome nije dao slobodu. Čovjek ima tek onoliko slobode koliko se sam za istu izbori.red wolf wrote:Naravno. Da li su vam slobodu i što ste s njome napravili? Sramite se. E sad ćete drugačije.tre911 wrote:demokracija i sloboda, eh da te oni iz francuske revolucije videred wolf wrote:Ne. Dobiti ćeš čip u desnu ruku i onda ćeš radit ono što ti se kaže...tre911 wrote:
Guest- Guest
da mi je njegova pamet da se na jedan dan odmorimtre911 wrote:Nego što misliš koja je dijagnoza za ezeka, totalka ili ima mrvicu nade za njega?n_razbojnik wrote:Ne znaš ti , moraš probati, ako ti tre dozvoli...čip jeltered wolf wrote:Ne možeš mu staviti u guz...Možeš u čmar ili anus, ali ne u guz...U guz mu jedino mogu staviti čip...n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
n_razbojnik-
2014-04-15
Ali Bog je milosrdan...I dao vam je ovo vrijeme...
Guest- Guest
Ne seri.red wolf wrote:Vi ljudi olako stavljate ljudima etikete, ali pobogu ništa ne razumijete...Dala vam se sloboda i što ste od nje napravili?...Grotesku...Niste sposobni biti slobodni...
2015-08-09
Ne serem...Nisu ni oni prije mene...melkior wrote:Ne seri.red wolf wrote:Vi ljudi olako stavljate ljudima etikete, ali pobogu ništa ne razumijete...Dala vam se sloboda i što ste od nje napravili?...Grotesku...Niste sposobni biti slobodni...
Guest- Guest
Ako nećete misliti kao mi ima da vas natjeramo, sad bi ti koji citat iz Biblije ubacio ali već su to mnogi radili pa i ja i nije djelovalo, stanje ti se rapidno pogoršalo svaki put kada bi vidio takvo što. Pokojni Zvjezdan bi imao kod tebe pune ruke posla ali i fra Smiljan bi ti sigurno znao uzeti mjeru. Evo da sam sebe propitaš, otiđi kod Fra Smiljana na siget kada ima seminar i prati svoje reakcije. Nije da ne znam što će se dogoditi ali ako si tako uvjeren u ovo što govoriš skupi hrabrosti i otiđi, ništa te ne košta :) poslje ćeš mi zahvaljivati, ne moraš odmah :)red wolf wrote:Naravno. Da li su vam slobodu i što ste s njome napravili? Sramite se. E sad ćete drugačije.tre911 wrote:demokracija i sloboda, eh da te oni iz francuske revolucije videred wolf wrote:Ne. Dobiti ćeš čip u desnu ruku i onda ćeš radit ono što ti se kaže...tre911 wrote:
Guest- Guest
Fra Smiljan će mi se nasmiješti čim mu progovorim...tre911 wrote:
Ako nećete misliti kao mi ima da vas natjeramo, sad bi ti koji citat iz Biblije ubacio ali već su to mnogi radili pa i ja i nije djelovalo, stanje ti se rapidno pogoršalo svaki put kada bi vidio takvo što. Pokojni Zvjezdan bi imao kod tebe pune ruke posla ali i fra Smiljan bi ti sigurno znao uzeti mjeru. Evo da sam sebe propitaš, otiđi kod Fra Smiljana na siget kada ima seminar i prati svoje reakcije. Nije da ne znam što će se dogoditi ali ako si tako uvjeren u ovo što govoriš skupi hrabrosti i otiđi, ništa te ne košta :) poslje ćeš mi zahvaljivati, ne moraš odmah :)
Guest- Guest
Ko zna, možda bi ti se svidilo, vidiš da ezek uživa u svakom trenutku, više mu ni brašno ne moraš pokazati da bi čovjek doživio orgazmična iskustvan_razbojnik wrote:da mi je njegova pamet da se na jedan dan odmorimtre911 wrote:Nego što misliš koja je dijagnoza za ezeka, totalka ili ima mrvicu nade za njega?n_razbojnik wrote:Ne znaš ti , moraš probati, ako ti tre dozvoli...čip jeltered wolf wrote:Ne možeš mu staviti u guz...Možeš u čmar ili anus, ali ne u guz...U guz mu jedino mogu staviti čip...n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» 'Humanizam' kod ljevičara!Kako se Mate Kapović naslađuje ubojstvo krščanskog misionara koga su ubili pripadnici primitivnog plemena Sentinel
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
Page 5 of 9