Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Da sam mladji i zagorio, bio bih tamo u prvim redovima, sa gitrom oko vrata, uvijek netko navrati da me vidi makar i kradaoooommmm...
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Organizator?jastreb wrote:Da. Stazić je bio na prosvjedu.
Priznat će, postoji način.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
nakupina taloga iz kanalizacije ostavila svoju sluz na trgu
2014-04-19
Ko je ovaj "intelektualac"? Stazićev plaćeni potrčko?
2014-04-23
drug Milošević, druže...istaknuti antifašista i član našeg pokretaEro wrote:Ko je ovaj "intelektualac"?
n_razbojnik-
2014-04-15
Jeli on gulio kozicu???n_razbojnik wrote:drug Milošević, druže...istaknuti antifašista i član našeg pokretaEro wrote:Ko je ovaj "intelektualac"?
abraham-
2014-04-14
Mislim vecina mi ih izgleda kao nedojebani. Mozda su frizure, sto ja znam.
2014-04-14
n_razbojnik wrote:drug Milošević, druže...istaknuti antifašista i član našeg pokretaEro wrote:Ko je ovaj "intelektualac"?
sreca da vjetar nije puho i da se drzo za mikrofon
2014-04-19
ovoliko kamera ne prati ni ronalda
strava
strava
dijagram-
2015-08-09
Nemoj da te vanjština zavarava, to je čovjek-stena, najjači kad je najteže, najteži kad je najlakše...kako već ideprckov wrote:n_razbojnik wrote:drug Milošević, druže...istaknuti antifašista i član našeg pokretaEro wrote:Ko je ovaj "intelektualac"?
2014-04-15
Ronalda smo već upisali, idući puta kad proslavi gol istaknuti će ispod dresa logo RF-edijagram wrote:ovoliko kamera ne prati ni ronalda
strava
n_razbojnik-
2014-04-15
2014-04-23
Vojno krilo SDP-a?jastreb wrote:Da. Stazić je bio na prosvjedu. Pa danas o tome pišu po novinama. rekao je da on nije RF,ali da podržava prosvjed i da se pridružuje "izdajnicima".
2014-04-23
n_razbojnik wrote:Nemoj da te vanjština zavarava, to je čovjek-stena, najjači kad je najteže, najteži kad je najlakše...kako već ideprckov wrote:n_razbojnik wrote:drug Milošević, druže...istaknuti antifašista i član našeg pokretaEro wrote:Ko je ovaj "intelektualac"?
eto i Rudanici prilike da izbaci bjes iz pizde preko ovog covjeka-stene
2014-04-19
Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
Guest- Guest
Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
Guest- Guest
Tebe neće boliti vjeruj mi, ionako si čvaka pa te ne bi imalo što zaboljeti. U svakom slučaju stoji što sam rekao, tko mi dođe sa takvom idejom ili pokušajem usađivanja ide mu metak između očiju pa kako bude bude.red wolf wrote:Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
Guest- Guest
http://net.hr/danas/hrvatska/matic-je-bio-na-rostilju-kod-klemma-nazvao-me-i-rekao-da-dodem-na-pice-skupilo-se-drustvo/tre911 wrote:Tebe neće boliti vjeruj mi, ionako si čvaka pa te ne bi imalo što zaboljeti. U svakom slučaju stoji što sam rekao, tko mi dođe sa takvom idejom ili pokušajem usađivanja ide mu metak između očiju pa kako bude bude.red wolf wrote:Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
tre911 wrote:Tebe neće boliti vjeruj mi, ionako si čvaka pa te ne bi imalo što zaboljeti. U svakom slučaju stoji što sam rekao, tko mi dođe sa takvom idejom ili pokušajem usađivanja ide mu metak između očiju pa kako bude bude.red wolf wrote:Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Dajte ljudi brašnaaared wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/matic-je-bio-na-rostilju-kod-klemma-nazvao-me-i-rekao-da-dodem-na-pice-skupilo-se-drustvo/tre911 wrote:Tebe neće boliti vjeruj mi, ionako si čvaka pa te ne bi imalo što zaboljeti. U svakom slučaju stoji što sam rekao, tko mi dođe sa takvom idejom ili pokušajem usađivanja ide mu metak između očiju pa kako bude bude.red wolf wrote:Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Evo ga, a evo i oklagija pride :))
Guest- Guest
melkior wrote:tre911 wrote:Tebe neće boliti vjeruj mi, ionako si čvaka pa te ne bi imalo što zaboljeti. U svakom slučaju stoji što sam rekao, tko mi dođe sa takvom idejom ili pokušajem usađivanja ide mu metak između očiju pa kako bude bude.red wolf wrote:Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» 'Humanizam' kod ljevičara!Kako se Mate Kapović naslađuje ubojstvo krščanskog misionara koga su ubili pripadnici primitivnog plemena Sentinel
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
Page 3 of 9