Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
melkior wrote:tre911 wrote:Tebe neće boliti vjeruj mi, ionako si čvaka pa te ne bi imalo što zaboljeti. U svakom slučaju stoji što sam rekao, tko mi dođe sa takvom idejom ili pokušajem usađivanja ide mu metak između očiju pa kako bude bude.red wolf wrote:Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
Guest- Guest
tre911 wrote:melkior wrote:tre911 wrote:Tebe neće boliti vjeruj mi, ionako si čvaka pa te ne bi imalo što zaboljeti. U svakom slučaju stoji što sam rekao, tko mi dođe sa takvom idejom ili pokušajem usađivanja ide mu metak između očiju pa kako bude bude.red wolf wrote:Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma može sve, ali da li sad shvaćaš da ćeš dobiti čip u desni guz?tre911 wrote:Dajte ljudi brašnaaared wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/matic-je-bio-na-rostilju-kod-klemma-nazvao-me-i-rekao-da-dodem-na-pice-skupilo-se-drustvo/tre911 wrote:Tebe neće boliti vjeruj mi, ionako si čvaka pa te ne bi imalo što zaboljeti. U svakom slučaju stoji što sam rekao, tko mi dođe sa takvom idejom ili pokušajem usađivanja ide mu metak između očiju pa kako bude bude.red wolf wrote:Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Evo ga, a evo i oklagija pride :))
Guest- Guest
http://net.hr/danas/hrvatska/petrina-pocetak-vlade-je-cista-katastrofa-funkcionirat-ce-sve-dok-bude-plijena/
hahahahahahahahahahahahaahahahaha
Guest- Guest
Pa ja stvarno ne znam tko je glasao za njih. A dobro, ja ionako nikad nisam imao povjerenja u vlast, ma čija bila, niti od vlasti išta očekujem, osim zlo. Tome inače vlade i služe, da kradu i sijaju zlo.red wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/petrina-pocetak-vlade-je-cista-katastrofa-funkcionirat-ce-sve-dok-bude-plijena/
2015-08-09
hahahahahahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Pa ja stvarno ne znam tko je glasao za njih. A dobro, ja ionako nikad nisam imao povjerenja u vlast, ma čija bila, niti od vlasti išta očekujem, osim zlo. Tome inače vlade i služe, da kradu i sijaju zlo.red wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/petrina-pocetak-vlade-je-cista-katastrofa-funkcionirat-ce-sve-dok-bude-plijena/
Guest- Guest
Ok, sad je brašno tu pa se množeš smijati. Nego jel znaš zašto sam ti i oklagiju stavio? Ako ne znaš malo se sa njom počeši po glavi onako par puta, možda se i uspiješ resetiratired wolf wrote:Ma može sve, ali da li sad shvaćaš da ćeš dobiti čip u desni guz?tre911 wrote:Dajte ljudi brašnaaared wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/matic-je-bio-na-rostilju-kod-klemma-nazvao-me-i-rekao-da-dodem-na-pice-skupilo-se-drustvo/tre911 wrote:Tebe neće boliti vjeruj mi, ionako si čvaka pa te ne bi imalo što zaboljeti. U svakom slučaju stoji što sam rekao, tko mi dođe sa takvom idejom ili pokušajem usađivanja ide mu metak između očiju pa kako bude bude.red wolf wrote:Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
Guest- Guest
Karamarko je inače zadnja osoba koja bi mogla ulijevati povjerenje. Sve države i čitav politički sustav je protiv običnih ljudi koji samo žele raditi i od svoga rada živjeti. Jedni uvijek tlače novim porezima, drugi bezobzirono kradu. Čovjek se ne može pozdati niti u Crkvu, niti u državu, niti u vlast niti u politički sustav ili u "nevidljivu ruku tržišta". Sve institucije su neprijatelj.melkior wrote:Pa ja stvarno ne znam tko je glasao za njih. A dobro, ja ionako nikad nisam imao povjerenja u vlast, ma čija bila, niti od vlasti išta očekujem, osim zlo. Tome inače vlade i služe, da kradu i sijaju zlo.red wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/petrina-pocetak-vlade-je-cista-katastrofa-funkcionirat-ce-sve-dok-bude-plijena/
2015-08-09
Ne možeš zaustaviti novi svjetski poredak i pripremi desni guz...hahahahahahahahahahahatre911 wrote:Ok, sad je brašno tu pa se množeš smijati. Nego jel znaš zašto sam ti i oklagiju stavio? Ako ne znaš malo se sa njom počeši po glavi onako par puta, možda se i uspiješ resetiratired wolf wrote:Ma može sve, ali da li sad shvaćaš da ćeš dobiti čip u desni guz?tre911 wrote:Dajte ljudi brašnaaared wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/matic-je-bio-na-rostilju-kod-klemma-nazvao-me-i-rekao-da-dodem-na-pice-skupilo-se-drustvo/tre911 wrote:Tebe neće boliti vjeruj mi, ionako si čvaka pa te ne bi imalo što zaboljeti. U svakom slučaju stoji što sam rekao, tko mi dođe sa takvom idejom ili pokušajem usađivanja ide mu metak između očiju pa kako bude bude.red wolf wrote:Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
Guest- Guest
E pa sad ćeš dobiti rješenje...hahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:Karamarko je inače zadnja osoba koja bi mogla ulijevati povjerenje. Sve države i čitav politički sustav je protiv običnih ljudi koji samo žele raditi i od svoga rada živjeti. Jedni uvijek tlače novim porezima, drugi bezobzirono kradu. Čovjek se ne može pozdati niti u Crkvu, niti u državu, niti u vlast niti u politički sustav ili u "nevidljivu ruku tržišta". Sve institucije su neprijatelj.melkior wrote:Pa ja stvarno ne znam tko je glasao za njih. A dobro, ja ionako nikad nisam imao povjerenja u vlast, ma čija bila, niti od vlasti išta očekujem, osim zlo. Tome inače vlade i služe, da kradu i sijaju zlo.red wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/petrina-pocetak-vlade-je-cista-katastrofa-funkcionirat-ce-sve-dok-bude-plijena/
Guest- Guest
To nije moje rješenje.red wolf wrote:E pa sad ćeš dobiti rješenje...hahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:Karamarko je inače zadnja osoba koja bi mogla ulijevati povjerenje. Sve države i čitav politički sustav je protiv običnih ljudi koji samo žele raditi i od svoga rada živjeti. Jedni uvijek tlače novim porezima, drugi bezobzirono kradu. Čovjek se ne može pozdati niti u Crkvu, niti u državu, niti u vlast niti u politički sustav ili u "nevidljivu ruku tržišta". Sve institucije su neprijatelj.melkior wrote:Pa ja stvarno ne znam tko je glasao za njih. A dobro, ja ionako nikad nisam imao povjerenja u vlast, ma čija bila, niti od vlasti išta očekujem, osim zlo. Tome inače vlade i služe, da kradu i sijaju zlo.red wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/petrina-pocetak-vlade-je-cista-katastrofa-funkcionirat-ce-sve-dok-bude-plijena/
2015-08-09
danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
2014-04-15
Pa tko te pita...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:To nije moje rješenje.red wolf wrote:E pa sad ćeš dobiti rješenje...hahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:Karamarko je inače zadnja osoba koja bi mogla ulijevati povjerenje. Sve države i čitav politički sustav je protiv običnih ljudi koji samo žele raditi i od svoga rada živjeti. Jedni uvijek tlače novim porezima, drugi bezobzirono kradu. Čovjek se ne može pozdati niti u Crkvu, niti u državu, niti u vlast niti u politički sustav ili u "nevidljivu ruku tržišta". Sve institucije su neprijatelj.melkior wrote:Pa ja stvarno ne znam tko je glasao za njih. A dobro, ja ionako nikad nisam imao povjerenja u vlast, ma čija bila, niti od vlasti išta očekujem, osim zlo. Tome inače vlade i služe, da kradu i sijaju zlo.red wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/petrina-pocetak-vlade-je-cista-katastrofa-funkcionirat-ce-sve-dok-bude-plijena/
Guest- Guest
Pa ne mora me ni pitat. Neću ni ja pitat.red wolf wrote:Pa tko te pita...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:To nije moje rješenje.red wolf wrote:E pa sad ćeš dobiti rješenje...hahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:Karamarko je inače zadnja osoba koja bi mogla ulijevati povjerenje. Sve države i čitav politički sustav je protiv običnih ljudi koji samo žele raditi i od svoga rada živjeti. Jedni uvijek tlače novim porezima, drugi bezobzirono kradu. Čovjek se ne može pozdati niti u Crkvu, niti u državu, niti u vlast niti u politički sustav ili u "nevidljivu ruku tržišta". Sve institucije su neprijatelj.melkior wrote:Pa ja stvarno ne znam tko je glasao za njih. A dobro, ja ionako nikad nisam imao povjerenja u vlast, ma čija bila, niti od vlasti išta očekujem, osim zlo. Tome inače vlade i služe, da kradu i sijaju zlo.red wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/petrina-pocetak-vlade-je-cista-katastrofa-funkcionirat-ce-sve-dok-bude-plijena/
2015-08-09
Ok, privlače temuški guzovi i to je to, no mene ne privlače pa te molim da se obratiš nekom ljevičaru koji ima iste sklonosti kao i ti i pričajte o muškim guzovima koliko god vam vrijeme bude dopuštalo a vjerujem da če te naći koji trenutak i za milovanje kako to obično rade u SDPu.red wolf wrote:Ne možeš zaustaviti novi svjetski poredak i pripremi desni guz...hahahahahahahahahahahatre911 wrote:Ok, sad je brašno tu pa se množeš smijati. Nego jel znaš zašto sam ti i oklagiju stavio? Ako ne znaš malo se sa njom počeši po glavi onako par puta, možda se i uspiješ resetiratired wolf wrote:Ma može sve, ali da li sad shvaćaš da ćeš dobiti čip u desni guz?tre911 wrote:Dajte ljudi brašnaaared wolf wrote:http://net.hr/danas/hrvatska/matic-je-bio-na-rostilju-kod-klemma-nazvao-me-i-rekao-da-dodem-na-pice-skupilo-se-drustvo/tre911 wrote:Tebe neće boliti vjeruj mi, ionako si čvaka pa te ne bi imalo što zaboljeti. U svakom slučaju stoji što sam rekao, tko mi dođe sa takvom idejom ili pokušajem usađivanja ide mu metak između očiju pa kako bude bude.red wolf wrote:Ti ćeš ga dobiti u desni guz...Isti je učinak.tre911 wrote:Dobiti ćeš ti ili bilo ko drugi ko me dođe čipirati metak u čelo bez pardona.red wolf wrote:Dobit ćeš ti čip u desnu ruku i ima da plešeš kako ti se kaže...n_razbojnik wrote:ponavljam, na ovo pustimo motoriziranu jedinicu iz šatora, za 7 minuta sve čisto
Guest- Guest
Ne možeš mu staviti u guz...Možeš u čmar ili anus, ali ne u guz...U guz mu jedino mogu staviti čip...n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
Guest- Guest
Ne. Dobiti ćeš čip u desnu ruku i onda ćeš radit ono što ti se kaže...tre911 wrote:
Ok, privlače temuški guzovi i to je to, no mene ne privlače pa te molim da se obratiš nekom ljevičaru koji ima iste sklonosti kao i ti i pričajte o muškim guzovima koliko god vam vrijeme bude dopuštalo a vjerujem da če te naći koji trenutak i za milovanje kako to obično rade u SDPu.
Guest- Guest
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:
Pa ne mora me ni pitat. Neću ni ja pitat.
Guest- Guest
navalio u guz i gotovo, nemoš ga se otarasiti kolko je navalio. Da sam derpe dao bi mu iz samilosti samo da jadan toliko ne pati.n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
Guest- Guest
Ne znaš ti , moraš probati, ako ti tre dozvoli...čip jeltered wolf wrote:Ne možeš mu staviti u guz...Možeš u čmar ili anus, ali ne u guz...U guz mu jedino mogu staviti čip...n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
n_razbojnik-
2014-04-15
Neće on imati što dozvoliti...Dobiti će ga kao i svatko...n_razbojnik wrote:Ne znaš ti , moraš probati, ako ti tre dozvoli...čip jeltered wolf wrote:Ne možeš mu staviti u guz...Možeš u čmar ili anus, ali ne u guz...U guz mu jedino mogu staviti čip...n_razbojnik wrote:danas bi samo stavljao nešto, a jadnom treu u guz...neka nova terapija?
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» 'Humanizam' kod ljevičara!Kako se Mate Kapović naslađuje ubojstvo krščanskog misionara koga su ubili pripadnici primitivnog plemena Sentinel
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
Page 4 of 9