Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
E, sad treba kontraprosvjed "Svi smo mi Zlatko". Pa da se prebrojimo!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
ValjaRegoč wrote:E, sad treba kontraprosvjed "Svi smo mi Zlatko". Pa da se prebrojimo!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kapović ko Lenjin onomad
Kermit-
2014-04-17
Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Ne, ti bježiš i od razgovora sa mnom griješnikom a kamoli nećeš od ljudi koji hodaju sa Bogom i kojima je Bog dao vlast nad raznim duhovima
Nego ezek jel vjeruješ u ukazanja Gospe Fatimske?
Guest- Guest
red wolf wrote:Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Ne, ti bježiš i od razgovora sa mnom griješnikom a kamoli nećeš od ljudi koji hodaju sa Bogom i kojima je Bog dao vlast nad raznim duhovima
jel istina da oni prave letilice od lavora
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
bio sam u drustvu neshvacenih umjetnika i tamo svi govore da vanzemaljci nisu sivi, nego vise onako boje kokosijeg jajeta. Jel to istina?
2014-04-19
o ezek ezek, a smo trebaš prošetati kako sam te uputio i sve bi ti jasnije postalo.red wolf wrote:Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Guest- Guest
prckov wrote:bio sam u drustvu neshvacenih umjetnika i tamo svi govore da vanzemaljci nisu sivi, nego vise onako boje kokosijeg jajeta. Jel to istina?
Guest- Guest
Vjeruj mi, uskoro će ti sve postati jasno...tre911 wrote:o ezek ezek, a smo trebaš prošetati kako sam te uputio i sve bi ti jasnije postalo.red wolf wrote:Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Guest- Guest
Prisiljavanje ljudi da nose žig zvijeri je tebi OK? Gdje će ti duša kada ideš protiv Božijeg zakona o slobodi odlučivanja koju nije ni Adamu i Evi uskratiored wolf wrote:Vjeruj mi, uskoro će ti sve postati jasno...tre911 wrote:o ezek ezek, a smo trebaš prošetati kako sam te uputio i sve bi ti jasnije postalo.red wolf wrote:Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Guest- Guest
Pa ovo je zanimljivo...Bog Adama i Eve...No, što ćemo sa slobodnom voljom Jude Iškariotskog koji je samo provodio božji plan i izdao Isusa? Što je naravno učinio u skladu s božjim planom.tre911 wrote:Prisiljavanje ljudi da nose žig zvijeri je tebi OK? Gdje će ti duša kada ideš protiv Božijeg zakona o slobodi odlučivanja koju nije ni Adamu i Evi uskratiored wolf wrote:Vjeruj mi, uskoro će ti sve postati jasno...tre911 wrote:o ezek ezek, a smo trebaš prošetati kako sam te uputio i sve bi ti jasnije postalo.red wolf wrote:Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Guest- Guest
Ti misliš da je to Božji plan bio???Pisma su napisana od Boga i nepromjenjiva su upravo zato jer Bog kao savršen nije moga pogrješiti kada je dao starozavjetnim prorocima tijek događaja. Ti impliciraš da je izdaja Božje djelo a ne djelo slobodnomislećeg čovjeka koji je to uradio samostalno?red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Bog Adama i Eve...No, što ćemo sa slobodnom voljom Jude Iškariotskog koji je samo provodio božji plan i izdao Isusa? Što je naravno učinio u skladu s božjim planom.tre911 wrote:Prisiljavanje ljudi da nose žig zvijeri je tebi OK? Gdje će ti duša kada ideš protiv Božijeg zakona o slobodi odlučivanja koju nije ni Adamu i Evi uskratiored wolf wrote:Vjeruj mi, uskoro će ti sve postati jasno...tre911 wrote:o ezek ezek, a smo trebaš prošetati kako sam te uputio i sve bi ti jasnije postalo.red wolf wrote:Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Guest- Guest
A ti tvrdiš da otkupljenje ljudskih grijeha razapinjanjem Isusa nije božji plan?...Za nije Isus znao svoju sudbinu?...Na koncu moli Boga da odagna taj kalež od njega...Trenutak njegove slabosti...Juda Iškariotski je samo jedan kotačić u ostvarenju tog plana...tre911 wrote:Ti misliš da je to Božji plan bio???Pisma su napisana od Boga i nepromjenjiva su upravo zato jer Bog kao savršen nije moga pogrješiti kada je dao starozavjetnim prorocima tijek događaja. Ti impliciraš da je izdaja Božje djelo a ne djelo slobodnomislećeg čovjeka koji je to uradio samostalno?red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Bog Adama i Eve...No, što ćemo sa slobodnom voljom Jude Iškariotskog koji je samo provodio božji plan i izdao Isusa? Što je naravno učinio u skladu s božjim planom.tre911 wrote:Prisiljavanje ljudi da nose žig zvijeri je tebi OK? Gdje će ti duša kada ideš protiv Božijeg zakona o slobodi odlučivanja koju nije ni Adamu i Evi uskratiored wolf wrote:Vjeruj mi, uskoro će ti sve postati jasno...tre911 wrote:o ezek ezek, a smo trebaš prošetati kako sam te uputio i sve bi ti jasnije postalo.red wolf wrote:Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Guest- Guest
Odakle ti ideja da ja takvo što tvrdim?red wolf wrote:A ti tvrdiš da otkupljenje ljudskih grijeha razapinjanjem Isusa nije božji plan?...Za nije Isus znao svoju sudbinu?...Na koncu moli Boga da odagna taj kalež od njega...Trenutak njegove slabosti...Juda Iškariotski je samo jedan kotačić u ostvarenju tog plana...tre911 wrote:Ti misliš da je to Božji plan bio???Pisma su napisana od Boga i nepromjenjiva su upravo zato jer Bog kao savršen nije moga pogrješiti kada je dao starozavjetnim prorocima tijek događaja. Ti impliciraš da je izdaja Božje djelo a ne djelo slobodnomislećeg čovjeka koji je to uradio samostalno?red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Bog Adama i Eve...No, što ćemo sa slobodnom voljom Jude Iškariotskog koji je samo provodio božji plan i izdao Isusa? Što je naravno učinio u skladu s božjim planom.tre911 wrote:Prisiljavanje ljudi da nose žig zvijeri je tebi OK? Gdje će ti duša kada ideš protiv Božijeg zakona o slobodi odlučivanja koju nije ni Adamu i Evi uskratiored wolf wrote:Vjeruj mi, uskoro će ti sve postati jasno...tre911 wrote:o ezek ezek, a smo trebaš prošetati kako sam te uputio i sve bi ti jasnije postalo.red wolf wrote:Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Isus je znao svoju sudbinu i molio Oca da otkloni taj kalež od njega ali prema očevoj volji a ne Njegovoj.
Juda je svojevoljno napravio što je napravio bez Božje intervencije u to. Kako ti rekoh od prvog dana je Bog dao slobodnu volju i svako i dan danas po toj Božjoj odluci radi što hoće na svoju propast ili spasenje kao što su to i Adam i Eva radili.
Guest- Guest
Prije nego što su otišli u Jeruzalem, Isus je apostolima otkrio svoju sudbinu ( budućnost )...Dakle, on je znao za božji plan...Uostalom, znao je i tko će ga izdati...Pitanje za tebe, imaš li ti uopće slobodnu volju?tre911 wrote:Odakle ti ideja da ja takvo što tvrdim?red wolf wrote:A ti tvrdiš da otkupljenje ljudskih grijeha razapinjanjem Isusa nije božji plan?...Za nije Isus znao svoju sudbinu?...Na koncu moli Boga da odagna taj kalež od njega...Trenutak njegove slabosti...Juda Iškariotski je samo jedan kotačić u ostvarenju tog plana...tre911 wrote:Ti misliš da je to Božji plan bio???Pisma su napisana od Boga i nepromjenjiva su upravo zato jer Bog kao savršen nije moga pogrješiti kada je dao starozavjetnim prorocima tijek događaja. Ti impliciraš da je izdaja Božje djelo a ne djelo slobodnomislećeg čovjeka koji je to uradio samostalno?red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Bog Adama i Eve...No, što ćemo sa slobodnom voljom Jude Iškariotskog koji je samo provodio božji plan i izdao Isusa? Što je naravno učinio u skladu s božjim planom.tre911 wrote:Prisiljavanje ljudi da nose žig zvijeri je tebi OK? Gdje će ti duša kada ideš protiv Božijeg zakona o slobodi odlučivanja koju nije ni Adamu i Evi uskratiored wolf wrote:Vjeruj mi, uskoro će ti sve postati jasno...tre911 wrote:o ezek ezek, a smo trebaš prošetati kako sam te uputio i sve bi ti jasnije postalo.red wolf wrote:Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Isus je znao svoju sudbinu i molio Oca da otkloni taj kalež od njega ali prema očevoj volji a ne Njegovoj.
Juda je svojevoljno napravio što je napravio bez Božje intervencije u to. Kako ti rekoh od prvog dana je Bog dao slobodnu volju i svako i dan danas po toj Božjoj odluci radi što hoće na svoju propast ili spasenje kao što su to i Adam i Eva radili.
Guest- Guest
Da skratim, dakle ti misliš da juda nije samostalno odlučio o izdaju Isusa i da po tom obrascu svi sutra moraju primiti implantant jel tako? Nije bitno koliko ja to ne želim, ti i takvi ćete to na silu ljudima ubacivati u tijelo. Silovanje je dopušteno pressred wolf wrote:Prije nego što su otišli u Jeruzalem, Isus je apostolima otkrio svoju sudbinu ( budućnost )...Dakle, on je znao za božji plan...Uostalom, znao je i tko će ga izdati...Pitanje za tebe, imaš li ti uopće slobodnu volju?tre911 wrote:Odakle ti ideja da ja takvo što tvrdim?red wolf wrote:A ti tvrdiš da otkupljenje ljudskih grijeha razapinjanjem Isusa nije božji plan?...Za nije Isus znao svoju sudbinu?...Na koncu moli Boga da odagna taj kalež od njega...Trenutak njegove slabosti...Juda Iškariotski je samo jedan kotačić u ostvarenju tog plana...tre911 wrote:Ti misliš da je to Božji plan bio???Pisma su napisana od Boga i nepromjenjiva su upravo zato jer Bog kao savršen nije moga pogrješiti kada je dao starozavjetnim prorocima tijek događaja. Ti impliciraš da je izdaja Božje djelo a ne djelo slobodnomislećeg čovjeka koji je to uradio samostalno?red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Bog Adama i Eve...No, što ćemo sa slobodnom voljom Jude Iškariotskog koji je samo provodio božji plan i izdao Isusa? Što je naravno učinio u skladu s božjim planom.tre911 wrote:Prisiljavanje ljudi da nose žig zvijeri je tebi OK? Gdje će ti duša kada ideš protiv Božijeg zakona o slobodi odlučivanja koju nije ni Adamu i Evi uskratiored wolf wrote:Vjeruj mi, uskoro će ti sve postati jasno...tre911 wrote:o ezek ezek, a smo trebaš prošetati kako sam te uputio i sve bi ti jasnije postalo.red wolf wrote:Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Guest- Guest
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/82125/Default.aspx
2014-04-14
Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:Da skratim, dakle ti misliš da juda nije samostalno odlučio o izdaju Isusa i da po tom obrascu svi sutra moraju primiti implantant jel tako? Nije bitno koliko ja to ne želim, ti i takvi ćete to na silu ljudima ubacivati u tijelo. Silovanje je dopušteno pressred wolf wrote:Prije nego što su otišli u Jeruzalem, Isus je apostolima otkrio svoju sudbinu ( budućnost )...Dakle, on je znao za božji plan...Uostalom, znao je i tko će ga izdati...Pitanje za tebe, imaš li ti uopće slobodnu volju?tre911 wrote:Odakle ti ideja da ja takvo što tvrdim?red wolf wrote:A ti tvrdiš da otkupljenje ljudskih grijeha razapinjanjem Isusa nije božji plan?...Za nije Isus znao svoju sudbinu?...Na koncu moli Boga da odagna taj kalež od njega...Trenutak njegove slabosti...Juda Iškariotski je samo jedan kotačić u ostvarenju tog plana...tre911 wrote:Ti misliš da je to Božji plan bio???Pisma su napisana od Boga i nepromjenjiva su upravo zato jer Bog kao savršen nije moga pogrješiti kada je dao starozavjetnim prorocima tijek događaja. Ti impliciraš da je izdaja Božje djelo a ne djelo slobodnomislećeg čovjeka koji je to uradio samostalno?red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Bog Adama i Eve...No, što ćemo sa slobodnom voljom Jude Iškariotskog koji je samo provodio božji plan i izdao Isusa? Što je naravno učinio u skladu s božjim planom.tre911 wrote:Prisiljavanje ljudi da nose žig zvijeri je tebi OK? Gdje će ti duša kada ideš protiv Božijeg zakona o slobodi odlučivanja koju nije ni Adamu i Evi uskratiored wolf wrote:Vjeruj mi, uskoro će ti sve postati jasno...tre911 wrote:o ezek ezek, a smo trebaš prošetati kako sam te uputio i sve bi ti jasnije postalo.red wolf wrote:Obzirom na izjave onih koji su se tamo zatekli što su vidjeli, mislim da su izvanzemaljci imali prste u tome...tre911 wrote:Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Guest- Guest
I eto, kad mi kažemo da je to jugoslovenska bagra oni se ljute i protestiraju da je to govor mržnje i da jugoslavije više nema i da je ne može biti....abraham wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/82125/Default.aspx
iz goljp-a se traži brisanje zabrane novog državnog saveza iz ustava
Zoran Pusić: Dopustiti udruživanje u Jugoslaviju
Guest- Guest
žene su imale svoju šansu i nisu je iskoristile, dakle silovanje je dozvoljeno. Jel može ovako a?red wolf wrote:Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:
Da skratim, dakle ti misliš da juda nije samostalno odlučio o izdaju Isusa i da po tom obrascu svi sutra moraju primiti implantant jel tako? Nije bitno koliko ja to ne želim, ti i takvi ćete to na silu ljudima ubacivati u tijelo. Silovanje je dopušteno press
Guest- Guest
Ne. Nisi shvatio.tre911 wrote:žene su imale svoju šansu i nisu je iskoristile, dakle silovanje je dozvoljeno. Jel može ovako a?red wolf wrote:Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:
Da skratim, dakle ti misliš da juda nije samostalno odlučio o izdaju Isusa i da po tom obrascu svi sutra moraju primiti implantant jel tako? Nije bitno koliko ja to ne želim, ti i takvi ćete to na silu ljudima ubacivati u tijelo. Silovanje je dopušteno press
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» 'Humanizam' kod ljevičara!Kako se Mate Kapović naslađuje ubojstvo krščanskog misionara koga su ubili pripadnici primitivnog plemena Sentinel
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
Page 8 of 9