Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Ne. Nisi shvatio.tre911 wrote:žene su imale svoju šansu i nisu je iskoristile, dakle silovanje je dozvoljeno. Jel može ovako a?red wolf wrote:Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:
Da skratim, dakle ti misliš da juda nije samostalno odlučio o izdaju Isusa i da po tom obrascu svi sutra moraju primiti implantant jel tako? Nije bitno koliko ja to ne želim, ti i takvi ćete to na silu ljudima ubacivati u tijelo. Silovanje je dopušteno press
Guest- Guest
Ti nisi shvatio da ne možeš u ljude ugurati što te je volja jer si jači, ti si zaboravio da je to silovanje, ti si zaboravio da je to narušavanje ljudskog integriteta i dostojanstva, ti si taj koji je sileđija i sadist po prirodi, taj koji bi na silu usmjerio ljudsku misao i volju u pravcu koji ti smatraš ispravnim bez obzira što o tome neko misli.red wolf wrote:Ne. Nisi shvatio.tre911 wrote:žene su imale svoju šansu i nisu je iskoristile, dakle silovanje je dozvoljeno. Jel može ovako a?red wolf wrote:Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:
Da skratim, dakle ti misliš da juda nije samostalno odlučio o izdaju Isusa i da po tom obrascu svi sutra moraju primiti implantant jel tako? Nije bitno koliko ja to ne želim, ti i takvi ćete to na silu ljudima ubacivati u tijelo. Silovanje je dopušteno press
Guest- Guest
mate bi triba prominit ime ,,, puno mata su bili ustase
Gast- Guest
Nije to pitanje jačine, već nužnosti...tre911 wrote:Ti nisi shvatio da ne možeš u ljude ugurati što te je volja jer si jači, ti si zaboravio da je to silovanje, ti si zaboravio da je to narušavanje ljudskog integriteta i dostojanstva, ti si taj koji je sileđija i sadist po prirodi, taj koji bi na silu usmjerio ljudsku misao i volju u pravcu koji ti smatraš ispravnim bez obzira što o tome neko misli.red wolf wrote:Ne. Nisi shvatio.tre911 wrote:žene su imale svoju šansu i nisu je iskoristile, dakle silovanje je dozvoljeno. Jel može ovako a?red wolf wrote:Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:
Guest- Guest
Kakva nužnost, čisti fašizamred wolf wrote:Nije to pitanje jačine, već nužnosti...tre911 wrote:Ti nisi shvatio da ne možeš u ljude ugurati što te je volja jer si jači, ti si zaboravio da je to silovanje, ti si zaboravio da je to narušavanje ljudskog integriteta i dostojanstva, ti si taj koji je sileđija i sadist po prirodi, taj koji bi na silu usmjerio ljudsku misao i volju u pravcu koji ti smatraš ispravnim bez obzira što o tome neko misli.red wolf wrote:Ne. Nisi shvatio.tre911 wrote:žene su imale svoju šansu i nisu je iskoristile, dakle silovanje je dozvoljeno. Jel može ovako a?red wolf wrote:Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:
Guest- Guest
Ljudsko društvo je pred raspadom...Naravno da je nužnost u pitanju...tre911 wrote:Kakva nužnost, čisti fašizamred wolf wrote:Nije to pitanje jačine, već nužnosti...tre911 wrote:Ti nisi shvatio da ne možeš u ljude ugurati što te je volja jer si jači, ti si zaboravio da je to silovanje, ti si zaboravio da je to narušavanje ljudskog integriteta i dostojanstva, ti si taj koji je sileđija i sadist po prirodi, taj koji bi na silu usmjerio ljudsku misao i volju u pravcu koji ti smatraš ispravnim bez obzira što o tome neko misli.red wolf wrote:Ne. Nisi shvatio.tre911 wrote:žene su imale svoju šansu i nisu je iskoristile, dakle silovanje je dozvoljeno. Jel može ovako a?red wolf wrote:Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:
Guest- Guest
Ajmo ovako zbog nužnosti i prijetnje koju zagovarate i opravdavate mi koji smo protiv toga dajemo si nužno za pravo da se obranimo i preventivno sve vas takve fašiste potamanimo da bi mogli imati raj na zemlji. Jel ti paše ovako a?red wolf wrote:Ljudsko društvo je pred raspadom...Naravno da je nužnost u pitanju...tre911 wrote:Kakva nužnost, čisti fašizamred wolf wrote:Nije to pitanje jačine, već nužnosti...tre911 wrote:Ti nisi shvatio da ne možeš u ljude ugurati što te je volja jer si jači, ti si zaboravio da je to silovanje, ti si zaboravio da je to narušavanje ljudskog integriteta i dostojanstva, ti si taj koji je sileđija i sadist po prirodi, taj koji bi na silu usmjerio ljudsku misao i volju u pravcu koji ti smatraš ispravnim bez obzira što o tome neko misli.red wolf wrote:Ne. Nisi shvatio.tre911 wrote:žene su imale svoju šansu i nisu je iskoristile, dakle silovanje je dozvoljeno. Jel može ovako a?red wolf wrote:Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:
Guest- Guest
Ali, ti si fašist, ne ja...Životinje masovno izumiru...Zbog tvoje vrste...tre911 wrote:Ajmo ovako zbog nužnosti i prijetnje koju zagovarate i opravdavate mi koji smo protiv toga dajemo si nužno za pravo da se obranimo i preventivno sve vas takve fašiste potamanimo da bi mogli imati raj na zemlji. Jel ti paše ovako a?red wolf wrote:Ljudsko društvo je pred raspadom...Naravno da je nužnost u pitanju...tre911 wrote:Kakva nužnost, čisti fašizamred wolf wrote:Nije to pitanje jačine, već nužnosti...tre911 wrote:Ti nisi shvatio da ne možeš u ljude ugurati što te je volja jer si jači, ti si zaboravio da je to silovanje, ti si zaboravio da je to narušavanje ljudskog integriteta i dostojanstva, ti si taj koji je sileđija i sadist po prirodi, taj koji bi na silu usmjerio ljudsku misao i volju u pravcu koji ti smatraš ispravnim bez obzira što o tome neko misli.red wolf wrote:Ne. Nisi shvatio.tre911 wrote:žene su imale svoju šansu i nisu je iskoristile, dakle silovanje je dozvoljeno. Jel može ovako a?red wolf wrote:Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:
Guest- Guest
Aha, prvo je ljudsko društvo pred raspadom a sad i životinje umiru? Koji si ti seronjared wolf wrote:Ali, ti si fašist, ne ja...Životinje masovno izumiru...Zbog tvoje vrste...tre911 wrote:Ajmo ovako zbog nužnosti i prijetnje koju zagovarate i opravdavate mi koji smo protiv toga dajemo si nužno za pravo da se obranimo i preventivno sve vas takve fašiste potamanimo da bi mogli imati raj na zemlji. Jel ti paše ovako a?red wolf wrote:Ljudsko društvo je pred raspadom...Naravno da je nužnost u pitanju...tre911 wrote:Kakva nužnost, čisti fašizamred wolf wrote:Nije to pitanje jačine, već nužnosti...tre911 wrote:Ti nisi shvatio da ne možeš u ljude ugurati što te je volja jer si jači, ti si zaboravio da je to silovanje, ti si zaboravio da je to narušavanje ljudskog integriteta i dostojanstva, ti si taj koji je sileđija i sadist po prirodi, taj koji bi na silu usmjerio ljudsku misao i volju u pravcu koji ti smatraš ispravnim bez obzira što o tome neko misli.red wolf wrote:Ne. Nisi shvatio.tre911 wrote:žene su imale svoju šansu i nisu je iskoristile, dakle silovanje je dozvoljeno. Jel može ovako a?red wolf wrote:Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:
A što se ljudskog društva tiče, nek´ propadne.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Na svu sreću, pa je to i tvoja vrsta...red wolf wrote:tre911 wrote:red wolf wrote:Životinje masovno izumiru...Zbog tvoje vrste...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ti zagovaraš fašističke ideje, ti si taj koji bi silovao, ja sam samo malo premandurio ono što ti govoriš na drugu stranu i gle čuda odma si me prozvao za fašizam ali kada ti to radiš onda je to ok. Licemjeran si do bola.red wolf wrote:Ali, ti si fašist, ne ja...Životinje masovno izumiru...Zbog tvoje vrste...tre911 wrote:Ajmo ovako zbog nužnosti i prijetnje koju zagovarate i opravdavate mi koji smo protiv toga dajemo si nužno za pravo da se obranimo i preventivno sve vas takve fašiste potamanimo da bi mogli imati raj na zemlji. Jel ti paše ovako a?red wolf wrote:Ljudsko društvo je pred raspadom...Naravno da je nužnost u pitanju...tre911 wrote:Kakva nužnost, čisti fašizamred wolf wrote:Nije to pitanje jačine, već nužnosti...tre911 wrote:Ti nisi shvatio da ne možeš u ljude ugurati što te je volja jer si jači, ti si zaboravio da je to silovanje, ti si zaboravio da je to narušavanje ljudskog integriteta i dostojanstva, ti si taj koji je sileđija i sadist po prirodi, taj koji bi na silu usmjerio ljudsku misao i volju u pravcu koji ti smatraš ispravnim bez obzira što o tome neko misli.red wolf wrote:Ne. Nisi shvatio.tre911 wrote:žene su imale svoju šansu i nisu je iskoristile, dakle silovanje je dozvoljeno. Jel može ovako a?red wolf wrote:Juda je igrao svoju ulogu. Što se čipova tiče, ljudi su mogli imati utopiju, zar ne?...Ali, nisu. Sad će imati sve ovo što će imati.tre911 wrote:
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» 'Humanizam' kod ljevičara!Kako se Mate Kapović naslađuje ubojstvo krščanskog misionara koga su ubili pripadnici primitivnog plemena Sentinel
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
Page 9 of 9