Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
Crnogorski građanski pokret URA, na čelu s crnogorskim premijerom Dritanom Abazovićem, oglasio se povodom 27. obljetnice operacije Oluja. Iz URA su poručili da "suosjećaju sa svim nevinim žrtvama stradalim u tom zločinu", prenosi portal Dan.
Stranka crnogorskog premijera o Oluji: ‘Da se nikad ne ponovi, tadašnja politika bila je pogubna‘
Stranka crnogorskog premijera o Oluji: ‘Da se nikad ne ponovi, tadašnja politika bila je pogubna‘
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
- Da se nikad ne ponovi. Ovo je jedan od datuma koji nas podsjeća na pogubnost tadašnje politike, a koju i danas forsiraju određeni politički krugovi i partije. Ovakvi datumi su i opomena našoj i svim budućim generacijama da ne smijemo dozvoliti da nas politike koje propagiraju mržnju i nacionalne tenzije odvedu u neke nove sukobe - naveli su iz GP URA na Facebooku.
---
Znači baš ti datumi su to a svi prije toga nisu i te politike su bile ok a politika oslobađanja vlastite države od terorista je loša i za osudu.
Jako zanimljivo.
---
Znači baš ti datumi su to a svi prije toga nisu i te politike su bile ok a politika oslobađanja vlastite države od terorista je loša i za osudu.
Jako zanimljivo.
2014-04-11
Mislim da ćeš ti uskoro letit s te pozicije.
2014-04-11
Partije koje su zatražile izglasavanje nepovjerenja Vladi, zbog jučerašnjeg potpisivanja ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, prikupljaju podršku u Skupštini za njenu smjenu.
Vlada Crne Gore obilježila je prvih 100 dana rada. Premijer Dritan Abazović tvrdi da su svi njihovi prioriteti u ovom periodu finalizovani ili su u završnoj fazi. Istovremeno, partije koje su zatražile izglasavanje nepovjerenja Vladi, zbog jučerašnjeg potpisivanja ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, prikupljaju podršku u Skupštini za njenu smjenu.
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/8/4/cg-100-dana-vlade-dritana-abazovica-temeljni-ugovor-i-zahtjevi-za-smjenu
Vlada Crne Gore obilježila je prvih 100 dana rada. Premijer Dritan Abazović tvrdi da su svi njihovi prioriteti u ovom periodu finalizovani ili su u završnoj fazi. Istovremeno, partije koje su zatražile izglasavanje nepovjerenja Vladi, zbog jučerašnjeg potpisivanja ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, prikupljaju podršku u Skupštini za njenu smjenu.
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/8/4/cg-100-dana-vlade-dritana-abazovica-temeljni-ugovor-i-zahtjevi-za-smjenu
2014-04-11
Jo kako ću da te namlatim zbog ove rečenice. I tebe i tvog šefa Vučica.RayMabus wrote:- Da se nikad ne ponovi. Ovo je jedan od datuma koji nas podsjeća na pogubnost tadašnje politike, a koju i danas forsiraju određeni politički krugovi i partije. Ovakvi datumi su i opomena našoj i svim budućim generacijama da ne smijemo dozvoliti da nas politike koje propagiraju mržnju i nacionalne tenzije odvedu u neke nove sukobe - naveli su iz GP URA na Facebooku.
---
Jako zanimljivo.
2014-04-11
kad je rekao u srebrenici rekao da su ubijeni 'neki ljudi' pa ga gotovo bosnje proglasile persona non gratom..lik je ovovjeki rahman morina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vruće je. Stvarno mi se ne da bavit baš sa svakim krpeljom na površini ove planete.
Uostalom njegov poslodavac je SPC pa će se ista kad prođe sezona morat odlučiti jesu li za Rusiju ili Zapad.
Može on s njima potpisivat šta oće al vidi li NATO da su ovi za Rusiju izbacit će ih sa tih nekretnina i iz CG.
Nisan ja oficir desete klase nego general GF s pet zvjezdica ( ratni general kojeg zoveš jedino kad oćeš 100 postotnu pobjedu i totalni poraz neprijatelja ) pa ću se bavit sa svakom inkarniranom ušenkom ovdje.
Ja napadam IZVOR.
Uostalom njegov poslodavac je SPC pa će se ista kad prođe sezona morat odlučiti jesu li za Rusiju ili Zapad.
Može on s njima potpisivat šta oće al vidi li NATO da su ovi za Rusiju izbacit će ih sa tih nekretnina i iz CG.
Nisan ja oficir desete klase nego general GF s pet zvjezdica ( ratni general kojeg zoveš jedino kad oćeš 100 postotnu pobjedu i totalni poraz neprijatelja ) pa ću se bavit sa svakom inkarniranom ušenkom ovdje.
Ja napadam IZVOR.
2014-04-11
Nisan ja baš toliki idoit dragi Porfirije.
Jučer s tobom potpisao taj ugovor a danas izjavljuje kako je baš taj datum sranje koje se nesmije više ponovit jer su to ustaše i bla bla bla.
NEMAŠ NI NAJMANJU IDEJU S KIME IMAŠ POSLA.
Jučer s tobom potpisao taj ugovor a danas izjavljuje kako je baš taj datum sranje koje se nesmije više ponovit jer su to ustaše i bla bla bla.
NEMAŠ NI NAJMANJU IDEJU S KIME IMAŠ POSLA.
2014-04-11
TO ŠTA NETKO NE REAGIRA NA NEŠTO NE ZNAČI DA TAJ :
NE VIDI
NE ČUJE
NE KUŽI
TO MOŽE ZNAČIT DA VAS PUŠTA JER JE MIROLJUBIV I TOLERANTAN
AL NIJE GLUP
TO JE ONO ŠTA VI MISLITE ČIM TAJ NETKO NE REAGIRA
KAD TI REAGIRAM
NEĆEŠ ZNATI KAKO SE ZOVEŠ
NE VIDI
NE ČUJE
NE KUŽI
TO MOŽE ZNAČIT DA VAS PUŠTA JER JE MIROLJUBIV I TOLERANTAN
AL NIJE GLUP
TO JE ONO ŠTA VI MISLITE ČIM TAJ NETKO NE REAGIRA
KAD TI REAGIRAM
NEĆEŠ ZNATI KAKO SE ZOVEŠ
2014-04-11
Šta se to po tom Dritanu ne bi smjelo baš dogodit a baš na ovaj datum ?
To šta Srbi pod vodstvom Beograda dignu oružanu pobunu negdje i onda kad ih netko istjera to je loše i žali te žrtve a žrtve koje su ovi pobili nikom ništa,
JEL TO ?
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/8/3/parastos-za-stotine-ubijenih-civila-tokom-oluje
JE LI TO PIZDA VAM MATERINA ?
To šta Srbi pod vodstvom Beograda dignu oružanu pobunu negdje i onda kad ih netko istjera to je loše i žali te žrtve a žrtve koje su ovi pobili nikom ništa,
JEL TO ?
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/8/3/parastos-za-stotine-ubijenih-civila-tokom-oluje
JE LI TO PIZDA VAM MATERINA ?
2014-04-11
ZABIT ĆU VAM NOŽ U TRBUH I ONDA GA S GUŠTOM OKREČATI.
MAJKU VAM VAŠU.
MAJKU VAM VAŠU.
2014-04-11
Imam ogromnu toleranciju.
Uostalom anđeoska sam hijerarhija.
Al jučer taj ugovor a danas eto baš taj datum je loš.
Zamisli to je loš datum i žao tih žrtava.
Znači Hrvatska je zločinac.
SINE
Pola anđeoske hijerarhije su demoni.
S guštom ću ti zabit nož u trbuh i okrečati ga i cijelo te vrijeme gledati pravo u oči.
Znaš li zašto ?
To mi je posao da istrijebljujem GAMAD.
Jebe se tebe šta si razarao gradove i ubijao djecu po Hrvatskoj. Fino misa ćića Draži u BL i onda ovdje parastos za žrtve a vamo ćeš mi u CG izjavljivat ovo.
JE LI ?
Al jučer taj ugovor a danas eto baš taj datum je loš.
Zamisli to je loš datum i žao tih žrtava.
Znači Hrvatska je zločinac.
SINE
Pola anđeoske hijerarhije su demoni.
S guštom ću ti zabit nož u trbuh i okrečati ga i cijelo te vrijeme gledati pravo u oči.
Znaš li zašto ?
To mi je posao da istrijebljujem GAMAD.
Jebe se tebe šta si razarao gradove i ubijao djecu po Hrvatskoj. Fino misa ćića Draži u BL i onda ovdje parastos za žrtve a vamo ćeš mi u CG izjavljivat ovo.
JE LI ?
2014-04-11
Očekujte da ćim sam ovo stavio na papir a spominuju se demoni da sam aktivirao napad na vas.
2014-04-11
Demoni imaju nepogriješiv njuh kad je ego u pitanju.
Kao i ja.
Morski psi DOLAZE.
Kao i ja.
Morski psi DOLAZE.
2014-04-11
Ljudska duša dakle koja nije anđeo dakle nit demon jer su oni anđeoska hijerarhija može osjetit energiju eksplozije super nove koja je eksplodirala miljardama godina prije.
Ljudska duša.
Sad zamisli šta ovi mogu a morski su psi i kad baciš breskve na jednu stranu nikakva reakcija a kad baciš krv kilometrima daleko ( krv je ego ) odma reagiraju.
SAMO ZAMISLI U KAKVIM STE SAD GOVNIMA.
Ljudska duša.
Sad zamisli šta ovi mogu a morski su psi i kad baciš breskve na jednu stranu nikakva reakcija a kad baciš krv kilometrima daleko ( krv je ego ) odma reagiraju.
SAMO ZAMISLI U KAKVIM STE SAD GOVNIMA.
2014-04-11
BIG SHIT.
Prvo ćete sad odlučiti jeste li za Rusiju ili Zapad.
Normalno da ste vi i Vučic simbioza.
To ćete prvo ODLUČITI.
To ćete prvo ODLUČITI.
2014-04-11
Pa anđeoska je prvo bila srbska hijerarhijaRayMabus wrote:Imam ogromnu toleranciju.
2014-04-16
RayMabus wrote:BIG SHIT.
To ćete prvo ODLUČITI.
BOG VAM UVIJEK DAJE PRAVO NA SLOBODAN IZBOR.
JEDINA STVAR KOJU JA MORAM POŠTIVATI U SVEMIRU.
UČINITE MI USLUGU I RECITE DA STE ZA RUSIJU I NJENO KRVOLOČNO IMPERIJALNO PONAŠANJE.
IZABERITE KRIVO DA VAS MOGU POKLATI KO PILIĆE.
2014-04-11
Moje pravo ime u pravom životu ima veze s mojim kodnim imenom u anđeoskoj hijerarhiji : Spirtus NovisRayMabus wrote:RayMabus wrote:BIG SHIT.
To ćete prvo ODLUČITI.
BOG VAM UVIJEK DAJE PRAVO NA SLOBODAN IZBOR.
JEDINA STVAR KOJU JA MORAM POŠTIVATI U SVEMIRU.
UČINITE MI USLUGU I RECITE DA STE ZA RUSIJU I NJENO KRVOLOČNO IMPERIJALNO PONAŠANJE.
IZABERITE KRIVO DA VAS MOGU POKLATI KO PILIĆE.
NOVA DUŠA
SAMO RECITE
DA NAPRAVIM
BOLJI SVIJET
2014-04-11
Okrenit ćemo novu stranicu na ovoj planeti
Nitko neće znati sutra da ste i postojali
SPIRITUS NOVIS
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI
Nitko neće znati sutra da ste i postojali
SPIRITUS NOVIS
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Page 1 of 5