Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Nek dođu ovdje samo na minut...I reći ću što ih ide...Vaš svijet je gotov...Rađa se novi svijet...tre911 wrote:
ma da, pred kim od ovih spomenutih? Viđao sam od tvoje sorte takvih i svi su popadali kao pokošeni a neki su još i prilično arlaukali (doslovce) režili,psovali, prokljinali...a niko ih nije živ taknio. Ajde ezek, ne budi kukavica, odvaži se i probaj, nećeš valčjda ustuknuti pred izazovima koji priječe NWO u ostvarivanju svojih ciljeva :)
Guest- Guest
ezek, neko te gadno zajebao moram ti reći a taj ti ne želi dobro U svakom slučaju zanimljivi su tvoji izvori informacija, neka ti se predstave pa to lijepo kaži fra Smiljanu kad budeš otišao prihvatiti izazov, nije valjda da se bojiš?red wolf wrote:Hoćeš i dobiti ćeš ga...Znam...tre911 wrote:Evo ja znam da neću :)red wolf wrote:Hoćeš li uopće biti među onima koji će dobiti čip, to se nisi zapitao?n_razbojnik wrote:Ne, pa tek sam krenuo, čekam ove tvoje s čipovimared wolf wrote:Nisi znao da si gotov?n_razbojnik wrote:
Neka nas, ti svakako posjeti liječnika...da ispadne poslije da smo mi krivi
Guest- Guest
Moji izvori?...hehehheehhehehehehehe...Pa Fra Smiljan bi se zaista zamislio...tre911 wrote:ezek, neko te gadno zajebao moram ti reći a taj ti ne želi dobro U svakom slučaju zanimljivi su tvoji izvori informacija, neka ti se predstave pa to lijepo kaži fra Smiljanu kad budeš otišao prihvatiti izazov, nije valjda da se bojiš?red wolf wrote:Hoćeš i dobiti ćeš ga...Znam...tre911 wrote:Evo ja znam da neću :)red wolf wrote:Hoćeš li uopće biti među onima koji će dobiti čip, to se nisi zapitao?n_razbojnik wrote:Ne, pa tek sam krenuo, čekam ove tvoje s čipovimared wolf wrote:Nisi znao da si gotov?n_razbojnik wrote:
Neka nas, ti svakako posjeti liječnika...da ispadne poslije da smo mi krivi
Guest- Guest
Nisam neutralan, već samo promatram.red wolf wrote:Sad bi ti pravi kršćanin rekao da si bljutav jer si neutralan...Takvi su najgori...Fénix wrote:
Guest- Guest
Ček malo ne ide to tako, otiđi ti do njih na minut pa da te odmna pospu svetom vodicom uz par molitvi otklinjanja i da vidiš svoju reakciju :) Čega se bojiš ezekiel? Nije valjda da sam te uplašio sa ovim? Ajde ne budi kukavica, niko te neće ni dodirnuti akamoli nametati nešto svoje u što ne vjeruješ.red wolf wrote:Nek dođu ovdje samo na minut...I reći ću što ih ide...Vaš svijet je gotov...Rađa se novi svijet...tre911 wrote:
ma da, pred kim od ovih spomenutih? Viđao sam od tvoje sorte takvih i svi su popadali kao pokošeni a neki su još i prilično arlaukali (doslovce) režili,psovali, prokljinali...a niko ih nije živ taknio. Ajde ezek, ne budi kukavica, odvaži se i probaj, nećeš valčjda ustuknuti pred izazovima koji priječe NWO u ostvarivanju svojih ciljeva :)
Guest- Guest
Ne, promatrač je netko tko nije dio ovog svijeta.Fénix wrote:Nisam neutralan, već samo promatram.red wolf wrote:Sad bi ti pravi kršćanin rekao da si bljutav jer si neutralan...Takvi su najgori...Fénix wrote:
Guest- Guest
Neka dođu. Tu sam.tre911 wrote:
Ček malo ne ide to tako, otiđi ti do njih na minut pa da te odmna pospu svetom vodicom uz par molitvi otklinjanja i da vidiš svoju reakciju :) Čega se bojiš ezekiel? Nije valjda da sam te uplašio sa ovim? Ajde ne budi kukavica, niko te neće ni dodirnuti akamoli nametati nešto svoje u što ne vjeruješ.
Guest- Guest
Rekoh da to ne ide tako, no čega se bojiš ako si u pravu? Što ne odeš, niko te neće držati tamo, ako ti se ne sviđa možeš u svakom trenutku otići. U čemu je problem ezek, sumnjaš u svoje postupke, u ono što vjeruješ?red wolf wrote:Neka dođu. Tu sam.tre911 wrote:
Ček malo ne ide to tako, otiđi ti do njih na minut pa da te odmna pospu svetom vodicom uz par molitvi otklinjanja i da vidiš svoju reakciju :) Čega se bojiš ezekiel? Nije valjda da sam te uplašio sa ovim? Ajde ne budi kukavica, niko te neće ni dodirnuti akamoli nametati nešto svoje u što ne vjeruješ.
Guest- Guest
Tu sam...Neka dođu...tre911 wrote:
Rekoh da to ne ide tako, no čega se bojiš ako si u pravu? Što ne odeš, niko te neće držati tamo, ako ti se ne sviđa možeš u svakom trenutku otići. U čemu je problem ezek, sumnjaš u svoje postupke, u ono što vjeruješ?
Guest- Guest
Ok, nemaš muda i tako reci, ne znam čemu bježanje od toga.red wolf wrote:Tu sam...Neka dođu...tre911 wrote:
Rekoh da to ne ide tako, no čega se bojiš ako si u pravu? Što ne odeš, niko te neće držati tamo, ako ti se ne sviđa možeš u svakom trenutku otići. U čemu je problem ezek, sumnjaš u svoje postupke, u ono što vjeruješ?
Guest- Guest
Evo, pitaj ih tko je Bog...Ako ti ne odgovore, neka dođu meni ovdje...tre911 wrote:Ok, nemaš muda i tako reci, ne znam čemu bježanje od toga...
Guest- Guest
Evo ja te pitam, odgovori kako nešto savršeno i vječno možeš razumjeti i objasniti sa nesavršenim i ograničenim u svakom pogledu.red wolf wrote:Evo, pitaj ih tko je Bog...Ako ti ne odgovore, neka dođu meni ovdje...tre911 wrote:Ok, nemaš muda i tako reci, ne znam čemu bježanje od toga...
Guest- Guest
Njima ću odgovoriti...tre911 wrote:Evo ja te pitam, odgovori kako nešto savršeno i vječno možeš razumjeti i objasniti sa nesavršenim i ograničenim u svakom pogledu.red wolf wrote:Evo, pitaj ih tko je Bog...Ako ti ne odgovore, neka dođu meni ovdje...tre911 wrote:Ok, nemaš muda i tako reci, ne znam čemu bježanje od toga...
Guest- Guest
Ezek ezek, kršten si u katoličkoj crkvi, primio si sakramente i onda si se uhvatio gluposti i potrage za nečim što ti je već bilo pred očima ali si to odbacio i sada bježiš od istine jer te grijeh drži prikovan za tlo, ustani se i zakorači u crkvu a pomoć će sama doći, samo malo vjere i hrabrosti ti treba i ništa drugo.red wolf wrote:Njima ću odgovoriti...tre911 wrote:Evo ja te pitam, odgovori kako nešto savršeno i vječno možeš razumjeti i objasniti sa nesavršenim i ograničenim u svakom pogledu.red wolf wrote:Evo, pitaj ih tko je Bog...Ako ti ne odgovore, neka dođu meni ovdje...tre911 wrote:Ok, nemaš muda i tako reci, ne znam čemu bježanje od toga...
Guest- Guest
Tu sam...Nek dođu...tre911 wrote:
Ezek ezek, kršten si u katoličkoj crkvi, primio si sakramente i onda si se uhvatio gluposti i potrage za nečim što ti je već bilo pred očima ali si to odbacio i sada bježiš od istine jer te grijeh drži prikovan za tlo, ustani se i zakorači u crkvu a pomoć će sama doći, samo malo vjere i hrabrosti ti treba i ništa drugo.
Guest- Guest
Zašto da dođu? Pa ti si taj koji traži promjene, ti si taj koji zagovara NWO pa bi bilo u redu i da misionariš u to ime kao što su to svećenici kroz povijest činili znajući katkad da i u smrt idu ali nisu odustajali. Gdje je tebi vjera ezek, jel je imaš dovoljno da ideš čak i u crkvu? Opet te pitam čega se bojiš ezek? Tijelo nije problem, rekoh da te niko neće dodirnuti, ostaju rane na duhu, u čemu je problem ezek?red wolf wrote:Tu sam...Nek dođu...tre911 wrote:
Ezek ezek, kršten si u katoličkoj crkvi, primio si sakramente i onda si se uhvatio gluposti i potrage za nečim što ti je već bilo pred očima ali si to odbacio i sada bježiš od istine jer te grijeh drži prikovan za tlo, ustani se i zakorači u crkvu a pomoć će sama doći, samo malo vjere i hrabrosti ti treba i ništa drugo.
Guest- Guest
Ne ide ti to tako...Tu sam za tvoje prijatelje...Nek me pitaju što god hoće...tre911 wrote:
Zašto da dođu? Pa ti si taj koji traži promjene, ti si taj koji zagovara NWO pa bi bilo u redu i da misionariš u to ime kao što su to svećenici kroz povijest činili znajući katkad da i u smrt idu ali nisu odustajali. Gdje je tebi vjera ezek, jel je imaš dovoljno da ideš čak i u crkvu? Opet te pitam čega se bojiš ezek? Tijelo nije problem, rekoh da te niko neće dodirnuti, ostaju rane na duhu, u čemu je problem ezek?
Guest- Guest
Ezek zar ti za svoju vjeru i vjerovanje u budućnost nisi u stanju otići čak ni u crkvu i tamo propagirati novo evenđelje? Zamisli kako bi ti bili zahvalni da pridobiješ nove vjernike i pristalice za svoj cilj a nema veće pobjede doli kada ti se dojučerašnji neprijatelj počne klanjati i spasiteljem te nazivati, jel tako ezek?red wolf wrote:Ne ide ti to tako...Tu sam za tvoje prijatelje...Nek me pitaju što god hoće...tre911 wrote:
Zašto da dođu? Pa ti si taj koji traži promjene, ti si taj koji zagovara NWO pa bi bilo u redu i da misionariš u to ime kao što su to svećenici kroz povijest činili znajući katkad da i u smrt idu ali nisu odustajali. Gdje je tebi vjera ezek, jel je imaš dovoljno da ideš čak i u crkvu? Opet te pitam čega se bojiš ezek? Tijelo nije problem, rekoh da te niko neće dodirnuti, ostaju rane na duhu, u čemu je problem ezek?
Last edited by tre911 on 3/2/2016, 01:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Ne, ti bježiš i od razgovora sa mnom griješnikom a kamoli nećeš od ljudi koji hodaju sa Bogom i kojima je Bog dao vlast nad raznim duhovima
Guest- Guest
Ezek, lažeš sebe i pokušavaš lagati i druge a samo trebaš malo snage skupiti i otići do izvora, dalje ti je sve besplatno jer si u vječnosti otkupljen, i ti i svaki čovjek samo treba prihvatiti taj dar.red wolf wrote:Neka dođu...Tu sam i odgovorit ću im....tre911 wrote:
Ne, ti bježiš i od razgovora sa mnom griješnikom a kamoli nećeš od ljudi koji hodaju sa Bogom i kojima je Bog dao vlast nad raznim duhovima
Nego ezek jel vjeruješ u ukazanja Gospe Fatimske?
Guest- Guest
E, sad treba kontraprosvjed "Svi smo mi Zlatko". Pa da se prebrojimo!
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» 'Humanizam' kod ljevičara!Kako se Mate Kapović naslađuje ubojstvo krščanskog misionara koga su ubili pripadnici primitivnog plemena Sentinel
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
» Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
» SRH donio je Deklaraciju o priznavanju Holodomora 1932.-1933. genocidom nad ukrajinskim narodom.
» SAD-e nakon 30 godina ponovi ide na izravno naoružavanje Al Qaide
» Đukanović : Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedesetih
Page 7 of 9