Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
Karačmarko vs. Zorangutan. Tko ima jači želudac, hamleta li mu od muda?! Zajeban je drug Zoka, ali nekako mi se ne čini da je spreman tako daleko ići kao samozatajni udbaš. Taj je prošao rigorozne partijske škole i premazan je svim kolomazima :Pvuksadinare wrote:Meni se cini da prije karamarko radi na tome kako da eliminira zokija(i obrnuto)...ak ne iz zivota ono bar u bajbuk ili iz hrvatske...bez zajebancije ja sam cuo od provjerenog covjeka da mesic nikad karamarku oprostio izdaju a znamo kakvo je meske zlopamtilo i koristi zokija kao svog drugog ucenika da mu se sveti...kazem bez zajebancije...
Guest- Guest
Ajde još jednom. Ja sporije učim.maggie13 wrote:Crnoja, ne daj se!dzango wrote:Ne daj se Ines.Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Ovo vas malo ucim.
:D
Ne daj se, dzani :Ddzango wrote:Ajde još jednom. Ja sporije učim.maggie13 wrote:Crnoja, ne daj se!dzango wrote:Ne daj se Ines.Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Ovo vas malo ucim.
2014-04-11
Mozes mislitimarcellus wrote:Index sere, a branitelje iz šatora, iz prve ruke, boli kurac za Crnoju
A da . Treba imati cime
Koji autoritet?ostap.phender wrote:Tipično po naški, hrvatski, neprecizna ti je definicija. Kao što znamo, devil is in the detail. Dakle: istina, čitava istina i ništa drugo osim istine. A čitava istina je, bilo, kao što rekoh, lijeva ili desna, da se slabost kažnjava. Ako Karamarko sad poklekne pred pitanjem Crnoje, urušit će mu se autoritet.maggie13 wrote:@ostap, Istina,istina i samo istina. Neuke dubioze o ljevicsrskom ili desnicarskom postenju,ovisno o pripadnosti,su katastrofa naivnih.
Stanojko wrote: Sada, kada konacno u vladi imate ministre koji znaju da se "prekrize", udbaska zmija ponovo pomalja glavu!
Na čelu sa Hasanbegovićem. Taj se krsti 5 puta dnevno.
Opet mi došlo da sam glup.
crvenkasti-
2014-04-17
To mi uvek kažu a ja ne izdržim i dam se.maggie13 wrote:Ne daj se, dzani :Ddzango wrote:Ajde još jednom. Ja sporije učim.maggie13 wrote:Crnoja, ne daj se!dzango wrote:Ne daj se Ines.Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Ovo vas malo ucim.
Tito je rekao da se ne treba drzati zakona kompijam plota
Pa taj crnoja brate najveci titoist ovih orostora
Gdje je marcelko da napise svoj pseudoesej o tome ?
Pa taj crnoja brate najveci titoist ovih orostora
Gdje je marcelko da napise svoj pseudoesej o tome ?
Šišaj onda stado, nu ih.ostap.phender wrote:Crnojin je gen kameni tuteka nekih 20 tisuća godina. Digitalizacija se pak pojavila zadnjih 3,5 sekundi ljudske civilizacije. Di će tu nekakve binarne strukture protiv gospe međugorske, jesi ti s pameti sišla?Eva wrote:Može se reć prva žrtva jedne od pet točaka Karamarkova programa. Sjeba ga DIGITALIZACIJA.dawson wrote:A realno tip se gadno zajebao, mogao je anonimno uživati u povlasticama koje ugrabio na ovaj ili onaj način a sad kad su ga krenuli secirati čovik ostao u šoku, nije mu jasno kako to šta je sve izbuljano nije baš ok :)
Guest- Guest
Hrvatski ministri; Mijo i Haso.dzango wrote:Stanojko wrote: Sada, kada konacno u vladi imate ministre koji znaju da se "prekrize", udbaska zmija ponovo pomalja glavu!
Guest- Guest
Alaj smo se sastali becari...dzango wrote:Stanojko wrote: Sada, kada konacno u vladi imate ministre koji znaju da se "prekrize", udbaska zmija ponovo pomalja glavu!
Prva balkanska božja zapovijed: - Nemoj ti tu meni detaljizirati, da ne kažem nešto gore: filozofirati :Pmaggie13 wrote:precizna je u glavi..nemam je kad detaljizirati tuostap.phender wrote:Tipično po naški, hrvatski, neprecizna ti je definicija. Kao što znamo, devil is in the detail. Dakle: istina, čitava istina i ništa drugo osim istine. A čitava istina je, bilo, kao što rekoh, lijeva ili desna, da se slabost kažnjava. Ako Karamarko sad poklekne pred pitanjem Crnoje, urušit će mu se autoritet.maggie13 wrote:@ostap, Istina,istina i samo istina. Neuke dubioze o ljevicsrskom ili desnicarskom postenju,ovisno o pripadnosti,su katastrofa naivnih.
.to ces ti za mene,ukazujem ti povjerenje :D
Pitam se je li Crnoja Karamarkova greska ili namjera/?
Crni je test za druga Tihog, nešto kao prijemni ispit. Ako tu poklekne, crno mu se piše.
Guest- Guest
necu te ja dat..:Ddzango wrote:To mi uvek kažu a ja ne izdržim i dam se.maggie13 wrote:Ne daj se, dzani :Ddzango wrote:Ajde još jednom. Ja sporije učim.maggie13 wrote:Crnoja, ne daj se!dzango wrote:Ne daj se Ines.Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Ovo vas malo ucim.
Nego,sto ti kazes,dobar nam Mrki? 8-)
2014-04-11
Ko će da bude Fata? Orešković ili Kolinda?Eva wrote:Hrvatski ministri; Mijo i Haso.dzango wrote:Stanojko wrote: Sada, kada konacno u vladi imate ministre koji znaju da se "prekrize", udbaska zmija ponovo pomalja glavu!
Inace branitelji vec jesu u ratu s ovom državom
Sad ce njih Kolindica jedino mal bolje postrojiti ..i via Afganistan
Hrbote , Hrvatska Banica .. Ako njoj neuspije dici sator nece nikome
Odličan. Kao da sam vam ga ja birao. Ne verujem da bi bolje.maggie13 wrote:necu te ja dat..:Ddzango wrote:To mi uvek kažu a ja ne izdržim i dam se.maggie13 wrote:Ne daj se, dzani :Ddzango wrote:Ajde još jednom. Ja sporije učim.maggie13 wrote:Crnoja, ne daj se!dzango wrote:Ne daj se Ines.Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Ovo vas malo ucim.
Nego,sto ti kazes,dobar nam Mrki? 8-)
Mislim da je HDZ ovdje kao USA, u deep shitu. Jedni su stvorili šator a drugi ISIL. Čija je muka veća?Sora wrote:Inace branitelji vec jesu u ratu s ovom državom
Guest- Guest
ah,i previse se izdetaljiziram kad se zalaufam..:Dostap.phender wrote:Prva balkanska božja zapovijed: - Nemoj ti tu meni detaljizirati, da ne kažem nešto gore: filozofirati :Pmaggie13 wrote:precizna je u glavi..nemam je kad detaljizirati tuostap.phender wrote:Tipično po naški, hrvatski, neprecizna ti je definicija. Kao što znamo, devil is in the detail. Dakle: istina, čitava istina i ništa drugo osim istine. A čitava istina je, bilo, kao što rekoh, lijeva ili desna, da se slabost kažnjava. Ako Karamarko sad poklekne pred pitanjem Crnoje, urušit će mu se autoritet.maggie13 wrote:@ostap, Istina,istina i samo istina. Neuke dubioze o ljevicsrskom ili desnicarskom postenju,ovisno o pripadnosti,su katastrofa naivnih.
.to ces ti za mene,ukazujem ti povjerenje :D
Pitam se je li Crnoja Karamarkova greska ili namjera/?
Crni je test za druga Tihog, nešto kao prijemni ispit. Ako tu poklekne, crno mu se piše.
Da,slazem se da je test,samo trenira li misice pokeraski ili je napravio propust,to me zanima..8-)
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PRVI POTEZI SINIŠE KOVAČIĆA Revizija ugovora, smjena dijela kadrova i otvaranje dopisništva u Mostaru: 'Cilj mi je da HRT bude prava hrvatska RTV'
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
Page 5 of 9