Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
u najboljim godinama,stamen,dinsaroidni tip..sve su ostalo nijanse ;-)dzango wrote:Odličan. Kao da sam vam ga ja birao. Ne verujem da bi bolje.maggie13 wrote:necu te ja dat..:Ddzango wrote:To mi uvek kažu a ja ne izdržim i dam se.maggie13 wrote:Ne daj se, dzani :Ddzango wrote:Ajde još jednom. Ja sporije učim.maggie13 wrote:Crnoja, ne daj se!dzango wrote:Ne daj se Ines.Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Ovo vas malo ucim.
:D
Nego,sto ti kazes,dobar nam Mrki? 8-)
Ona sto je slala uokolo nemoralne ponude mailom i dalje postena zastupnica,odbacena tuzba..jadne ove nase male demokracije..:-(
Nitko se time ne bavi.
2014-04-12
Nole ne vadi.Stanojko wrote:Opet?
Auuuu... Al kara majmune...
Mislim da drug Čmarko uživa u ovoj situaciji. To mu je ko u beli: ako se na vrijeme odbaci u crnoj boji, prošel bu, ali ako ustraje, možda može još polučiti štih mač, he-he...maggie13 wrote:ah,i previse se izdetaljiziram kad se zalaufam..:Dostap.phender wrote:Prva balkanska božja zapovijed: - Nemoj ti tu meni detaljizirati, da ne kažem nešto gore: filozofirati :Pmaggie13 wrote:precizna je u glavi..nemam je kad detaljizirati tuostap.phender wrote:Tipično po naški, hrvatski, neprecizna ti je definicija. Kao što znamo, devil is in the detail. Dakle: istina, čitava istina i ništa drugo osim istine. A čitava istina je, bilo, kao što rekoh, lijeva ili desna, da se slabost kažnjava. Ako Karamarko sad poklekne pred pitanjem Crnoje, urušit će mu se autoritet.maggie13 wrote:@ostap, Istina,istina i samo istina. Neuke dubioze o ljevicsrskom ili desnicarskom postenju,ovisno o pripadnosti,su katastrofa naivnih.
.to ces ti za mene,ukazujem ti povjerenje :D
Pitam se je li Crnoja Karamarkova greska ili namjera/?
Crni je test za druga Tihog, nešto kao prijemni ispit. Ako tu poklekne, crno mu se piše.
Da,slazem se da je test,samo trenira li misice pokeraski ili je napravio propust,to me zanima..8-)
Guest- Guest
eee,to sam te htjela cuti..i meni se tako nekako cini :Dostap.phender wrote:Mislim da drug Čmarko uživa u ovoj situaciji. To mu je ko u beli: ako se na vrijeme odbaci u crnoj boji, prošel bu, ali ako ustraje, možda može još polučiti štih mač, he-he...maggie13 wrote:ah,i previse se izdetaljiziram kad se zalaufam..:Dostap.phender wrote:Prva balkanska božja zapovijed: - Nemoj ti tu meni detaljizirati, da ne kažem nešto gore: filozofirati :Pmaggie13 wrote:precizna je u glavi..nemam je kad detaljizirati tuostap.phender wrote:Tipično po naški, hrvatski, neprecizna ti je definicija. Kao što znamo, devil is in the detail. Dakle: istina, čitava istina i ništa drugo osim istine. A čitava istina je, bilo, kao što rekoh, lijeva ili desna, da se slabost kažnjava. Ako Karamarko sad poklekne pred pitanjem Crnoje, urušit će mu se autoritet.maggie13 wrote:@ostap, Istina,istina i samo istina. Neuke dubioze o ljevicsrskom ili desnicarskom postenju,ovisno o pripadnosti,su katastrofa naivnih.
.to ces ti za mene,ukazujem ti povjerenje :D
Pitam se je li Crnoja Karamarkova greska ili namjera/?
Crni je test za druga Tihog, nešto kao prijemni ispit. Ako tu poklekne, crno mu se piše.
Da,slazem se da je test,samo trenira li misice pokeraski ili je napravio propust,to me zanima..8-)
Vidjet cemo sad kakav je kartas i je li ono prije bilo slucajno :D
2014-04-12
Slabo ti ja znam te afere. Ja više zaključujem po fizionomiji i izjavama. Utisku o intelektualnom nivou.maggie13 wrote:u najboljim godinama,stamen,dinsaroidni tip..sve su ostalo nijanse ;-)dzango wrote:Odličan. Kao da sam vam ga ja birao. Ne verujem da bi bolje.maggie13 wrote:necu te ja dat..:Ddzango wrote:To mi uvek kažu a ja ne izdržim i dam se.maggie13 wrote:Ne daj se, dzani :Ddzango wrote:Ajde još jednom. Ja sporije učim.maggie13 wrote:Crnoja, ne daj se!dzango wrote:Ne daj se Ines.Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Ovo vas malo ucim.
Ona sto je slala uokolo nemoralne ponude mailom i dalje postena zastupnica,odbacena tuzba..jadne ove nase male demokracije..:-(
Nitko se time ne bavi.
Nego, bre, cetnik.Stanojko wrote:Auuuu... Al kara majmune...
Svi promjenili avatare, a od slike ni c.
Megi di je slika, obecala si.
2014-12-30
zena jsvno prodaje mandat s postavljenim uvjetima..prijava dorh-u,kad pojeo vuk magarca..sve je to po zakonu..navodno :Ddzango wrote:Slabo ti ja znam te afere. Ja više zaključujem po fizionomiji i izjavama. Utisku o intelektualnom nivou.maggie13 wrote:u najboljim godinama,stamen,dinsaroidni tip..sve su ostalo nijanse ;-)dzango wrote:Odličan. Kao da sam vam ga ja birao. Ne verujem da bi bolje.maggie13 wrote:necu te ja dat..:Ddzango wrote:To mi uvek kažu a ja ne izdržim i dam se.maggie13 wrote:Ne daj se, dzani :Ddzango wrote:Ajde još jednom. Ja sporije učim.maggie13 wrote:Crnoja, ne daj se!dzango wrote:Ne daj se Ines.Stanojko wrote:Crnoja ne daj se!
Ovo vas malo ucim.
Nitko se time ne bavi.
2014-04-12
epikur37 wrote:"Taj dokument bi premijeru i dvojici potpredsjednika dati sliku jesu li i koliko kršeni zakoni.
ne treba nikakav dokument da bi se prepoznalo sljedeće:
1. crnoja je uzeo i kredit i građevinsko zemljište iako je imao riješeno stambeno pitanje
2. time je izravno onemogućio nekog drugog branitelja da riješi svoje stambeno pitanje
sitting_bull-
2015-09-28
Matija babic nije platio porez vec mu ga prebila drzava na svoj racun tj moj i tvojsitting_bull wrote:epikur37 wrote:"Taj dokument bi premijeru i dvojici potpredsjednika dati sliku jesu li i koliko kršeni zakoni.
1. crnoja je uzeo i kredit i građevinsko zemljište iako je imao riješeno stambeno pitanje
2. time je izravno onemogućio nekog drugog branitelja da riješi svoje stambeno pitanje
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ko nije za sebe, nije ni za drugog.sitting_bull wrote:epikur37 wrote:"Taj dokument bi premijeru i dvojici potpredsjednika dati sliku jesu li i koliko kršeni zakoni.
Dokumenti, kao uostalom i sve ostale tzv. činjenice su podložni tumačenju. Od čega bi inače živjela advokatska kasta?sitting_bull wrote:epikur37 wrote:"Taj dokument bi premijeru i dvojici potpredsjednika dati sliku jesu li i koliko kršeni zakoni.
Guest- Guest
Imas kucu, vrati stan!sitting_bull wrote:epikur37 wrote:"Taj dokument bi premijeru i dvojici potpredsjednika dati sliku jesu li i koliko kršeni zakoni.
Cime je onemogucio?
2014-12-30
Gruntovcane gledajte se bu vam jasno...narod smo muljatorski bez obzira na ideoligiju bio branitelj ili partizan...rodjenu bi mater zajebali da nam se pruzi prilika i to svi a prvi politicari...kad konobar i trgovac zajebe za kunu sta onda rec...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Megi se plasi... :) A kazu da je solidna riba...veber wrote:Nego, bre, cetnik.Stanojko wrote:Auuuu... Al kara majmune...
Imaš kuću, imaš stan, imaš šator. Vrati šator.veber wrote:Imas kucu, vrati stan!sitting_bull wrote:epikur37 wrote:"Taj dokument bi premijeru i dvojici potpredsjednika dati sliku jesu li i koliko kršeni zakoni.
Cime je onemogucio?
Friške vijesti:
DRUGA točka o kojoj je Vlada danas raspravljala na prvoj sjednici bilo je imenovanje članova stalnih radnih tijela Vlade Republike Hrvatske.
Mijo Crnoja, ministar branitelja, prihvaćen je u Koordinaciju za unutarnju politiku i upravljanje državnom imovinom, zajedno s Karamarkom, Buljevićem, Orepićem, Šprljom, Jurlinom Alibegović, Marićem, Mirom Kovačem, Panenićem, Burkovićem i Romićem.
DRUGA točka o kojoj je Vlada danas raspravljala na prvoj sjednici bilo je imenovanje članova stalnih radnih tijela Vlade Republike Hrvatske.
Mijo Crnoja, ministar branitelja, prihvaćen je u Koordinaciju za unutarnju politiku i upravljanje državnom imovinom, zajedno s Karamarkom, Buljevićem, Orepićem, Šprljom, Jurlinom Alibegović, Marićem, Mirom Kovačem, Panenićem, Burkovićem i Romićem.
Guest- Guest
predmnjevam da se radi o ex offo funkciji u navadenoj koordinaciji za ministra branitelja, ima smisla, pa dakle ako danas-sutra netko drugi postane ministar branitelja, ide u tu koordinaciju....ne bih a priori smatrao da bi se iz ovoga moglo zaključliti bilo što o njegovoj sudbini....
Dok ne vidim, ne vjerujem.Stanojko wrote:Megi se plasi... :) A kazu da je solidna riba...veber wrote:Nego, bre, cetnik.Stanojko wrote:Auuuu... Al kara majmune...
Tko ju je upoznao? Mozda je neka bakica.
2014-12-30
Ako je držeća...veber wrote:Dok ne vidim, ne vjerujem.Stanojko wrote:Megi se plasi... :) A kazu da je solidna riba...veber wrote:Nego, bre, cetnik.Stanojko wrote:Auuuu... Al kara majmune...
Tko ju je upoznao? Mozda je neka bakica.
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PRVI POTEZI SINIŠE KOVAČIĆA Revizija ugovora, smjena dijela kadrova i otvaranje dopisništva u Mostaru: 'Cilj mi je da HRT bude prava hrvatska RTV'
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
Page 6 of 9