Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kramarko: Branitelji će pokrenuti rat ako bude smjena!
Totenkopf wrote:zapravo je sam sebe pokopao ovim izjavama u zadnjih par dana, a prekršaji ko prekršaji, ništa posebno...
čovjek je hodajuća PR katastrofa
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Pa zapravo ovo je dobro da i oni kaj su politički pasivni promatrači u HR, većina je takva, vide s kime imaju posla i koliko je HDZ na čelu s Karamarkom potkapacitiran u rješavnju bilo kakvih problema u državi.dzango wrote:Ovi još nisu ni počeli a već se poklaše.
Guest- Guest
Miha je za. On bi da bude kalif umesto kalifa. Nisam mislio na ministra kulture.Eva wrote:A kaj veli Miha? Oni se i osobno poznaju, i Miha stoji iza njega. Zakaj obamnjuješ i lažeš ovaj napaćeni narod? Ti si đubre mučko i provokatorskomarcellus wrote:Index sere, a branitelje iz šatora, iz prve ruke, boli kurac za Crnoju
...a samo malo....pinkicu....priznaj.... ;)Eva wrote:Kaj bi me peklo? Nis jela feferone.guma_1 wrote:...peće te, a?Eva wrote:Čim se predCednica vrati iz Poljske.epikur37 wrote:Kad su izbori?
2015-09-02
udba wrote:Ovo je neprovjerena informacija i svjesno podrivanje bratstva i jedinstva članova Domoljubne koalicije.
Karamarko mora stati u obranu čovjeka kojeg je sam postavio, ali sad mu je najbolje ga maknuti uz priopćenje da to radi zato da taj slučaj ne oduzima energiju Oreškovićevoj Vladi, a ne zbog orjunaške hajke.
jasno, pa to i jest razlog zašto bi ga ja maknuo da sam karamarko, vezuje ruke vladi, kako ćeš freda u prdekanu strpat za lažiranje invalidnosti kad ovaj mamlaz radi isto
Karamarko nije ni za čelo mesne zajednice ili kluba penzinera. Puna podrška Karamarku.Eva wrote:Pa zapravo ovo je dobro da i oni kaj su politički pasivni promatrači u HR, većina je takva, vide s kime imaju posla i koliko je HDZ na čelu s Karamarkom potkapacitiran u rješavnju bilo kakvih problema u državi.dzango wrote:Ovi još nisu ni počeli a već se poklaše.
Krkan vulgaris mentalno zatočen u 1993. Ja bih ga sparila s Mercelicom i poslala s tom oročenom lovom na putu oko svijeta bez povratka.marcellus wrote:Totenkopf wrote:zapravo je sam sebe pokopao ovim izjavama u zadnjih par dana, a prekršaji ko prekršaji, ništa posebno...
čovjek je hodajuća PR katastrofa
Guest- Guest
guma_1 wrote:...a samo malo....pinkicu....priznaj.... ;)Eva wrote:Kaj bi me peklo? Nis jela feferone.guma_1 wrote:...peće te, a?Eva wrote:Čim se predCednica vrati iz Poljske.epikur37 wrote:Kad su izbori?
Mene je malo svrbelo pa sam se okupao.
Ni da mi nokte čupaš.guma_1 wrote:...a samo malo....pinkicu....priznaj.... ;)Eva wrote:Kaj bi me peklo? Nis jela feferone.guma_1 wrote:...peće te, a?Eva wrote:Čim se predCednica vrati iz Poljske.epikur37 wrote:Kad su izbori?
Guest- Guest
dzango wrote:Miha je za. On bi da bude kalif umesto kalifa. Nisam mislio na ministra kulture.Eva wrote:A kaj veli Miha? Oni se i osobno poznaju, i Miha stoji iza njega. Zakaj obamnjuješ i lažeš ovaj napaćeni narod? Ti si đubre mučko i provokatorskomarcellus wrote:Index sere, a branitelje iz šatora, iz prve ruke, boli kurac za Crnoju
Mihu boli kurac i za vezira i kalifa, njemu je dobro tu gdje je. Nema taj političkih ambicija. Kad kažem tu gdje je ne mislim na bolnicu jasno.
Što je on gori od ovoga Crnoje?marcellus wrote:dzango wrote:Miha je za. On bi da bude kalif umesto kalifa. Nisam mislio na ministra kulture.Eva wrote:A kaj veli Miha? Oni se i osobno poznaju, i Miha stoji iza njega. Zakaj obamnjuješ i lažeš ovaj napaćeni narod? Ti si đubre mučko i provokatorskomarcellus wrote:Index sere, a branitelje iz šatora, iz prve ruke, boli kurac za Crnoju
Mihu boli kurac i za vezira i kalifa, njemu je dobro tu gdje je. Nema taj političkih ambicija. Kad kažem tu gdje je ne mislim na bolnicu jasno.
Miha je u bolnici?
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Nego, a sa kim će da ratuju?
E to i mene zanima. To triba pitati ovu budaletinu karačmarka.
Jučer došao na vlast a već bi pokrenio gradjanski rat.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Marčelo, zemlja tj. forum te zovu. Miha forumski sam se hvalil kak Miju pozna i kak je Mijo kamilica kakav je on, valjda krakan, kaj ja znam. Meni se "zaprijetio" tim riječima, na kaj sam ja kazala da je mlakonja i šonjo jer da je neki frajer već bi našel a ne bi ko pudlica lajal na forumu, av, av, griznul bum temarcellus wrote:ali ti vidim kao prava seoska baba tračara pratiš s kim je miha dobar... mi to ne pratimo u redakciji, nas to previše ne zanima, ak napišemo nekaj kaj se mihi kao direktoru portala ne sviđa, on bu to jednostavno povukal, ko kad sam ja posral ovog papu idiota, neki put povučemo i jer smo dobrice, kad sam posral onu kravetnu aktivisticu koja je rekla da imigrantima treba prilazit s maramom i sprejem i u grupama nazvala je i cendrala da je napadaju radi toga a sama je to na svom fejsu napisala... tak.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Miha je u bolnici?
bil je, valjda više nije, ne čitaš novine? Upucalo ga iz sačekuše.
Nisam baš nazi grammar, ali ovo bode oči. Hrvatski je veže.marcellus wrote:udba wrote:Ovo je neprovjerena informacija i svjesno podrivanje bratstva i jedinstva članova Domoljubne koalicije.
Karamarko mora stati u obranu čovjeka kojeg je sam postavio, ali sad mu je najbolje ga maknuti uz priopćenje da to radi zato da taj slučaj ne oduzima energiju Oreškovićevoj Vladi, a ne zbog orjunaške hajke.
jasno, pa to i jest razlog zašto bi ga ja maknuo da sam karamarko, vezuje ruke vladi, kako ćeš freda u prdekanu strpat za lažiranje invalidnosti kad ovaj mamlaz radi isto
Guest- Guest
Eva wrote:Marčelo, zemlja tj. forum te zovu. Miha forumski sam se hvalil kak Miju pozna i kak je Mijo kamilica kakav je on, valjda krakan, kaj ja znam. Meni se "zaprijetio" tim riječima, na kaj sam ja kazala da je mlakonja i šonjo jer da je neki frajer već bi našel a ne bi ko pudlica lajal na forumu, av, av, griznul bum temarcellus wrote:ali ti vidim kao prava seoska baba tračara pratiš s kim je miha dobar... mi to ne pratimo u redakciji, nas to previše ne zanima, ak napišemo nekaj kaj se mihi kao direktoru portala ne sviđa, on bu to jednostavno povukal, ko kad sam ja posral ovog papu idiota, neki put povučemo i jer smo dobrice, kad sam posral onu kravetnu aktivisticu koja je rekla da imigrantima treba prilazit s maramom i sprejem i u grupama nazvala je i cendrala da je napadaju radi toga a sama je to na svom fejsu napisala... tak.
Taj miha? To pitaj mihu tu ti je negdje
....spinovi....podmetanja....Yehudi wrote:dzango wrote:Nego, a sa kim će da ratuju?
E to i mene zanima. To triba pitati ovu budaletinu karačmarka.
Jučer došao na vlast a već bi pokrenio gradjanski rat.
2015-09-02
Eva wrote:Nisam baš nazi grammar, ali ovo bode oči. Hrvatski je veže.marcellus wrote:udba wrote:Ovo je neprovjerena informacija i svjesno podrivanje bratstva i jedinstva članova Domoljubne koalicije.
ti si više naci kao takav.
Da se izbjegnu nedoumice Miha who, tvoj nek bude Ljubo.marcellus wrote:dzango wrote:Miha je za. On bi da bude kalif umesto kalifa. Nisam mislio na ministra kulture.Eva wrote:A kaj veli Miha? Oni se i osobno poznaju, i Miha stoji iza njega. Zakaj obamnjuješ i lažeš ovaj napaćeni narod? Ti si đubre mučko i provokatorskomarcellus wrote:Index sere, a branitelje iz šatora, iz prve ruke, boli kurac za Crnoju
Guest- Guest
Obzirom da je index doznao za izjavu, ona je automatski pod znakom pitanja.
S druge strane poznavajući notornog Karamarka ne bi uopće čudilo.
S druge strane poznavajući notornog Karamarka ne bi uopće čudilo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PRVI POTEZI SINIŠE KOVAČIĆA Revizija ugovora, smjena dijela kadrova i otvaranje dopisništva u Mostaru: 'Cilj mi je da HRT bude prava hrvatska RTV'
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
Page 2 of 9